Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 5 от 18.I

СЪДИЛИЩА

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 12625/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Топ консултинг” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Подуяне”, ж.к. Хаджи Димитър, бл. 118, вх. Б, ет. 4, ап. 47, с предмет на дейност: сделки за покупко-продажба, производство и търговия със суровини, селскостопански, хранителни и промишлени стоки и други вещи в първоначален, преработен и обработен вид в страната и в чужбина, сделки на покупко-продажба, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, сделки с интелектуална собственост, вкл. с технологично оборудване и ноу-хау, както и рекламни, информационни, програмни, импресарски сделки и услуги, вътрешно- и външнотърговска дейност, импорт, експорт, реекспорт, лизинг, маркетинг, инженерингова дейност, автосервизни услуги, спедиторски и транспортни услуги в страната и в чужбина, туристически услуги в страната и в чужбина, комисионна търговия на едро и дребно, сервизна дейност, търговско представителство, консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, вкл. агентство и комисионерство на местни и чуждестранни лица, както и всички дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., която управлява и представлява дружеството.

3208

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 11707/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Аристо Ес Джи” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Триадица”, ул. Парчевич 10, ет. 3, ап. 7, с предмет на дейност: търговия на едро с лекарства, лекарствени препарати, медико-санитарни и козметични материали, аптечна дейност, реклама, производствена дейност, строителство, инженеринг, маркетинг, лизингова дейност, хотелиерство и ресторантьорство, транспортна дейност, спедиторска дейност, консултантска дейност, издателска и разпространителска дейност на печатни издания, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, продажба на едро и дребно, наем и лизинг на недвижими имоти, търговско представителство (без процесуално), търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, търговска дейност в безмитни зони, участие в други български и чуждестранни компании и всички видове търговски дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

3209

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 11934/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Поинт едно” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Искър”, гара Искър, Индустриална зона, II част, ул. Поручик X.X. 6, с предмет на дейност: ремонт, поддържане и настройка на електрически машини и битова техника, металообработващи услуги и търговия с металорежещи машини, настройка и поддържане на цифрови металорежещи машини, търговия на едро и дребно, внос-износ на стоки и всички други търговски дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

3210

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 12317/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Вилсор” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Изгрев”, ж.к. Дианабад, ул. Крум Кюлявков, бл. 64-А-2, с предмет на дейност: посредническа дейност при сделки с недвижими имоти, покупко-продажба, наемане, отдаване под наем на недвижима собственост, управление на недвижима собственост, изграждане на жилищни и стопански сгради, представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, финансово-счетоводни услуги, както и всички други сделки и дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

3211

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 12151/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Индустриал кепитал” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Изгрев”, ул. Фредерик Жолио-Кюри 20, с предмет на дейност: продажба на машини, съоръжения, технологични линии, промишлено и търговско оборудване и лизинг на същите, реклама, маркетинг, търговия на едро и дребно, експорт, импорт, посредничество, комисионерство, представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, разработка и търговия с програмни продукти, сделки с недвижими имоти, транспортна и спедиторска дейност, ресторантьорство и хотелиерство, както и всякакъв вид дейност в страната и в чужбина, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

3212

Софийският градски съд допуска поправка на явна фактическа грешка с решение от 24.ХI.2005 г. по ф.д. № 11518/2005 по партидата на “Правото” - ООД: поправка на явна фактическа грешка в решение от 19.Х.2005 г. относно пропусната част от предмета на дейност, както следва: “ресторантьорство, преводи и легализация на документи, вътрешно- и външнотърговска дейност, рекламна дейност, вътрешен и международен туризъм, търговия с всякакъв вид стоки и услуги, незабранени от законите на България, внос-износ и търговско посредничество, комисионерски и консигнационни услуги, агентство и представителство (без процесуално) на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, мениджмънт и експлоатация в областта на туризма, инвестиране и строителство, както и всякаква друга търговска и стопанска дейност, незабранена от законите на България”.

3213

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13084/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Арт и Бет” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Триадица”, ж.к. Гоце Делчев, бл. 258, вх. Б, ет. 3, ап. 6, с предмет на дейност: архитектурно проектиране, урбанизъм, градоустройство, интериорно проектиране, дизайн, консултантски услуги, посреднически и комисионерски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина и осъществяване на други търговски сделки, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

3124

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13110/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Марбо груп” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Люлин”, ж.к. Люлин, бл. 736, кафе-сладкарница 10, с предмет на дейност: покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лиценизонни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, счетоводни и други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, както и всякаква друга незабранена със закон дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

3215

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 12760/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “България инвестмънтс” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Възраждане”, пл. Възраждане 8, ет. 3, с предмет на дейност: покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки, туристическа и хотелиерска дейност, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, придобиване, управление, експлоатация и разпореждане с недвижими имоти, предприемачество, проектиране, проучване, строителство, интериор и експлоатация на жилищни, административни и стопански сгради, посредничество при покупко-продажба на движими и недвижими имоти и ограничени вещни права върху тях, организиране и извършване на проектно-проучвателни работи, консултантска дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5100 лв., със съдружници Симеон Гипсиотис, Димитра Гипсиоти и Пиерис Гипсиотис и се управлява и представлява от Пиерис Гипсиотис.

3216

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 30.ХI.2005 г. по ф. д. № 3901/2005 вписва промени за “Ново Нордиск фарма” - ЕАД: вписва увеличение на капитала на дружеството от 820 000 на 2 000 000 лв., разпределен в 2 000 000 поименни акции с право на глас с номинална стойност 1 лв. чрез издаване на нови 1 180 000 поименни акции с право на глас с номинална стойност 1 лв.; вписва промени в устава на дружеството съгласно решение на едноличния собственик на капитала от 14.ХI.2005 г.

3217

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 12670/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Тезоро” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Люлин”, ж. к. Люлин, бл. 911, вх. В, ет. 8, ап. 62, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно, транспортна, комисионна, лизингова, посредническа, ресторантьорска, хотелиерска, информационна, преводаческа, импресарска, рекламна и издателска дейност, бартерни сделки, предприемаческа дейност, проектиране, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, трансфер на технологии, маркетинг и други дейности и услуги, незабранени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и Бруно Марконини и се управлява и представлява от X.X.X..

