Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 42 от 4.VI

ДЪРЖАВНИ ВЕДОМСТВА, УЧРЕЖДЕНИЯ И ОБЩИНИ

 

МИНИСТЕРСТВО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ

ЗАПОВЕД № РД-393 от 21 април 2010 г.

На основание чл. 7, ал. 1, т. 8 и чл. 43, ал. 3 от Закона за подземните богатства (ЗПБ) нареждам да се проведе неприсъствен конкурс за определяне на титуляр на разрешение за проучване на подземни богатства по чл. 2, ал. 1, т. 5 ЗПБ – строителни материали, при следните условия:

1. Обектът на разрешението е площ „Ел Зет 60“ с размер 0,65 кв. км, разположена в землището на гр. Брусарци, община Брусарци, област Монтана.

2. Срокът на разрешението е до 1 година.

3. Конкурсът да се проведе до 60 дни от обнародването на заповедта в „Държавен вестник“. В случай на обжалване съгласно чл. 47, ал. 3 ЗПБ срокът за провеждане на конкурса се удължава с броя на дните за приемане на решение по обжалването, за което участниците, допуснати до конкурса, се уведомяват писмено.

4. Конкурсната документация се закупува от лицето с представителна власт или негов нотариално упълномощен представител в срок до 15 дни от обнародване на заповедта в „Държавен вестник“ в сградата на МОСВ, бул. Княгиня Мария-Луиза 22, ет. 4, стая 422, срещу 1500 лв., преведени по IBAN на МОСВ – BG35 BNBG 9661 3000 1387 01, BIC код – BNBGBGSD, при БНБ, София. При получаване на конкурсната документация лицето с представителна власт по регистрацията на търговеца или неговият пълномощник подписва декларация за опазване тайната на сведенията, съдържащи се в нея.

5. В 25-дневен срок от обнародването на заповедта в „Държавен вестник“ кандидатите подават заявление за участие в конкурса в сектор „Обслужване на едно гише“ на МОСВ на адрес бул. Княгиня Мария-Луиза 22 до 17 ч.

5.1. Към заявлението се прилагат:

а) нотариално заверено копие от съдебното решение за регистрация на фирмата като търговец и удостоверение за актуално състояние на фирмата от съда или търговския регистър на Агенцията по вписванията – оригинал, освен при представяне на ЕИК;

б) извлечение от годишните счетоводни отчети за последните 3 години, с изключение на новорегистрираните търговци, което включва копие от балансов отчет и отчет за приходите и разходите, заверени от управителя и счетоводителя на фирмата, че са верни с оригинала;

в) доказателство за закупени конкурсни документи (екземпляр от платежното нареждане);

г) документ за платена административна такса в размер 300 лв. – оригинал;

д) доказателство за внесен депозит в размер 3000 лв. (екземпляр от платежното нареждане);

е) декларация за опазване тайната на сведенията, които се съдържат в конкурсната документация;

ж) декларация от лицето с представителна власт, че кандидатът няма просрочени задължения към държавата или към община по смисъла чл. 162, ал. 2 ДОПК, установени с влязъл в сила акт на компетентен орган, освен ако е допуснато разсрочване или отсрочване на задълженията;

з) декларация от управителя или членовете на управителния орган на кандидата, че не са осъждани за престъпления против собствеността, стопанството, финансовата, данъчната или осигурителната система, за престъпления по служба или за подкуп, както и за престъпления, свързани с участие в престъпна група;

и) документ, подписан от лицето с представителна власт, с данните за банката, BIC код на банката и IBAN на дружеството кандидат, необходими за връщане на депозита за участието в конкурса;

к) референции за кандидата;

л) документ с адреса на кандидата за уведомителното писмо относно участието му в конкурса.

5.2. Сумата по т. 5.1, буква „г“ се внася по IBAN на МОСВ – BG35 BNBG 9661 3000 1387 01, BIC код – BNBGBGSD при БНБ, София, а сумата по т. 5.1, буква „д“ по IBAN на МОСВ – BG70 BNBG 9661 3300 1387 01; BIC код – BNBGBGSD при БНБ, София.

6. Конкурсните предложения, изготвени съгласно изискванията в конкурсната документация, се подават в сектор „Обслужване на едно гише“ на МОСВ, бул. Княгиня Мария-Луиза 22, в срок до 53 дни от датата на обнародване на заповедта в „Държавен вестник“.

7. Участниците в конкурса се уведомяват в 14-дневен срок от приключването на конкурса за резултатите от него.

Министър: Н. Караджова

4581

 

РАЗРЕШЕНИЕ № 727 от 13 май 2010 г.

за проучване на строителни материали – подземни богатства по чл. 2, ал. 1, т. 5 от Закона за подземните богатства, в площ „Чипровец“, разположена в землището на град Чипровци, община Чипровци, област Монтана

На основание чл. 53, ал. 4 във връзка с чл. 7, ал. 1, т. 8, чл. 39, ал. 1, т. 3 и чл. 5, т. 1 на Закона за подземните богатства и протоколно решение № 16 на Министерския съвет от 28.ІV.2010 г. разрешавам на „Минерал 2000“ – ЕООД, София, титуляр на разрешението, дружество, вписано в търговския регистър на Агенцията по вписванията под ЕИК 131482503, със седалище и адрес на управление София, район „Илинден“, ул. Кукуш 1, да извърши за своя сметка проучване на строителни материали – подземни богатства по чл. 2, ал. 1, т. 5 от Закона за подземните богатства, в площ „Чипровец“, разположена в землището на град Чипровци, община Чипровци, област Монтана, при следните условия:

1. Срокът на разрешението е 1 година.

2. Размерът на площта е 1 кв. км.

3. Границите на площта са определени с координатите на граничните точки № 1 – 4, съгласно приложение № 1 – карта на площта, и приложение №2 – списък с координати на точките в координатна система 1970 г. – неразделна част към договора за проучване.

4. Условията за осъществяване на дейностите по проучване, както правата и задълженията на титуляря се определят в договора за проучване.

5. Видовете и обемите на работите по проучване и добивът за технологични изпитвания са определени в работна програма, неразделна част от договора за проучване.

6. Разрешението влиза в сила от датата на сключване на договора за проучване.

Министър: Н. Караджова

4582

 

РАЗРЕШЕНИЕ № 728 от 13 май 2010 г.

за проучване на строителни материали – подземни богатства по чл. 2, ал. 1, т. 5 от Закона за подземните богатства, в площ „Поточето“, разположена в землището на с. Микре, община Угърчин, област Ловеч

На основание чл. 53, ал. 4 във връзка с чл. 7, ал. 1, т. 8, чл. 39, ал. 1, т. 3 и чл. 5, т. 1 на Закона за подземните богатства и протоколно решение № 16 на Министерския съвет от 28.ІV.2010 г. разрешавам на „Интегрирани пътни системи“ – ЕООД, София, дружество, вписано в търговския регистър на Агенция по вписванията под ЕИК 200408908, със седалище и адрес на управление София, район „Красно село“, бл. 199, ет. 1, офис 1, да извърши за своя сметка проучване на строителни материали – подземни богатства по чл. 2, ал. 1, т. 5 от Закона за подземните богатства, в площ „Поточето“, разположена в землището на с. Микре, община Угърчин, област Ловеч, при следните условия:

1. Срокът на разрешението е 1 година.

2. Размерът на площта е 0,69 кв. км.

3. Границите на площта са определени с координатите на граничните точки № 1 – 7, съгласно приложение № 1 – карта на площта, и приложение №2 – списък с координати на точките в координатна система 1970 г. – неразделна част към договора за проучване.

4. Условията за осъществяване на дейността проучване, както правата и задълженията на титуляря се определят в договора за проучване.

5. Видовете и обемите на работите по проучване и добивът за технологични изпитвания са определени в работна програма, неразделна част от договора за проучване.

6. Разрешението влиза в сила от датата на сключване на договора за проучване.

Министър: Н. Караджова

4583

КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

ЗАПОВЕД № 380 от 7 април 2010 г.

На основание чл. 8, ал. 1 и ал. 2, т. 9 от Устройствения правилник на Комисията за защита на потребителите към министъра на икономиката, енергетиката и туризма и на нейната администрация, решение на Комисията за защита на потребителите, прието с протокол № 10 от заседание, проведено на 16.III.2010 г., чл. 92, ал. 1, 2 и 5 във връзка с чл. 87 и чл. 88, ал. 1, т. 2 от Закона за защита на потребителите, Наредбата за условията и реда за изтегляне от пазара, изземване от потребителите и унищожаване на опасни стоки и за реда за обезщетяване на потребителите в случаите на изземване на опасни стоки във връзка с чл. 99 от Закона за защита на потребителите, чл. 73 от Административнопроцесуалния кодекс, Наредбата за стоките, имитиращи храни и протокол № 11-3784 от 13.XI.2009 г., издаден от ИЦ „Алми тест“, съгласно който стоки, имитиращи храни, химикалки с форма на кофичка със сладолед, в различни цветове, с надписи върху стоката и капака на опаковката „Icecream Pens“, с вграден магнит, с прадпазно капаче в долния край, поставени в картонена кутия с 24 гнезда с надпис върху кутията – „Ice cream pens magnetic sticker“; парче пица, с вграден магнит и предпазно капаче в долния край, поставени в картонена кутия с 24 гнезда с надпис върху кутията „Magnetic sticker – 24 pcs – pizza pen“; кроасан, с вграден магнит и предпазно капаче в долния край, поставени в картонена кутия с 24 гнезда с надпис върху кутията „Magnetic sticker – 24 pcs“, представляват опасност за здравето и безопасността на малки деца, поради това, че при прилагане на сила, по-малка от допустимата, се отделят малки магнитни части, които влизат изцяло в цилиндъра за малки части и представляват риск от задавяне и задушаване, нареждам:

1. Забранявам вноса, износа, възмездното или безвъзмездното пускане на пазара на стоки, имитиращи храни – химикалки с форма на сладолед, парче пица и кроасан, като стоки, представляващи сериозен риск и опасност за здравето на потребителите.

2. Вносителите и дистрибуторите да организират незабавното и ефективно изтегляне от пазара и изземването от потребителите на описаните в заповедта стоки по реда, условията и в сроковете, визирани в Наредбата за условията и реда за изтегляне от пазара, изземване от потребителите и унищожаване на опасни стоки и за реда за обезщетяване на потребителите в случаите на изземване на опасни стоки, и да отправят предупреждения към потребителите за рисковете, които стоките съдържат.

3. На основание чл. 60, ал. 1 от Административнопроцесуалния кодекс допускам предварително изпълнение на заповедта с цел да се защити животът и здравето на гражданите. Разпореждането, с което се допуска предварителното изпълнение, може да се обжалва чрез КЗП пред съда в 3-дневен срок от съобщаването му независимо дали административният акт е бил оспорен.

4. Разходите по складиране, транспорт, изтегляне от пазара, изземването от потребителите и тяхното обезщетяване са за сметка на вносителите и дистрибуторите.

5. Заповедта може да се обжалва чрез председателя на Комисията за защита на потребителите в 14-дневен срок от съобщаването й по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

Председател: Д. Лазаров

4598

 

АГЕНЦИЯ ПО ГЕОДЕЗИЯ, КАРТОГРАФИЯ И КАДАСТЪР

ЗАПОВЕД № РД-18-21 от 12 май 2010 г.

На основание чл. 49, ал. 1 ЗКИР одобрявам кадастралната карта и кадастралните регистри за землището на гр. Трявна и селата Генчовци, Койчовци и Рашовите (без територията на жп гара Трявна), община Трявна, област Габрово.

Кадастралната карта и кадастралните регистри са приети с протокол от 15.ХІІ.2008 г. на Службата по геодезия, картография и кадастър – Габрово.

Заповедта да се съобщи на заинтересуваните лица по реда на чл. 35, ал. 3 ЗКИР.

Заповедта подлежи на обжалване в 30-дневен срок от обнародването й в „Държавен вестник“ по реда на чл. 49, ал. 2 ЗКИР пред административния съд по местонахождението на имота.

Кадастралната карта и кадастралните регистри влизат в сила за имотите, които не са засегнати от подадените до съда жалби, след изтичане на срока за обжалване на заповедта.

Изпълнителен директор: Ал. Лазаров

4482

 

ОБЩИНА БАЛЧИК

РЕШЕНИЕ № 569 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 18160.32.38 по кадастралната карта на с. Гурково, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4553

 

РЕШЕНИЕ № 570 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 18160.40.103 по кадастралната карта на с. Гурково, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4554

РЕШЕНИЕ № 571 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 18160.106.75 по кадастралната карта на с. Гурково, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4555

 

РЕШЕНИЕ № 572 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 18160.53.65 по кадастралната карта на с. Гурково, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4556

 

РЕШЕНИЕ № 573 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 67951.20.55 по кадастралната карта на с. Соколово, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4557

 

РЕШЕНИЕ № 574 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 24387.26.98 по кадастралната карта на с. Дъбрава, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4558

 

РЕШЕНИЕ № 575 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на 2 вятърни електрогенератора“ за ПИ № 18160.40.94 по кадастралната карта на с. Гурково, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4559

 

РЕШЕНИЕ № 576 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 18160.51.107 по кадастралната карта на с. Гурково, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4560

 

РЕШЕНИЕ № 577 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 18160.31.39 по кадастралната карта на с. Гурково, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4561

 

РЕШЕНИЕ № 578 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на 2 вятърни електрогенератора“ за ПИ № 73095.30.28 по кадастралната карта на с. Тригорци, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4562

 

РЕШЕНИЕ № 579 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 73095.22.170 по кадастралната карта на с. Тригорци, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4563

 

РЕШЕНИЕ № 580 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на 2 вятърни електрогенератора“ за ПИ № 73095.12.58 по кадастралната карта на с. Тригорци, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4564

 

РЕШЕНИЕ № 581 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 73095.20.55 по кадастралната карта на с. Тригорци, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4565

РЕШЕНИЕ № 582 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 48982.302.56 по кадастралната карта на с. Царичино, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4566

 

РЕШЕНИЕ № 583 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 73095.24.15 по кадастралната карта на с. Тригорци, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4567

 

РЕШЕНИЕ № 584 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 73095.22.174 по кадастралната карта на с. Тригорци, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4568

 

РЕШЕНИЕ № 585 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 73095.22.172 по кадастралната карта на с. Тригорци, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4569

 

РЕШЕНИЕ № 586 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 73095.19.19 по кадастралната карта на с. Тригорци, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4570

 

РЕШЕНИЕ № 587 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 73095.12.56 по кадастралната карта на с. Тригорци, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4571

 

РЕШЕНИЕ № 588 от 17 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план „Монтаж на вятърен електрогенератор“ за ПИ № 73095.30.26 по кадастралната карта на с. Тригорци, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

4572

 

ОБЩИНА БУРГАС

РЕШЕНИЕ № 33 от 22 април 2010 г.

На основание чл. 1, ал. 2, т. 6, чл. 3, ал. 2 и чл. 3, ал. 3, т. 2 ЗПСК Общинският съвет – гр. Бургас, реши:

1. Приема годишна план-програма за работата на Надзорния съвет на Агенцията за приватизация и публично-частно партньорство – Бургас, заедно със Списък с обекти за приватизация за 2010 г.:

магазин в сграда в УПИ X в кв. 5 по плана на ПЗ „Победа“ – Бургас;

ателие „А“, ет. 3 в сграда в УПИ X в кв. 5 по плана на ПЗ „Победа“ – Бургас;

ателие „К“ на ет. 3 сграда в УПИ Х в кв. 5 по плана на ПЗ „Победа“ – Бургас;

офис № 5 на ет. 2 в сграда в УПИ IХ в кв. 5 по плана на ПЗ „Победа“ – Бургас;

магазин, ул. Фердинандова 49, Бургас;

гр. Българово, ул. Девети септември 38А, бивша ветеринарна лечебница;

ателие в ж. к. Братя Миладинови, бл. 41, вх. Б, ет. 12, Бургас;

ателие № М.А., мансарден етаж, ул. Странджа 36, Бургас;

подземни паркоместа № 5 и 6 на ул. Батак 46, Бургас.

2. Да не се извършват разпоредителни сделки с имуществото на обособените обекти, да не се сключват договори за наем, аренда, дялово участие, съвместна дейност, обезпечаване на вземания и сключване на договори за кредити.

За председател: К. Луков

4485

 

ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

РЕШЕНИЕ № 916 от 22 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА, чл. 129, ал. 1, чл. 110, ал. 1, т. 3 и чл. 108, ал. 2 ЗУТ Общинският съвет – гр. Велико Търново, одобрява подробен устройствен план – план за застрояване, план-схеми за водоснабдяване и електрификация за ПИ № 000143, местност Ливадито, землище на с. Церова кория, община Велико Търново. За поземлен имот № 000143, местност Ливадито, землище на с. Церова кория, община Велико Търново, се определя предназначение за „Производствена база за отглеждане на пилета“ при следните устройствени показатели: височина на сградите – до 10 м; плътност на застрояване (Пзастр.) – до 60 %; коефициент на интензивност (Кинт) – до 1,2; минимална озеленена площ – 40 %; начин на застрояване – свободно (е).

Линиите на застрояване и разположението на сервитутните зони са съгласно графичната част на проекта.

На основание чл. 215 ЗУТ решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ чрез община Велико Търново пред Великотърновския административен съд.

Председател: Ал. Чокойски

4510

 

ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ ВРАЦА

ЗАПОВЕД № 417 от 10 август 2009 г.

На основание чл. 32, ал. 1 ЗА, чл. 129, ал. 3 ЗУТ във връзка с искане вх. № 2600-84 от 25.IX.2008 г. от „Дан Мар“ – ООД, Враца, БУЛСТАТ 1066195512, Разрешение № 2 от 29.IX.2008 г. за изработване на подробен устройствен план (ПУП) за поземлен имот № 000663, местност Под дола, землището на с. Хърлец, на областния управител на област Враца и проект на ПУП за МВЕЦ „Хърлец“ с вх. № 2600-84/1 от 27.VII.2009 г. и протокол от заседание на Областния експертен съвет от 10.VIII.2009 г. одобрявам:

1. Проект за подробен устройствен план на обект: „МВЕЦ „Хърлец“ на р. Огоста, засягащ поземлен имот № 000663, местност Под дола, землището на с. Хърлец, и имоти в землището на гр. Мизия, община Мизия, област Враца, с възложител „Дан Мар“ – ООД, Враца, включващ следната документация: проект за подробен устройствен план „ПУП – план за застрояване“ на обект: „МВЕЦ „Хърлец“ на р. Огоста, засягащ имоти в землището на с. Хърлец, община Козлодуй, област Враца, и в землището на гр. Мизия, община Мизия, област Враца – 2 папки, всяка съдържаща: проект, обяснителна записка, градоустройствена схема, ПУП – ПЗ, трасировъчен план, скици на засегнатите имоти, документи за собственост, документи за правоспособност, разрешителни, както и писма от централни и териториални администрации, специализирани контролни органи и експлоатационни дружества.

2. Контрола по изпълнение на заповедта възлагам на главния секретар на областната администрация Враца.

3. Копие от тази заповед да се връчи на възложителя „Дан Мар“ – ООД, Враца, за сведение и се съобщи на заинтересованите лица по реда на чл. 130 ЗУТ.

Областен управител: Ант. Георгиев

4599

ОБЩИНА ВРАЦА

РЕШЕНИЕ № 651 от 4 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА, чл. 3, ал. 3, т. 2 ЗПСК, чл. 5 и чл. 7 от Наредбата за търговете и конкурсите, Решение № 569 от 28.І.2010 г. за включване на обектите в Програмата за приватизация за 2010 г. и протокол № 36 от 9.ІV.2010 г. на ПК „ПСК“ Общинският съвет – гр. Враца, реши:

I. Приема правния анализ на юриста и оценката на експерт-оценителя за определяне на справедлива пазарна стойност за срок от 6 месеца на поземлен имот с ид. № 12259.727.14 по кадастралната карта на гр. Враца в местността Гладно поле с площ 9326 кв.м, с АОС – частна, № 1031 от 19.VІІ.2006 г.

II. Обявява публично оповестен конкурс на един етап за продажба на поземлен имот при следните условия:

1. Наименование и характеристика на обекта:

1.1. Поземлен имот с ид. № 12259.727.14 по кадастралната карта на гр. Враца в м. Гладно поле с площ 9326 кв.м, с АОС – частна, № 1031 от 19.VІІ.2006 г.

1.2. Имотът е земеделска земя, преотредена за обществено ползване.

2. Конкурсни условия:

2.1. Минимална конкурсна цена 186 000 лв.; върху крайната цена се начислява ДДС.

2.2. Офериране на инвестиционни намерения като вид и размер.

2.3. Новоразкрити работни места след пускане на обекта в експлоатация за срок от 5 години.

3. Други условия към кандидатите:

3.1. Да закупят конкурсната документация срещу 240 лв. (с включен ДДС), платими на касата в Центъра за услуги и информация на гражданите в сградата на Община Враца, ет. 1. Срок за закупуване на документацията за участие в конкурса до 13-ия ден считано от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“.

3.2. Място за получаване на конкурсната документация и сертификат за регистрация – стая № 72 на Община Враца, до 13-ия ден считано от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“.

3.3. Размер на депозита за участие в конкурса – 10 % от началната конкурсна цена. Депозитната вноска се внася в „ОББ“, клон Враца, по сметка на Община Враца BG13UBBS80023300146537, код BIC UBBSBGSF – ТБ „ОББ“ – АД, клон Враца.

3.4. Краен срок за внасяне на депозита – до 15-ия ден считано от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“.

3.5. Срок за извършване на оглед на обекта – до 15-ия ден считано от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“.

3.6. Участникът декларира в предложението си, че ще пусне обекта в експлоатация в срок до 36 месеца от сключване на договора.

3.7. Срок за подаване на конкурсни предложения – до 15-ия ден считано от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“.

3.8. Конкурсът да се проведе на 16-ия ден считано от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“ от 14 ч. в заседателната зала на Община Враца.

3.9. Класирането на участниците в конкурса да стане по натрупан бал (точки), изчислен по следния начин:

Ку = Кц + Ки + Крс,

където Ку е индивидуалният коефициент; Кц – коефициентът на цената – 10 000 лв. (без ДДС) = 1 т.; Ки – коефициентът на инвестициите – 100 000 лв. (без ДДС) = 1 т.; Крс – коефициентът на работна сила за 3 новоразкрити работни места = 1 т.

При равенство победител е участникът, предложил най-висока цена.

ІІІ. Възлага на кмета на общината да извърши всички последващи действия, свързани с организацията и провеждането на конкурса, и да сключи договор със спечелилия конкурса участник.

За допълнителна информация – тел. 092/626 567; 092/624 581, вътр. 265.

Председател: М. Николова

4600

 

РЕШЕНИЕ № 652 от 4 май 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА, чл. 3, ал. 3, т. 2 ЗПСК, чл. 5 и 7 от Наредбата за търговете и конкурсите, Решение № 569 от 28.І.2010 г. за включване на обектите в Програмата за приватизация за 2010 г. и протокол № 36 от 9.ІV.2010 г. на ПК „ПСК“ Общинският съвет – гр. Враца, реши:

I. Приема правния анализ на юриста и оценката на експерт-оценителя за определяне на справедлива пазарна стойност за срок 6 месеца на поземлен имот с ид. № 12259.727.15 по одобрена кадастрална карта в землището на Враца, м. Гладно поле, от 41 001 кв. м с АОС – частна, № 1030/19.VІІ.2006 г.

II. Обявява публично оповестен конкурс на един етап за продажба на поземлен имот при следните условия:

1. Наименование и характеристика на обекта:

1.1. Поземлен имот с ид. № 12259.727.15 по одобрена кадастрална карта в землището на гр. Враца, м. Гладно поле, от 41 001 кв. м с АОС – частна, № 1030/19.VІІ.2006 г.

