Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 34 от 4.V

ДЪРЖАВНИ ВЕДОМСТВА, УЧРЕЖДЕНИЯ И ОБЩИНИ

 

МИНИСТЕРСТВО НА ИКОНОМИКАТА, ЕНЕРГЕТИКАТА И ТУРИЗМА

ЗАПОВЕД № РД-16-279 от 11 март 2010 г.

На основание чл. 50, ал. 2 във връзка с чл. 23, ал. 4 и чл. 46, ал. 2, т. 2 и ал. 3 от Закона за подземните богатства и констатирани нарушения при провеждането на процедурата, изразяващи се в допускане до участие на кандидати, които не отговарят на императивните изисквания на Закона за подземните богатства и конкурсната документация, нареждам:

1. Прекратявам конкурсната процедура за избор на титуляр на разрешение за търсене и проучване на неметални полезни изкопаеми – индустриални минерали – подземни богатства по чл. 2, ал. 1, т. 2 от Закона за подземните богатства, в перспективна площ „Стояновото“ с размер 1 кв.км, разположена в землищата на с. Свобода и с. Малко Тръново, община Чирпан, област Стара Загора, открита със Заповед № РД-16-344 от 1.ІV.2009 г. на министъра на икономиката и енергетиката.

2. Отменям Заповед № РД-16-344 от 1.ІV.2009 г. на министъра на икономиката и енергетиката за откриване на конкурсна процедура за избор на титуляр на разрешение за търсене и проучване на неметални полезни изкопаеми – индустриални минерали – подземни богатства по чл. 2, ал. 1, т. 2 от Закона за подземните богатства, в перспективна площ „Стояновото“ с размер 1 кв.км, разположена в землищата на с. Свобода и с. Малко Тръново, община Чирпан, област Стара Загора, и Заповед № РД-16-363 от 3.ІV.2009 г. на министъра на икономиката и енергетиката за назначаване на конкурсна комисия за избор на титуляр на разрешение за търсене и проучване на неметални полезни изкопаеми – индустриални минерали – подземни богатства по чл. 2, ал. 1, т. 2 от Закона за подземните богатства, в перспективна площ „Стояновото“ с размер 1 кв.км, разположена в землищата на с. Свобода и с. Малко Тръново, община Чирпан, област Стара Загора.

3. Да бъдат възстановени депозитите на участниците в конкурса след влизането в сила на тази заповед.

4. Контрола по изпълнението на заповедта възлагам на X.X., заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма.

5. Заповедта подлежи на обжалване по съдебен ред в едномесечен срок от обнародването й в „Държавен вестник“ на основание чл. 179 от Административнопроцесуалния кодекс.

Министър: Тр. Трайков

3684

МИНИСТЕРСТВО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ

ЗАПОВЕД № РД-321 от 29 март 2010 г.

На основание чл. 110 във връзка с чл. 113, ал. 2 от Закона за биологичното разнообразие, поради лошо състояние, без признаци на вегетация:

1. Заличавам от Държавния регистър на защитените природни обекти вековно дърво Топола-бяла (Populus alba), попадащо в група от общо 7 полски бряста и 3 бели тополи, обявени за вековни със Заповед № 19 от 8.І.1981 г. на Комитета за опазване на природната среда, заведени в Държавния регистър под № 1241, намиращи се в имот – общинска собственост – Парк за отдих и култура на гр. Добрич в местността Гаази баба.

2. Промяната да се отрази в регистрите по чл. 113, ал. 1 от Закона за биологичното разнообразие.

Заповедта може да бъде обжалвана по реда на Административнопроцесуалния кодекс пред Върховния административен съд в едномесечен срок от обнародването й в „Държавен вестник“.

Министър: Н. Караджова

3616

 

МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО

ЗАПОВЕД № ЛС-04-557 от 23 април 2010 г.

На основание чл. 655, ал. 1, т. 7 ТЗ във връзка с чл. 13, ал. 2 и чл. 14, ал. 2 от Наредба № 3 от 2005 г. за реда за подбор, квалификация и контрол върху синдиците и постъпила молба, вх. № 94-Г-55 от 21.ІV.2010 г. от X.X.X. да бъде извършена промяна на служебния телефон изменям Заповед № ЛС-04-72 от 2006 г. (ДВ, бр. 16 от 2006 г.) в частта й относно телефона на синдика X.X.X., като вместо „02/953 17 67“ се чете „02/980 04 12, факс 02/980 04 13“.