3218

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13377/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Гейм бул” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Лозенец”, ул. Кричим 63, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, маркетинг и реклама, дистрибуторска и лизингова дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от законодателството на Република България. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала “Галиция” - ООД, и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

3219

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 ТЗ с определение по ф. д. № 13416/2005 вписва промяна за “Дива - ауто” - ЕООД, във връзка с постановено решение на Кюстендилския окръжен съд за промяна на седалището и адреса на управление от Дупница в София, район “Люлин”, ж.к. Люлин 7, бл. 735, вх. Б, ет. 2, ап. 31.

3220

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13355/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Юстра интернешънал” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Възраждане”, ж. к. Зона Б-5, бл. 8, вх. А, ет. 7, ап. 123, с предмет на дейност: посредническа, консултантска и комисионна дейност, представителство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, покупко-продажба на недвижими имоти, външна и вътрешна търговия, организация на туристически услуги, транспортна дейност, извършване на преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български език (преводаческа дейност), както и всякаква друга дейност, незабранена изрично от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X.-X. и се управлява и представлява от X.X.X..

3221

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 12375/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Финикс гейм” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Оборище”, ул. Тракия 6, с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия на едро и дребно, внос, износ, реекспорт, бартер на незабранени от закона стоки, оценителска, посредническа, организационна, рекламна, консултантска, информационна, комисионна, складова, транспортна и спедиционна дейност, ноу-хау, ресторантьорство и хотелиерство, извършване на анализи и прогнози, производство, както и всякаква друга незабранена от закона дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., ЕГН **********, X.X.X., ЕГН **********, и X.X.X., ЕГН **********, и се управлява и представлява от X.X.X..

3222

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13479/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “А.К.В.комерс - 05” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Сердика”, ж. к. Банишора, бл. 41А, вх. А, ет. 5, ап. 12, с предмет на дейност: производство, търговия на едро и дребно, внос и износ на стоки, разрешени от закона, транспортни и туристически услуги, спедиторска дейност в страната и чужбина, производство и търговия с хранителни и нехранителни стоки, вътрешно- и външнотърговски сделки, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, рекламна, комисионна, консултантска, проучвателна, маркетингова и посредническа дейност, както и всякаква друга незабранена от закона дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

3223

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13276/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “АКС М” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Триадица”, ул. Цар Петър 9 - 11, ет. 7, ап. 26, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност със стоки и услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба, внос на модни и луксозни стоки, продажба на стоки собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки, сделки с интелектуална собственост, консултантски, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни и импресарски услуги, шивашки и моделиерски услуги, както и всякаква друга незабранена със закон дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и предсталява от X.X.X..

3224

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13259/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Кар груп” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Лозенец”, м. Витоша, ВЕЦ Симеоново 999, ж.к. Макси, бл. 2, ет. 4, ап. 15, с предмет на дейност: внос и търговия с моторни превозни средства, лизингови сделки, спедиционни и превозни сделки, вътрешен и международен транспорт, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, складови сделки, производствена дейност, ресторантьорство, хотелиерство, пътнически и товарни услуги в страната и в чужбина, посредничество и агентство на чуждестранни физически и юридически лица, както и всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

3225

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13208/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Сибола агро” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Изгрев”, ул. Райко Алексиев 46А, с предмет на дейност: информационни, маркетингови и финансови консултантски услуги в областта на земеделието и хранително-вкусовата промишленост, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и “Сибола 2000” - ООД, и се управлява и представлява от X.X.X..

3226

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13504/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “СДВ трейд” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Люлин”, ж.к. Люлин, бл. 528, вх. А, ет. 12, ап. 34, с предмет на дейност: производство и търговия с хранителни и нехранителни изделия и продукти, услуги, транспорт, строителство, комисионерство, представителство, както и всякаква друга незабранена със закон дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

3227

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13526/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Пронет телеком” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Нови Искър”, ул. Заводско шосе 14, с предмет на дейност: осъществяване на далекосъобщения чрез обществена далекосъобщителна мрежа за пренос на данни и предоставяне на далекосъобщителни услуги чрез нея, доставка на интернет услуги, проучване, проектиране, консултации в областта на компютърните технологии, вътрешно- и външнотърговска дейност, транспортна, комисионна, спедиционна и посредническа дейност, както и всякаква друга незабранена със закон търговска дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

3228

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13548/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Рони 2005” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Оборище”, ул. Екзарх Йосиф 61, с предмет на дейност: сделки, свързани с покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, вътрешно- и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници Яков Нив и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

3229

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.ХII.2005 г. по ф.д. № 8093/2005 вписа промени за “Фен” - ООД: вписва прехвърляне на 15 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва прехвърляне на 3 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва прехвърляне на 13 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва прехвърляне на 2 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружници X.X.X., ЕГН **********, X.X.X., ЕГН **********, и X.X.X., 6811141166; вписва като съдружници X.X.X., ЕГН **********, и X.X.X., ЕГН **********; вписа нов дружествен договор.

3230

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13348/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Ния - трейд” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Люлин”, ж.к. Люлин, бл. 617, вх. Б, ет. 1, ап. 24, с предмет на дейност: проектиране, изграждане, покупко-продажба, ремонт и експлоатация на търговски и жилищни обекти, производство и продажба на стоки, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки, ресторантьорство, хотелиерски, туристически, рекламни и други услуги, превоз на пътници и товари във и извън страната, външнотърговска дейност и реекспорт, както и всякакви други търговски сделки, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява ипредставлява.

3231

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13107/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Нео брокер инс” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Оборище”, ул. Стара планина 84 - 86, с предмет на дейност: застрахователно и презастрахователно брокерство, консултиране и посредничество при сключване на всички видове застраховки, научни изследвания, анализи, прогнози за застрахователни дружества, посредничество при управление на фондове, търговска и комисионна дейност в страната и в чужбина, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, софтуерна дейност, както и всички останали дейности, за които няма законова забрана. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

3232

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13146/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Чал” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Овча купел”, ж.к. Овча купел 1, бл. 510, вх. В, ет. 7, ап. 81, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица в страната и в чужбина, транспортна дейност, туристическа, ресторантьорска и хотелиерска дейност, строителна дейност, производство, изкупуване и търговия със селскостопански стоки, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., която го управлява и представлява.