1.2. Имотът е земеделска земя, преотредена за обществено ползване.

2. Конкурсни условия:

2.1. Минимална конкурсна цена – 814 000 лв.; върху крайната цена се начислява ДДС.

2.2. Офериране на инвестиционни намерения като вид и размер.

2.3. Новоразкрити работни места след пускане на обекта в експлоатация за срок 5 години.

3. Други условия към кандидатите:

3.1. Да закупят конкурсната документация срещу 240 лв. (с включен ДДС), платими на касата в Центъра за услуги и информация на гражданите в сградата на Община Враца, ет. 1. Срок за закупуване на документацията за участие в конкурса до 13-ия ден считано от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“.

3.2. Място за получаване на конкурсната документация и сертификат за регистрация – стая № 72 на Община Враца, до 13-ия ден считано от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“.

3.3. Размер на депозита за участие в конкурса – 10 % от началната конкурсна цена. Депозитната вноска се внася в „ОББ“ – клон Враца, по сметка на Община Враца, BG13UBBS80023300146537, код BIC UBBSBGSF – ТБ „ОББ“ – АД, клон Враца.

3.4. Краен срок за внасяне на депозита – до 15-ия ден считано от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“.

3.5. Срок за извършване на оглед на обекта – до 15-ия ден считано от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“.

3.6. Участникът трябва да декларира в предложението си, че ще пусне обекта в експлоатация в срок до 36 месеца от сключване на договора.

3.7. Срок за подаване на конкурсни предложения – до 15-ия ден считано от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“.

3.8. Конкурсът да се проведе на 16-ия ден считано от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“ от 15 ч. в заседателната зала на Община Враца.

3.9. Класирането на участниците в конкурса да стане по натрупан бал (точки), изчислен по следния начин:

Ку = Кц + Ки + Крс,

където Ку е индивидуалният коефициент; Кц – коефициентът на цената – 10 000 лв. (без ДДС) = 1 т.; Ки – коефициентът на инвестициите – 100 000 лв. (без ДДС) = 1 т.; Крс – коефициентът на работна сила за 3 новоразкрити работни места = 1 т.

При равенство победител е участникът, предложил най висока цена.

ІІІ. Възлага на кмета на общината да извърши всички последващи действия, свързани с организацията и провеждането на конкурса, и да сключи договор със спечелилия конкурса участник.

За допълнителна информация – тел. 092/626 567; 092/624 581, вътр. 265.

Председател: М. Николова

4601

 

ОБЩИНА ДОБРИЧ

РЕШЕНИЕ 33-7 от 23 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА, чл. 3, ал. 3, т. 2 във връзка с чл. 4, ал. 4, чл. 31, ал. 1, чл. 32, ал. 3, т. 1 и в изпълнение на чл. 3, ал. 2 ЗПСК Общинският съвет – гр. Добрич, реши:

1. Открива процедура за приватизация чрез публичен търг с явно наддаване на нежилищен обект, частна общинска собственост:

– самостоятелен обект в сграда с идентификатор 72624.622.4289.1.82, с предназначение – инфраструктурен обект в сграда, състоящ се от две помещения с обща площ – 81,60 кв. м, Кич – 0,01232 от общ. части на сградата и право на строеж – 11,70 кв.м, попадащ в сграда 72624.622.4289.1 в поземлен имот 72624.622.4289 по кадастралната карта на гр. Добрич, одобрена със Заповед № РД-18-15 от 12.V.2005 г. на изпълнителния директор на АГКК, изменена със Заповед № КД-14-08-Д-756 от 18.VI.2008 г. на началника на СГКК – гр. Добрич, местонахождение: гр. Добрич, бул. Добричка епопея 10, 72624.622.4289.1.82, кв. 33, парцел VIII, зона I, АОС № 4069 от 2.VII.2008 г., вписан под вх. рег. № 10238, акт № 120, том VI, дело № 5008/2008 г. в Службата по вписванията – гр. Добрич. За имота има издадена виза от главния архитект на Община град Добрич с разрешение за проектиране на преустройство на парокотелно в склад.

2. Възлага на кмета на общината изпълнението на последващите съгласно закона действия.

Председател: Ив. Мандев

4602

 

РЕШЕНИЕ № 33-8 от 23 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА, чл. 3, ал. 3, т. 2 във връзка с чл. 4, ал. 4, чл. 31, ал. 1, чл. 32, ал. 3, т. 1 и в изпълнение на чл. 3, ал. 2 ЗПСК Общинският съвет – гр. Добрич, реши :

1. Открива процедура за приватизация, чрез публичен търг с явно наддаване на нежилищен обект, частна общинска собственост: масивна сграда – парокотелно със застроена площ 388 кв. м, представляваща самостоятелен обект с идентификатор 72624.620.7.3, попадащ в поземлен имот 72624.620.7 по кадастралната карта на гр. Добрич (одобрена със Заповед № РД-18-15 от 12.V.2005 г. на изпълнителния директор на АГКК), целия с площ 2523 кв. м, заедно с правото на строеж върху застроената площ в размер 388 кв.м. Местонахождение – град Добрич, ж. к. Дружба, кв. 1, УПИ (парцел) II, по кадастрален и ЗРП на ж. к. Дружба 1, 2 и 4, гр. Добрич, АОС № 3261 от 15.XI.2006 г., вписан под № 163, том XIIс, рег. № 16300 от 27.XI.2006 г., нот. дело № 9340, партида № 16918 в Службата по вписванията – гр. Добрич. За имота има издадена виза от главния архитект на Община Добрич с разрешение за проектиране на преустройство на парокотелно в гаражи.

2. Възлага на кмета на общината изпълнението на последващите съгласно закона действия.

Председател: Ив. Мандев

4603

 

РЕШЕНИЕ 33-9 от 23 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА, чл. 3, ал. 3, т. 2 във връзка с чл. 4, ал. 4, чл. 31, ал. 1, чл. 32, ал. 3, т. 1 и в изпълнение на чл. 3, ал. 2 ЗПСК Общинският съвет – гр. Добрич, реши:

1. Допълва списъка на общинското участие, което ще се обявява за приватизация по реда на чл. 3, ал. 3, т. 2 ЗПСК, приет с Решение № 44-5 от 28.V.2002 г. на Общинския съвет – гр. Добрич, в раздел „Общински нежилищни обекти“, с нежилищен обект, частна общинска собственост:

– дворно място с площ 281 кв. м, представляващо поземлен имот с идентификатор 72624.622.455 по кадастралната карта и кадастралните регистри на гр. Добрич, одобрени със Заповед РД-18-15 от 12.V.2005 г. на ИД на АГКК, заедно със сграда на три етажа със ЗП по етажи: първи етаж – 135,70 кв.м, втори етаж – 136 кв. м, и трети етаж – 83 кв. м, и три изби с обща площ 51,80 кв.м, с идентификатор на сградата 72624.622.455.1 по кадастралната карта и кадастралните регистри на гр. Добрич. Местонахождение на имота – гр. Добрич, ул. Васил Левски 28, парцел VII, кв. 5, зона I, АОС № 4551 от 1.IV.2010 г.

2. Открива процедура за приватизация чрез публичен търг с явно наддаване на обекта, описан в т. 1 от решението.

3. Възлага на кмета на общината изпълнението на последващите съгласно закона действия.

Председател: Ив. Мандев

4604

 

РЕШЕНИЕ 33-10 от 23 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА, чл. 3, ал. 3, т. 2 във връзка с чл. 4, ал. 4, чл. 31, ал. 1, чл. 32, ал. 3, т. 1 и в изпълнение на чл. 3, ал. 2 ЗПСК Общинският съвет – гр. Добрич, реши:

1. Допълва списъка на общинското участие, което ще се обявява за приватизация по реда на чл. 3, ал. 3, т. 2 ЗПСК, приет с Решение № 44-5 от 28.V.2002 г. на Общинския съвет – гр. Добрич, в раздел „Общински нежилищни обекти“, с нежилищен обект, частна общинска собственост – дворно място с площ 244 кв. м, представляващо поземлен имот с идентификатор 72624.615.3043 по кадастралната карта и кадастралните регистри на гр. Добрич, одобрени със Заповед РД-18-15 от 12.V.2005 г. на ИД на АГКК, заедно с едноетажна сграда със застроена площ 95 кв. м, състояща се от 4 стаи, коридор и WC и изба с площ 19 кв. м, с идентификатор на сградата 72624.615.3043.1 по кадастралната карта и кадастралните регистри на гр. Добрич. Местонахождение на имота – гр. Добрич, ул. Места 8, парцел XIV, кв. 536, зона I, АОС № 4547 от 31.III.2010 г.

2. Открива процедура за приватизация чрез публичен търг с явно наддаване на обекта, описан в т. 1.

3. Възлага на кмета на общината изпълнението на последващите съгласно закона действия.

Председател: Ив. Мандев

4605

 

ОБЩИНА ДУПНИЦА

РЕШЕНИЕ № 52 от 29 април 2010 г.

На основание чл. 129, ал. 1 и чл. 150, ал. 6 ЗУТ, чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и решение II, т. 7 от протокол № 8 от 15.IV.2010 г. на Общинския експертен съвет по устройство на територията (ОЕСУТ), Общинският съвет – гр. Дупница, одобрява подробен устройствен план (ПУП) – парцеларен план (ПП), по чл. 110, ал. 1, т. 5 ЗУТ като съставна част на комплексен проект за инвестиционна инициатива по чл. 150, ал. 2 ЗУТ, включващ части: подробен устройствен план (ПУП) – парцеларен план (ПП) за линеен обект извън границите на урбанизираната територия и инвестиционен проект за трасе на кабелна линия 20 kV към новопроектиран трафопост в урегулиран поземлен имот (УПИ) Х – За производствени дейности, кв. 2 по регулационния план на гр. Дупница (поземлен имот с идентификатор 68789.602.52 по кадастралната карта на гр. Дупница), преминаващо през поземлени имоти с идентификатори 87727.0.127 и 87727.0.24 по кадастралната карта на с. Яхиново, община Дупница, с дължина на трасето 226 м.

На основание чл. 215, ал. 4 ЗУТ решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обявяването чрез община Дупница пред Административния съд – Кюстендил.

Председател: Я. Тодоров

4552

 

ОБЩИНА КОТЕЛ

РЕШЕНИЕ № 453 от 30 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА във връзка с чл. 4, ал. 2, чл. 31, ал. 1 и чл. 32, ал. 3, т. 1 ЗПСК, чл. 2, ал. 1, т. 3, чл. 5 и 9 НТК, чл. 5, ал. 3 и чл. 12, ал. 2 НАПСПОУРЛО Общинският съвет – гр. Котел, реши:

I. Да се извърши приватизацинона продажба чрез публичен тъг с явно наддаване на обект – частна общинска собственост: поземлен имот с идентификатор 87031.501.866 по кадастралната карта на с. Ябланово, одобрена със Заповед № РД-18-8 от 28.III.2007 г. на ИК на АК при трайно предназначение на територията: урбанизирана, с начин на трайно ползване; ниско застрояване (до 10 м), за който е отреден УПИ 11866 – „За обществено обслужване, трафопост и благоустрояване“ в кв. 20 по действащия ПУП на селото, одобрен с Решение № 116 от 31.VII.2008 г., представляващ терен с площ – 4011 кв. м, заедно с построените в него сгради:

масивна сграда, бивш Младежки дом, на 2 етажа, със ЗП: на I етаж – 293,19 кв. м, на II етаж – 300 кв. м;

масивна складова постройка на 1 етаж със ЗП 19,22 кв.м;

масивен външен санитарен възел на 1 етаж със ЗП 14,72 кв. м.

II. Приема изготвените анализи на правното състояние, информационен меморандум и приватизационна оценка за обекта.

III. Продажбата на обекта по т. 1 да се извърши при следните условия:

1. Утвърждава начална тръжна цена за обекта 157 300 лв.

2. Стъпка за наддаване – 5 % (от 1 до 10 на сто) от началната тръжна цена.

3. Утвърждава депозит за участие в размер 10 на сто от началната тръжна цена – 15 730 лв., който се внася по сметка на Община Котел, посочена в тръжната документация. Депозитът се внася най-късно до 17 ч. на последния работен ден за подаване на предложения за участие.

4. Тръжната документация се закупува от дирекция „СиС“, стая № 20, на общинската администрация в срок до 20-ия ден включително считано от датата на обнародване на решението в „Държавен вестник“ срещу платени в брой 100 лв.

5. Предложенията за участие в търга се подават до 17 ч. на 25-ия ден включително считано от датата на обнародване на решението в „Държавен вестник“ в деловодството на общинската администрация.

6. Оглед на обекта може да се извърши до 16 ч. на последния работен ден за подаване на предложения за участие със съдействието на кмета на с. Ябланово след представяне на платежен документ за закупени тръжни документи.

7. Търгът да се проведе на 28-ия ден считано от датата на обнародване на решението в „Държавен вестник“ от 14 ч. в сградата на общинската администрация в гр. Котел.

8. Начин на плащане на достигнатата на търга цена – заплаща се в левове, безкасово, по сметка на Община Котел, посочена в тръжната документация, еднократно при сключване на договора, като от нея се приспада внесеният депозит.

9. Документите на чуждестранните лица се придружават от превод на български език, извършен и заверен от заклет преводач. Сроковете се определят съгласно чл. 60 ГПК.

IV. Утвърждава тръжната документация и проектодоговара за продажба като част от нея.

V. Възлага на кмета на общината правомощията на орган за приватизация, регламентирани в НТК.

Председател: В. Андреева

4606

 

ОБЩИНА ПАВЕЛ БАНЯ

РЕШЕНИЕ № 437 от 29 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА, чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 26, ал. 1 и 2, чл. 31, ал. 1 и чл. 32, ал. 3, т. 2 ЗПСК и чл. 5, ал. 2, т. 5 от Наредбата за възлагане извършването на дейности, свързани с подготовката за приватизация или следприватизационния контрол, включително процесуално представителство Общинският съвет – гр. Павел баня, реши:

1. Открива процедура по приватизация и определя метод за извършване на приватизацията чрез публично оповестен конкурс на един етап за следния общински недвижим имот: незастроен неурегулиран поземлен имот № 053005, с площ 97,638 дка по КВС на с. Габарево, община Павел баня, с ЕКАТТЕ 14026; начин на трайно ползване: рибарник, в м. Старите ливади, заедно със съществуващите в него 5 рибарника с площи, както следва: басейн № 1 – 18 907 кв. м, басейн № 2 – 14 990 кв. м, басейн № 3 – 14 540 кв. м, басейн № 4 – 7980 кв. м, басейн № 5 – 5980 кв. м.

2. Упълномощава кмета на общината да извърши възлагане чрез пряко договаряне изготвянето на анализ на правното състояние, оценка и информационен меморандум за обекта по т. 1 при спазване изискванията на Наредбата за възлагане извършването на дейности, свързани с подготовката за приватизация или следприватизационния контрол, включително процесуално представителство.

3. Задължава кмета на общината след изготвяне на анализа, оценката и меморандума за обекта по т. 1 да ги предложи за утвърждаване от общинския съвет.

Председател: Хр. Петрова

4486

 

ОБЩИНА ПЪРВОМАЙ

РЕШЕНИЕ № 367 от 29 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Първомай, одобрява подробен устройствен план – парцеларен план за обект – оптичен кабел гр. Първомай – с. Градина – с. Крушево (край на община Първомай).

Решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок пред Административния съд – Пловдив, на основание чл. 215, ал. 4 ЗУТ.

Председател: Д. Петков

4607

 

ОБЩИНА СВИЛЕНГРАД

РЕШЕНИЕ № 665 от 29 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА, чл. 58, ал. 2, т. 1, чл. 59, ал. 1 ЗК и чл. 88, ал. 1 ППЗК Общинският съвет – Свиленград, реши:

I. Определя за концесионер на обект – публична общинска собственост, представляващ имот № 000073 по КВС на землище с. Мезек, ЕКАТТЕ 47737, община Свиленград, НТП – водоем в местността Бялата пръст, актуван с акт за публична общинска собственост № 6 от 17.V.1999 г., издаден от кмета на община Свиленград X.X.X., Свиленград, ул. Граничар 51, съгласно условията за откриване на процедура за концесия, определени в Решение № 389 от 30.IV.2009 г. и изменени с Решение № 558 от 26. XI.2009 г. на Общинския съвет – Свиленград.

II. Определя допълнителни условия на концесията и права и задължения на страните, съответстващи на предложената оферта на X.X.X., Свиленград, ул. Граничар 51, извън определените граници, с Решение № 389 от 30.IV.2009 г., изм. с Решение № 558 от 26.XI.2009 г. на Общинския съвет – Свиленград, както следва:

1. Размер на годишното концесионно плащане – 350 лв.

2. Размер на инвестициите в левове за целия период на концесия – 50 920 лв.

3. Разкриване на работни места – 2.

4. Инвестиционната програма обхваща следните мероприятия:

за развиване, облагородяване и привеждане в експлоатационни норми обектът да вложи минимум 43 420 лв. през първите 5 г.;

за да изпълни препоръките и предписанията, посочени в тръжната документация, да инвестира 5750 лв. в следните направления:

- възстановяване на язовирната стена до кота 150 м – 3500 лв.;

- изграждане на отливен канал – 1800 лв.;

- поставяне на предупредителни табели „Къпането забранено“ – 300 лв.;

- разработване на план за бедствие и аварии – 150 лв.;

за да осигури качества на разрешените в концесията дейности и с цел облагородяване на района и по-добро използване на възможностите на язовира да инвестира 37 670 лв. в следните направления:

- електрифициране на обекта – 10 050 лв.;

- поставяне на временна постройка за охрана и склад – 7020 лв.;

- зарибяване – 5000 лв.;

- изчистване и окосяване на язовирната стена във видимата й част – 300 лв.;

- изчистване на устието на вливащия се приток – 300 лв.;

- почистване на дъното на съоръжението – 15 000 лв.

През първата година да се електрифицира обектът и да се постави временна постройка.

През втората година да се почисти дъното, да се изгради отливният канал.

През третата година да се възстанови язовирната стена, изчисти и окоси стената и устието на притока.

През четвъртата година да се зариби обектът и да се разработи авариен план, както и да се поставят обезопасителни табели.

През петата година да се проведат дейности по поддържане и инспекция на язовира.

През останалия период на концесията да инвестира средства:

- в човешкия фактор;

- в поддръжката на съоръжението в изправност и неговото обезопасяване, периодично ще се почиства от треви, храсти, дървета и земна маса отводнителният канал и устието на реката, вливаща се в язовира;

- в почистване от треви, храсти и дървета видимата част на стената.

На година да инвестира по около 500 лв.

За останалите 15 г. от концесията да инвестира 7500 лв.

Размер на инвестициите през целия период на концесията – 50 920 лв.

Програма за управление и поддържане:

- през първите 5 г. ежегодно да се извършва анализ и отчет на извършеното;

- през вторите 5 г. – през година;

- за останалите 10 г. – през 3 г.

Програма за безопасност и сигурност:

- да бъде изготвен авариен план за действие и оповестяване при възникване на извънредна ситуация, който да бъде утвърден от директора на дирекция „Гражданска защита“, област Хасково.

III. Упълномощава кмета на общината на основание чл. 18, ал. 4 ЗК в 3-месечен срок от влизане в сила на решението на концедента за определяне на концесионер да сключи договор за концесия с новоучредено търговско дружество, в което X.X.X., Свиленград, ул. Граничар 51, е едноличен собственик на капитала, или на новорегистриран от него едноличен търговец съгласно Решение № 389 от 30.IV.2009 г., изм. с Решение № 558 от 26.XI.2009 г. на Общинския съвет – Свиленград, и допълнителните условия като права и задължения, описани в т. II от решението, както обвързващото предложение, инвестиционното предложение, офертата на участника – ведно с приложенията към нея, които са неразделна част от това решение.

Председател: Т. Коларова

4492а

 

ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ СТАРА ЗАГОРА

ЗАПОВЕД № РД-09-374 от 11 май 2010 г.

На основание § 4к, ал. 6 ПЗР ЗСПЗЗ, чл. 28, ал. 8 ППЗСПЗЗ и като взех предвид влязлото в сила Решение № 323 от 20.ХІ.2009 г., постановено по адм. дело № 194/2009 г. на Старозагорския окръжен съд, одобрявам: план на новообразуваните имоти по отношение на имот с кадастрален № 32 в кадастрален район № 61 в местността Кладенчето в землище на с. Ново село, община Стара Загора, като в Регистъра на новообразуваните имоти, неразделна част от плана, имотът да се запише на наследници на X.X.X., на основание Решение по чл. 18ж, ал. 1 ППЗСПЗЗ № 29014 от 5.VІ.1995 г. на ПК – Стара Загора.

Контрола по изпълнение на заповедта възлагам на директора на дирекция „АКРРДС“ в Областна администрация – Стара Загора.

Областен управител: Й. Николов

4493

 

ЗАПОВЕД № РД-09-375 от 11 май 2010 г.

На основание § 4к, ал. 6 ПЗР ЗСПЗЗ, чл. 28, ал. 8 ППЗСПЗЗ и като взех предвид влязлото в сила Решение № 415 от 15.І.2010 г., постановено по адм. дело № 401/2009 г. на Старозагорския административен съд, одобрявам: план за новообразуваните имоти по отношение на имоти с кадастрални № 1, 32 и 39 в кадастрален район № 131, в землището на с. Богомилово, община Стара Загора, като в Регистъра на новообразуваните имоти, неразделна част от плана, имотите да се запишат на наследници на X.X.X. на основание Решение № 03061 от 3.ІV.1996 г. на ПК – Стара Загора.

Контрола по изпълнение на заповедта възлагам на директора на дирекция „АКРРДС“ в Областна администрация – Стара Загора.

Областен управител: Й. Николов

4494

 

ЗАПОВЕД № РД-09-376 от 11 май 2010 г.

На основание § 4к, ал. 6 ПЗР ЗСПЗЗ, чл. 28, ал. 8 ППЗСПЗЗ и като взех предвид влязлото в сила Решение № 108 от 17.VII.2007 г., постановено по адм.д. № 323/2006 на Старозагорския окръжен съд, одобрявам план на новообразуваните имоти по отношение на имот с кадастрален № 32, в кадастрален район № 213, в местността „Хаджиолова кория“, в землище на с. Хрищени, община Стара Загора, като в Регистъра на новообразуваните имоти, неразделна част от плана, имотът да се запише на наследници на X.X.X. на основание Решение № 48430 от 28.XI.1994 г. на ПК – Стара Загора.

Контрола по изпълнение на заповедта възлагам на директора на дирекция „АКРРДС“ в Областна администрация – Стара Загора.

Областен управител: Й. Николов

4495

 

ОБЩИНА ХАСКОВО

РЕШЕНИЕ № 526 от 30 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 във връзка с чл. 59, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Хасково, одобрява: подробен устройствен план – план за застрояване за поземлен имот № 77195.185.27, местност Казан топра, землище гр. Хасково, община Хасково.

За поземлен имот № 77195.185.27 се определя застрояване „За жилищни нужди“ при следния режим за имота:

етажност – до 3 етажа, височина – до 10 м;

плътност на застрояване (Пзастр.) – до 60 %;

коефициент на интензивност (Кинт.) – до 1,2;

минимална озеленена площ – 40 %;

начин на застрояване – свободно – (е).

Линиите на застрояване са съгласно графичната част на проекта.

Съгласно чл. 215 ЗУТ решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ чрез Община Хасково пред Хасковския административен съд.

Председател: Д. Делчев

4487

 

РЕШЕНИЕ № 527 от 30 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 във връзка с чл. 59, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Хасково, одобрява: подробен устройствен план – план за застрояване, план-схема и парцеларен план за електрозахранване и комуникационно-транспортен план за поземлени имоти № 77195.130.9 и № 77195.130.10, местност Дерекьой топра, землище гр. Хасково, община Хасково.