За министър: Хр. Ангелов

3636

 

НАЦИОНАЛЕН КОМПЕНСАЦИОНЕН ЖИЛИЩЕН ФОНД ПРИ МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ

РЕШЕНИЕ № 1 от 21 април 2010 г.

На основание чл. 8, ал. 2 ЗУПГМЖСВ във връзка с чл. 16, ал. 3 и 4 от правилника за прилагането му и Решение № 41, прието с протокол № 4 от 24.ІІІ.2010 г. на Общинския съвет – с. Трън, Управителният съвет на Националния компенсационен жилищен фонд утвърджава промяна в персоналния състав на местната комисия по чл. 8, ал. 2 ЗУПГМЖСВ при община Трън, област Перник (ДВ, бр. 24 от 2008 г.), като освобождава X.X.X. – председател на местната комисия, и утвърждава X.X.X. за нов председател на същата.

Новоутвърденият председател на местната комисия е легитимен да взема управленски решения и да подписва протоколи на същата от деня на обнародване на решението на Управителния съвет в „Държавен вестник“ и действа през мандата на предложилия го общински съвет.

Председател: М. Тотева

3635

 

КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

ЗАПОВЕД № 288 от 15 март 2010 г.

На основание чл. 8, ал. 1 и ал. 2, т. 9 от Устройствения правилник на Комисията за защита на потребителите към министъра на икономиката, енергетиката и туризма и на нейната администрация, решение на Комисията за защита на потребителите, прието с протокол № 9 от заседание, проведено на 9.ІІІ.2010 г., чл. 92, ал. 1, 2 и 5 във връзка с чл. 87, чл. 88, ал. 1, т. 2 и чл. 99 от Закона за защита на потребителите, Наредбата за условията и реда за изтегляне от пазара, изземване от потребителите и унищожаване на опасни стоки и за реда за обезщетяване на потребителите в случаите на изземване на опасни стоки, чл. 73 АПК, протокол от изпитване № 89 от 23.ІІ.2010 г., издаден от изпитвателна лаборатория „Несмашинженеринг“ – ЕООД, София, удостоверяващ, че предлаганата на пазара: детска пола с пайети, в различни цветове с бяла мрежа, размер L, предназначена за деца до 2-годишна възраст, и етикет с информация на български език: произход: Китай, състав: памук 65 %, полиестер 35 %, не съответства на изискванията за безопасност съгласно БДС EN 71-1 по показатели: „Изпитване на опън“ – при прилагане на сила, по-малка от изискващата се 50 N ± 2 N, се отделя от повърхността пайета; „Цилиндър за малки части“ – пайетите са с диаметър 6 mm и влизат свободно в цилиндъра за малки части. Потенциалният риск за малкото дете е задавяне и задушаване при евентуално поглъщане на отделените елементи (пайети),поради което нареждам:

1. Забранявам вноса, износа, възмездното или безвъзмездното пускане на пазара на: детска пола с пайети, в различни цветове с бяла мрежа, размер L, предназначена за деца до 2-годишна възраст, и етикет с информация на български език: произход: Китай, състав: памук 65 %, полиестер 35 %, като стока, представляваща сериозен риск и опасност за здравето на потребителите.

2. Вносителите и дистрибуторите да организират незабавното и ефективно изтегляне от пазара и изземването от потребителите на описаната в заповедта стока по реда, условията и в сроковете, визирани в Наредбата за условията и реда за изтегляне от пазара, изземване от потребителите и унищожаване на опасни стоки и за реда за обезщетяване на потребителите в случаите на изземване на опасни стоки, и да отправят предупреждения към потребителите за рисковете, които стоката съдържа.

3. На основание чл. 74 във връзка с чл. 60, ал. 1 АПК допускам предварително изпълнение на заповедта с цел да не се допусне увреждане на здравето на потребителите.

4. Разходите по складиране, транспорт, изтегляне от пазара, изземването от потребителите и тяхното обезщетяване са за сметка на производителите, вносителите и дистрибуторите.

5. Заповедта може да се обжалва чрез председателя на Комисията за защита на потребителите в 14-дневен срок от съобщаването й по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

Председател: Д. Лазаров

3637

 

ЗАПОВЕД № 326 от 23 март 2010 г.