3233

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13410/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Евросекюрити” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Връбница”, ж.к. Връбница 1, бл. 529, вх. А, ет. 2, ап. 7, с предмет на дейност: охрана на хора, сгради, обособени райони и имущество, монтаж, експлоатация и продажба на охранителни системи и отделни модули за тях, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

3234

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13215/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Юрта апартмънтс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Младост”, ж.к. Младост 3, бл. 373, вх. Е, ет. 5, ап. 12, с предмет на дейност: проектиране и строителство, хотелиерство и ресторантьорство, външна и вътрешна търговия със стоки на едро и на дребно във всички разрешени форми, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, консултантска дейност, всякаква друга дейност, за която няма законова забрана. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

3235

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 12751/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Бутев” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Подуяне” ж.к. Хаджи Димитър, бл. 35, вх. 1, ет. 1, ап. 4, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска или предоставянето на други услуги, производство на филми, видео- и звукозаписи, както и други подобни дейности, издателска или печатарска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, проектиране и оборудване на офиси на фирми и жилища, фирмена осигуровка на имущество и всички дейности, позволени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който управлява и представлява дружеството.

3236

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 29.XI.2005 г. по ф.д. № 9757/2005 вписва промени за “Витоша 63” - ЕООД: вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като едноличен собственик и управител X.X.X., ЕГН **********; вписва като едноличен собственик и управител X.X.X., ЕГН **********; вписва промяна на седалището и адреса на управление - София, район “Триадица”, ул. Иван Денкоглу 12 - 14; дружеството се управлява и представлява от X.X.X.; вписва нов учредителен акт.

3237

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 24.XI.2005 г. по ф.д. № 11347/2005 вписва промени за “Мирра - Балканика” - ООД: заличава като съдружници X.X.X. и X.X.X.; заличава като управители X.X.X. и X.X.X.; вписва като управител X.X.X., ЕГН **********; вписва като съдружник X.X.X., ЕГН **********; дружеството се управлява и представлява от X.X.X..

3238

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 30.ХI.2005 г. по ф.д. № 6392/2002 вписва промени за “Емсием” - ООД: заличава като съдружници X.X.X.-X., X.X.X. и X.X.X.; вписва като съдружник “Сим Кабел” - ООД (рег. по ф.д. № 605/2004); вписва прехвърляне на 35 дружествени дяла от X.X.X. на “Сим Кабел” - ООД; вписва прехвърляне на 40 дружествени дяла от X.X.X.-X. на “Сим Кабел” - ООД; вписва прехвърляне на 10 дружествени дяла от X.X.X. на “Сим Кабел” - ООД; вписва прехвърляне на 10 дружествени дяла от X.X.X. на “Сим Кабел” - ООД; вписва промени в дружествения договор.

3239

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 30.ХI.2005 г. по ф.д. № 9755/2002 вписва промени за “Пет 2003” - ООД: заличава като съдружник X.X.X.-X.; вписва като съдружник “Сим Кабел” - ООД (рег. по ф.д. № 605/2004); вписва прехвърляне на 90 дружествени дяла от X.X.X. на “Сим Кабел” - ООД; вписва прехвърляне на 100 дружествени дяла от X.X.X.-X. на “Сим Кабел” - ООД; вписва нов дружествен договор.

3240

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 30.ХI.2005 г. по ф.д. № 9081/2002 вписва промени за “Стройко 3000” - ЕООД: вписва преместване на седалището и адреса на управление - София, район “Овча купел”, ж.к. Овча купел, бл. 527, вх. В, ап. 40.

3241

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 1.ХII.2005 г. по ф.д. № 11503/2001 вписва промени за “Джи и Ел Лизинг” - ООД: вписва прехвърляне на 25 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружник и управител X.X.X.; дружеството продължава дейността си като еднолично дружество с ограничена отговорност “Джи и Ел Лизинг” - ЕООД, и ще се управлява и представлява от X.X.X., ЕГН **********.

3242

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 17.ХI.2005 г. по ф.д. № 5940/2000 вписва увеличение на капитала на дружеството от 2 834 700 лв. на 4 634 700 лв.; вписва изменение на дружествения договор.

3243

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 8451/2000 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Гард Секюрити” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Красно село”, ул. Хайдушка поляна 3, бл. 3, вх. А, ап. 18, с предмет на дейност: всякаква дейност в областта на охраната на обекти и физически лица, инкасиране на финансови средства, монтиране и експлоатация на сигнално-охранителни системи и детективски услуги, всякакъв вид търговски дейности, вътрешна и външна търговия, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, физическа охрана на обекти и лица, охрана с технически средства, извършване на инкасо, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, хотелиерство, ресторантьорство, рекламна дейност, производство и търговия с промишлени стоки, стоки за бита, хранителни и селскостопански стоки, както и всички други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неопределен срок и се управлява и представлява от собственика X.X.X..

3244

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 30.ХI.2005 г. по ф.д. № 8451/2000 вписва промени за “Гард Секюрити” - ЕООД: вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла, представляващи целия капитал на дружеството, от X.X.X. на X.X.X.; заличава като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., ЕГН **********; вписва като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., ЕГН **********, който управлява и представлява дружеството.

3245

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.ХII.2005 г. по ф.д. № 2709/2001 вписва промени за “Веникс - БГ” - ООД: заличава като съдружник X.X.X.; вписва прехвърляне на 8 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X. и 9 дружествени дяла на X.X.X.-X..

3246

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 30.ХI.2005 г. по ф.д. № 1644/98 вписва промени за “Еърсуифт” - ООД: вписва промяна на наименованието - “Скайбридж Нетуъркс” - ООД; заличава като управител X.X.X.; вписва като управители X.X.X., ЕГН **********, и X.X.X., ЕГН **********, които ще управляват и представляват дружеството; вписва промени в дружествения договор.

3247

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 25.ХI.2005 г. по ф.д. № 16083/99 вписва промени за “Рое - автоматизация” - ООД: вписва прехвърляне на 78 дружествени дяла от X.X.X. на “Рое - България” - ООД; заличава като съдружник X.X.X..

3248

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 273, ал. 1 ТЗ с решение от 1.ХII.2005 г. по ф.д. № 7451/98 вписва заличаването на “Матур груп” - ЕООД.

3249

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 5.ХII.2005 г. по ф.д. № 1599/98 вписва промени за “Сити - М лизинг” - ЕООД: вписва промяна в адреса на управление - София, район “Лозенец”, ул. Бигла 58, офис 1.