За поземлен имот № 77195.130.9 се определя застрояване „За обществено обслужване и жилищни нужди“, за поземлен имот № 77195.130.10 се определя предназначение „За обществено обслужване – за контролно-диагностичен пункт без ремонт на двигатели“ при следния режим за двата имота:

етажност – до 3 етажа, височина – до 10 м;

плътност на застрояване (Пзастр.) – до 80 %;

коефициент на интензивност (Кинт.) – до 2,5;

минимална озеленена площ – 20 %;

начин на застрояване – свързано – (д).

Застрояването, предназначено „За жилищни нужди“ в поземлен имот № 77195.130.9, да отстои на 5 м от поземлен имот № 77195.130.10 съгласно хигиенно-защитната зона.

Линиите на застрояване са съгласно графичната част на проекта.

Съгласно чл. 215 ЗУТ решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ чрез община Хасково пред Хасковския административен съд.

Председател: Д. Делчев

4488

 

РЕШЕНИЕ № 528 от 30 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 във връзка с чл. 59, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Хасково, одобрява подробен устройствен план – план за застрояване, план-схема и парцеларен план за водоснабдяване, канализация и електрозахранване, комуникационно-транспортен план и парцеларен план за поземлен имот с № 77195.556.4, местност Кемера, землище Болярово, гр. Хасково.

За поземлен имот № 77195.556.4 се определя предназначение „За жилищни нужди“ при следните показатели на застрояване за имота:

етажност – до 3 етажа, височина – до 10 м;

плътност на застрояване (Пзастр.) – до 60 %;

коефициент на интензивност (Кинт.) – до 1,2;

минимална озеленена площ – 40 %;

начин на застрояване – свободно – (е).

Предвиденото застрояване да отстои на най-малко 5 м от южната имотна граница.

Линиите на застрояване са съгласно графичната част на проекта.

Съгласно чл. 215 ЗУТ решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ чрез община Хасково пред Хасковския административен съд.

Председател: Д. Делчев

4489

 

РЕШЕНИЕ № 529 от 30 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 във връзка с чл. 59, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Хасково, одобрява подробен устройствен план – план за застрояване, план-схеми и парцеларен план за електрозахранване за поземлен имот с идентификатор № 77195.157.14, местност „Балакли“, землище гр. Хасково.

За поземлен имот № 77195.157.14 се определя предназначение „За фотоволтаична станция“ при следните показатели на застрояване за имота:

етажност – до 3 етажа, височина – до 10 м;

плътност на застрояване (Пзастр.) – до 80 %;

коефициент на интензивност (Кинт.) – до 2,5;

минимална озеленена площ – 20 %;

начин на застрояване – свободно – (е).

Линиите на застрояване и разположението на мрежите и сервитутните зони са съгласно графичната част на проекта.

Съгласно чл. 215 ЗУТ решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ чрез община Хасково пред Хасковския административен съд.

Председател: Д. Делчев

4490

РЕШЕНИЕ № 530 от 30 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 във връзка с чл. 59, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Хасково, одобрява подробен устройствен план – план за застрояване, план-схеми и парцеларен план за електрозахранване за поземлен имот с идентификатор № 77195.157.15, местност Балакли, землище гр. Хасково.

За поземлен имот № 77195.157.15 се определя предназначение „За фотоволтаична станция“ при следните показатели на застрояване за имота:

етажност – до 3 етажа, височина – до 10 м;

плътност на застрояване (Пзастр.) – до 80 %;

коефициент на интензивност (Кинт.) – до 2,5;

минимална озеленена площ – 20 %;

начин на застрояване – свободно – (е).

Линиите на застрояване и разположението на мрежите и сервитутните зони са съгласно графичната част на проекта.

Съгласно чл. 215 ЗУТ решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ чрез община Хасково пред Хасковския административен съд.

Председател: Д. Делчев

4491

 

РЕШЕНИЕ № 531 от 30 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 във връзка с чл. 112, ал. 2, т. 10 ЗУТ Общинският съвет – гр. Хасково, одобрява подробен устройствен план – специализирана план-схема за газоснабдяване на гр. Хасково.

Разположението на мрежите и сервитутните зони са съгласно графичната част на проекта.

Съгласно чл. 215 ЗУТ решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ чрез община Хасково пред Хасковския административен съд.

Председател: Д Делчев

4492

 

РЕШЕНИЕ № 537 от 30 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 във връзка с чл. 59, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Хасково, одобрява подробен устройствен план – план за застрояване, план-схема за електрозахранване и комуникационно-транспортен план за поземлен имот с идентификатор № 77195.334.37, местност Бюкя, землище гр. Хасково, община Хасково.

За поземлен имот № 77195.334.37 (м. Бюкя) се определя застрояване за търговска и складова дейност при следните показатели на застрояване за имота:

височина – от 5 до 10 м;

плътност на застрояване (Пзастр.) – до 80 %;

коефициент на интензивност (Кинт.) – до 3;

минимална озеленена площ (Позел.) – 20 %;

начин на застрояване – свободно – (е).

Линиите на застрояване и разположението на мрежите и сервитутните зони са съгласно графичната част на проекта.

Съгласно чл. 215 ЗУТ решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ чрез Община Хасково пред Хасковския административен съд.

Председател: Д. Делчев

4588

17. – Българската народна банка на основание чл. 35 от Закона за БНБ обявява въз основа на приетата от Управителния съвет на БНБ с Решение № 149 от 16.XII.2004 г. методика основен лихвен процент (проста годишна лихва) в размер 0,20 на сто, считано от 1.VI.2010 г.

4698

459. – Министърът на околната среда и водите на основание чл. 62а, ал. 1 във връзка с чл. 52, ал. 1, т. 2, буква „а“ – „аа“ от Закона за водите обявява, че е постъпила административна преписка с искане за откриване на процедура за издаване на разрешително за водовземане от повърхностен воден обект – язовир „Копринка“. Целта на водовземането е промишлено водоснабдяване. Водовземането ще се реализира чрез изградено отклонение на км 3+571 м от началото на канал М-2 на кота 186,30 м след ВЕЦ „Стара Загора“. Код по единен класификатор на административно-териториалните единици (ЕКАТТЕ) 38563, в басейна на река Тунджа. Мястото на използване на водите е апретурен цех за багрене на трикотажни платове на „Наталия“ – АД, в Стара Загора. Необходимото водно количество е 180 000 м3/годишно с режим на водовземане 8,5 часа/денонощие, 260 дни годишно. Правото на водовземане ще се предостави при условие, че използваният воден обем се измерва с водомерно устройство, монтирано непосредствено след водопроводното отклонение, отговарящо на изискванията на Закона за измерванията и Наредбата за средствата за измерване, които подлежат на метрологичен контрол (ДВ, бр. 98 от 2003 г.). Съгласно разпоредбата на чл. 62а, ал. 1, т. 7 от Закона за водите в 14-дневен срок от обнародването и публичното обявяване на съобщението в община Казанлък заинтересуваните лица могат да възразят срещу издаването на разрешителното и/или да предложат условия, при които да бъде издадено разрешителното с оглед гарантиране на лични или обществени интереси. Писмени предложения се представят в Министерството на околната среда и водите, дирекция „Управление на водите“, отдел „Използване на водите“.

4579

614. – Министърът на околната среда и водите на основание чл. 62а, ал. 4 от Закона за водите открива процедура за издаване на разрешително за ползване на р. Дунав за заустване на отпадъчни води от съществуващ обект – „Ломско пиво“ – АД, Лом, област Монтана, с ЕКАТТЕ 44238, със съответните проектни параметри и условия за издаване на разрешително, както следва: Проектни параметри: заустване на смесен поток производствени и битово-фекални отпадъчни води. Годишно водно количество – Qгод.=250 000 куб. м/г. Място на заустване: р. Дунав при км 743,5 – водоприемник III категория с географски координати: СШ 43° 49' 53,6'' и ИД 23° 28' 60''. Индивидуални емисионни ограничения: Активна реакция pH 6,0 – 9,0. Неразтворени вещества 50 мг/куб. дм. БПК5 25 мг/куб. дм. ХПК (бихроматна) 100 мг/куб. дм. Азот амониев 5 мг/куб. дм, фосфор (общо) 2 мг/куб. дм. Растителни масла и мазнини 5 мг/куб. дм. Повишаване температурата на водоприемника с 3 °С. Срок за достигане на индивидуалните емисионни ограничения – след влизане на разрешителното в сила. Условия за издаване на разрешително: 1. Пунктът за собствен мониторинг да е снабден с отговарящо на нормативните изисквания сертифицирано измервателно устройство за измерване количеството на заустваните отпадъчни води. 2. Да се осигурява безопасен и постоянен достъп на контролните органи до пункта за собствен мониторинг. 3. Около складовете за химикали и горива, както и около местата за временно съхранение на горива, химикали и утайки да се предвидят необходимите обваловки. Писмени възражения и условия от заинтересовани лица, при които да бъде издадено разрешителното, се представят в Министерството на околната среда и водите, бул. Мария-Луиза 22, в 14-дневен срок от обявяването на съобщението.

4580

400. – Националният археологически институт с музей на БАН – София, обявява конкурс за научен сътрудник по 05.03.01 стара история/праистория за нуждите на отдел „Фондове“ в НАИМ със срок 1 месец от обнародването в „Държавен вестник“. Документи – в института, ул. Съборна 2, тел. 988-24-06.

4526

699. – Институтът по металознание „Акад. X.X.“ при БАН – София, обявява конкурси за: научен сътрудник по 01.01.12 информатика към Научна секция № 5 „Деформируемост и анализ на метали и сплави“ със срок 1 месец; старши научен сътрудник II ст. по 02.07.03 радиолокация и радионавигация към Научна секция № 5 „Деформируемост и анализ на метали и сплави“ със срок 2 месеца от обнародването в „Държавен вестник“. Документи – в института, София, бул. Шипченски проход 67, отдел „Организация и управление на човешките ресурси“, тел. 462-62-28.

4527

183. – Институтът за изкуствознание при БАН – София, обявява конкурси за старши научни сътрудници I степен по: 05.08.01 театрознание и театрално изкуство – един; 05.08.02 музикознание и музикално изкуство за нуждите на изследователска група „Музикален театър“ – един, двата със срок 2 месеца от обнародването в „Държавен вестник“. Документи – в института, ул. Кракра 21, тел. 944-24-14.

4584

16. – Службата по геодезия, картография и кадастър – Велико Търново, на основание чл. 46, ал. 1 и 2 ЗКИР съобщава, че са приети кадастралната карта и кадастралният регистър на недвижимите имоти за землищата на с. Горско Ново село, с. Разсоха и селата X.X. и Дуровци, община Златарица. Кадастралната карта и кадастралните регистри са в службата по геодезия, картография и кадастър. В 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени искания и възражения по тях пред Службата по геодезия, картография и кадастър – Велико Търново.

4483

17. – Службата по геодезия, картография и кадастър – София, на основание чл. 46, ал. 1 и 2 ЗКИР съобщава, че са приети кадастралната карта и кадастралният регистър на недвижимите имоти за землищата на с. Герман, район „Панчарево“, с. Владая, Княжево, Симеоново, Драгалевци и Природен парк „Витоша“, район „Витоша“. Кадастралната карта и кадастралните регистри са в службата по геодезия, картография и кадастър. В 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени искания и възражения по тях пред Службата по геодезия, картография и кадастър – София.

4484

20. – Столичната община на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен подробен устройствен план – изменение на план за регулация и застрояване на квартали 104, 104а, 104в, 105, 146 и 147, гр. Банкя, в граници: западна и северна граница на УПИ І от кв. 105; източна граница на УПИ ІІІ от кв. 105; южна и източна граница на УПИ І от кв. 106, северна, източна и южна граница на УПИ ХХІІ от кв. 104в; улица от о.т. 697ж – о.т. 697г до о.т. 692д; южна и западна граница на УПИ Х, южна и западна граница на УПИ VII – от кв. 104в, задънена улица от о.т. 660в до о.т. 660а; улица от о.т. 660а до о.т. 668а; улица от о.т. 668а до о.т. 670; улица от о.т. 670 до о.т. 432а; северна граница на УПИ ХХХI – от кв. 104в и западна граница на УПИ І от кв. 105, който е изложен в район „Банкя“. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ заинтересуваните лица могат да подадат писмени възражения, предложения и искания по проекта в едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ до главния архитект на Столична община чрез район „Банкя“.

4686

3. – Столичната община на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен проект за ПРЗ на местност ж.к. Свобода с придружаващите го схеми и материали в граници: улица от о.т. 120 до о.т. 3, задънена улица от о.т. 3 до о.т. 4, западната и северната граница на УПИ II-1189 и УПИ III-1182 от кв. 8А, северната и източната граница на УПИ III – „За озеленяване в режим на ТГО“, източната граница на УПИ VIII – „За ЖС“, УПИ IX – „За ЖС и трафопост“, УПИ X – „За озеленяване с режим на ТГО“ и УПИ XI – „За ЖС“ от кв. 8, задънена улица от о.т. 146 до о.т. 145, улица от о.т. 145 – о.т. 148Б до о.т. 3А, улица от о.т. 3А до о.т. 115, улица от о.т. 115 – о.т. 117 – о.т. 118 – о.т. 23 – о.т. 119А – о.т. 119Б – о.т. 119В до о.т. 120. Преди одобряването на ПРЗ на местност ж.к. Свобода от Столичния общински съвет да се представят в район „Надежда“ предварителни договори по чл. 15, ал. 3 и чл. 17, ал. 3 и 5 ЗУТ за случаите, когато това се изисква. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в срок един месец от датата на обнародването на съобщението в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения по проекта чрез район „Надежда“.

4608

6. – Община Аксаково, област Варна, на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен проект за подробен устройствен план – парцеларен план за обект: „Кабелна ел. линия СН за захранване на ТП“ в ПИ 000516 по КВС на землище с. Игнатиево, община Аксаково, област Варна. Подробният устройствен план засяга поземлени имоти по КВС на землище с. Игнатиево, както следва: № 000316 – полски път на община Аксаково, и № 030064 – „Комфрот“ – ООД. Планът се намира в сградата на общинската администрация Аксаково и всички заинтересовани лица могат да се запознаят с него. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересуваните могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта за подробен устройствен план до кмета на общината.

4496

16. – Община Бургас на основание чл. 128, ал. 2 и чл. 130 ЗУТ съобщава на заинтересуваните собственици по смисъла на чл. 131 ЗУТ, че със Заповед № 888 от 12.IV.2010 г. на зам.-кмета на общината е одобрен ПУП – ПРЗ за ПИ пл. № 113, местност Кара Баир – Д, землище Меден рудник, с идентификатор 07079.8.651 по кадастралната карта на Бургас. Заповедта е изложена в ТД „Възраждане“ – Техническа служба. Същата подлежи на обжалване в 14-дневен срок от съобщаването на заинтересуваните лица чрез община Бургас пред Административния съд – Бургас.

4609

1. – Община Елхово, област Ямбол, на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен проект на подробен устройствен план – парцеларен план за външно електрозахранване на поземлен имот № 024721, в землището на с. Лесово, община Елхово, собственост на „Уиндпауърбг“ – АД, Сливен. Проектът за ПУП е изложен в отдел „ТСУС“ на община Елхово. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения по проекта до общинската администрация.

4610

6. – Община Кърджали на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен проект на ПУП – ПП (подробен устройствен план – парцеларен план) за обект: проектиране на канализационна мрежа и реконструкция на съществуваща водопроводна мрежа на група крайградски села в община Кърджали – с. Прилепци, с. Опълченско с мах. Сестрици, с. Айрово, с. Петлино и с. Сипей, който се намира в дирекция „АСУТ“ при община Кърджали, стая 214. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересованите лица по чл. 131 ЗУТ могат да направят писмени възражения, предложения и искания по представения проект, отправени до дирекция „АСУТ“ на общината.

4497

7. – Община Нови пазар, област Шумен, на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен проект на ПУП – ПЗ и парцеларни планове за ел. и В и К захранване на ПИ № 023011 – Стопански двор, в землището на с. Тръница за отреждане на терена за предимно производствена дейност (Пп). Предвижда се изграждане на кравеферма. Проектът може да бъде разгледан в стая 402 на общинската администрация Нови пазар. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта до общинската администрация.

4611

10. – Община Перник на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава на заинтересуваните лица, че е изработен проект за подробен устройствен план – парцеларен план (ПУП – ПП) за обект: „Рехабилитация и реконструкция на път PER 1105 Дивотино – Люлин – Големо Бучино“ на проект BG 161РО001/2.1-02/2007/022, участък: от км 0+350,00 до км 1+684,18 и от км 4+733,18 до км 6+345,00. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването на обявлението в „Държавен вестник“ заинтересуваните могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта до общинската администрация. Проектът за ПУП – ПП се намира в сградата на Община Перник, ет. 12, стая № 5.

4612

1. – Община Плевен на основание чл. 28б, ал. 4 ППЗСПЗЗ съобщава, че са изработени основно попълване на помощен план и план на новообразуваните имоти по § 4к, ал. 1 ПЗРЗСПЗЗ на земеделски земи, предоставени за ползване на граждани въз основа на актове по § 4 ПЗРЗСПЗЗ на м. Мъртва долина, землище на Плевен, които са изложени в общината. На основание чл. 28б, ал. 5 ППЗСПЗЗ в 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени искания и възражения по плановете и придружаващата ги документация до кмета на общината.

4574

23. – Община Радомир, област Перник, съобщава на заинтересованите, че са изработени помощен план и план на новообразуваните имоти на земи, предоставени за ползване на граждани въз основа на актове по § 4 ПЗРЗСПЗЗ за местността Разсолков валог в землището на с. Горна Диканя. На основание чл. 28б, ал. 2 ППЗСПЗЗ в едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени искания и възражения по плана и придружаващата го документация до кмета на община Радомир.

4525

4. – Община Сандански на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен подробен устройствен план – парцеларен план за проектно трасе на напорен тръбопровод и изтичало за захранване на обект МВЕЦ „Ходжово“ в имот № 067003, землище на с. Ново Ходжово, преминаващ през ПИ № 000255, ПИ № 000390, ПИ № 000273, ПИ № 000274, ПИ № 000440, ПИ № 000501, ПИ № 000510 в землището на с. Калиманци, община Сандански; ПИ № 000122, ПИ № 000250, ПИ № 000120 в землището на с. Враня, община Сандански; ПИ № 000091, ПИ № 000082, ПИ № 000004, ПИ № 000096, ПИ № 000162, ПИ № 067001, ПИ № 067004, ПИ № 067009 в землището на с. Ново Ходжово. Планът е изложен в сградата на общината, ет. 4, стая 5. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта до общинската администрация.

4498

5. – Община Сандански на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен подробен устройствен план – парцеларен план за проектно трасе на електропровод 20 kV за захранване на поземлен имот № 059011 в местността Синаница, землище на с. Лешница. Трасето преминава през ПИ № 059007, ПИ № 000221, И № 0590027 в местността Синаница, землище на с. Лешница. Планът е изложен в сградата на общината, ет. 4, стая 5. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта до общинската администрация.

4613

10. – Община Хасково на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че с решение по т. 32 от протокол № 20 от 20.ІV.2010 г. на Експертния съвет по устройство на територията на Община Хасково е приет проект за подробен устройствен план – изменение на плана за регулация за част от ж. р. Хисаря, парк „Ямача“, и ж. р. Младежки хълм. Проектът се намира в дирекция „Устройство на територията“ на ул. Михаил Минчев 3, ет. 1, стая № 18. Приемни дни – всеки вторник и четвъртък от 9 до 12 ч. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от датата на обнародване на обявление в „Държавен вестник“ заинтересованите лица могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта за подробен устройствен план до общинската администрация.

4501

31. – Община Ямбол на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ обявява, че е изработен проект за подробен устройствен план (ПУП) – парцеларен план (ПП) за трасе на напорен канализационен колектор от канална помпена станция V2 до включването му в главен колектор І, гр. Ямбол. Проектът за ПУП – ПП е изложен за разглеждане в община Ямбол, стая 327. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения, предложения и искания до общинската администрация в едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“.

4499

49. – Община „Тунджа“ – Ямбол, на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен проект за подробен устройствен план (парцеларен план) на трасе на водопровод ПЕ ВП  90 мм за захранване на ПИ № 40484.32.457, през поземлени имоти № 000031, 000032, 000038 и 000369 по КК на с. Кукорево, община „Тунджа“, област Ямбол. Проектът за подробен устройствен план е на разположение на заинтересуваните лица в дирекция „ТСУ и УПП“ на общината. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването на обявлението в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения по проекта до общинската администрация.

4500

256. – Община „Тунджа“ – Ямбол, на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен проект за подробен устройствен план (парцеларен план) за трасе на ел. провод до поземлен имот № 901057 през поземлени имоти № 901058, 10001, 295, 106 и 13012 по КВС на з-ще с. Савино. Проектът за подробен устройствен план е на разположение на заинтересуваните лица в дирекция „ТСУ и УПП“ на общината. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването на обявлението в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения по проекта до общинската администрация.

4685

 

СЪДИЛИЩА

Административният съд – София област, съобщава, че на основание чл. 181, ал. 1, чл. 184 във връзка с чл. 157, ал. 1 и чл. 163, ал. 1 и 3 АПК е образувано адм.д. № 305/2010 по описа на съда със страни: оспорващ – кметът на община Златица, и ответник – Общинският съвет – Златица, което ще бъде разгледано в открито съдебно заседание на 12.VII.2010 г. в 14 ч. и е с предмет на оспорване Решение № 274 от 22.III.2010 г. на Общинския съвет – Златица, потвърждаващо по реда на чл. 45, ал. 8 – 10 ЗМСМА, Решение № 267 от 24.II.2010 г. на общинския съвет, с което се изменя чл. 113 от Правилника за организацията и дейността на общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация.

4617

Административният съд – София област, 1-ви състав, призовава X.X.X. с последен адрес Ботевград, бул. Трети март 81, ет. 7, ап. 21, сега с неизвестен адрес, и X.X.X. с последни и постоянни и настоящи адреси София, бул. Витоша 116, и Ботевград, бул. Трети март 81, ет. 7, ап. 21, сега с неизвестен адрес, да се явят в съда на 30.VI.2010 г. в 10 ч. (резервна дата 14.VII.2010 г. в 10 ч.) като заинтересовани лица по а.х.д. № 248/2010, заведено от X.X.X. и X.X.X. срещу Заповед № 421 от 25.XI.2005 г. на кмета на Община Правец, Софийска област, за нанасяне в кадастъра на имот № 6406 по плана на гр. Правец. Заинтересованите лица да посочат съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 144 АПК във връзка с чл. 48 ГПК.

4618

Софийският окръжен съд, търговско отделение, с разпореждане от 20.V.2010 г. по гр. д. № 456/2010 призовава кредиторите на „Симе пропъртис“ – ООД, с ЕИК 175300048, ответник по гр. д. № 456/2010 по описа на СОС, за участие в открито съдебно заседание по гр. д. № 456/2010, насрочено за 22.VІ.2010 г. от 14,30 ч., София, бул. Витоша 2, Съдебна палата, за разглеждане молбата на „Бизнес център и инкубатор „Искър“ – ООД, за отмяна на всички решения от 6.ІV.2010 г. на първото събрание на кредиторите на „Симе пропъртис“ – ООД, ЕИК 175300048, по т. д. № 1069/2008 г. по описа на Софийския окръжен съд, а именно: решението за избор на постоянен синдик; решението да не се изслушва докладът на синдика Томова.