На основание чл. 8, ал. 1 и ал. 2, т. 9 от Устройствения правилник на Комисията за защита на потребителите към министъра на икономиката, енергетиката и туризма и на нейната администрация, решение на Комисията за защита на потребителите, прието с протокол № 10 от заседание, проведено на 16.ІІІ.2010 г., чл. 92, ал. 1, 2 и 5 във връзка с чл. 87, чл. 88, ал. 1, т. 2 и чл. 99 от Закона за защита на потребителите, Наредбата за условията и реда за изтегляне от пазара, изземване от потребителите и унищожаване на опасни стоки и за реда за обезщетяване на потребителите в случаите на изземване на опасни стоки, чл. 73 АПК, изпитвателен протокол № 17382 от 23.ІІ.2010 г., издаден от ИЦ „Глобал Тест“, и експертно заключение от 23.ІІ.2010 г., удостоверяващи, че детски анцуг „Kai Xiang“ Kid’s, № F9029, предназначен за деца над 7 години, състав: 100 % памук, произход Китай, горната част има качулка с текстилни връзки и с метални накрайници, а долната част от комплекта е с функционална, пристягаща, текстилна връзка с метални накрайници в областта на талията, на лицевата страна на горната част има надпис „Miss Sance“ Children Action и изображение на коте, а на гърба „Miss Sance“ Action и изображение на коте с украсителни елементи – мъниста, размери: 8 и 10, не съответства на изискванията за безопасност съгласно БДС EN 14682 поради това, че: свободните краища на връзките на качулката и на талията са завързани на възел и не са обезопасени спрямо разнищване, стоперите в областта на качулката и в областта на талията са използвани при връзки със свободни краища (стоперите трябва да бъдат използвани само за връзки без свободни краища или за декоративни шнурове), връзките на качулката са със свободни краища (връзките не трябва да имат свободни краища); размер: 6 от детски анцуг „Kai Xiang“ Kid’s, № F9029 не съответства на изискванията на стандарт БДС EN 14682, т. 3.2.1. „Облеклата, предназначени за малки деца, не трябва да бъдат проектирани, изработени или снабдени с връзки, функционални шнурове или декоративни шнурове в качулката или областта на врата“ (за деца до 7 години), поради наличие на функционални шнурове в качулката и съществува опасност от удушаване на детето нареждам:

1. Забранявам вноса, износа, възмездното или безвъзмездното пускане на пазара на детски анцуг „Kai Xiang“ Kid’s, № F9029, състав: 100 % памук, размери: 6, 8 и 10, произход Китай, горната част има качулка с текстилни връзки и с метални накрайници, а долната част от комплекта е с функционална, пристягаща, текстилна връзка с метални накрайници в областта на талията, на лицевата страна на горната част има надпис: „Miss Sance“ Children Action и изображение на коте, а на гърба „Miss Sance“ Action и изображение на коте с украсителни елементи – мъниста, като стока, представляваща сериозен риск и опасност за здравето на потребителите.

2. Вносителите и дистрибуторите да организират незабавното и ефективно изтегляне от пазара и изземването от потребителите на описаната в заповедта стока по реда, условията и в сроковете, визирани в Наредбата за условията и реда за изтегляне от пазара, изземване от потребителите и унищожаване на опасни стоки и за реда за обезщетяване на потребителите в случаите на изземване на опасни стоки, и да отправят предупреждения към потребителите за рисковете, които стоката съдържа.

3. На основание чл. 74 във връзка с чл. 60, ал. 1 АПК допускам предварително изпълнение на заповедта с цел да не се допусне увреждане на здравето на потребителите.

4. Разходите по складиране, транспорт, изтегляне от пазара, изземването от потребителите и тяхното обезщетяване са за сметка на производителите, вносителите и дистрибуторите.

5. Заповедта може да се обжалва чрез председателя на Комисията за защита на потребителите в 14-дневен срок от съобщаването й по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

Председател: Д. Лазаров

3639

 

ЗАПОВЕД № 327 от 23 март 2010 г.