3250

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 154, ал. 1, т. 2 и чл. 266, ал. 3 ТЗ с решение от 6.ХII.2005 г. по ф.д. № 5256/97 вписва прекратяване на “Волдан” - ЕООД, и го обявява в ликвидация с ликвидатори X.X.X. и X.X.X. и определя срок за ликвидацията 6 месеца.

3251

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 ТЗ и § 5 ЗДЛ с решение от 30.ХI.2005 г. по ф.д. № 12219/98 вписва промени за “Елком 98” - ЕООД: деноминира капитала от 5 000 000 лв. на 5000 лв.; вписва преместване на седалището и адреса на управление от София, район “Младост”, ж.к. Младост, бл. 364, вх. 2, ет. 4, ап. 14, в Перник, ул. Св. св. Кирил и Методий 23; вписва промени в учредителния акт.

3252

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 28.ХI.2005 г. по ф.д. № 11161/96 вписва промени за “Акцепт - Инвест” - АД: вписва промяна на предмета на дейност: покупка на менителници и записи на заповед, финансов лизинг, придобиване и управление на дялови участия, сделки с чуждестранни средства за плащане, консултации на дружества относно капиталовата им структура, промишлената стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги относно преобразуване на дружества и сделки по придобиване на предприятия, консултации относно портфейлни инвестиции, сделки с финансови фючърси и опции и инструменти, свързани с валутни курсове и лихвени проценти, факторинг, гаранционни сделки, както и всякакви други дейности, подпомагащи горните и в интерес на дружеството, незабранени със закон, дружеството извършва дейностите в рамките на своя предмет след получаването на съответните разрешения (лицензии) от компетентните държавни органи и институции; заличава като член на съвета на директорите X.X.X., ЕГН **********; вписва като член на съвета на директорите X.X.X., ЕГН **********; вписва промени в устава, приети на ОС на акционерите на 4.ХI.2005 г.

3253

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 6.ХII.2005 г. по ф.д. № 11161/96 вписва промени за “Акцепт - Инвест” - АД: вписва промяна на наименованието от “Акцепт - Инвест” - АД, на “Акцепт - Финанс” - АД; вписва промяна на предмета на дейност: покупка на менителници и записи на заповед, финансов лизинг, придобиване и управление на дялови участия, сделки с чуждестранни средства за плащане, консултации на дружества относно капиталовата им структура, промишлената стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги относно преобразуване на дружества и сделки по придобиване на предприятие, консултации относно портфейлни инвестиции, факторинг, гаранционни сделки, както и всякакви други дейности, подпомагащи горните и в интерес на дружеството, незабранени със закон, дружеството извършва дейностите си в рамките на своя предмет след получаването на съответните разрешения (лицензии) от компетентните държавни органи и институции; вписва промени в устава, приет на ОС на акционерите на 2.ХII.2005 г.

3254

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 6.ХII.2005 г. по ф.д. № 6329/96 вписва промени за “Салтекс” - ООД: вписва прехвърляне на 20 дружествени дяла от Семих Гьоксел на X.X.X.; заличава като съдружник Семих Гьоксел; вписва нов дружествен договор.

3255

Софийският градски съд допуска поправка на явна фактическа грешка с решение от 28.ХI.2005 г. по ф.д. № 2230/2005 в решението си от 10.ХI.2005 г. относно грешка в изписване наименованието на дружеството, както следва: “еднолично дружество с ограничена отговорност с фирма “Радони” - ЕООД”.

3256

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 6.ХII.2005 г. по ф.д. № 3636/2004 вписва промени за “ППДП - Трейдинг груп” - ООД: вписва преместване на седалището и адреса на управление - София, район “Триадица”, бул. Витоша 100 - 102; вписва промяна в дружествения договор.

3257

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 30.ХI.2005 г. по ф.д. № 19331/95 вписва промени за “Стройкомплекс инженеринг” - ЕООД: вписва прехвърляне на 101 дружествени дяла на обща стойност 5050 лв. от X.X.X. на X.X.X.; заличава като едноличен собственик и управител X.X.X.; вписва като едноличен собственик и управител X.X.X., ЕГН **********; вписва увеличение на капитала на дружеството от 5050 лв. на 5100 лв.; вписва нов дружествен договор; дружеството се управлява и представлява от X.X.X., ЕГН **********.

3258

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13569/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Индустриална електроника СО” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Надежда”, ж.к. Надежда 2, бл. 233, ет. 11, ап. 63, с предмет на дейност: производство и сервиз на електро- и електронни инсталации, машини и апаратура, битова, офис и промишлена техника, външна и вътрешна търговия и услуги, производствена и транспортна дейност, посредничество, представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, реекспорт и лизинг, ресторантьорство и хотелиерство, разкриване на търговски обекти за хранителни, промишлени стоки и заведения, туристическа и рекламна дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със законите на Република България. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

3259

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13509/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Си Джей дабъл Ю 4” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Средец”, бул. Патриарх Евтимий 36, вх. Б, ет. 4, ап. 13, с предмет на дейност: сделки с недвижими имоти, внос и износ на стоки, консултантски услуги и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници Кристофър Джонатан Уордъл и Джейл Луис Уордъл и се управлява и представлява от Кристофър Джонатан Уордъл.

3260

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 8879/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “СО. СЕ. фарм БГ” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Лозенец”, ул. Джеймс Баучер 124, ап. 6, с предмет на дейност: производство на лекарства и лекарствени продукти, търговия на едро с лекарства и лекарствени продукти, произведени от дружеството, търговска дейност с козметични продукти, санитарни продукти и клинични уреди, дейност, свързана с провеждането на програми за технологични, химични, токсикологични и клинични изследвания в областта на фармацевтиката, консултантска дейност, изследователска дейност в областта на козметиката и диетологията, създаване, закупуване и управление на промишлени дейности или съпътстващи предприятия, свързани или зависещи от посочената дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници “Со.Се. Фарм” - ООД, и Антонела Сабрина Флорио и се управлява и представлява от Антонела Сабрина Флорио.

3261

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13664/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Стиви марк” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Сердика”, кв. Бенковски, ул. Самодивско кладенче 5, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови, лицензионни сделки и сделки с интелектуална собственост, стоков контрол, продажба на машини и съоръжения за строителството, изкопни работи със строителни машини и строителни съоръжения, транспортни услуги, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски сделки, лизингови сделки, както и всякакви други сделки, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който управлява и представлява дружеството.