4614

Асеновградският районен съд, II гр. състав, призовава X.X.X. с последен адрес Пловдив, ул. Александър Стамболийски 61, X.X.X. с последен адрес Пловдив, ул. Александър Стамболийски 61, и X.X.X. с последен адрес Смолян, ул. Д-р Петър Берон 6, сега с неизвестни адреси, да се явят в съда на 20.VII.2010 г. в 10,30 ч. като заинтересовани страни по гр.д. № 695/2009, заведено от Районна прокуратура – Асеновград, по чл. 149, ал. 5 във връзка с чл. 147, ал. 2 АПК и чл. 13, ал. 6 ЗВСГЗГФ. Заинтересованите страни да посочат съдебни адреси, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 137, ал. 4 АПК.

4575

Габровският районен съд уведомява X.X.X., родена на 26.Х.1975 г. в гр. Легница, Полша, с последен известен адрес на територията на България: Габрово, ул. Петър Михов 53, ап. 19, че има образувано гр. д. № 735 Б/2010 със страни: X.X.X. срещу X.X.X., с основание на иска чл. 49 СК.

4653

Кюстендилският районен съд призовава X.X.X. с последен адрес Русе, ул. Плиска 5, вх. 3, ет. 5, сега с неизвестен адрес, да се яви в открито съдебно заседание на 16.VІІ.2010 г. в 11,30 ч. в съда, за да получи съдебни книжа по чл. 131 ГПК като ответник по гр. д. № 1685/2009, заведено от X.X.X. на основание чл. 14, ал. 4 ЗСПЗЗ. В случай че ответникът не се яви в съда при разглеждане на делото, съдът ще му назначи особен представител при условията на чл. 48, ал. 2 ГПК.

4615

Търговищкият районен съд, гр. колегия, VІІІ състав, призовава X.X.X. с последен адрес Руска федерация, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 11.VІІІ.2010 г. в 9,30 ч. като ответница по гр. д. № 1762/2009, заведено от Друмка Б. Ганева. Ответницата да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК (отм.).

4616

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2565 от 6.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1232/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Ели Транс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Панагюрище, ул. Деян Белишки 18, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно с всякакви промишлени и хранителни стоки, местно производство и от внос, транспортна дейност и превози на пътници и товари в страната и в чужбина, автосервизна дейност, информационни, рекламни и програмни услуги, търговско представителство и посредничество, всякакви търговски дейности и операции, разрешени със закон, и с капитал 5000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1202

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2567 от 6.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1282/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „X.X.“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление с. Главиница, облас Пазарджик, ул. Тракия 9, ет. 1, ап. 3, с предмет на дейност: търговия с текстилни изделия и дрехи, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна дейност, търговско представителство, превозна дейност, предоставяне на други услуги на граждани, фирми и организации в страната и в чужбина, всякаква търговски дейности, незабранена със закон, и с капитал 5000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1203

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2559 от 5.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1254/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Фреш“ – ЕООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление Пазарджик, ул. Иван Асен ІІ № 2, ет. 2, с предмет на дейност: покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство, селскостопанско производство и продажба, ресторантьорство, транспортна, превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарска дейност или предоставяне на всякакви услуги, разрешени със закон, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външнотърговска дейност и с капитал 5000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1204

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение № 2561 от 5.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1074/2007 вписа в търговския регистър промяна за „Хариел“ – ЕООД, Пазарджик, като прехвърля предприятието на едноличния търговец X.X.X. с фирма „Хариел – X.X.“ в полза на „Хариел“ – ЕООД.

1205

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2564 от 5.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 914/2002 вписа в търговския регистър промяна за „А и И“ – ООД, Пазарджик; заличава като съдружник и управител X.X.X. и вписва X.X.X. като съдружник и управител; дружеството ще се представлява и управлява от управителите X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

1206

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2563 от 5.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1009/2007 вписа в търговския регистър промяна за „ИБ Партнерс“ – ООД, Пазарджик, заличава като съдружник и управител X.X.X. и вписва X.X.X. като съдружник и управител, който ще представлява и управлява дружеството.

1207

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2560 от 5.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 439/2005 вписа в търговския регистър промяна за „Техноконтрол“ – ООД, Пазарджик: заличава като съдружник X.X.X. поради прехвърляне на дружествените дялове; вписва промяна на фирмата на дружеството на еднолично дружество с ограничена отговорност „Стилтекст“ – ЕООД; премества седалището и адреса на управление в с. Дъбравите, ул. Първа 17, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, програмна, информационна, импресарска дейност, разкриване на заведения за обществено хранене, ресторантска, хотелиерска дейност, търговско представителство и посредничество, външнотърговска дейност, внос, износ, бартерни сделки и реекспорт, организиране и провеждане на рекламно-търговски изложби, участие в панаири и изложби, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всякакви други дейности, за които няма законова забрана; дружеството ще се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1208

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2558 от 5.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1277/2007 вписа в търговския регистър промяна за „Марса“ – ООД, Хасково; премества седалището и адреса на управление в Пазарджик, ул. Хан Кубрат 6, ет. 7, ап. 28.

1209

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2557 от 5.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1273/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „X.X.“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. Стрелча, ул. Вежен 8, с предмет на дейност: ремонт и техническо обслужване на автомобили, търговия с хранителни и промишлени стоки, горива и смазочни материали в страната и в чужбина, откриване на заведения за обществено хранене, кафе-аперитив, развлекателно-увеселителни заведения, строителство и ремонт, хидроизолация, благоустрояване, комунално-обслужващи дейности, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, обработен и преработен вид, производство и реализация на растителна и животинска продукция, на гъби, билки и етерично-маслени култури, транспортни услуги, търговия с алкохолни и тютюневи изделия (след получаването на съответните разрешения за това), хотелиерство, ресторантьорство, рекламна и информационна дейност, битови, сервизни и други услуги, както и всякакви други незабранени със закон дейности в страната и в чужбина, с капитал 5000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала и управител X.X.X..

1210

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2556 от 4.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1283/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Але 1“ – ЕООД (изписва се и на латиница) със седалище и адрес на управление Велинград, ул. Тошо Стайков 2, с предмет на дейност: управление на барове, ресторанти, хотели, автосервизи, търговия и отдаване под наем на нови и употребявани автомобили, откриване на магазинна и складова мрежа, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външна и вътрешна търговия, придобиване и управление на дялови участия, лизинг, сделки с интелектуална собственост, реклама, комисионни, спедиционни и превозни сделки, производство и търговия с конфекция, търговско представителство и посредничество, както и всякакви други търговски сделки, незабранени със закон, и с капитал 5000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала Пиер Луиджи Бертолио.

1211

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2551 от 4.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 585/2006 вписа в търговския регистър промяна за „ВМТ Инвест“ – ООД, Пазарджик: заличава съдружниците X.X.X. и X.X.X. поради прехвърляне на дружествените дялове; вписва X.X.X. и X.X.X. като съдружници в дружеството.

1212

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2550 от 4.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1853/91 вписа в търговския регистъра промяна за „Акварекс“ – ООД, Велинград: заличава като съдружник X.X.X. поради прехвърляне на дружествените дялове; променя фирмата на дружеството на еднолично дружество с ограничена отговорност „Акварекс“ – ЕООД; вписва като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който ще представлява и управлява дружеството.

1213

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2548 от 4.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1265/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Мастърхерб“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пазарджик, ул. Цар Самуил 10А, ет. 2, офис 206, с предмет на дейност: научноизследователска и развойна дейност в областта на създаването, технологичното развитие, усъвършенстването и приложението на медицински продукти за ветеринарната и хуманната дейност въз основа на екологично чисти природни деривати, търговия и разпространение на интелектуална собственост, свързана със създаването, технологичното развитие, усъвършенстването и приложението на медицински продукти за ветеринарната и хуманната дейност въз основа на екологично чисти природни деривати, внедряване на разработените целеви продукти в производството, както и търговски сделки и действия за нуждите на осъществяваната дейност, с капитал 5000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала и управител X.X.X..

1214

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2549 от 4.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1280/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Адер“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пазарджик, ул. Найчо Цанов 27, с предмет на дейност: строителство, проектиране, инженеринг и реконструкция на сгради, търговия, вътрешен и международен транспорт, спедиторски услуги, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален или преработен вид, туристически услуги, посредническа и комисионерска дейност, отдаване под наем и търговия с имоти, производство и реализация в областта на селското стопанство и всякакви други дейности, незабранени със закон, и с капитал 5000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала и управител X.X.X..

1215

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2546 от 3.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1269/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „МСОФТ – компютър“ – ЕООД (изписва се и на английски), със седалище и адрес на управление гр. Пещера, ул. Иван Раков 9, с предмет на дейност: продажба и ремонт на компютърна техника, топло- и електроинсталации, строителство, строително-монтажни и ремонтни работи, предприемачество, проектиране, вътрешен и външен дизайн, посредническа дейност в областта на покупко-продажба и наемане на недвижими имоти, търговско представителство, туристическа и туроператорска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, транспортни услуги, проектантска, консултантска, посредническа и търговска дейност в областта, в страната и в чужбина, туристически и рекламни услуги, производство на промишлени и селскостопански стоки от всякакъв вид с цел продажба, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон, като дейности, изискващи лиценз, ще се извършват след издаването на такъв, и с капитал 5000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1216

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2547 от 3.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1266/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Ендектовет“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. Пещера, ул. Васил Петлешков 49, с предмет на дейност: научно-изследователска и развойна дейност в областта на създаването, технологичното развитие, усъвършенстването и приложението на медицински продукти за ветеринарната и хуманната дейност, търговия и разпространение на интелектуална собственост, свързана със създаването, технологичното развитие, усъвършенстването и приложението на медицински продукти за ветеринарната и хуманната дейност, внедряване на разработените целеви продукти в производството, както и търговски сделки и действия за нуждите на осъществяваната дейност, и с капитал 5000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1217

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2544 от 3.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1267/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорности „Попов – 83“ – ЕООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление Велинград, ул. Иван Ушев 7, с предмет на дейност: покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство и покупка на нехранителни и хранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени със закон, с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, транспортни, строително-технически, складови, комисионни, търговско-представителни и посреднически, инженерингови, лицензионни, туристически, хотелиерски дейности и сделки, вътрешна и външна търговия с всякакви стоки и вещи, разрешени със закон, всякакви дейности, разрешени със закон, в страната и в чужбина, и с капитал 5000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1218

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2543 от 3.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1272/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Бора – М“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пазарджик, бул. България 19, ет. 1, ап. 12, с предмет на дейност: покупка на всякакви стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, изграждане на магазинна и складова мрежа за търговия, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, туристически и рекламни услуги, външна и вътрешна търговия, комисионни, спедиционни и превозни сделки, търговско представителство и посредничество, както и всякакви други сделки, незабранени със закон, и с капитал 5000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1219

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение № 2542 от 3.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1383/91 вписа в търговския регистър прехвърляне на предприятието заедно с фирмата от едноличния търговец X.X.X. с фирма „Коев – 43 – X.X.“ на X.X.X. и я вписа като ЕТ с фирма „Коев – 43 – X.X. – X.X.“.

1220

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2541 от 3.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1270/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „X.X.“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пазарджик, ул. Клокотница 20, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел препродажба и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон, и с капитал 5000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1221

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2538 от 3.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1264/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Пампов метал център“ – ООД, със седалище и адрес на управление Пазарджик, ул. Цар Симеон 7, с предмет на дейност: покупка на стоки с цел препродажба в първоначален или обработен вид, строителство и обзавеждане на недвижими имоти, производство и преработка на метали и метални изделия, външна и вътрешна търговия, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и складови сделки, туристически и рекламни услуги, както и всякакви други търговски сделки, незабранени със закон, и с капитал 5000 лв. Дружеството е със съдружници X.X.X., „Пампов инженеринг“ – ЕООД, Пазарджик, и X.X.X. и се представлява и управлява от управителя X.X.X..

1222

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2580 от 7.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1291/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Италия Експо“ – ООД, със седалище и адрес на управление Пазарджик, пл. Възраждане 1, ет. 3, с предмет на дейност: търговия с козметични продукти, покупка на недвижими имоти, внос и износ на стоки, вътрешно- и външнотърговска дейност, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост, превозни, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски сделки, както и всякакви други сделки и услуги, незабранени със закон, и с капитал 5000 лв. Дружеството е със съдружници „Ерре Трейдинг“ – ЕООД, Никола Барберио и Оресте Антонио Колона и се представлява и управлява от управителя Раффаеле Лабариле.

1223

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2590 от 7.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1181/2007 вписа в търговския регистър промяна за „Капитан Транс“ – ЕООД, с. Капитан Димитриево, област Пазарджик: увеличава капитала от 5000 лв. на 28 000 лв.

1224

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 ТЗ с решение № 2581 от 7.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1285/2007 вписа в търговския регистър промяна за „Саймън Инвестмънт“ – ООД, Пловдив: премества седалището и адреса на управление в Пазарджик, бул. Христо Ботев 5, вх. Б, ет. 5, ап. 19.

1225

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение № 2586 от 7.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 182/2007 вписа в търговския регистър промяна за „Енджи“ – ЕООД, Пазарджик: вписа прехвърляне на търговското предприятие без фирмата от едноличния търговец X.X.X. с фирма „Енджи – X.X.“ в полза на „Енджи“ – ЕООД.

1226

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2582 от 7.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1281/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Стив – консулт“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пазарджик, ул. Иван Вазов 5, ет. 1, офис 111, с предмет на дейност: счетоводни и консултантски услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, изготвяне на финансови прогнози и анализи, посредническа дейност, както и друга дейност, незабранена със закон, и с капитал 5000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1227

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2593 от 7.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1289/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Модена груп“ – ЕООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление Пазарджик, ул. Мътница 2, ет. 6, ап. 21, с предмет на дейност: покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на хранителни, нехранителни и промишлени стоки, разрешени със закон, или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, производство и продажба на стоки, машини и детайли от собствено производство, наем на недвижими имоти и движими вещи търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки, ресторантьорство и обществено хранене, вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всякакви стоки и вещи, разрешени със закон, които ще се осъществяват в страната и в чужбина, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, менителници, записи на заповед и чекове, и с капитал 5000 лв. Дружеството се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1228

Пазарджишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2583 от 7.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 1287/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Ади – Ди“ – ЕООД (изписва се и на латиница), със седалище и адрес на управление гр. Пещера, ул. Васил Левски 1, с предмет на дейност: производство и търговия с обувки, облекла, мебели, транспорт на товари и пътници в страната и в чужбина, таксиметрова, спедиторска и посредническа дейност, сервизна и ремонтна дейност на всякакви автомобили, маркетинг и търговия с всякакви стоки в страната и в чужбина, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, хотелиерска и ресторантьорска дейност, туристически услуги, производство, преработка и търговия – вътрешна и външна, със селскостопанска продукция и услуги, ремонтни и строителни услуги и всякакви други стопански дейности, незабранени със закон, и с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X.. Дружеството се представлява и управлява от управителя X.X.X..

1229

Пернишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение № 1423 от 5.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 541/2007 вписа прехвърляне на търговско предприятие ЕТ „Ким – 90 – X.X.“ като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на „Ким – 90 – X.X. – X.X.“ – ЕООД.

1230

Пернишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1407 от 4.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 743/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Орак“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Перник, ул. Рено 1, и с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност – внос, износ, бартерни и други специфични търговски операции; производство и продажба на стоки; търговско представителство и посредничество; интернет услуги и комуникации; комисионни, спедиционни и превозни сделки; вътрешен и международен транспорт; складови сделки; строителство и електромонтажна дейност; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; лизинг, както и всякаква друга дейност или услуги, незабранени със закон (всички дейности и услуги, за които е необходимо разрешение или лиценз, ще се извършват след получаването му), с капитал 5000 лв. и с едноличен собственик на капитала X.X.X.. Дружеството е с неопределен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1231

Пернишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение № 1345 от 23.ХІ.2007 г. по ф. д. № 564/2007 вписа прехвърлянето на търговско предприятие ЕТ „X.X. – Пауталия“ като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на „Пауталия“ – ЕООД.

1232

Пернишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1408 от 4.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 744/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Крис 88“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Перник, кв. Димова махала, бл. 12, вх. Е, ет. 3, ап. 111, и с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност – внос, износ, бартерни и други специфични търговски операции; производство и продажба на стоки; търговско представителство и посредничество; интернет услуги и комуникации; комисионни, спедиционни и превозни сделки; вътрешен и международен транспорт; складови сделки и сделки с интелектуална собственост; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; лизинг, както и всякаква друга дейност или услуги, незабранени със закон (всички дейности и услуги, за които е необходимо разрешение или лиценз, ще се извършват след получаването им), с капитал 5000 лв. и с едноличен собственик на капитала X.X.X.. Дружеството е с неопределен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1233

Пернишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1200 от 25.Х.2007 г. по ф. д. № 636/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Ивмет“ – ООД, със седалище и адрес на управление Перник, ул. Отец Паисий, бл. 28, ап. 29, и с предмет на дейност: експлоатация на кариери, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионна, спедиционна, складова, консултантска, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество; превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, проектантска, строителна и импресарска дейност, всякакъв вид други услуги, незабранени от закона; сделки с интелектуална собственост; производство на филми, видео- и звукозаписи; издателска и печатарска дейност; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външнотърговска дейност във всички видове и форми, незабранени от закона; сделки с акцизни стоки; производство на строителни материали; търговия с автомобили и строителна техника, след предварително разрешение на компетентен държавен орган за всяка от изброените дейности, когато действащото законодателство предвижда това. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X.и без срок и ще се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

1234

Пернишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1403 от 29.ХІ.2007 г. по ф. д. № 739/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „ЛИО“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Перник, ул. Пенчо Славейков, бл. 20, ет. 10, ап. 62, и с предмет на дейност: покупко-продажба на недвижими имоти, оценки на недвижими имоти; транспортна дейност; транспорт и търговия с горива, химикали, външна търговия; дърводобив и дървообработване, търговия с черни и цветни метали (след получаване на лиценз); вътрешен и международен туризъм с всички съпътстващи го дейности и услуги; селскостопанска дейност в пълен обем; комисионна, спедиционна, рекламно-информационна и лизингова дейност на търговско представителство и посредничество; производство и търговия с всякакви стоки (хранителни и нехранителни) и услуги за населението и стопанството, незабранени от закона, разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене, кафе и кафе-аперитиви, вериги от фирмени магазини, ателиета и бутици, както и складова база към тях; сделки с интелектуална собственост, предприемачество, проектиране, строителна дейност и услуги и търговия с недвижими имоти (всички изброени до тук дейности след предварително получаване на разрешително или лиценз); външноикономическа и външнотърговска дейност в рамките на законодателството в пълен обем по целия предмет на дейност; всички видове услуги, незабранени от закона. Дружеството е с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала Джон Лист, безсрочно и ще се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала Джон Лист.

1235

Пернишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 141, ал. 3 ТЗ с решение № 1394 от 29.ХІ.2007 г. регистрира по ф. д. № 633/96 промени за „Брезник – фарм“ – ЕООД, Брезник: вписва прекратяване на договора за възлагане на управлението на „Брезник – фарм“ – ЕООД, сключен с X.X.X., считано от 1.Х.2007 г. и освобождаването й като управител на дружеството.

1236

Пернишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение № 64 от 18.І.2007 г. по ф. д. № 673/2006 вписа прехвърлянето на предприятие с фирма ЕТ „X.X. – Теопласт“ като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на „Теопласт“ – ООД.

1237

Пернишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1416 от 4.ХІІ.2007 г. по ф. д. № 748/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Белма“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Перник, ул. Тодор Каблешков 19, и с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност в пълен обем; експорт, импорт, реекспорт, бартерни сделки в страната и чужбина; покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел препродажба в страната и чужбина; комисионна, спедиционна, складова, лизингова и маркетингова дейност; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; вътрешна и международна превозна дейност; таксиметрови услуги в страната и чужбина със собствени или наети транспортни средства; хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, информационна, програмни и спонсорска дейност в страната и чужбина; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; проучвателни, проектни и консултантски работи в областта на електро- и топлоенергетиката; електро- и топломонтаж, строителство, архитектурно-строителни, В и К, ОВ и благоустройствени работи; пусково-наладъчни работи и електро-и топлоенергийни ремонти (след получаване на съответен лиценз от Комитета по енергетика); производство, изкупуване и преработка на всички видове селскостопанска продукция и нейната търговска реализация в страната и чужбина; вътрешен и международен туризъм при спазване на установения лицензионен режим и всички други дейности незабранени от закона. Дружеството е с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., с неопределен срок и ще се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1238

Пернишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1095 от 5.Х.2007 г. по ф. д. № 582/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Югозападна инвестиционна компания“ – ООД, със седалище и адрес на управление Перник, ул. Софийско шосе 31, и с предмет на дейност: управление на активи, предприемачество, комисионна и консултантска дейност, инженеринг, организация и координация на строителството, транспортна и спедиторска дейност, консултации и анализи на дружествата относно финансиране на дейността им, капиталовата им структура, промишлената стратегия и свързани с това въпроси, както и консултации и услуги относно преобразуване на дружества и сделки по придобиване на предприятия, сервизно обслужване и ремонт на автомобили и строителни машини, разработване и внедряване на нови технологии, маркетинг, търговия, посредническа дейност, вътрешна и външна търговия, преработка, доставка и търговия с енергийни и природни ресурси, агентство, търговско представителство и всякаква друга търговска дейност, незабранена от законодателството. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. с неопределен срок и ще се представлява и управлява от X.X.X..

1239

Пернишкият окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1165 от 18.Х.2007 г. по ф. д. № 617/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Европа строй“ – ООД, със седалище и адрес на управление Брезник, ул. Железна вода 4, и с предмет на дейност: проектиране и строителство, строително предприемачество, закупуване на терени, отдаване под наем, ремонтиране и продажба на търговски, промишлени обекти и жилищни сгради, търговия с недвижими имоти, вътрешен и международен туризъм; хотелиерство; ресторантьорство и кафетерия; производство преработка, реализация и изкупуване на растителна и животинска селскостопанска продукция; производство на промишлена и хранително-вкусова продукция; вътрешна и външна търговия; проучвателни, проектантски, строително вътрешно проектиране; вътрешно обзавеждане и дизайн; реклама, маркетингови и консултантски услуги; търговско посредничество и представителство; комисионна, спедиционна и превозна дейност; вътрешен и международен транспорт, всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона. Дружеството е с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., с неопределен срок и ще се управлява и представлява от управителите X.X.X. и X.X.X. заедно.

1240

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2769 от 27.ХI.2007 г. по ф.д. № 1192/2003 вписа промени за „Ригел“ – ООД, Искър: заличава като съдружник и управител на дружеството X.X.X.; вписва като съдружник в дружеството X.X.X.; вписва като управител и представляващ дружеството X.X.X.; вписва промени в дружествения договор съгласно решение на общото събрание на съдружниците от 3.ХI.2007 г.

752

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 146, ал. 4 ТЗ с определение № 2730 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 1140/2003 допуска прилагането на годишния финансов отчет за 2006 г. на „X.X.“ – ЕООД, Плевен, приет от едноличния собственик на капитала на 23.IV.2007 г.

753

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2824 от 5.ХII.2007 г. по ф.д. № 630/93 вписа промени за „Чистота“ – ООД, Плевен: заличава като съдружник в дружеството Община Плевен; вписва като съдружник X.X.X.; вписва промени в дружествения договор съгласно решение на общото събрание от 5.ХII.2007 г.

754

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 21, ал. 1 ТЗ с решение № 2518 от 6.ХI.2007 г. по ф.д. № 697/2007 вписа промяна за „Толерантност и коректност“ – ООД, Плевен: вписва като прокурист на дружеството X.X.X..