На основание чл. 8, ал. 1 и ал. 2, т. 9 от Устройствения правилник на Комисията за защита на потребителите към министъра на икономиката, енергетиката и туризма и на нейната администрация, решение на Комисията за защита на потребителите, прието с протокол № 10 от заседание, проведено на 16.ІІІ.2010 г., чл. 92, ал. 1, 2 и 5 във връзка с чл. 87, чл. 88, ал. 1, т. 2 и чл. 99 от Закона за защита на потребителите, чл. 73 АПК, протокол от изпитване № 01-3883-К от 26.ІІ.2010 г., издаден от ИЦ „Алми Тест“, удостоверяващ, че детска проходилка „Bertoni“, модел: BW-4, арт. № 822, баркод: 3 800678 908229, и модел: BW-3, арт. № 821 с етикет, съдържащ следната информация на български език: произход: Китай, производител: „Bertoni“, знак СЕ, състав на седалката: 100 % полиестер, проходилките са пластмасови, с текстилни седалки и метална конструкция на сгъване, разликата между двата модела се състои в липсата на музикална играчка при модел BW-3 и в различните картинки, стоката не съответства на изискванията за безопасност съгласно БДС EN 1273 по показатели: „Динамична якост“, „Ръбове, ъгли и стърчащи елементи“, „Височина на седалката“, така проектираната детската проходилка представлява потенциален риск от нараняване за малки деца, поради това, че седалката се разрушава, има ръбове с радиус на закръгление по-малък от 2 mm, височината на седалката в най-ниската й позиция не трябва да бъде по-малка от 180 mm, а при провеждане на изпитването е установено, че тя е 130 mm, нареждам:

1. Забранявам вноса, износа, възмездното или безвъзмездното пускане на пазара на стока, предназначена за деца, а именно детска проходилка „Bertoni“, модел: BW-4, арт. № 822, баркод: 3 800678 908229, и модел: BW-3, арт. № 821, с етикет, съдържащ следната информация на български език: произход: Китай, производител: „Bertoni“, вносител: „Дидис“ – ООД, Шумен, знак СЕ, състав на седалката: 100 % полиестер, като стока, представляваща сериозен риск и опасност за здравето на потребителите.

2. Вносителите и дистрибуторите да организират незабавното и ефективно изтегляне от пазара и изземването от потребителите на описаната в заповедта стока по реда, условията и в сроковете, визирани в Наредбата за условията и реда за изтегляне от пазара, изземване от потребителите и унищожаване на опасни стоки и за реда за обезщетяване на потребителите в случаите на изземване на опасни стоки, и да отправят предупреждения към потребителите за рисковете, които стоката съдържа.

3. На основание чл. 74 във връзка с чл. 60, ал. 1 АПК допускам предварително изпълнение на заповедта с цел да не се допусне увреждане на здравето на потребителите.

4. Разходите по складиране, транспорт, изтегляне от пазара, изземването от потребителите и тяхното обезщетяване са за сметка на производителите, вносителите и дистрибуторите.

5. Заповедта може да се обжалва чрез председателя на Комисията за защита на потребителите в 14-дневен срок от съобщаването й по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

Председател: Д. Лазаров

3638

 

СТОЛИЧНА ОБЩИНСКА АГЕНЦИЯ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ

РЕШЕНИЕ № 1020 от 11 декември 2009 г.

На основание чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 4, ал. 2 ЗПСК, чл. 5 от Наредбата за търговете и конкурсите и Решение № 239 от 15.V.2008 г. на Столичния общински съвет Надзорният съвет на Столичната общинска агенция за приватизация реши:

1. Да се проведе публичен търг с явно наддаване на 17.VI.2010 г. в 11 ч. в сградата на агенцията, пл. Славейков 6, ет. 1, за продажбата на сграда (незавършено строителство) с прилежащ терен (УПИ), с. Кубратово, кв. 22, общински нежилищен имот, стопанисван от район „Нови Искър“, заедно с право на собственост върху терен.

2. Начална цена – 95 000 лв. Сделката се облага с ДДС.

3. Стъпка на наддаване – 5000 лв.

4. Депозитът за участие – 9500 лв., се внася по банковата сметка на Столичната общинска агенция за приватизация при „Общинска банка“ – АД, клон „Врабча“, ул. Врабча 6, София (сметка № BG 49 SOMB 9130 33 26474601, BIC – SOMBBGSF). Краен срок за внасяне на депозитите – не по-късно от работния ден, предхождащ търга.

5. Срок на закупуване на тръжна документация – до 15.VI.2010 г. вкл. в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч. Цената на тръжната документация – 1200 лв. (с вкл. ДДС), е платима в брой в сградата на СОАП, пл. Славейков 6, ет. 1, стая № 4.