3262

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13603/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Кий експертс груп” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Лозенец”, ул. Васил Кирков 5, ет. 3, ап. 6, с предмет на дейност: консултантски услуги в областта на публичните комуникации, одит на съществуващите и/или необходимите вътрешни и външни комуникационни мрежи, стратегическо планиране и формулиране на дългосрочните приоритети, идейни и концептуални проекти, комуникационни програми и кампании, контрол на изпълнението, оценка на резултатите, рекламна дейност, туристически услуги в страната и в чужбина, както и всякакъв вид услуги, разрешен със закон, маркетингова дейност, представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон и необходима за постигане целите на дружеството. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

3263

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13651/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Джейн Дейв сийвиста” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Средец”, ул. Хан Крум 3А, с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, спедиторска дейност, туризъм, хотелиерство, международен транспорт, търговско посредничество, представителство и агентство на местни и/или чуждестранни физически и/или юридически лица в страната и в чужбина, както и всякаква друга дейност със стоки и услуги, незабранени със закон и съгласно изискванията на законодателството. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници Дейвид Ричард Джордан и Джейн Мишел Джордан и се управлява и представлява от Дейвид Ричард Джордан.

3264

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13483/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Арт център Зора” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Красно село”, ж.к. Белите брези, бл. 11, ет. 10, ап. 42, с предмет на дейност: организиране на курсове по занаяти и традиционен фолклор, вътрешно- и външнотърговска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски и туристически услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и Даниела Шуби и се управлява и представлява от X.X.X..

3265

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 1.ХII.2005 г. по ф.д. № 541/2005 вписва промени за “Юес груп” - ООД: вписва преместване на седалището и адреса на управление в София, район “Красно село”, ж.к. Красно село, бл. 198, ет. 16, ап. 63; заличава като управител X.X.X.; вписва като управител X.X.X., ЕГН **********, който ще управлява и представлява дружеството.

3266

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13721/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Антолина” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Овча купел”, ул. Рачка 9, вх. Б, ет. 1, ап. 2, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност; представителство в страната и в чужбина на български и чуждестранни физически и юридически лица (без процесуално представителство); вътрешен и международен туризъм; хотелиерство и ресторантьорство; консултантска, комисионна, предприемаческа, маркетингова, счетоводна и икономическа дейност, проектиране и производство на мебели и всякакви други стопански дейности с изключение на забранените със закон, като предметът на дейност ще се осъществява в страната и в чужбина. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

3267

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13790/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Рекс медиа” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Триадица”, ул. Хан Аспарух 7, мезонет 2, с предмет на дейност: медийни продукции, реклама, консултантска дейност, маркетингова дейност, графичен дизайн, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и “Лабиринт комюникейшън стратеджис” - ЕООД, и се управлява и представлява от X.X.X..

3268

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13625/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Съпорт туенти фор” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Сердика”, бул. Княгиня Мария-Луиза 100, ет. 2, офис 8, с предмет на дейност: предоставяне на ресурси в интернет, поддържане на компютри, разработване на софтуер, решения за електронна търговия, интернет маркетинг, управление на недвижими имоти, реклама, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници Майкъл Арън Донъли, Макс Дейвид Донъли, Томас Уивър Хенриксън и Перниле Холмберг и се управлява и представлява от X.X.X..

3269

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13705/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Вероника - НИ” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Триадица”, пл. Славейков 1, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел и препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерство, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, ресторантьорство, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, внос, износ и реекспорт, туроператорска дейност, дружеството извършва всякаква друга стопанска дейност с изключение на забранената с нормативен акт и придобива всякакви права, необходими за осъществяването на неговия предмет на дейност в съответствие със законодателството. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X.-X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X.-X..

3270

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13584/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Ле Форжерон” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Красно село”, ул. Люлин планина 18, ет. 2, ап. 2, с предмет на дейност: вътрешна и международна търговия, изработване на метални изделия (без благородни метали), търговско представителство и посредничество, транспортна дейност, строителство и ремонти, рекламна дейност и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

3271

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 6.ХII.2005 по ф. д. № 5399/2005 вписва промени за “Алиса 2005” - ООД: заличава като съдружник и управител X.X.X.; вписва прехвърляне на 25 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; дружеството продължава дейността си като еднолично дружество с ограничена отговорност “Алиса 2005” - ЕООД; вписва преместване на седалището и адреса на управление - София, район “Триадица”, бул. Витоша 186, вх. А, ет. 6, ап. 13; едноличен собственик на капитала е X.X.X., ЕГН **********, която управлява и представлява дружеството.

3272

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13681/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Ан бул трейдинг” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Слатина”, ж. к. Хр. Смирненски, бл. 6, вх. А, ет. 2, ап. 4, с предмет на дейност: покупка на недвижими имоти с цел препродажба, консултантска, посредническа, туристическа, ресторантьорска, хотелиерска, строителна дейност, представителство на чуждестранни фирми в страната и на български фирми в чужбина и всякакъв друг вид дейност в страната и в чужбина, незабранена от законите. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., едноличен собственик на капитала и управител Кевин Боуен, който управлява и представлява дружеството.

3273

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.ХII.2005 г. по ф. д. № 10823/2005 вписва промени за “Айюта” - ООД: допълва предмета на дейност с “посредническа дейност по намиране на работа”.

3274

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13612/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Кей Джи медиа груп” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Искър”, ж. к. Дружба, бл. 20, вх. В, ет. 6, ап. 52, с предмет на дейност: издателска дейност, маркетинг и реклама, разпространение на печатни материали, консултантски услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, лизингова дейност, комисионни, информационни, програмни и други дейности, за които няма изрична законова забрана. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X.-X. и Джордже Даниел Пецу и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

3275

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 12948/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Калифорния интернешенъл” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Красна поляна”, ж. к. Западен парк, бл. 3, вх. А, ет. 4, ап. 11, с предмет на дейност: покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, покупки, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, внос, износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител Джон Антъни Пфайфер IV, който управлява и представлява дружеството.

3276

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 ТЗ с определение по ф. д. № 13294/2005 вписва промяна за “Конзул - 2000” - ЕООД, във връзка с постановено решение на Софийския окръжен съд за промяна на седалището и адреса на управление от гр. Правец, кв. Димитър Благоев, бл. 107, ет. 2, ап. 6, в София, район “Оборище”, бул. Васил Левски 150, вх. 1, ет. 5, офис 9.