755

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 1915 от 8.VIII.2007 г. по ф.д. № 791/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Ай Ти дизайн“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ул. Константин Величков 8, ет. 14, ап. 66, с предмет на дейност: търговска дейност, мениджмънт в областта на управлението на фирмите, маркетингова дейност, рекламна дейност (без кино и печат), търговия с програмни продукти и продукти на интелектуалната собственост, компютърни и машинописни услуги и тяхното отпечатване, изготвяне на рекламни пана и материали, списване и разпространение на вестници и списания, търговия с канцеларски материали, посредническа дейност, търговия с недвижими имоти, транспортна и товаро-разтоварна дейност, търговия с хранителни продукти и стоки за бита, и с капитал 5000 лв. Дружеството се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

756

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение № 2804 от 30.ХI.2007 г. по ф.д. № 542/2002 вписа промяна за „Олива“ – АД, Кнежа: вписва като изпълнителен директор и представляващ дружеството X.X.X..

757

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2704 от 21.ХI.2007 г. по ф.д. № 176/2007 вписа промяна за „Финанс Инвестмънт“ – ЕООД, Плевен: заличава като прокурист на дружеството X.X.X. поради оттегляне на пълномощното от управителя и представляващ дружеството X.X.X..

758

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 273, ал. 1 ТЗ с решение № 2812 от 3.ХII.2007 г. по ф.д. № 466/2000 вписа заличаване от търговския регистър на „Плевен проект 2000“ – АД, Плевен, поради приключила ликвидация.

759

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2672 от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 1125/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Селена плюс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ул. Йордан Йовков 5, ет. 2, с предмет на дейност: производствена дейност, дървообработване, производство на бичени материали, дограма, мебели, изделия от масивна дървесина, дърводобив, търговски сделки на едро и дребно, вкл. внос и износ с потребителски стоки (без забранените със закон), услуги, търговско представителство (без процесуално) и посредничество, комисионни и сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строително-ремонтни услуги, предприемачество, хотелиерски и туристически услуги, вътрешно- и външнотърговска дейност, таксиметрови и транспортни услуги с леки и товарни автомобили в страната и в чужбина, услуги на медико-техническа лаборатория по зъботехника и други медицински услуги, фитнес и всякакви други дейности и търговски сделки, незабранени със закон, и с капитал 5000 лв. Дружеството се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

760

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение № 2820 от 4.ХII.2007 г. по ф.д. № 4148/90 вписа промени за „Риба – Плевен“ – ЕАД, Плевен: заличава като управител на дружеството Халед Изат Исса; вписва като управител и представляващ дружеството X.X.X..

761

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2796 от 30.ХI.2007 г. по ф.д. № 1184/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Волб“ – ООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ул. Дойран 53В, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на промишлени, хранителни, селскостопански, битови и други стоки, вътрешно- и външнотърговска дейност (внос и износ), складова, лизингова и спедиционна дейност, ресторантьорство, хотелиерство, вътрешен и международен туризъм, пътнически и товарно-транспортни услуги в страната и в чужбина, информационна, програмна, импресарска дейност, консултантска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти, проектантска, строително-ремонтна и предприемаческа дейност в страната и в чужбина, продажба и доставка на строителни материали, комисионни и спедиционни сделки, търговско представителство (без процесуално) и посредничество, и с капитал 5000 лв. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

762

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2788 от 28.ХI.2007 г. по ф.д. № 1671/99 вписа промени за „Лора плюс“ – ЕООД, гр. Левски: заличава като едноличен собственик на капитала и управител на дружеството X.X.X.; вписва като едноличен собственик на капитала, управител и представляващ дружеството X.X.X.; премества седалището и адреса на управление на дружеството от гр. Левски, ул. Елин Пелин 46, в с. Буковлък, област Плевен, ул. Страцин 6; вписва решения на едноличния собственик на капитала от 21.ХI.2007 г.

763

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2679 от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 1131/96 вписа промени за „Випимекс“ – ООД, Плевен: премества адреса на управление от Плевен, ул. Катя Попова 1, в Плевен, ул. Дойран 160, ет. 7; вписва промени в дружествения договор, приети на общото събрание на 23.Х.2007 г.

764

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2806 от 30.ХI.2007 г. по ф.д. № 805/2006 вписа промени за „Диендви“ – ООД, Плевен: вписва като съдружник в дружеството X.X.X.; вписва промени в дружествения договор съгласно решение на общото събрание на съдружниците от 27.ХI.2007 г.; дружеството ще се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

765

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2732 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 1147/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Азил“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ул. Лайка 41, вх. А, ет. 3, ап. 9, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно с промишлени стоки, резервни части за машини и транспортни средства, ремонт на машини и транспортни средства, превод и легализация на документи, строителство и строително-ремонтна дейност, изкупуване и производство на селскостопанска продукция, млечни изделия, брашна, сладкарски изделия и търговия с тях, производство, преработка и търговска реализация на промишлени стоки за вътрешния и външния пазар, разкриване на търговски обекти и складове, издателска, рекламна, информационна дейност, маркетинг, ресторантьорство, хотелиерство, разкриване на кафе-аперитив, спедиторска и превозна дейност, превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, туристическа дейност, организиране на екскурзии в страната и в чужбина, складова и лизингова дейност, посредничество, представителство (без процесуално), агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, външнотърговска дейност (внос и износ) във връзка с предмета на дейност, проектиране на всякакви строителни обекти, строително-монтажни работи и обзавеждане на недвижими имоти, оценка на цели предприятия, недвижима и движима собственост, машини и съоръжения, консултантска дейност в сферата на строителството, машиностроенето и проектирането, финансово-счетоводни услуги и икономически консултации, и с капитал 5000 лв. Дружеството се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

766

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 251, ал. 4 ТЗ с определение № 2756 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 1752/98 допуска прилагането на годишните счетоводни отчети за 2004 и 2005 г. на „Десети декември“ – АД, Плевен, приети на общо събрание на акционерите на 20.ХII.2005 г. и 15.ХII.2006 г.

767

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2785 от 28.ХI.2007 г. по ф.д. № 471/2006 вписа промени за „Адонис ПС“ – ООД, Плевен: заличава като съдружник в дружеството X.X.X.; вписва като съдружник X.X.X.; вписва решения на общото събрание на съдружниците от 20.IХ.2007 г. за приетия нов дружествен договор и настъпилите промени в дружеството; дружеството ще се управлява и представлява от управителя X.X.X..

768

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2677 от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 1133/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Гравис“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ул. Чаталджа 45, ап. 10, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка на ценни книжа с цел препродажба, търговско представителство (без процесуално) и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, производство на филми, видео- и звукозаписи, издателска или печатарска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, и с капитал 5000 лв. Дружеството се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

769

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2787 от 28.ХI.2007 г. по ф.д. № 1027/2000 вписа промени за „Амбулатория за специализирана извънболнична помощ – медико-стоматологичен център Вита“ – ООД, Плевен: заличава вписаното наименование на дружеството и вписва ново наименование: „Амбулатория за специализирана извънболнична помощ – медико-дентален център Вита“ – ООД; вписва решение на общото събрание на съдружниците от 17.Х.2007 г. за приетите изменения в дружествения договор.

770

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2738 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 1159/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Минчев мебел“ – ООД, със седалище и адрес на управление Плевен, бул. Христо Ботев 44, ет. 7, ап. 42, с предмет на дейност: производство и търговия с мебели, обзавеждане и оборудване на помещения и сгради, строителни, монтажни и ремонтни дейности и услуги, транспортна дейност на товари и пътници във вътрешно и международно направление (след лиценз), таксиметрови превози на пътници и товари, производство и продажба на селскостопанска продукция в непреработен и преработен вид, ресторантьорство, хотелиерство, търговия на едро и дребно, внос на транспортни средства, внос и износ на машини и съоръжения, суровини и материали във връзка с дейността на фирмата, външнотърговска и инженерингова дейност, комисионни и спедиторски дейности (без пощенски пратки), лизингова дейност, представителство (без процесуално), и с капитал 5000 лв. Дружеството се управлява и представлява от съдружниците (управители) X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

771

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2577 от 9.ХI.2007 г. по ф.д. № 1092/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Бизнес проекти и мениджмънт – БПМ“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ул. Кайзерслаутерн 18, ет. 2, ап. 9, с предмет на дейност: посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, оценка на недвижими имоти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, консултантски услуги при сделки с недвижими имоти, изготвяне на инвестиционни и бизнеспроекти, вътрешен и международен автомобилен, крайбрежен, воден и морски транспорт на пътници и товари, производство и изкупуване на стоки, вкл. селскостопанска продукция, хранителни и промишлени стоки и продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, разкриване на търговски обекти, хотелиерство и ресторантьорство, търговско представителство (без процесуално) и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, таксиметрови превози, машинописни и копирни услуги, преводи от и на чужди езици, строително-монтажни и ремонтни работи, външнотърговска дейност (внос и износ) във връзка с предмета на дейност на дружеството, и с капитал 5000 лв. Дружеството се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

772

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2779 от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 1175/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Агропродъктс комерс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ж.к. Сторгозия, бл. 9, вх. В, ап. 38, с предмет на дейност: търговска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство (без процесуално) и посредничество, транспортна дейност, превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, хотелиерска, туристическа, рекламна дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, и с капитал 5000 лв. Дружеството се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

773

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2781 от 28.ХI.2007 г. по ф.д. № 1179/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Ем Ди“ – ООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ж.к. Дружба, бл. 422, вх. Е, ет. 5, ап. 10, с предмет на дейност: ремонт и покупко-продажба на автомобили, търговия на едро и дребно с авточасти и други стоки, консултантски услуги, предприемаческа и инвестиционна дейност, външноикономическа дейност – експорт, импорт, реекспорт, бартер, търговско представителство, посредничество, комисионерство, агентство и консултантска дейност, международен туризъм и транспорт, хотелиерство и ресторантьорство, изграждане и експлоатация на заведения за обществено хранене, туризъм и забавления, спортни съоръжения, паркинги, туристическа дейност и услуги, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, други дейности, незабранени със закон или друг нормативен акт, и с капитал 5000 лв. Дружеството се управлява и представлява от съдружниците (управители) X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

774

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2678 от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 1173/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Ки Юл Ви“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ж.к. Сторгозия, бл. 40, вх. А, ет. 1, ап. 3, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно, внос и износ, автосервизни услуги, търговия с горива и смазочни материали, производство и реализация на промишлени, селскостопански, хранителни и битови стоки, транспортни и спедиторски услуги, лизингови сделки, складова, комисионна и оказионна дейност (без паметници на културата), ресторантьорство и хотелиерство, рекламна и туристическа дейност, сделки с недвижими имоти, информационни услуги, строителство на сгради, проектиране, поддръжка, ремонт и монтаж на съоръжения, дърводобив, дървопреработване и търговия с дървени материали, и с капитал 5000 лв. Дружеството се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

775

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2714 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 558/2006 вписа промени за „Натали 81“ – ЕООД, Плевен: променя наименованието на „Натали – 81 – АИППИДП“ – ЕООД; вписва промяна в предмета на дейност на дружеството, като думата „стоматологична“ се заменя с „дентална“, а именно: амбулатория за индивидуална практика за първична извънболнична дентална помощ; вписва промяна в учредителния акт.

776

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение № 2658 от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 1847/92 вписа прехвърляне на търговското предприятие като съвкупност от права, задължения и фактически отношения от едноличен търговец X.X.X. с фирма „Диана Ресурс – X.X.“ на X.X.X. и я вписа като едноличен търговец с фирма „Диана Ресурс – X.X.“.

777

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение № 2716 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 921/2000 вписа промени за „Дунав – 2000“ – АД, Плевен: заличава като член и председател на съвета на директорите на дружеството X.X.X.; дружеството ще се представлява от изпълнителния директор X.X.X..

778

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение № 2765 от 27.ХI.2007 г. по ф.д. № 1605/98 вписа промяна за „Дунав“ – АД, Плевен: заличава като член и председател на съвета на директорите на дружеството X.X.X..

779

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2677 от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 1172/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Фантазия – 2007“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ул. Неофит Рилски 37, ет. 1, ап. 3, с предмет на дейност: производство, преработка и търговска реализация на промишлени стоки на вътрешния и външния пазар, производство, изкупуване и продажба на всякаква селскостопанска продукция в прясно и преработено състояние, безалкохолни и алкохолни напитки (след лиценз), хотелиерство и ресторантьорство, забавни и електронни игри (без хазарт), автомивки и автосервизи, бензиностанции, търговия в страната и в чужбина с петрол и петролни продукти (след разрешение), организиране на туристическа дейност в страната и в чужбина, търговско представителство (без процесуално) на местни и чуждестранни търговци, юридически и физически лица в страната и в чужбина, брокерска къща за движимо и недвижимо имущество, строителна и лизингова дейност, транспортна, таксиметрова и спедиторска дейност в страната и в чужбина, и с капитал 5000 лв. Дружеството се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

780

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2786 от 28.ХI.2007 г. по ф.д. № 221/2003 вписа промени за „Д-р Доровски“ – ООД, Плевен: заличава вписаното наименование на дружеството и вписва ново наименование: „Д-р Доровски – амбулатория за групова практика за първична извънболнична дентална помощ“; заличава вписания предмет на дейност и вписва нов предмет: дейност като амбулатория за групова практика за първична извънболнична дентална помощ, диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на дентално болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други изследвания, дентални дейности и манипулации под свой контрол и отговорност, обема, вида домашни грижи и помощ за болни, лекарства, превързочни материали и медицински пособия, експертиза на временна нетрудоспособност, наблюдаване, контролиране и полагане грижи за физическото развитие на лица до 18 години, дейности по здравна промоция и профилактика, вкл. профилактични прегледи, издаване на документи, свързани с посочената дейност, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, лечение на болен в дома, когато състоянието му налага това, хоспитализиране на пациенти, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациента.

781

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2780 от 28.ХI.2007 г. по ф.д. № 1178/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Социостет“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Плевен, ж.к. Дружба, бл. 322, ап. 7, с предмет на дейност: счетоводни услуги, услуги и консултации по социално здравно осигуряване, сделки с недвижими имоти, иновации и инвестиции в промишлеността, производство на стоки и търговия със стоки и услуги, ресторантьорство и хотелиерство, складова и рекламна дейност, вътрешен, международен транспорт и спедиция, вътрешно- и външнотърговска дейност със стоки и услуги, вкл. внос, износ и реекспорт на стоки, суровини, материали и съоръжения, на промишлени и непромишлени стоки, търговско представителство (без процесуално) на местни и чуждестранни търговци, юридически и физически лица в страната и в чужбина, търговия с хранителни стоки, безалкохолни и алкохолни (след лиценз) напитки, комисионна търговия, реекспортни, бартерни и лизингови операции и сделки, и с капитал 5000 лв. Дружеството се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

782

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 251, ал. 4 ТЗ с определение № 2510 от 5.ХI.2007 г. по ф.д. № 4632/91 допуска прилагането на проверения и приет от общото събрание на акционерите на 15.VIII.2007 г. годишен финансов отчет за 2006 г. на „Батерия“ – АД, Никопол.

783

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2740 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 1163/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Ароматен свят“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление с. Буковлък, област Плевен, ул. Тодор Каблешков 14, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, внос, износ, туристическа, информационна и снабдителна дейност, покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, продажба, ремонт, обслужване на климатични уредби, търговско представителство (без процесуално), посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, производство на стоки с цел продажба, хотелиерство и ресторантьорство, експлоатация на забавни и електронни игри (без хазарт), търговия с промишлени стоки, производство, реализация и изкупуване на селскостопанска продукция, търговия със стоки по бартерни сделки, и с капитал 5000 лв. Дружеството се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X.-X..

784

Плевенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2734 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 1150/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Групстрой“ – ООД, със седалище и адрес на управление гр. Левски, ул. Витоша 33, с предмет на дейност: транспорт, превозна дейност с тежкотоварни автомобили в страната и в чужбина, производство, търговия и реализация на изделия на хранителната и леката промишленост, на селскостопански произведения от растителен и животински произход и стоки за широко потребление, продажба и доставка на стоки за широко потребление, търговия с дървен материал, въглища, брикети, хотелиерство, ресторантьорство, търговско представителство (без процесуално) и посредничество, изграждане и експлоатация на маслобойна, импресарска, менажерска дейност, строителни и строително-ремонтни дейности, отливки на бетонови елементи, добиване на инертни материали, боядисване, услуги на граждани със селскостопанска техника, счетоводни услуги, изготвяне на годишен счетоводен отчет и вътрешен одит, туристическа дейност в страната и в чужбина, вътрешно- и външнотърговска дейност – внос, износ и реекспорт на стоки, откриване и експлоатация на заведения от типа на общественото хранене и магазинната мрежа, бартер, комисионна, спедиционна (без пощенски пратки), складова, лизингова, превозна, информационна дейност, маркетингово проучване, оказион (без паметници на културата), организиране на търгове, базари, томболи, кафетерия, оборудване и експлоатация на свързани с предмета на дейност хотели, магазини, търговски обекти, охрана на лица и обекти (след разрешение), и с капитал 5000 лв. Дружеството е със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X., който го управлява и представлява.

785

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9912 от 26.XI.2007 г. по ф.д. № 5150/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Ники 2008“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, бул. България 101, ет. 6, ап. 17, с предмет на дейност: производство и търговия с месо и месни продукти, всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1241

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9924 от 26.XI.2007 г. по ф.д. № 3736/2007 вписа промени за „Резон – Л“ – ЕООД: промяна на адреса на управление – Пловдив, ж.к. Тракия, бл. 8, вх. Г, ет. 3, ап. 13; промяна в учредителния акт.

1242

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10021 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5191/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „X.X. – Софи – 07“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Асеновград, ул. Кресна 12, с предмет на дейност: импорт, експорт, търговия и посредничество при сделки с недвижими имоти, рекламна, туристическа, строителна, транспортно-спедиторска, складова, ресторантьорска, хотелиерска дейност, представителство и посредничество, разкриване на магазинна мрежа и ателиета за продажба на стоки и услуги, вътрешно- и външнотърговска дейност, производство и продажба на селскостопанска продукция, материали и техника, всякакъв друг вид търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1243

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9976 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5194/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Фея – 07“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Киев 6, ет. 1, ап. 5, с предмет на дейност: услуги по проектиране и изграждане на зелени площи и системи за напояване, производствена, търговска, комисионна, спедиторска, складова, транспортна дейност – в страната и в чужбина, търговско посредничество и представителство, както и други услуги и дейности, незабранени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1244

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10054 от 28.XI.2007 г. по ф.д. № 5206/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „X.X.“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Братя Бъкстон 105, с предмет на дейност: финансово-счетоводни консултации и услуги, покупка на стоки или вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид, производствена и търговска дейност с промишлени, селскостопански и битови стоки, производство и търговия със спиртни и тютюневи изделия, търговия със стоки и оборудване, поставено под разрешителен и друг специален режим, хотелиерство и ресторантьорство и свързаните с тях услуги, търговия с пътни превозни средства, резервни части и аксесоари за тях, дистрибуторство и комисионерство, вътрешен и международен транспорт по суша, въздух и вода, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1245

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10002 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5177/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Неолит транс“ – ООД, със седалище и адрес на управление гр. Стамболийски, ул. Цар Симеон 29Б, с предмет на дейност: превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, ресторантьорство, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна и импресарска дейност, покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредничество при сделки с недвижими имоти, както и всички други дейности, незабранени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

1246

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9994 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5169/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Ем Джи Ес“ – ООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Полковник Дрангов 4, ет. 1, ап. 2, с предмет на дейност: маркетинг, представителство, посредничество и извършване на сделки с недвижима собственост, строителство, реконструкции, обзавеждане на недвижима собственост с цел отдаване под наем, лизинг или аренда и/или последващата им продажба, търговия със стоки и услуги, внос и износ, производство, преработка, търговско представителство и посредничество на всички, разрешени от закона, стоки за бита и широко потребление, консултантска дейност и всички други дейности и услуги, които не противоречат на законите на Република България. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X.-X. и X.X.X., които ще представляват и управляват заедно и поотделно.

1247

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9941 от 26.XI.2007 г. по ф.д. № 1966/2007 вписа промени за „Д и С Агро комерс“ – ЕООД: заличава X.X.X. като едноличен собственик на капитала и управител; нов едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., която го представлява и управлява; нов учредителен акт.

1248

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10010 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5184/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Бул – Греко“ – ООД, със седалище и адрес на управление Асеноврад, ул. Добруджа 3, с предмет на дейност: внос, износ, реекспорт на стоки, производствена и търговска дейност, търговско представителство, транспортно-спедиторски услуги в страната и в чужбина, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, строителство, ресторантьорство, разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене, магазинна мрежа, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на строителни изделия, строителство на всички видове обекти в страната и в чужбина и всички други сделки, незабранени с нормативен акт. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X.и се представлява и управлява от X.X.X..

1249

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9964 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5168/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Маршалс трейдинг“ – ООД, със седалище и адрес на управление гр. Стамболийски, ул. Търговска 60, с предмет на дейност: строителство, строително-монтажни работи, ремонтна дейност, производство и търговия на едро и на дребно със строителни материали, инженерингова дейност, предприемаческа, проектантска и инвестиционна дейност в областта на строителството, покупка, строеж, реконструкция, реновация, отдаване под наем, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всякакви други сделки с недвижими имоти, ресторантьорство и хотелиерство, търговия на едро и дребно, внос, износ със стоки от хранителната и леката промишленост, търговия и производство на стоки от селскостопанската промишленост, импорт, експорт и реекспорт, авторемонтни услуги, внос и износ на леки и товарни автомобили, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, рекламни услуги, туристически услуги, всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон, а за тези дейности, за които се изисква разрешителен режим, след издаване на лиценз или съответното разрешение. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от съдружниците заедно и поотделно.

1250

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9933 от 26.XI.2007 г. по ф.д. № 2971/2003 вписа промени за „Транстрейд БГ“ – ООД: освобождаване на X.X.X. като съдружник и като управител на дружеството; едноличен собственик на капитала на дружеството и управител е X.X.X.; промяна на фирмата на дружеството на „Транстрейд БГ“ – ЕООД; ново седалище и адрес на управление – гр. Раковски, ул. Георги С. Раковски 104, вх. Б, ет. 2, ап. 14; приемане на учредителен акт; дружеството се управлява и представлява от управителя X.X.X..

1251

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 491а, ал. 2 ГПК във връзка с чл. 146, ал. 4 ТЗ с определение от 26.XI.2007 г. допуска прилагането по ф.д. № 3408/2003 на представения годишен финансов отчет за 2006 г. на „Завод за бетонови елементи“ – ООД.

1252

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9999 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 3311/2004 вписа промени за „X.X.X.“ – ЕООД: нов предмет на дейност: търговия на дребно с лекарствени средства и медицински изделия (след получаване на лиценз); промяна в учредителния акт.

1253

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9978 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 2028/2005 вписа промени за „Префабрикати Чивидини БГ“ – ООД: заличава „Джи Еф Си“ – АД, Италия, като съдружник; едноличен собственик на капитала е „Сиенит холдинг“ – АД, Пловдив; промяна на фирмата на дружеството на „Префабрикати Чивидини БГ“ – ЕООД; дружеството се представлява и управлява от управителя Пиетро Луиджи Гиа; приемане на учредителен акт.

1254

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10011 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 1972/2005 вписа промени за „Конкордия“ – ЕООД: нов адрес на управление – Пловдив, ул. Драва 3, ет. 6, ап. 8; промяна в учредителния акт.

1255

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9983 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 3276/2006 вписа промени за „Ал стон“ – ЕООД: заличаване на X.X.X. като едноличен собственик на капитала и управител; нов едноличен собственик на капитала и управител X.X.X.; нов адрес на управление – гр. Съединение, ул. Стоян Средев 11А; нов учредителен акт; дружеството се управлява и представлява от X.X.X..