3277

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13639/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Самоков пропърти партнърс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Лозенец”, бул. Симеоновско шосе 110, комплекс “Грийн сити”, бл. 8, ап. 17, с предмет на дейност: покупко-продажба на недвижими имоти, туристически услуги, хотелиерство, ресторантьорство, както и други дейности, позволени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен сбоственик на капитала и управител Марк Антъни О’Конър, който управлява и представлява дружеството.

3278

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13244/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Медимекс М” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Оборище”, ул. Георги X.X. 93А, с предмет на дейност: търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки, външно- и вътрешнотърговска дейност, дистрибуторска дейност, складови сделки, търговия на едро с лекарствени продукти и медицински консумативи, консултантски услуги и други дейности, които не са изрично забранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който управлява и представлява дружеството.

3279

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 12854/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Уелд пайплайн инженеринг” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Сердика”, кв. Военна рампа, бул. Илиянци 12а, с предмет на дейност: производство на уникални метални конструкции, тръби и резервоари; монтаж в страната и в чужбина; ремонт и реконструкция на инженерни съоръжения; монтаж на котлонадзорни съоръжения, машинен и електромонтаж; инженерингови и консултантски услуги и всякаква друга производствена и търговска дейност, за която няма забрана със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 748 000 лв., внесен с непарична вноска съгл. съдебно-техническа оценителна експертиза, приета с определение от 12.Х.2005 г. на Софийския градки съд, фирмено отделение, 3 състав, по дело № 298/2005; едноличен собственик на капитала е “Контролно-заваръчни устройства (КЗУ)” - АД(рег. по ф.д. № 811/89); дружеството се управлява и представлява от управителя X.X.X., ЕГН **********.

3280

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 12658/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “КЗУ ойл инженеринг” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Сердика”, бул. Илиянци 12а, с предмет на дейност: специализирани заваръчни контролни работи и устройства, производство на метални конструкции, тръби и резервоари, монтаж в страната и в чужбина, ремонт и реконструкция на промишлени обекти, ремонтно-възстановително заваряване и наваряване, ремонт и реконструкция на инженерни съоръжения и топлофикация, изграждане на магистрални водопроводи, газопроводи, нефтопроводи, продуктопроводи и резервоарни вместимости, монтаж на котлонадзорни съоръжения, машинен и електромонтаж, производство и изграджане на силозни стопанства, транспортни услуги и всякаква друга производствена и търговска дейност, за която няма забрана със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., едноличен собственик на капитала е “Контролно-заваръчни устройства (КЗУ)” - АД, и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

3281

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 ТЗ с определение по ф.д. № 12461/2005 вписва промяна за “Агрохим - К” - АД, във връзка с постановено решение на Сливенския окръжен съд за промяна на седалището и адреса на управление от Сливен, ул. Стефан Караджа 5, в София, район “Красно село”, ул. 20 април 19.

3282

Софийският градски съд допуска поправка на явна фактическа грешка в решение от 18.X.2005 г. по ф.д. № 11477/2005 по партидата на “Гарант консулт” - АД, в частта относно седалището и адреса на управление, което следва да се чете: “София, район “Средец”, бул. Евлоги Георгиев 107, ет. 1, ап. 2”.

3283

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13343/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Джи Ви студио” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Подуяне”, ж.к. Хаджи Димитър, бл. 136, вх. А, ет. 6, ап. 16, с предмет на дейност: фотография и графичен дизайн, предпечатна подготовка, мултимедия и триизмерно моделиране, видеообработка, видеомонтаж и заснемане, уебдизайн и програмиране на презентационни и динамични сайтове, рекламни, информационни, консултантски и други услуги, друга търговска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., ЕГН **********, и “Валдекс” - ООД (рег. по ф.д. № 11526/91) и се управлява и представлява от X.X.X..

3284

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 30.XI.2005 г. по ф.д. № 9245/2005 вписва промени за “Юротрейд България” - ООД: вписва промяна на капитала на дружеството от 10 000 лв. на 30 000 лв.; вписва нов дружествен договор.

3285

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 24.XI.2005 г. по ф.д. № 9245/2005 вписва промени за “Юротрейд България” - ООД: заличава като управител X.X.X., ЕГН **********.

3286

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 7.XII.2005 г. по ф.д. № 770/2005 вписва промени за “Балоко трейд” - ЕООД: вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла, съставляващи целия капитал на “Балоко трейд” - ЕООД, от X.X.X. на X.X.; заличава като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X.; вписва като едноличен собственик на капитала и управител X.X., ЕГН **********; вписва промяна на седалището и адреса на управление София, район “Слатина”, ул. Христо Максимов 47, ет. 2; дружеството се управлява и представлява от управителя X.X., ЕГН **********; вписва промени в учредителния акт на дружеството.

3287

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13712/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Уърлдимпекс” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Искър”, ж.к. Дружба 1, ул. Илия Бешков 12, с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия на едро и дребно със стоки, търговско представителство, посредничество, консултантски услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала “Панда Ко” - АД, и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

3288

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13772/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Клоди - М. Атанасова” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Сердика”, ул. Ком 9, с предмет на дейност: покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и други дейности, незабранени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., която управлява и представлява дружеството.

3289

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 12947/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Криси транс” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Връбница”, кв. Волуяк, ул. Дружба 1А, с предмет на дейност: вътрешен и международен транспорт на пътници и товари, автосервизна дейност, покупко-продажба на вещи, вкл. вътрешна и външна търговия, производство на стоки и услуги, вкл. за износ, търговия с петролни продукти, търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна дейност, складова и лицензионна дейност, сделки с интелектуална собственост, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизингова дейност и други незабранени със закон дейности. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

3290

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13391/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Изида - Инвест” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Изгрев”, ул. Райко Алексиев 26, вх. Б, с предмет на дейност: организиране на строителството на обществени, жилищни и офис сгради, проучване, проектиране, дизайнерска и консултантска дейност в областта на строителството, градоустройствени комплексни инвестиционни проекти, проекти за интериор и дизайн, инженерингова дейност, покупка, реконструкция и подобрения на градски, вилни и селскостопански имоти с цел управление и продажба, търговско представителство и посредничество, представителство и агентиране на местни и чуждестранни юридически лица в страната и в чужбина, лизинг, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

3291

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписва в регистъра за търговски дружества по ф.д. № 65/2003 промени за “Интернешънъл Проперти Мениджмънт” - ЕООД: вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X.; вписва като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., ЕГН **********; вписва промяна на седалището и адреса на управление в София, район “Люлин”, ж.к. Люлин, бл. 311, вх. Г, ап. 63; вписва промяна на предмета на дейност: покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и всички други дейности, незабранени от закона. Дружеството се управлява и представлява от X.X.X..

3292

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.ХI.2005 г. по ф.д. № 65/2003 вписва промени за “Интернешънъл Проперти Мениджмънт” - ЕООД: вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла, съставляващи целия капитал на “Интернешънъл Проперти Мениджмънт” - ЕООД, от X.X.X. на X.X.X.; заличава като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., ЕГН **********; вписва като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., ЕГН **********; вписва промени в учредителния акт на дружеството; дружеството се управлява и представлява от X.X.X..

3293

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа промени по ф.д. № 11944/2003 за “Бау и Ко.” - ООД: вписва прехвърляне на 60 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва прехвърляне на 15 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружник и управител X.X.X.; вписва като съдружник и управител X.X.X., ЕГН **********, който ще управлява и представлява дружеството; вписва промени в дружествения договор съгласно протокол от ОС на съдружниците от 8.ХI.2005 г.

3294

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 2.ХII.2005 г. по ф.д. № 11944/2003 вписва промени за “Бау и Ко.” - ООД: вписва прехвърляне на 15 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва като съдружник X.X.X., ЕГН **********; вписва нов дружествен договор съгласно протокол от ОС на съдружниците от 29.ХI.2005 г.

3295

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 5.ХII.2005 г. по ф.д. № 7531/2003 вписва промени за “ВИП Ойл Трейд” - ООД: заличава като съдружници X.X.X., ЕГН **********, и X.X.X., ЕГН **********; зличава като управители X.X.X. и X.X.X., ЕГН **********; вписва прехвърляне на 6 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва прехвърляне на 44 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; дружеството продължава дейността си като еднолично дружество с ограничена отговорност “ВИП Ойл Трейд” - ЕООД; вписва като едноличен собственик на капитала и управител на дружеството X.X.X., ЕГН **********, който управлява и представлява дружеството.

3296

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.ХI.2005 г. по ф.д. № 2494/2003 вписва промени за “Електросфера” - ЕООД: заличава като управител X.X.X., ЕГН **********; вписва като управител Игор Левин; дружеството се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала и управител Игор Левин; вписва промени в учредителния акт на дружеството.

3297

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 ТЗ с решение от 2.ХII.2005 г. по ф.д. № 4909/2004 вписва промени за “Уни СПА” - ЕООД: вписва прехвърляне на всичките 50 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като едноличен собственик и управител X.X.X.; вписва като едноличен собственик X.X.X., ЕГН **********; дружеството ще се управлява и представлява от управителя X.X.X.; вписва изменения в устава съгласно протоколно решение на едноличния собственик от 29.ХI.2005 г.; вписва преместване на седалището и адреса на управление от София, район “Лозенец”, ул. Персенк, бл. 19, вх. 1, ет. 1, ап. 1, в Добрич, ул. Опълченска 85Б.

3298

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 30.ХI.2005 г. по ф.д. № 777/2004 вписва промени за “Ген - 3” - ООД: заличава като управител X.X.X.; вписва като управител X.X.X., ЕГН **********; дружеството ще се управлява и представлява от X.X.X..

3299

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13665/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Ауто трък” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Овча купел”, ж.к. Овча купел 1, бл. 412, вх. Г, ет. 8, ап. 111, с предмет на дейност: търговска дейност, представителство и посредничество, комисионна търговия, вътрешна и външна търговия, както и всякаква дейност, която законите в Република България не забраняват. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., която управлява и представлява дружеството.

3300

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 18.ХI.2005 г. по ф.д. № 4350/2004 вписва промени за “България пропърти” - ООД: заличава като съдружници X.X.X., ЕГН **********, и X.X.X., ЕГН **********; заличава като управител X.X.X.; вписва прехвърляне на 25 дружествени дяла от X.X.X. на Карстен Бек; вписва прехвърляне на 25 дружествени дяла от X.X.X. на Карстен Бек; дружеството продължава дейността си като еднолично дружество с ограничена отговорност “България пропърти” - ЕООД; едноличен собственик на капитала и управител е Карстен Бек, който ще управлява и представлява дружеството; вписва нов учредителен акт.

3301

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 29.ХI.2005 г. по ф.д. № 9568/2001 вписва промени за “Нафтекс инженеринг” - АД: вписва промени в устава на дружеството, приети с решение на общото събрание на акционерите, проведено на 18.ХI.2005 г.; вписва увеличение на капитала на дружеството от 60 000 лв. на 1 362 980 лв. чрез издаване на нови 1 302 980 поименни акции с право на глас с номинална стойност 1 лв.

3302

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 30.ХI.2005 г. по ф.д. № 5296/2001 вписва промени за “Рава ТВ 2” - ООД: вписва прехвърляне на 9 дружествени дяла от X.X.X. на “СИМ кабел” - ООД; вписва прехвърляне на 21 дружествени дяла от X.X.X. на “СИМ кабел” - ООД; вписва прехвърляне на 21 дружествени дяла от X.X.X. на “СИМ кабел” - ООД; вписва прехвърляне на 6 дружествени дяла от X.X.X. на “СИМ кабел” - ООД; заличава като съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; вписва като съдружник “СИМ кабел” - ООД (рег. по ф.д. № 605/2004); вписва нов дружествен договор.

3303

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 27.Х.2005 г. по ф.д. № 10478/2001 вписва промени за “Ван Крис” - ООД: вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружник X.X.X.; дружеството продължава дейността си като еднолично дружество с ограничена отговорност “Ван Крис” - ЕООД; вписва като едноличен собственик на капитала X.X.X., ЕГН **********; вписва нов учредителен акт; дружеството се управлява и представлява от X.X.X..

3304

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13121/2005 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност “Пирифарм” - ООД, със седалище и адрес на управление София, район “Средец”, ул. Любен Каравелов 44 - 46, с предмет на дейност: производство и продажба на едро (след получаване на лиценз) на фармацевтични продукти и хранителни добавки, покупко-продажба на стоки на едро и дребно, внос-износ на стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, комисионна, лизингова, складова дейност, строеж, обзавеждане и покупко-продажба на недвижими имоти, както и всички други търговски сделки, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно.