1256

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9929 от 26.XI.2007 г. по ф.д. № 2418/2005 вписа промени за „Самет“ – ООД: заличаване като съдружник на Айла Туран; вписва за едноличен собственик на капитала Перихан Бююкикиз; промяна на фирмата на дружеството на „Самет“ – ЕООД; приемане на учредителен акт.

1257

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9953 от 26.XI.2007 г. по ф.д. № 319/2005 вписа промени за „Матекс – 90“ – ООД: вписва промени в дружествения договор.

1258

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 491а, ал. 2 ГПК във връзка с чл. 146, ал. 4 ТЗ с определение от 26.XI.2007 г. допуска прилагането по ф.д. № 285/2004 на представения годишен финансов отчет за 2006 г. на „Ремос – бетон“ – ЕООД.

1259

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение № 10000 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 6821/95 вписа промени за „Фин тех маш“ – АД: освобождаване на X.X.X. като изпълнителен директор; вписва за изпълнителен директор X.X.X., който ще представлява дружеството.

1260

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 491а, ал. 2 ГПК във връзка с чл. 146, ал. 4 ТЗ с определение от 26.XI.2007 г. допуска прилагането по ф.д. № 4537/94 на представения годишен финансов отчет за 2006 г. на „Сиенит“ – ООД.

1261

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение № 10084 от 28.XI.2007 г. по ф.д. № 7359/90 вписа прехвърляне на предприятие с фирма ЕТ „X.X. – Попово“ от едноличния търговец X.X.X. на X.X.X. и я вписва като едноличен търговец с фирма „X.X.“.

1262

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение № 9583 от 16.XI.2007 г. по ф.д. № 2398/95 вписа продажбата на предприятие с фирма „Бота – X.X.“ от едноличния търговец X.X.X. като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на „Бота“ – ЕООД.

1263

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение № 10004 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 6900/92 вписа продажба на предприятие с фирма „X.X. – 62“ – Асеновград, от едноличния търговец X.X.X. като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на правопремника „Димар 07“ – ЕООД, Асеновград.

1264

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9945 от 26.XI.2007 г. по ф.д. № 4146/2000 вписа промени за „Братан“ – ООД: заличаване на X.X.X. като съдружник и управител; промяна фирмата на дружеството на „Братан“ – ЕООД; едноличен собственик на капитала и управител е X.X.X.; приемане на учредителен акт; дружеството се управлява и представлява от X.X.X..

1265

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9956 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5549/96 вписа промени за „Зелда консултанти & Ко“ – ООД: заличаване на X.X.X. като управител на дружеството; избиране на X.X.X. за управител, който го управлява и представлява.

1266

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение № 9914 от 26.XI.2007 г. по ф.д. № 2397/96 вписа промени за „Линер“ – АД: освобождаване на досегашните членове на съвета на директорите; избор на нов състав на съвета на директорите: X.X.X. – изпълнителен директор, X.X.X. и X.X.X.; дружеството се представлява от новоизбрания изпълнителен директор X.X.X..

1267

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9884 от 23.XI.2007 г. по ф.д. № 797/2007 вписа промени за „Ес Джи груп“ – ООД: освобождаване на X.X.X. като съдружник; вписва за едноличен собственик на капитала на X.X.X.; промяна на фирмата на дружеството на „Ес Джи груп“ – ЕООД; приемане на учредителен акт; дружеството се управлява и представлява от досегашния управител X.X.X..

1268

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9970 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5179/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Аква проект 2000“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Брегалница 1, с предмет на дейност: проектиране, строителство, доставка на оборудване, консултантска дейност, вътрешно- и външнотърговска дейност, консултации и операции в сферата на счетоводството и финансите (след издаване на съответното разрешение), посредничество, реклама и други дейности и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1269

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10039 от 28.XI.2007 г. по ф.д. № 5072/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Слот“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ж.к. Тракия, бл. 255, вх. А, ет. 2, ап. 4, с предмет на дейност: покупко-продажба на компютърни изделия, производство и продажба на софтуерни продукти, изграждане и поддръжка на мрежи, проектиране и поддръжка на уебстраници, сервиз и консултации, вътрешна и външна търговия с всякакви, незабранени със закон стоки, посредничество и представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1270

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9992 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5080/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Рига“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, бул. Княгиня Мария-Луиза 72, с предмет на дейност: цялостно строителство на сгради и строителни съоръжения, реконструкции, обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем, лизинг или аренда и/или последващата им продажба, маркетингова, рекламна и проучвателна дейност, вкл. изготвяне и разпространяване на рекламни продукти, посреднически, консултантски услуги, търговия с промишлени стоки на едро и на дребно, вкл. търговска дейност с разкриване на магазини и заведения, внос и износ, производство, преработка и търговско представителство и посредничество на всички разрешени от закона промишлени, текстилни и хранителни стоки за бита и широко потребление, превоз на товари и хора, след получаване на необходимото разрешение по надлежен ред, комисионни, спедиционни дейности и услуги, всички дейности и услуги, които не противоречат на законите на Република България. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1271

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9942 от 26.XI.2007 г. по ф.д. № 5073/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Джием партнърс“ – ООД, със седалище и адрес на управление Асеноврад, ул. Капитан Райчо 22, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, разпространение на печатни медии, всякаква друга, незабранена от закона дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

1272

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9930 от 26.XI.2007 г. по ф.д. № 1461/2007 вписа промени за „Макадам“ – ЕООД: нов адрес на управление – ж.к. Тракия, бл. 8, вх. Г, ет. 3, ап. 13, в Пловдив; промяна в учредителния акт.

1273

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9909 от 26.XI.2007 г. по ф.д. № 5153/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Пе – Мар 2007“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. Стамболийски, ул. Христо Ботев 12, вх. В, ет. 2, с предмет на дейност: производствена, търговска, комисионна, спедиторска, складова, транспортна дейност в страната и в чужбина, търговско посредничество и представителство, както и други услуги и дейности, незабранени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1274

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10092 от 28.XI.2007 г. по ф.д. № 5235/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Анджело“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. Раковски, ул. Михаил Добромиров 120, с предмет на дейност: производство, преработка и търговия на промишлени, селскостопански, хранителни и битови стоки, вътрешни и международни превози на пътници и товари със собствени и наети транспортни средства, вътрешна и външна търговия, вътрешен и международен туризъм, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, внос, износ, бартерни сделки, реекспорт, комисионна, лизингова, рекламна и информационна дейност, лицензионни сделки, сделки с индустриална и интелектуална собственост, производствена дейност в областта на промишлеността, селското стопанство, търговията, спорта и услугите, ресторантьорство, хотелиерство, складова, строителна дейност, битови услуги, сервизни услуги, изграждане на магазинна мрежа, вкл. и на консигнационен принцип, търговия с моторни превозни средства, покупко-продажба на селскостопански средства и машини, инвентар и съоръжения – нови и втора употреба, търговска дейност в областта на хранително-вкусовата промишленост, всякакъв друг вид стопанска дейност, с излючение на забранената със закон или други нормативни актове. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1275

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10059 от 28.XI.2007 г. по ф.д. № 5225/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Елиас МП“ – ООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, бул. Дунав 16, ет. 3, ап. 8, с предмет на дейност: внос и износ, организиране на изложения и панаири, транспортна дейност, след получаване на разрешение, търговия на едро и дребно, спедиторски, маркетингови и консултантски услуги, посредничество и представителство, рекламна дейност, туроператорска и туристическа агентска дейност, както и извършване на всички останали туристически дейности, след получаване на разрешение, преводачески услуги от чужд на български език и от български на чужд език, всякаква друга дейност, незабранена от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и Александър Стевич и се представлява и управлява от X.X.X..

1276

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9990 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 4134/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „БГ пропърти“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Брезовска 38, с предмет на дейност: икономически, управленски, данъчни консултации, анализ и разработки, административноправни, счетоводни и одиторски услуги, търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, дистрибуция, търговия на едро и дребно с всякакви стоки, разрешени от закона, покупко-продажба на недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти, финансови консултации, преводи и легализация, всякаква дейност, разрешена от закона, всяка от дейностите може да се извършва в страната и в чужбина. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала Урмас Линамеги.

1277

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9967 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5174/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Престиж билд“ – ООД, със седалище и адрес на управление Асеноврад, ул. Цар Иван Асен II № 44, с предмет на дейност: строителна, строително-ремонтна и строително-монтажна дейност, изграждане, поддръжка и ремонт на елементи на техническата инфраструктура и на изолационни системи, дизайн, проектиране, предприемачество, посредничество и извършване на сделки с недвижими имоти, рекламна и издателска дейност, производство, изкупуване, преработка и търговия на едро и на дребно с промишлени и хранителни стоки, селскостопанска продукция, алкохолни и безалкохолни напитки, внос и износ на стоки, търговско посредничество, представителство и агентство, бартерни, реекспортни и лизингови операции, превозни услуги, туристическа дейност, ресторантьорство, хотелиерски услуги, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, всякаква друга, незабранена от закона дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X.и се представлява и управлява от X.X.X..

1278

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9939 от 26.XI.2007 г. по ф.д. № 5046/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Дебос“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ж.к. Тракия, бл. 145, вх. Г, ап. 1, с предмет на дейност: покупка на стоки и вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, продажба на стоки собствено производство, строителство, строителни услуги, търговско представителство и посредничество, посредничество при покупко-продажба и наемане на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и в чужбина, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски и други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, всякаква стопанска и търговска дейност, разрешена от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 10 000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1279

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9980 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5201/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Деляна“ – ООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Елин Пелин 32, с предмет на дейност: производство и търговия с тестени изделия и всички видове промишлени и хранителни стоки, разрешени от закона, производство и реализация на селскостопанска продукция, строителство, транспортна и рекламна дейност, всички други дейности и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от съдружниците заедно и поотделно.

1280

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10006 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5178/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Акаунт – плюс“ – ООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Шейново 15, с предмет на дейност: производство, преработка, изкупуване, търговия и реализация на промишлени и непромишлени стоки, транспортна и спедиторска дейност, външнотърговска дейност, експорт, импорт, реекспорт, лизингови и бартерни сделки, консултантска, счетоводна, маркетингова, информационна, лизингова, инвестиционна дейност, както и всякаква търговска дейност, както и извършване на всякакви други дейности, незабранени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

1281

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9974 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5190/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Счетоводно бюро Катушев“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, бул. 6 септември 228, ет. 7, ап. 20, с предмет на дейност: счетоводни и консултантски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, търговска дейност в страната и в чужбина, всякакви други дейности, незабранени от законодателството. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1282

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9998 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5176/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Петра експорт“ – ООД, със седалище и адрес на управление с. Йоаким Груево, ул. 1 № 2А, с предмет на дейност: превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, ресторантьорство, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна и импресарска дейност, покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредничество при сделки с недвижими имоти, както и всички други дейности, незабранени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

1283

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10016 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5187/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „ЛРМ“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, бул. Васил Априлов 124, ет. 11, ап. 88, с предмет на дейност: консултации в областта на компютърния софтуер и операционните системи, търговия с компютърен хардуер, изработване и търговия на компютърен софтуер, внос, износ и търговия на едро и дребно с промишлени стоки и стоки за бита, компютри, електроуреди, конфекция, битова електроника и химикали, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, посредническа, комисионна и спедиторска дейност и други търговски сделки, незабранени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1284

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9954 от 26.XI.2007 г. по ф.д. № 1496/2007 вписа промени за „Артлас“ – ООД: освобождаване на X.X.X. и X.X.X. като съдружници; промени в дружествения договор.

1285

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9913 от 26.XI.2007 г. по ф.д. № 5155/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „X.X.“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Прослава 7А, ет. 1, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно със стоки от всякакъв вид, ресторантьорство, хотелиерство, рекламна дейност, дизайн, вътрешен и международен туризъм, транспортна дейност, превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, консултантска дейност, лизингова дейност, строителна дейност, селскостопанска дейност, външнотърговска дейност – импорт, експорт, реекспорт, търговско представителство, посредничество и агентство, всички други дейности, незабранени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1286

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10058 от 28.XI.2007 г. по ф.д. № 5223/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Джей Джей Ей истейтс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Алцеко 16, ет. 2, с предмет на дейност: покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, туризъм, хотелиерство, както и всички други дейности и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала Пол Бюканън.

1287

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9966 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5173/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Маисия“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, бул. Хаджи Димитър 72, с предмет на дейност: шивашки услуги, транспортна дейност в страната и в чужбина, търговско посредничество и представителство, други услуги и дейности, незабранени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1288

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9971 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5185/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Искилиев и Кошеров“ – ООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Трети март 26, ет. 8, ап. 73, с предмет на дейност: отопление, климатизация и вентилация, букмейкърска дейност, вътрешно- и външнотърговска дейност с всички стоки, разрешени от закона, селскостопанска дейност, транспортна, рекламна и маркетингова дейност в страната и в чужбина, спедиционна дейност, производство и търговия с всички стоки, разрешени от закона, посреднически и комисионни услуги в страната и в чужбина, хотелиерство и ресторантьорство, вътрешен туризъм, сделки с недвижими имоти, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и отдаването им под наем, покупка и продажба на чуждестранна валута, търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, бартерна и реекспортна дейност и всички други дейности и услуги, незабранени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

1289

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9968 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 5175/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Петра транс“ – ООД, със седалище и адрес на управление с. Йоаким Груево, ул. 1 № 2Б, с предмет на дейност: превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, ресторантьорство, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна и импресарска дейност, покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредничество при сделки с недвижими имоти, както и всички други дейности, незабранени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

1290

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 и чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10095 от 28.XI.2007 г. по ф.д. № 3541/2000 вписа промени за „Филипопол – 70“ – ЕООД: освобождаване на X.X.X. като едноличен собственик на капитала и го заличава като управител на дружеството; вписа като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X.; вписа ново седалище и адрес на управление – Лом, ул. Червена стена 8, ет. 2, ап. 10; промяна в учредителния акт.

1462

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение № 10089 от 28.XI.2007 г. по ф.д. № 1840/98 вписа промени за „Пегас“ – АД: освобождава X.X.X. като член на СД и изпълнителен директор; вписа като член на СД и изпълнителен директор X.X.X.; вписа нов адрес на управление – Пловдив, ул. Петко Д. Петков 29; вписа промени в устава; дружеството ще се представлява от X.X.X..

1463

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10063 от 28.XI.2007 г. по ф.д. № 5045/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Тара – 92“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Асеновград, ул. Княз Борис I № 2, вх. А, ет. 2, ап. 10, с предмет на дейност: импорт, експорт, търговия и посредничество при сделки с недвижими имоти, рекламна, оказионна, туристическа, строителна, транспортно-спедиторска, складова, ресторантьорска, хотелиерска дейност, представителство и посредничество, разкриване на магазинна мрежа и ателиета за продажба на стоки и услуги, счетоводни услуги, вътрешно- и външнотърговска дейност, производство и продажба на селскостопанска продукция, материали и техника, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1464

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10147 от 29.XI.2007 г. по ф.д. № 1750/2000 вписа промени за „ЗД контрол“ – ЕООД: заличава „Пътни строежи – Пълдин“ – АД, като едноличен собственик на капитала; вписа като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X.; премества адреса на управление в Пловдив, ул. Ян Хус 9, вх. А, ап. 7; дружеството ще се представлява и управлява от X.X.X.; вписа нов учредителен акт.

1465

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10150 от 29.XI.2007 г. по ф.д. № 5263/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Йолена“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Илия Блъсков 6, ет. 1, с предмет на дейност: организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, извършвани по реда на Закона за счетоводството, изготвяне на проекти за индивидуален сметкоплан и всякакви счетоводни и административни услуги, извършвани по възлагане, всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1466

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10117 от 29.XI.2007 г. по ф.д. № 5240/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Киви – 2007“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Асеновград, ул. Клокотница 40, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно в страната и в чужбина с промишлени, хранителни, селскостопански стоки, със строителни материали и железария, ресторантьорска дейност, ремонт, преработка, предприемаческа и посредническа дейност, вътрешен и международен транспорт, спедиторска дейност, внос-износ, туристически и превозни услуги, хотелиерство, услуги и всякаква друга незабранена със закон дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1467

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10122 от 29.XI.2007 г. по ф.д. № 5253/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Джи Ем Ен“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Петър Шилев 14, ет. 6, ап. 30, с предмет на дейност: покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество и други услуги и дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1468

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10099 от 28.XI.2007 г. по ф.д. № 4406/99 вписа промени за „Неодент – ГТ – Амбулатория за групова практика за първична извънболнична стоматологична помощ“ – ООД: променя фирмата на дружеството на „Неодент – ГТ – Амбулатория за групова практика за първична извънболнична помощ по дентална медицина“ – ООД; вписа промяна в дружествения договор.

1469

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10158 от 29.XI.2007 г. по ф.д. № 5270/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Нети“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Стефан Стамболов 87, ет. 7, ап. 45, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, външнотърговска дейност, сделки с недвижими имоти и вещни права върху тях, посредничество, представителство, комисионерство, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1470

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10174 от 30.XI.2007 г. по ф.д. № 5282/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Тех БГ“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Барикадите 10, ет. 5, ап. 29, с предмет на дейност: сервиз и търговия с електронна, битова и офистехника, компютърни компоненти и софтуер, продажба и рециклиране на офисконсумативи, асемблиране на компютри, печатни платки и други електронни изделия, изграждане на мрежи, видеонаблюдение и охранителни системи, изработка и търговия с приложен софтуер, реклама, рекламни материали и обучение, проектиране, консултации и изработка на инструментална екипировка и приспособления, агентство и посредничество, търговия с промишлени стоки, авточасти и автомобили, автомонтьорство, автосервиз и всякакви услуги, както и всякаква друга, разрешена със закон търговска дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1471

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10109 от 29.XI.2007 г. по ф.д. № 5257/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Лина М“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Асеноврад, ул. Драгоман 20, с предмет на дейност: покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерство, ресторантьорство и съпътстващи услуги, търговско представителство и посредничество, транспортни услуги, туристически услуги в страната и в чужбина, търговия със стоки и услуги в страната и в чужбина, както и всякаква друга дейност или услуги, незабранени със закон, като всички дейности и услуги, за които е необходимо разрешение или лиценз, ще се извършват след получаването му. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала Кармела Мускат.

1472

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение № 10056 от 28.XI.2007 г. по ф.д. № 5215/2007 вписа акционерно дружество „Ди Ви Ар лимитид“ – ЕАД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Алцеко 16, ет. 2, с предмет на дейност: импорт, експорт, рекламна, оказионна, туристическа, строителна, транспортно-спедиторска, складова, ресторантьорска, хотелиерска дейност, представителство и посредничество, разкриване на магазинна мрежа и ателиета за продажба на стоки и услуги, вътрешно- и външнотърговска дейност, производство и продажба на селскостопанска продукция, материали и техника, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт, с капитал 60 000 лв., разпределен в 1200 поименни акции с право на глас с номинална стойност 50 лв. всяка една от тях, с едноличен собственик на капитала „Бирлинг България“ – ЕАД, Пловдив, с едностепенна система на управление – със съвет на директорите с мандат 3 г., в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X. – изпълнителен директор, и се представлява от изпълнителния директор X.X.X..

1473

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10114 от 29.XI.2007 г. по ф.д. № 5245/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Сонион“ – ООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, бул. Цар Борис III Обединител 53, с предмет на дейност: външно- и вътрешнотърговска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство, туристически услуги в страната и в чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, вътрешен и международен транспорт, програмна и рекламна дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници Джийн Роузмари Кениън и Соня Петс и се представлява и управлява от Джийн Роузмари Кениън.

1474

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение № 10042 от 28.XI.2007 г. по ф.д. № 5093/2007 вписа акционерно дружество „Хоуп – 07“ – АД, със седалище и адрес на управление Пловдив, бул. Пещерско шосе 84, с предмет на дейност: външно- и вътрешнотърговска дейност, вътрешен и международен туризъм, хотелиерска, туристическа и туроператорска дейност (след издаване на лиценз), покупка или строеж на недвижими имоти с цел продажба и лизинг, търговско представителство, комисионерство и посредничество в страната и в чужбина, вътрешен и международен транспорт, дизайн, маркетинг и рекламна дейност, строителна, призводствена, складова, спедиторска, консултантска, лизингова, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт, с капитал 50 000 лв., разпределен в 50 000 поименни акции с номинална стойност 1 лв., със съвет на директорите в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X., и се представлява и управлява от изпълнителния директор X.X.X..

1475

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 9840 от 22.XI.2007 г. по ф.д. № 5114/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Мерич – 2007“ – ООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Полковник Бонев 30, с предмет на дейност: покупка на стоки и други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, строителство и ремонт, търговия на едро и дребно с всякакви стоки в страната и в чужбина, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, информационна, рекламна, импресарска дейност, ресторантьорство, хотелиерство, производство и разпространение на филми, видео- и звукозаписи, други дейности в страната и в чужбина, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници Халит Тургут Ердоган и Нуреттин Челик и се предсталява и управлява от Халит Тургут Ердоган.

1476

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10074 от 28.XI.2007 г. по ф.д. № 5222/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Фибо“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Виктор Юго 8А, с предмет на дейност: външно- и вътрешнотърговска дейност с всякакви стоки, незабранени със закон, производство и пласмент на хранителни продукти и стоки за бита, производство, преработка и реализация на селскостопански продукти от растителен и животински произход, производствена, комисионна, посредническа дейност, търговско представителство и посредничество, складова, спедиционна, превозна, рекламна, информационна дейност, агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, експлоатация на търговски обекти и заведения за обществено хранене, строителство и проектиране на търговски, жилищни и производствени обекти, туристическа дейност в страната и в чужбина, търговия с недвижими имоти, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1477

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10135 от 29.XI.2007 г. по ф.д. № 2041/2005 вписа промени за „Регнис ММ“ – ЕООД: вписва нов предмет на дейност: транспортна дейност в страната и в чужбина, търговско представителство и посредничество, строителство и строително-ремонтни дейности, посредничество при сделки с недвижими имоти, сделки с недвижими имоти, покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни, складови сделки, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, ресторантьорство, търговия в страната и в чужбина, вносно-износна дейност, посредничество в страната и в чужбина, както и всякаква дейност, незабранена със закон; увеличава капитала от 5000 лв. на 350 000 лв.; вписа промяна в учредителния акт.

1478

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10115 от 29.XI.2007 г. по ф.д. № 5255/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Маштранс“ – ООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. 11 август 5, ет. 3, офис 4, с предмет на дейност: отдаване на машини, съоръжения и автомобили под наем и търговия с тях, производство на стоки във всички отрасли на промишлеността и селското стопанство, търговска дейност на едро и дребно със стоки в първоначален, преработен или обработен вид, представителство на наши и чуждестранни фирми, всякакви други дейности във всички сфери на производството, услугите, търговията, селското стопанство, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го представляват и управляват заедно и поотделно.

1479

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10120 от 29.XI.2007 г. по ф.д. № 5094/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност „Булфреш“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ж.к. Тракия, бл. 153, вх. А, ет. 5, ап. 17, с предмет на дейност: производство и търговия с всякакви стоки, суровини, материали, транспортна дейност, вътрешен и международен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, комисионна, спедиционна, консигнационна, лизингова дейност, търговско представителство, посредничество, външнотърговска дейност – импорт, експорт, реекспорт, бартер, търговия с недвижими имоти и строителна дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв. и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1480

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение № 10165 от 30.XI.2007 г. по ф.д. № 5070/2007 вписа акционерно дружество „Ай Пи транс“ – АД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Рогошко шосе 36, с предмет на дейност: транспортна дейност в страната и в чужбина със собствен или нает транспорт, спедиционни услуги, логистика на товари – приемане, обработка, съхранение и експедиция на стоки, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, както и всякакви други дейности, незабранени със закон, с капитал 110 000 лв., разпределен в 1100 обикновени поименни акции с право на глас с номинална стойност 100 лв., със съвет на директорите в състав: X.X.X. – председател, X.X.X., X.X.X., X.X.X. – изпълнителен директор, и X.X.X. – изпълнителен директор, и се представлява и управлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

1481

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10009 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 2752/1999 вписа промени за „Балабанов 64“ – ЕООД: заличава X.X.X. като едноличен собственик на капитала и като управител на дружеството; вписа като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X.; вписа нов учредителен акт; дружеството ще се управлява и представлява от X.X.X..