3305

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13454/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Лолаваско” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Оборище”, ул. Тракия 8, ап. 1, с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия със стоки и услуги, разрешени от закона, вътрешен и международен транспорт, спедиция, комисионерство и посредничество, търговско представителство и други търговски дейности,незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител Корнелис Леонардус Вилхелмус Волгеринг, който управлява и представлява дружеството.

3306

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13381/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Гейм футбол” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Лозенец”, ул. Кричим 63, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, маркетинг и реклама, дистрибуторска и лизингова дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от законодателството на Република България. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., едноличен собственик на капитала е “Галиция” - ООД, и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

3307

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13287/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Монтеканал - КВ България 2” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Средец”, ул. Съборна 14, с предмет на дейност: договаряне, управление и изпълнение на всякакъв вид строителство и друг вид работи в най-широк смисъл, публични или частни; придобиване, управление, развитие и експлоатация (на наемна основа или по какъвто и да е друг начин), строителство, покупка или продажба на всякакъв вид недвижими имоти и предоставяне на консултантски услуги по всякакви въпроси; развитие на всякакъв вид проекти, свързани с архитектура, инженеринг, управление и консултиране по изпълнението на всякакъв вид строителство и други работи, незабранени от закона; поддръжка, рехабилитация и ремонти на недвижими имоти, развитие, управление и извършване на всякакъв вид търговска дейност с недвижими имоти, в градоустройството, както и в самото строителство, свързана с експлоатацията, продажба и отдаването под наем; експлоатация, пряка или непряка, на хотели, бензиностанции, спортни съоръжения, рекреационни или почивни центрове, ловни и риболовни зони или съоръжения (след получаване на необходимите разрешения); експлоатация, покупко-продажба, залог, разделяне, отдаване или вземане под наем на земеделска земя, дейност, свързана с хранително-вкусовата промишленост, селското и горското стопанство; производство, покупка, продажба, внос, износ и дистрибуция на оборудване, съоръжения и материали за строителството или предназначени за строителство и обзавеждане на недвижими имоти и градски пространства, придобиване и експлоатация във всякаква форма, търговия с и трансфер на всякакъв вид интелектуална собственост и патенти, както и останалите видове индустриална собственост, производство, търговия, транспорт и полагане на асфалтови смеси, бетонни или други смеси, използвани в строителството, техни производни и пълнежи към тези смеси, придобиване, преработка и търговия със суровини за посочените дейности; експлоатация на всякакъв вид суровини за строителството, производство и търговия със строителни материали; наем на превозни средства, машини и съоръжения за строителството; други дейности, незабранени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител Антонио Мария Перес Монтес, който управлява и представлява дружеството.

3308

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 1.ХII.2005 г. по ф. д. № 9176/2005 вписва промени за “Компютърен клуб Алеко” - ЕООД: вписва прехвърляне на 100 дружествени дяла, съставляващи 100 % от капитала на дружеството, от X.X.X. на X.X.X.; заличава като едноличен собственик X.X.X., ЕГН **********; вписва като едноличен собственик X.X.X., ЕГН **********; вписва промени в учредителния акт.

3309

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13699/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Пайълът пропърти” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Средец”, ул. Хан Аспарух 39, с предмет на дейност: управление на недвижими имоти, управление на дейности, свързани с инвестиции в недвижими имоти, управление и разработване на проекти, свързани с недвижими имоти, както и всякаква друга дейност, която не е изрично забранена от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

3310

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф. д. № 13620/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Шерита” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Оборище”, ул. Искър 65, Офис център УВО - София, с предмет на дейност: почистване на сгради, офиси, болници, магазини, домове, автомобилни и всякакви дейности свързани с чистотата на дома, автомобила, квартала, града и др., събиране и обработка на вторични суровини за вторична употреба, търговия с почистващи препарати, машини, съоръжения и оборудване за тях, резервни части и консумативи, пространствено оформление, градинско обслужване и други битови услуги, производство и търговия с цветя и растителни видове, складова и спедиторска дейност, предоставяне на машини и оборудване за почистване под наем, както и всякакви други дейности, незабранени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., която го управлява и представлява.

3311

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 29.ХI.2005 г. по ф.д. № 3191/2005 вписва промени за “Новелон” - ООД: заличава като управител X.X.X., ЕГН **********; дружеството ще се управлява и представлява от X.X.X., ЕГН **********.

3312

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 12276/2005 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност “Арко Лимузин сървисиз” - ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район “Оборище”, бул. Янко Сакъзов 30, ет. 4, ап. 18, с предмет на дейност: транспортни услуги с луксозни автомобили, таксиметрови услуги с луксозни автомобили, внос на автомобили, автомобилни части и аксесоари, транспортна, превозна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, търговско представителство (без процесуално), агентство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, комисионна и лизингова дейност, други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала “Арко Асетс груп” - ЕООД, и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

3313

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ и § 5 ЗДЛ с решение от 18.XI.2005 г. по ф.д. № 12125/98 вписва промени за “Симев” - ЕООД: вписва прехвърляне на 49 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва като съдружник и управител X.X.X., ЕГН **********; дружеството продължава дейността си като “ВРС” - ООД; променя наименованието на “ВРС” - ООД; премества седалището и адреса на управление в София, ул. Оборище 99, ет. 4, ап. 12; деноминира капитала на дружеството от 5 000 000 лв. на 5000 лв., в т. ч. и размера на дяловете; вписва промяна в предмета на дейност: покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, търговия на едро и дребно, продажба на стоки от собствено производство, тъговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, клинични изследвания на лекарствени продукти, откриване и експлоатация на ресторанти, барове и кафенета и всякаква друга дейност, незабранена със закон; вписва нов дружествен договор.

3314

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.XI.2005 г. по ф.д. № 15737/99 вписва промени за “Агриспа” - ООД: вписва прехвърляне на 1 дружествен дял от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружник и управител X.X.X., ЕГН **********; вписва като съдъружник X.X.X., ЕГН **********; вписва като управител Андонакопулос Александрос - АП Милтиадис, който ще управлява и представлява дружеството.

3315

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.XI.2005 г. по ф.д. № 9874/2000 вписва промени за “Лозен Транс” - ЕООД: вписва прехвърляне на 25 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва като съдружник X.X.X., ЕГН **********; дружеството продължава дейността си като “Лозен Транс” - ООД; вписва нов дружествен договор.

3316

Промени настройката на бисквитките