1482

Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 10105 от 29.XI.2007 г. по ф.д. № 5048/2007 вписа дружество с ограничена отговорност „Тапанс“ – ООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ж.к. Тракия, бл. 149, вх. А, ет. 1, ап. 3, с предмет на дейност: производство и търговия с мъжки, дамски и детски чорапи, рекламна дейност, ресторантьорство, търговска дейност в страната и в чужбина, внос-износ, реекспорт и специфични търговски операции, търговско представителство и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, транспортна дейност и спедиторски услуги, международен и вътрешен туризъм, производствена дейност, както и всякакви дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се представлява и управлява от X.X.X..

1483

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3291 от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 1499/2007 дружество с ограничена отговорност „Аз и ти“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Рени 4, вх. 1, ет. 6, ап. 15, с предмет на дейност: фризьорски и козметични услуги, строително-ремонтна дейност, автосервизна дейност, продажба на нови и употребявани автомобили и части за тях, туристически и хотелиерски услуги, обслужване на паркинги, транспортни услуги, обществено хранене, търговия – вътрешна и външна, внос и износ, както и всички дейности, разрешени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

786

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3284 от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 1509/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Ей Ви Би трейдинг“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Кирил Старцев 6, вх. Б, ет. 4, с предмет на дейност: търговско посредничество, представителство и агентство, производство, преработка и реализация на стоки и услуги, вътрешно- и външнотърговска дейност, маркетингови проучвания и консултации, всякаква дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

787

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3283 от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 1506/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Диал консулт – Ал“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Гурко 1, вх. Е, с предмет на дейност: административни и счетоводни услуги и консултации, вътрешна и външна търговия, експорт, импорт, реекспорт, бартерни сделки и обмен на стоки за потребление, комисионна търговия, посредничество, сделки с недвижими имоти, производство, изкупуване, преработка, търговия със селскостопанска продукция, строително-ремонтна дейност на сгради и съоръжения в страната и в чужбина, товаро-разтоварна дейност, туристически услуги, хотелиерство, таксиметрови услуги, организиране и експлоатация на електронни и други забавно-развлекателни игри, разкриване и експлоатация на смесени търговски обекти, заведения за обществено хранене, отдаване под наем на вещи, машини и автомобили, авторемонтни услуги, шивашки услуги и други дейности, незабранени със закон и след лицензиране на съответната дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

788

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3294 от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 1501/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Барс – ИИ“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Солун 23, вх. 3, ет. 5, с предмет на дейност: вътрешна и международна транспортна и таксиметрова дейност за превоз на пътници и товари, автомонтьорство и автосервиз, пътна помощ, туристическа и туроператорска дейност, всички видове услуги за населението, производство и търговия с хранителни и промишлени стоки и селскостопанска продукция, търговско представителство, агентство и посредничество, вътрешна и външна търговия, всякаква разрешена със закон търговска дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

789

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3290 от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 1497/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Кинчев“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Гурко 1, вх. 4, ет. 2, с предмет на дейност: конструктивни разработки на детайли и възли в машиностроенето, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

790

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3019 от 13.ХI.2007 г. по ф.д. № 4774/91 промени за „Сет“ – АД: заличава като член на управителния съвет и председател X.X.X.; вписва като член на управителния съвет X.X.X.; вписва като председател на управителния съвет X.X.X..

791

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3472 от 5.ХII.2007 г. по ф.д. № 791/2007 промени за „Миг ойл груп“ – ЕООД: премества адреса на управление на ул. Тулча 6, вх. 6, ет. 7, ап. 17; заличава като управител X.X.X.; вписва като управител X.X.X., която управлява и представлява дружеството.

792

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3473 от 5.ХII.2007 г. по ф.д. № 1323/2001 промени за „Металиче“ – ЕООД: премества адреса на управление на бул. Трети март 38; заличава като управител X.X.X.; дружеството се управлява и представлява от едноличния собственик X.X.X..

793

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3361 от 3.ХII.2007 г. по ф.д. № 1423/97 промени за „Стенмар“ – ООД: премества адреса на управление на ул. Милевска планина 3; заличава като съдружник и управител X.X.X.; дружеството продължава дейността си като „Стенмар“ – ЕООД, и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

794

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3354 от 30.ХI.2007 г. по ф.д. № 1758/98 промяна за „Уесам“ – ЕООД: премества адреса на управление на ул. Прага 5, бл. Варшава, вх. 3, ет. 4, ап. 7.

795

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3214 от 13.ХI.2007 г. по ф.д. № 1451/2007 дружество с ограничена отговорност „УЦ – Академика“ – ООД, със седалище и адрес на управление гр. Ветово, ул. Трети март 15, с предмет на дейност: обучение на водачи на МПС, удостоверяване на професионално обучение с придобиване на степен на професионална квалификация, автомивка, автосервиз, организация и експлоатация на охраняеми паркинги за МПС, вътрешна и външна търговия, строително-монтажни услуги, проектиране и строителство на жилищни и промишлени сгради, както и обзавеждането им с цел продажба, откриване на агенция за недвижими имоти, експорт, импорт, реекспорт, бартерни сделки и обмен на стоки за потребление, хранителни стоки, промишлени суровини, резервни части, машини, организационна и битова техника, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, лицензионни сделки, производство, изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска и животинска продукция в страната и в чужбина, комисионна търговия, посредничество, представителство и агентство на наши и чуждестранни фирми, физически и юридически лица, продажба на стоки от собствено производство, стоков контрол, лизинг, специализирано счетоводно предприятие, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, санитарно-хигиенни услуги, сметопочистване, снегопочистване и озеленяване, организиране и експлоатация на електронни, механични и други забавно-развлекателни игри, разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене, питейни заведения, кафе-сладкарници, механа, снекбар, магазини за хранителни стоки, рекламна дейност и маркетинг, отдаване на вещи, машини и автомобили под наем, хотелиерство, ресторантьорство, фризьорство, маникюр, педикюр, козметика, бръснарство, шев и кройка, бояджийски услуги, подготовка на ученици и кандидат-студенти по български език и литература, математика, история, физика, химия, организиране на езикови курсове, компютърни и интернет услуги, организиране на фитнес центрове и спортни зали, химическо чистене, пране и гладене, ел. услуги и ремонт на ел. съоръжения и всякаква друга дейност, за която няма изрична законова забрана. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

796

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение № 3344 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 2846/91 вписа в търговския регистър прехвърляне на предприятието на ЕТ „X.X. – Юлит“ като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на „Юлита“ – ЕООД (рег. по ф.д. № 1376/2007).

797

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 251, ал. 4 ТЗ с определение № 3362 от 30.ХI.2007 г. допуска прилагането в търговския регистър по ф.д. № 4774/91 на проверения и приет годишен финансов отчет за 2006 г. на „Сет“ – АД.

798

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение № 3340 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 1152/92 вписа в търговския регистър прехвърляне на предприятието на ЕТ „X.X.“ като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на „Мигрос“ – ЕООД (рег. по ф.д. № 696/2005 на Великотърновския окръжен съд).

799

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3356 от 30.ХI.2007 г. по ф.д. № 275/97 промяна за „Унипак – В“ – ЕООД: премества адреса на управление на ул. Капитан X.X. 9.

800

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3369 от 27.ХI.2007 г. по ф.д. № 1057/97 промени за „Жокей“ – ООД: освобождава като управител X.X.X.; вписва като управител X.X.X..

801

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 148, ал. 1, т. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3355 от 30.ХI.2007 г. по ф.д. № 1930/98 промяна за „Ади комерс“ – ЕООД: вписва увеличаване на капитала на дружеството от 395 000 лв. на 720 000 лв.

802

page 3

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3372 от 28.ХI.2007 г. по ф.д. № 780/2002 промени за „Винпром Бяла 2002“ – ЕООД: заличава като собственик X.X.X.; вписва като собственик „Велттед инвест“ – ООД, ЕФН 0703005505, представлявано от X.X.X.; дружеството ще се управлява и представлява от управителя X.X.X..

803

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3374 от 30.ХI.2007 г. по ф.д. № 1226/2003 промени за „Амбулатория за групова практика за първична стоматологична помощ – Фемилидент“ – ООД: променя наименованието на „Амбулатория за първична извънболнична дентална помощ – групова практика – Фемилидент“ – ООД; вписва промяна в предмета на дейност, като заменя думата „стоматологична“ с „дентална“.

804

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3357 от 30.ХI.2007 г. по ф.д. № 745/97 промени за „Лазарета“ – ООД: заличава като съдружник „Габрион груп“ – ООД, представлявано от X.X.X.; вписва като съдружник „Енимания инженеринг груп“ – ООД, представлявано от X.X.X..

805

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3289 от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 1496/2007 дружество с ограничена отговорност „Мадхаус“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Цар Фердинанд 2, вх. А, ет. 1, с предмет на дейност: комплексно рекламно обслужване на фирми и граждани, инженерингова дейност, проектантство, строителство, патентно-лицензионна, лизингова, комисионна, дейност, софтуер и комплектуване на микропроцесорни системи, създаване и разпространение на програмни продукти, разработване на конструктивна и технологична документация, фирмено-консултативна, промишлен и всякакъв друг тип дизайн, вкл. автомобилен, рекламен и на облекла, всички видове превозна и транспортна дейност, информационна, издателска и печатарска дейност, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, организиране на увеселителни заведения с развлекателни електронни, електромеханични и спортни игри, хотелиерство и ресторантьорство, туристическа, турагентска и импресарска дейност, търговия на едро и дребно, търговско представителство, посредничество и агентство, внос и износ, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон, а за дейностите, за които в специален закон се изисква разрешение от държавен орган – след представяне на съответното разрешително. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

806

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3399 от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 1510/2007 дружество с ограничена отговорност „Карбо – ЕК“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Петрохан 43, с предмет на дейност: промишлено и гражданско строителство и ремонтни работи и предприемачество, проектантска дейност, отдаване под наем на недвижими имоти, услуги, в т.ч. фризьорски и козметични услуги, дейности, свързани с търговията, леката и хранително-вкусовата промишленост, рекламата, развлекателния бизнес, хотелиерство и местни и чуждестранни и физически и юридически лица комисионна дейност, собственост, търговско представителство и всички разрешени със закон дейности. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

807

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение № 3349 от 27.ХI.2007 г. по ф.д. № 620/2001 вписа в търговския регистър прехвърляне на предприятие с фирма „X.X. – Люсиен“ от едноличния търговец X.X.X. на X.X.X. и я вписа като едноличен търговец с фирма „X.X. – Люсиен – X.X.“.

808

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 154, ал. 1, т. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3324 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 336/2005 прекратяването и обявяването в ликвидация на „Стиромат“ – ООД, Русе, с ликвидатор X.X.X. и срок за ликвидация шест месеца.

809

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3321 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 81/2006 промени за „Енимания инженеринг груп“ – ООД: вписва като управител X.X.X.; дружеството ще се управлява и представлява от двамата управители X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

810

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3315 от 22.ХI.2007 г. по ф.д. № 349/2004 промени за „Мод и Ко“ – ООД: премества адреса на управление на ул. Вардар 5; вписва увеличаване на капитала на дружеството от 5000 лв. на 5500 лв.; заличава като съдружник и управител X.X.X.; заличава като съдружник X.X.X.; вписва като съдружник X.X.X.-X.; дружеството ще се управлява и представлява от управителя Тило Клаус Вамзер.

811

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3339 от 22.ХI.2007 г. по ф.д. № 349/2004 промени за „Мод и Ко“ – ООД: заличава като съдружник X.X.X.-X.; вписва като съдружник X.X..

812

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 273, ал. 1 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3322 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 88/2006 заличаването на „Биоинвест“ – ООД, Русе.

813

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3326 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 723/2005 промяна за „Ермис“ – ЕООД: премества адреса на управление на ул. Никола Петков 1, вх. А, ет. 7, ап. 19.

814

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение № 3341 от 23.ХI.2007 г. по ф.. № 1678/92 вписа в търговския регистър прехвърляне на предприятието на ЕТ „X.X. – ВИД“ като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на „Авто Итал трейд“ – ООД (рег. по ф.д. № 1380/2006 на Русенския окръжен съд).

815

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 154, ал. 1, т. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3318 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 1226/2007 прекратяването и обявяването в ликвидация на „Транс инженеринг“ – ЕООД, Русе, с ликвидатор X.X.X. и срок за ликвидация до 14.ХII.2007 г.

816

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3327 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 622/2003 промени за „МД импекс“ – ООД: заличава като управител X.X.X.; вписва като управител X.X.X.. дружеството ще се управлява и представлява от двамата управители Мирослав Щивула и X.X.X. заедно и поотделно.

817

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1381 от 16.V.2007 г. по ф.д. № 631/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Сигма плюс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Розова долина 1, с предмет на дейност: закупуване и продажба на земя, сгради и жилища, разработване на парцели и продажбата им, посреднически услуги във връзка със земя, сгради и жилища, управление на земя, сгради и жилища, отдаване на сгради и жилища под наем, строителство, реконструкция и модернизация на недвижими имоти, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, всякаква друга дейност, която служи за постигане целите на дружеството и не противоречи на закона. Дружеството е с капитал 1 470 000 лв., с неограничен срок, с едноличен собственик на капитала „Спарки“ – АД, и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

818

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1390 от 23.V.2007 г. по ф.д. № 647/2007 дружество с ограничена отговорност „Делица“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Муткурова 105А, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно, внос и износ, търговско посредничество и представителство, консултантска и рекламна дейност, строителство, проектиране, авторемонтна и сервизна дейност, посредническа дейност, производство на промишлени стоки, инженеринг, шивашки услуги, производство и реализация на селскостопанска продукция, почивно дело, организиране на изложби, базари, търгове и ревюта, импресарска дейност, реекспорт, оказион и антиквариат, машинописни, чертожни и копирни услуги, обработка на земеделски земи. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

819

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1387 от 23.V.2007 г. по ф.д. № 644/2007 дружество с ограничена отговорност „Фаниастос“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ж.к. Дружба 3, бл. 23, вх. Е, ет. 4, ап. 7, с предмет на дейност: строителни и монтажни дейности, консултантски услуги, архитектурно проектиране, вътрешен дизайн, производство на материали и компоненти за строителството и промишлеността, търговия, внос и износ на стоки, посредничество и други позволени със закон дейности. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X. и Михалис Михаил и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

820

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1321 от 18.V.2007 г. по ф.д. № 636/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Омалия“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, пл. Средец 2, ет. 1, с предмет на дейност: производство, преработка и търговия със селскостопански продукти, вътрешно- и външнотърговска дейност, бартерни, реекспортни и други специфични външнотърговски сделки, търговия и покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала Стюарт Омалия.

821

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1384 от 23.V.2007 г. по ф.д. № 640/2007 дружество с ограничена отговорност „Компютър интернет девелопмънт“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, бул. Липник 75, вх. 2, ет. 4, ап. 10, с предмет на дейност: разработка, разпространение и поддръжка на програмни продукти, информационна и консултантска дейност, информационни услуги, реклама и директен маркетинг, издателска и разпространителска дейност, търговия на едро и дребно, внос и износ, други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X. и X.X. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

822

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1386 от 28.V.2007 г. по ф.д. № 643/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Арт визия“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Плиска 100, бл. 2, вх. 3, ет. 3, с предмет на дейност: вътрешна и външна реклама и дизайн, дизайн и печат на рекламни материали, производство и монтаж на метални изделия и конструкции, консултантска дейност, проектиране във всички фази, вкл. изработване на проекти за маркетинг и реклама, легализиране на рекламни проекти, импорт, експорт и реекспорт, бартерни сделки в страната и в чужбина, строителство, търговско посредничество и представителство в страната и в чужбина, услуги с антикварен характер, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки в страната и в чужбина, комисионна, пласментно-снабдителска и спедиторска дейност, машинописни и копирни услуги, счетоводна дейност, транспортна дейност в страната и в чужбина, металообработващи и дърводелски услуги, социални услуги – грижи за деца и възрастни, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

823

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1320 от 17.V.2007 г. по ф.д. № 635/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Х – стил“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Юндола 14, вх. 2 ет. 1, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно, ресторантьорство и хотелиерство, посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, производство и търговия със селскостопанска продукция и производните от нея стоки, строителна и монтажна дейност, автосервизни услуги, ремонт на битова техника и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

824

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1415 от 16.V.2007 г. по ф.д. № 634/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Евелин – холидей“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Доростол 112, вх. 1, ет. 3, с предмет на дейност: търговска и комисионна дейност, вкл. вносно-износна, търговско представителство и агентство, производство на промишлени и селскостопански произведения, хранителни стоки, строителна, строително-ремонтна и строително-монтажна дейност, таксиметрови превози, разкриване и експлоатация на хранителни и питейни заведения, рекламна дейност и маркетинг, инженерингова дейност, хотелиерство, организиране и експлоатация на електронни, механични и други забавно-развлекателни игри, вътрешен и международен туризъм, аудио-визуални услуги, други търговски сделки и дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

825

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3295 от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 1502/2007 дружество с ограничена отговорност „Н енд П билдинг“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. X.X.X. 2, вх. 2, ет. 7, с предмет на дейност: строителство, строително-ремонтни и строително-монтажни работи, търговия, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, инженерингова и консултантска дейност, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

826

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3366 от 27.ХI.2007 г. по ф.д. № 1535/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Ивекс Инс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Муткурова 24, ет. 2, ап. В, с предмет на дейност: застрахователно посредничество, агентство, брокерство, консултантска и рекламна дейност, разработване и изготвяне на комплексни оценки, инвестиционни и бизнес планове и програми, икономически и финансови анализи, автоекспертни оценки, автотранспортни технико-икономически и автотехнически експертизи, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

827

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3419 от 30.ХI.2007 г. по ф.д. № 1563/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Коректа“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Раковска 19, бл. Ивайло – Свобода, ет. 4, с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия, ресторантьорство, производство на стоки с цел продажба, туристически услуги, транспортни услуги, търговско представителство, агентство и посредничество, консултантска и маркетингова дейност, спедиторска дейност, търговия с петролни продукти – светли и тъмни, тежки горива и деривати, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

828

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3367 от 27.ХI.2007 г. по ф.д. № 1550/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Нео Натан“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. X.X.X. 13, вх. 7, ет. 4, с предмет на дейност: преводаческа дейност, редактиране и проверка на текст, легализация на документи, фото- и видеообработка, дърводелски услуги и всички разрешени със закон дейности. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

829

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1385 от 23.V.2007 г. по ф.д. № 642/2007 дружество с ограничена отговорност „Бългериан вийл продакшън“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Бистрица 4, вх. 4, ет. 4, с предмет на дейност: производство и търговия на едро и дребно с велосипеди, велосипедни части и други промишлени стоки и стоки за бита в страната и в чужбина, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, външноикономическа дейност и всички други търговски сделки, които не са забранени и за които се изисква водене по търговски начин, а когато има изискване за съответно разрешение или лиценз – след снабдяване с такива. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници Пиетро Вали, Морено Фиоваранти, X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

830

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение № 3343 от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 2052/91 вписа в търговския регистър прехвърляне на предприятие с фирма „Дайма – X.X.“ от едноличния търговец X.X.X. на X.X.X. и го вписа като едноличен търговец с фирма „Дайма – X.X. – X.X.“.

831

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 и чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3347 от 27.ХI.2007 г. по ф.д. № 456/2002 промени за „Ник билдинг прим“ – ООД: заличава като съдружници и управители X.X.X. и X.X.X.; вписва като собственик X.X.X., който ще управлява и представлява дружеството; дружеството продължава дейността си като „Ник билдинг прим“ – ЕООД; премества седалището и адреса на управление във Варна, ул. Железни врати 33, вх. Б, ет. 3, ап. 7.

832

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 273, ал. 1 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3334 от 22.ХI.2007 г. по ф.д. № 1488/94 заличаване на „Д-р Алберт Лонг“ – ЕООД, Русе.

833

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение № 2269 от 27.VII.2007 г. по ф.д. № 2839/92 вписа в търговския регистър прехвърляне на предприятието на ЕТ „X.X.“ като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на „Галев и Ко“ – ЕООД (рег. по ф.д. № 1723/2000).

834

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 4 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3336 от 22.ХI.2007 г. по ф.д. № 1821/93 промени за „Темпо“ – АД: заличава като членове на съвета на директорите X.X.X. и X.X.X.; вписва като членове на съвета на директорите X.X.X. и X.X.X..

835

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3325 от 26.ХI.2007 г. по ф.д. № 695/2005 промени за „Амбулатория за първична извънболнична стоматологична помощ по обща стоматология и индивидуална практика – д-р X.X.“ – ЕООД: променя наименованието на „Амбулатория за първична извънболнична дентална помощ – д-р X.X.“ – ЕООД; в предмета на дейност заменя думата „стоматологична“ с „дентална“.

836

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3311 от 21.XI.2007 г. по ф.д. № 1524/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Данитранс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Плиска 19, вх. А, ет. 2, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки в страната и в чужбина, комисионна и пласментно-снабдителна дейност, търговско представителство и посредничество, откриване на работилници за услуги и производство на стоки за продажба, откриване на магазини за продажба на стоки, външноикономическа дейност, импорт, експорт, реекспорт, бартерни сделки в страната и в чужбина, монтаж и поддържане на машини и съоръжения, цялостен ремонт на автомобили, автотенекеджийски и бояджийски услуги, магазини за авточасти, транспортни услуги – превоз на пътници и товари в страната и в чужбина, логистика, спедиция, ремонт на транспортна и подемна техника, търговия на едро и дребно с машини и резервни части за тях в страната и в чужбина и всякакви дейности, разрешени със законите на страната, с изключение на тези, които изискват предварително лиценз, цялата дейност на дружеството се осъществява в страната и в чужбина. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1291

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3396 от 4.XII.2007 г. по ф.д. № 1539/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Крис дизайн“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Тулча 8, вх. 2, ет. 5, с предмет на дейност: търговия на дребно и едро в страната и в чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, преводачески и консултантски услуги, търговско представителство, агентство и посредничество, маркетингова и спедиторска дейност, куриерски услуги, шиваки услуги, производство, закупуване и търговия със селскостопанска, растителна и животинска продукция в прясно и преработено състояние в страната и в чужбина, организиране на екскурзии, осигуряване на визи, почивно дело и туристически услуги, комисионна и оказионна търговия, проектантски, строителни и архитектурни дейности, финансово-счетоводни услуги, външноикономическа и търговска дейност, лицензионни сделки, рекламни, програмни и информационни услуги, сделки с интелектуална собственост и други, незабранени със закон дейности. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1292

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3425 от 5.XII.2007 г. по ф.д. № 1571/2007 дружество с ограничена отговорност „Учебен център по заваряване – Русе“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. ТЕЦ Изток 16, с предмет на дейност: обучение, квалификация, преквалификация и сертификация на заварчици по методите: газо-кислородно заваряване и рязане, ръчно електродъгово, аргонодъгово заваряване и заваряване в защитна газова среда – полуавтоматично и автоматично заваряване под флюс, обучение и квалификация на изпълнителни и ръководни кадри за монтаж и заваряване при изграждане на енергийни и промишлени обекти съгласно изискванията на проектите и възложителите, инженеринг, управление на местни и чуждестранни инвестиции, консултации, маркетинг и посредничество в областта на монтажното производство и заваряване, външнотърговски и бартерни сделки и услуги, свързани с изпълнение на монтажно-заваръчна дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници: „Енергоремонт – холдинг“ – АД, представлявано от X.X.X., „Атоменергомонтаж“ – ООД, представлявано от X.X.X., „А тест серт“ – ЕООД, представлявано от X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X., и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

1293

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3420 от 5.XII.2007 г. по ф.д. № 1564/2007 дружество с ограничена отговорност „Джамила“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Дора Габе 6, с предмет на дейност: покупка на всякакви стоки и вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници Георге Стефан и Камелия Михаела Стефан и се представлява и управлява от управителя Георге Стефан.

1294

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3424 от 5.XII.2007 г. по ф.д. № 1570/2007 дружество с ограничена отговорност „Топ мод – Нона“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Цар Асен 26, бл. Съединение, вх. 6, ет. 7, ап. 17, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно с всякакви стоки, търговско посредничество и представителство в страната и в чужбина, ресторантьорство и хотелиерство, рекламна, консултантска, комисионна, складова дейност, внос и износ на стоки и услуги, строителна дейност, реекспорт, бартерни и консигнационни сделки, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници и управители Апоян Арам и Петросян Силвард и се представлява от Апоян Арам.

1295

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3377 от 3.XII.2007 г. по ф.д. № 1457/2007 дружество с ограничена отговорност „Интер експрес“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Студентска 23, вх. 1, ет. 8, ап. Б, с предмет на дейност: търговия, складова и спедиторска дейност, логистика, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, ресторантьорство, хотелиерство, рекламни и консултантски услуги, управление на проекти, строителство, продажба, ремонт на недвижими имоти, митническо посредничество, производство на стоки, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 10 000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват при следните условия: при двама управители всеки един от тях може да сключва самостоятелно сделки в размер до 10 000 лв., включващи цена, лихви, неустойки и други оценяеми задължения, а над тази сума, само заедно: при двама управители сделки с недвижими имоти могат да се сключват само заедно от двамата управители, при двама управители всеки един от тях може да се разпорежда с банковите сметки на дружеството самостоятелно със суми до 10 000 лв., а над тази сума – само заедно.

1296

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3380 от 3.XII.2007 г. по ф.д. № 1483/2007 дружество с ограничена отговорност „Дуо 2000“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Хан Аспарух 3, вх. 2, ет. 1, с предмет на дейност: ресторантьорска и хотелиерска дейност, рекламна и издателска дейност, търговия със стоки и услуги, производство, изкупуване, продажба, доставка, внос и износ на хранителни и промишлени стоки, посредничество и търговия с недвижими имоти, строителна дейност, проектиране, строителство и реконструкция на сгради, производство, продажба и доставка на строителни материали и всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

1297

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3242 от 15.XI.2007 г. по ф.д. № 1491/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Асал“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление с. Голямо Враново, община Сливо поле, ул. Хан Аспарух 43, с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина, експорт-импорт, производство на всякакви стоки с цел продажба, покупка на стоки с цел препродажба в преработен, първоначален и обработен вид, спедиционна, складова и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, комунално-битови услуги, всякакви транспортни дейности в страната и в чужбина, хотелиерска туристическа, рекламна, ресторантьорска, информационна, програмна и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, строеж и обзавеждане на недвижими имоти и при необходимост продажбата им. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала Рамзан Асал.

1298

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 2657 от 8.Х.2007 г. по ф.д. № 1233/2007 дружество с ограничена отговорност „Абсолют“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Духовно Възраждане 11, с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, експорт, импорт, реекспорт, бартерни сделки и обмен на стоки за потребление, хранителни стоки, селскостопанска продукция, промишлени суровини, резервни части, машини и съоръжения, комисионна търговия, посредничество, производство, изкупуване, преработка, търговия със селскостопанска продукция, техническо ръководство и инвеститорски контрол на строителни обекти, строително-ремонтна дейност на сгради и съоръжения в страната и в чужбина, товаро-разтоварна дейност, туристически услуги, хотелиерство, таксиметрови услуги, организиране и експлоатация на електронни и други забавно-развлекателни игри, разкриване и експлоатация на смесени търговски обекти, заведения за обществено хранене, кафе-сладкарници, отдаване под наем на вещи, машини и автомобили, авторемонтни услуги, шивашки услуги и друга дейност, незабранени със закон и след лицензиране на съответната дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

1299

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 2669 от 8.Х.2007 г. по ф.д. № 1247/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Бомет 7“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Иван Вазов 26,с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина, добив на дървесина и дървообработване, мебелно производство, строителство и строително-ремонтна дейност, рекламна и информационна дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, ресторантьорство, хотелиерство, както и всякаква друга дейност и услуги, незабранени със закон, вкл. и тези, попадащи под специален законоустановен режим и изискващ предварително разрешение, след получаването му. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1300

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3382 от 3.XII.2007 г. по ф.д. № 1494/2007 дружество с ограничена отговорност „Екер БГ“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ж.к. Дружба 3, ул. X.X.X. 22, бл. 9, ет. 12, ап. 63, с предмет на дейност: дистрибуция, покупко-продажба на всякакви стоки, строително-монтажна и ремонтна дейност, вътрешна и външна търговия със всякакви стоки и услуги, вкл. и със стоки от собствено производство, търговско представителство, посредничество и агентство на чуждестранни лица и фирми в страната и в чужбина, отдаване под наем на движими и недвижими вещи, машини и съоръжения, обзавеждане, озеленяване, авторемонтна дейност, транспортна дейност в страната и в чужбина на пътници и товари, хотелиерство, лизингова дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници Бейрула Расим Фейзула и Гюл Атилган, които го управляват и представляват заедно и поотделно.

1301

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3218 от 13.XI.2007 г. по ф.д. № 1466/2007 дружество с ограничена отговорност „Велтим транс“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ж.к. Дружба 3, ул. Н. Й. Вапцаров 4, вх. 2, ет. 1, с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина, производство и търговия на едро и дребно, внос, износ и реекспорт, разкриване и експлоатация на магазини и складове, търговска дейност с всякакви разрешени със закон стоки, както и всякаква друга дейност, за която няма изрична законова забрана с нормативен акт. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

1302

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3378 от 3.XII.2007 г. по ф.д. № 1470/2007 дружество с ограничена отговорност „Инфанта“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Георги X.X., с предмет на дейност: провеждане на курсове за безопасно шофиране, аудио- и видеоуслуги, внос, износ, проучване, проектиране, внедряване на машини, съоръжения и поточни линии, производство и търговия с промишлени стоки и изделия от всякакъв материал, стоки за бита и стоки за народно потребление, автосервизна, товаро-разтоварна и спедиторска дейност, оказионна, рекламна, импресарска, музикална, спортна, строителна, туристическа, хотелиерска, ресторантьорска, монтажна дейност, покупка на стоки и вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид, организиране и провеждане на делови срещи и контакти, изложби, забавни игри и други незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

1303

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3296 от 20.XI.2007 г. по ф.д. № 1504/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Аква Ан“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Александровска 97, вх. Б, ет. 9, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, счетоводни услуги, комисионна, спедиционна и превозна дейност, сделки с менителници, записи на заповед и чекове, лицензионни сделки, стоков контрол, лизинг, складови и сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни или услуги, проучване и проектиране, технически консултации, експертни оценки, както и всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1304

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3416 от 30.XI.2007 г. по ф.д. № 1560/2007 дружество с ограничена отговорност „Раданс“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Пирот 18, бл. Ракета, ет. 3, п.к. 17, с предмет на дейност: строително-монтажни работи, вътрешно- и външнотърговска дейност, внос и износ, производство, преработка и реализация на промишлена и селскостопанска продукция, търговско представителство на фирми и търговски лица, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки и други вещи с препродажба в първоначален, обработен и преработен вид, импорт, експорт и реекспорт, бартерни сделки, оказионна, комисионна и консигнационна търговия, преводачески, информационни, машинописни, рекламни, комунално-битови и автосервизни услуги. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

1305

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 2720 от 4.Х.2007 г. по ф.д. № 1207/2007 дружество с ограничена отговорност „Алфамюзик – строй“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Михаил Хаджикостов 1, вх. 5, ет. 7, ап. 20, с предмет на дейност: строително-ремонтна дейност, инвеститорски и технически контрол, анализи и офертиране, програми – гауди и билдинг, мениджмънт, промишлено и гражданско строителство, превоз на пътници и товари, изкопни дейности в строителството на всякакъв вид обекти в страната и в чужбина, преподаване на уроци по музика, организиране на концерти и търговия с музикални инструменти, хотелиерска, ресторантьорска, комисионна дейност, представителство и посредничество между наши и чуждестранни физически и юридически лица и всички дейности, незабранени с ТЗ. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

1306

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3060 от 1.XI.2007 г. по ф.д. № 1364/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Реал инвестмънт груп“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Баба Тонка 7, с предмет на дейност: търговско представителство и посредничество в страната и в чужбина, всякакви сделки с недвижими имоти, ресторантьорство и хотелиерство, туризъм, рекламна, консултантска, комисионна, складова дейност, внос и износ на стоки и услуги, строителна дейност и обзавеждане на недвижими имоти, реекспорт, бартерни и консигнационни сделки, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1307

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 2009 от 20.VII.2007 г. по ф.д. № 908/2007 дружество с ограничена отговорност „Ей Би Ем България“ – ООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Неофит Бозвели 22, с предмет на дейност: производство, преработка и търговия със селскостопански продукти, вътрешно- и външнотърговска дейност, бартерни, реекспортни и други специфични външнотърговски сделки, търговия и покупка на стоки с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, лизингови сделки, научно-развойна, изследователска и внедрителска дейност, маркетингова, рекламна и информационна дейност, сделки с интелектуална собственост, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници Ричард Пол Томкинс и Терънс Ян Брет, които го управляват и представляват заедно и поотделно.

1308

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с вписа в търговския регистър с решение № 1402 от 28.V.2007 г. по ф.д. № 660/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Блиц – глас“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Илинден 3, вх. 1, ет. 14, ап. 80, с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, експорт, импорт, реекспорт, бартерни сделки и обмен на стоки за потребление, хранителни стоки, селскостопанска продукция, промишлени суровини, машини, съоръжения, комисионна търговия, посредничество, представителство и агентство на наши и чуждестранни фирми, физически и юридически лица, техническо ръководство и инвеститорски контрол на строителни обекти, строителна и строително-монтажна, строително-ремонтна дейност на сгради и търговия със селскостопанска продукция, услуги със селскостопански машини, товаро-разтоварна дейност, разкриване и експлоатация на смесени търговски обекти, заведения за обществено хранене, питейни заведения, кафе-сладкарници, авторемонтни услуги и ремонт на битова техника, ръчно и машинно плетиво, шивашки услуги, дърводелски и бояджийски услуги, бръснаро-фризьорски и козметични услуги, отдаване под наем на вещи, машини и автомобили, както и други незабранени със закон дейности. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1309

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1860 от 26.VI.2007 г. по ф.д. № 891/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „МЛ девелопмент“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Борисова 50, с предмет на дейност: строителство, инвеститорска, възложителска, търговска дейност, както и външнотърговска дейност, внос, износ и реекспорт на стоки, преподавателски и други услуги, превозна спедиторска и складова дейност, лизинг, както и всякакви други незабранени със закон дейности. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1310

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1668 от 29.VI.2007 г. по ф.д. № 767/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Евроикономикс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Никюп 2, вх. А, ет. 2, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, шивашки, авторемонтни, строително-монтажни услуги, консултантска и маркетингова дейност, сделки с недвижими имоти, специализирано счетоводно предприятие за организиране на счетоводно отчитане и съставяне на междинни и финансови отчети, всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1311

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1408 от 29.V.2007 г. по ф.д. № 667/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Ротонда“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, бул. Цар Освободител 50, с предмет на дейност: изготвяне на проекти за сгради и съоръжения, градоустройствени схеми и планове и др., вътрешен и външен дизайн, консултантски бизнесуслуги, търговия на едро и дребно, експорт и реекспрот, посреднически услуги, търговско представителство на наши и чуждестранни физически и юридически лица, недвижими имоти и други дейности и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1312

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1406 от 29.V.2007 г. по ф.д. № 665/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Самюел Мартин“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Констатин Иречек 23А, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство, програмна и рекламна дейност, придобиване на недвижими имоти за собствени на дружеството нужди и продажбата им с цел печалба, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала Самюел Пиер-Мари Бернар Мартин.

1313

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1404 от 29.V.2007 г. по ф.д. № 663/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Гардънърс уърлд“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Баба Тонка 24, с предмет на дейност: производство, преработка и търговия със селскостопански и промишлени продукти, автосервиз и пътна помощ, вътрешно- и външнотърговска дейност, бартерни, реекспортни и други специфични външнотърговски сделки, търговия и покупка на стоки с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, лизингови сделки, научно-развойна, изследователска и внедрителска дейност, маркетингова, рекламна и информационна дейност, сделки с интелектуална собственост, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала Полин Макгил.

1314

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3305 от 21.XI.2007 г. по ф.д. № 1517/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Минерва – М“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, бул. Липник 54, вх. 1, ет. 3, с предмет на дейност: козметични услуги, маникюр, педикюр, масажи, поставяне на татуировки, търговия с козметични и фризьорски продукти, фризьорски и бръснарски услуги, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки, посредничество при сделки с недвижими имоти, ресторантьорство и хотелиерство, продажба, гаранционно и абонаментно обслужване на електронна и измервателна апаратура, телефонни централи и апарати, сигнални и оповестителни уреди и системи, строително-монтажна и ремонтна дейност, производство и търговия със селскостопански продукти. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1315

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3365 от 27.XI.2007 г. по ф.д. № 1534/2007 дружество с ограничена отговорност „Мегатранс – 07“ – ООД, със седалище и адрес на управление гр. Ветово, община Ветово, ул. Тунджа 3, с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина, търговия на едро и дребно, оказионна и комисионна търговия, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, складови сделки, организиране и поддържане на заведения за обществено хранене, рекламни, информационни, програмни, копирни и други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, със съдружници X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

1316

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3397 от 30.XI.2007 г. по ф.д. № 1540/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Виарт“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Цар Освободител 44, вх. А, ет. 3 ап. 8, с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия със стоки на едро и дребно, покупка, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност, продажба на стоки от собствено производство, ресторантьорство, хотелиерство, разкриване на оказионни и заложни къщи, реклама, дизайн, производство и търговия със сувенири, скулптури, статуи, пластики, мозайки, бижутерия, пана, облекло, аксесоари, реквизити и предмети за бита, произведени в различни стилове и материали, реставрация, антиквариат, лизинг, складови сделки. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се предсталява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1317

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3036 от 26.Х.2007 г. по ф.д. № 1381/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Маркам фешън“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Иван Ведър 2А, с предмет на дейност: създаване на модни колекции, в т. ч. облекла, обувки, аксесоари, парфюми, козметика, организиране и експлоатация на магазинна мрежа за облекла, обувки, аксесоари, парфюми, козметика в страната и в чужбина, организиране на модни форуми и презентации в страната и в чужбина на собствени и чужди марки, посредничество, представителство и агентство в страната и в чужбина на български и чуждестранни производители на модни марки, сключване на франчайзингови договори във връзка с изпълнение предмета на дейност на дружеството, логистика, външна и вътрешна търговия. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1318

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3375 от 3.XII.2007 г. по ф.д. № 1422/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Еврокос – БГ“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, бул. Гоце Делчев 28, ж.с.к. Крим, вх. Г, ет. 5, ап. 10, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, хранителни стоки и селскостопанска продукция, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, разкриване и експлоатация на търговски обекти, комисионни, спедиционни, превозни, складови и сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала Шадан Парлангай.

1319

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1883 от 28.VI.2007 г. по ф.д. № 869/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Тедич“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Никола Табаков 1, вх. Б, ет. 5, с предмет на дейност: строително-ремонтни работи, монтажни дейности, хотелиерство, ресторантьорство, откриване и поддържане на заведения от всякакъв вид, вкл. за обществено хранене, бърза закуска, кафе-бар и др., като дейността ще се осъществява след получаване на съответния лиценз, вътрешно- и външнотърговски, мандатни и други сделки, вкл. и оказионна търговия, търговия с перилни и почистващи препарати, парфюмерия и козметика, производство и пласмент на стоки и продукти от леката и хранително-вкусовата промишленост, производство, съхранение, изкупуване, преработка, реализация и търговия със селскостопанска продукция – растителна и животинска, в страната и в чужбина, дизайнерски и рекламни услуги, уебдизайн, мултимедия, промишлен дизайн, интериор, екстериор, печатни материали, сделки с интелектуална собственост, дилърска, брокерска, импресарска дейност, битови услуги на населението, екстремен и релаксиращ туризъм, училища за пътешествия, приключенски и алтернативен туризъм, като дейността ще се осъществява след получаване на съответния лиценз, дърводелски, водопроводни, електро- тенекеджийски и автомонтьорски услуги. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1320

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 3381 от 3.XII.2007 г. по ф.д. № 1488/2007 вписва в регистъра за кооперациите кооперация „Астарджийка клон 3“, със седалище и адрес на управление Русе, ул. X.X.X. 19, вх. 6, ет. 8, ап. 23, с предмет на дейност: задоволяване нуждите на член-кооператорите от питейна вода, кооперацията не се ограничава със срок, образува фондове „Резервен“ и „Инвестиции“ със средства, определени от устава на кооперацията, управлява се от управителен съвет в състав: X.X.X. – председател, X.X.X. и X.X.X., и контролен съвет в състав: X.X.X., X.X.X. и X.X.X., и се представлява от X.X.X..

1321

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 2289 от 6.VIII.2007 г. по ф.д. № 1016/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Монтюпе“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, Източна промишлена зона, индустриален парк, с предмет на дейност: леене на алуминий, доставка на автомобилни части и оборудване и всякаква друга сходна дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 1 579 400 лв., с неограничен срок, с едноличен собственик на капитала „Монтюпе С. А. Франция“, и се управлява и представлява от управителите Марк Мажюс, Дидие Крозе, Филип Вандекастел и Филп Модюи поотделно.

1322

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 3309 от 20.XI.2007 г. по ф.д. № 1521/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Финанскорект“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Тулча 6, бл. Добруджа, вх. В, ет. 5, с предмет на дейност: производство и търговия със селскостопански, хранителни и промишлени стоки, външна и вътрешна търговия с горива, нефт и нефтопродукти, руди и метал, външна и вътрешна търговия с благородни метали и камъни, с тютюн тютюневи изделия, алкохолни и безалкохолни напитки, международен и вътрешен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, кетъринг, лизинг, ноу-хау, производство и търговия с програмни продукти, сделки с интелектуална собственост, информационни услуги, счетоводни и преводачески услуги, производство, търговия и сервиз на електронна и електроапаратура, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, импресарска дейност, производство и разпространение на филми, видео- и звукозаписи, недвижими имоти с цел продажба и търговия с тях, внос, износ и търговия с нови и употребявани автомобили и резервни части, автосервиз, внос, износ, търговия и сервиз на автомобилна и селскостопанска техника, корабостроене, кораборемонт и търговия с речни и морски плавателни съдове, спедиторска дейност, отдаване под наем и бункероване на кораби с горива, масла и хранителни продукти и всякакви незабранени със закон дейности. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1323

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 2084 от 1.VIII.2007 г. по ф.д. № 941/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Молинеро“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. Бяла, община Бяла, ул. Генерал Драгомиров 5, ет. 2, ап. А, с предмет на дейност: мелнична промишленост за производството на брашно от различни зърнени култури, покупко-продажба на зърнени култури, внос и износ на брашно и зърнени култури, бартерна, комисионна, спедиционна, консигнационна, дистрибуторна и складова дейност на търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия с промишлени и непромишлени стоки на едро и дребно, производство на стоки за бита, облекла, обувки, хранителни стоки – хляб, мляко, месо, риба мед и изделия от тях, сладкарски изделия, напитки – алхоколни и безалкохолни, чрез разкриване и експлоатация на собствени обекти в страната и в чужбина, строително-монтажна, ремонтно-строителна дейност, оборудване и обзавеждане на недвижими имоти и сделки с тях, както и всякаква друга незабранена със закон дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1324

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 2016 от 20.VII.2007 г. по ф.д. № 918/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Гутман лифтинг България“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Добри Немиров 12, с предмет на дейност: производство, търговия и услуги. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок, с едноличен собственик на капитала „Алфа Клуж“ – ООД, представлявано от Симон Золтан Габор, и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

1325

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 2004 от 17.VII.2007 г. по ф.д. № 902/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Ивокан“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Доростол 83, вх. 6, ет. 7, ап. 21, с предмет на дейност: проектиране и дизайн на архитектурни проекти, изработка на строителни и архитектурни планове, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, складови и сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел препродажба и всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1326

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1868 от 12.VII.2007 г. по ф.д. № 846/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Балканлар“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Николаевска 30, с предмет на дейност: вътрешно- и външнотърговска дейност, реекспорт, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, промишлени стоки и предмети на бита, текстилни и кожени изделия, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга незабранена със закон дейност. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала Юртсев Рамазан.

1327

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1786 от 4.VII.2007 г. по ф.д. № 839/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Бобжек“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Янтра 9, с предмет на дейност: търговска дейност с хранителни и нехранителни стоки в страната и в чужбина, покупка на стоки и вещи в страната и в чужбина с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, складови и сделки с интелектуална собственост, лицензионни и сделки за стоков контрол, различни видове услуги, в т. ч. рекламни, информационни, програмни, проектантски, импресарски, консултантски, преводни, сервизно обслужване и ремонт на МПС и др., търговско представителство, посредничество и агентство на чуждестранни и местни физически и юридически лица, комисионни сделки, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизингови и франчайзингови сделки, внос на стоки с цел активно усъвършенстване и износ на готовия продукт, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1328

Русенският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ вписа в търговския регистър с решение № 1872 от 12.VII.2007 г. по ф.д. № 854/2007 еднолично дружество с ограничена отговорност „Амео“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление Русе, ул. Плевен 2, бл. Куманово, вх. Б, ет. 1, ап. 4, с предмет на дейност: проектиране и дизайн на интериори и екстериори, проектиране във всички фази, вкл. изработване на проекти за строителството, рекламни, информационни и програмни услуги, сделки с интелектуална собственост, търговия, търговско представителство и посредничество, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от законодателството. Дружеството е с капитал 5000 лв., с неограничен срок и се представлява и управлява от едноличния собственик на капитала X.X.X..

1329

Софийският градски съд на основание чл. 10 ЗПП регистрира промени по ф. д. № 11104/2002 за политическа партия „X.X. социалдемократи“, приети на редовен конгрес на 14.ХІ.2009 г. в София: вписва промяна в седалището и адреса на управление на политическата партия: София, район „Средец“, ул. Аксаков 31; вписва приемане на нов устав на основание чл. 17, ал. 1, т. 8 във връзка с т. 3 ЗПП; вписва за председател на партията X.X.X. на основание чл. 17, ал. 1, т. 8 във връзка с т. 5 ЗПП; вписва за председател на ЦКРК X.X.X. – чл. 17, ал. 1, т. 8 във връзка т. 4 ЗПП; вписва секретариат на партията: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X.; вписва избор на нов състав на ЦКРК на основание чл. 17, ал. 1, т. 8 във връзка с т. 4 ЗПП: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X.; вписва на основание чл. 17, ал. 1, т. 8 във връзка т. 5 ЗПП промяна в представителството, като партията съгласно чл. 6 от устава ще се представлява от X.X.X., а в страната в случай на трайна невъзможност се замества от заместник-председателя X.X.X..

4643

Промени настройката на бисквитките