6. Срок за подаване на предложения за участия в търга – не по-късно от работния ден, предхождащ търга, в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч., в стая № 2.

7. Оглед на обекта – всеки работен ден, но не по-късно от деня, предхождащ търга, в работното му време след закупуване на документация.

Председател на Надзорния съвет: В. Чилова

3550

 

РЕШЕНИЕ № 1031 от 18 декември 2009 г.

На основание чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 4, ал. 2 ЗПСК, чл. 5 от Наредбата за търговете и конкурсите и Решение № 773 от 26.VІІ.2007 г., изм. с Решение № 135 от 26.ІІ.2009 г. на Столичния общински съвет, Надзорният съвет на Столичната общинска агенция за приватизация реши:

1. Да се проведе публичен търг с явно наддаване на 22.VІ.2010 г. в 11 ч. в сградата на агенцията, пл. Славейков 6, ет. 1, за продажбата на сграда с поземлен имот № 3406, с. Бистрица, общински нежилищен имот, стопанисван от район „Панчарево“, заедно със съответното право на собственост върху поземлен имот.

2. Начална цена – 42 000 лв. Сделката не се облага с ДДС.

3. Стъпка на наддаване – 3000 лв.

4. Депозитът за участие – 4200 лв., се внася по банковата сметка на Столичната общинска агенция за приватизация при „Общинска банка“ – АД, клон „Врабча“, ул. Врабча 6, София (сметка № BG 49 SOMB 9130 33 26474601, BIC – SOMBBGSF). Краен срок за внасяне на депозитите – не по-късно от работния ден, предхождащ търга.

5. Срок на закупуване на тръжна документация – до 18.VІ.2010 г. вкл. в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч. Цената на тръжната документация – 480 лв. (с вкл. ДДС), е платима в брой в сградата на СОАП, пл. Славейков 6, ет. 1, стая 4.

6. Срок за подаване на предложения за участия в търга – не по-късно от работния ден, предхождащ търга, в приемното време на СОАП – от 14 до 16 ч. в стая 2.

7. Оглед на обекта – всеки работен ден, но не по-късно от деня, предхождащ търга, в работното му време след закупуване на документация.

Председател на Надзорния съвет: В. Чилова

3551

РЕШЕНИЕ № 1155 от 16 април 2010 г.

На основание чл. 3, ал. 2, чл. 4, ал. 2 и чл. 32, ал. 1, т. 2 ЗПСК във връзка с чл. 2, ал. 1, т. 1, чл. 5, чл. 6, ал. 1 от Наредбата за търговете и конкурсите и Решение № 717 от 19.ХІ.2009 г. на Столичния общински съвет Надзорният съвет на Столичната общинска агенция за приватизация реши:

1. На 1.VІ.2010 г. в 14 ч. в Столичната общинска агенция за приватизация да се проведе публичен търг с явно наддаване за продажба на пакет от 1400 обикновени безналични поименни акции, общинска собственост, представляващи 1,085 % от капитала на „БКС Средец“ – АД.

2. Начална тръжна цена на пакета – 60 000 лв.

3. Стъпка на наддаване – 6000 лв.

4. Депозитът за участие – 10 000 лв., се внася по банковата сметка на Столичната общинска агенция за приватизация № BG 49 SOMB 9130 33 26474601, BIC – SOMBBGSF, при „Общинска банка“ – АД, клон „Врабча“, София, ул. Врабча 6, в срок до 16 ч. на 28.V.2010 г.

5. Цялата покупна цена се заплаща чрез банков превод по банковата сметка на СОАП № BG 83 SOMB 91303226474652, BIC – SOMBBGSF, при „Общинска банка“ – АД, в деня на подписване на договора за продажба.

6. Утвърждава тръжната документация и проект на договор за продажба, неразделна част от нея.

7. Определя цена на тръжната документация – 600 лв. с включен ДДС в размер 20 %, платима в брой в сградата на Столичната общинска агенция за приватизация, пл. Славейков 6, ет. I, стая 4, в срок до 16 ч. на 27.V.2010 г.

8. Условие за закупуването на тръжната документация е представянето на следните документи:

8.1. По отношение на физическите лица:

– документ за самоличност;

– нотариално заверено пълномощно за закупуване на документация, в случай че закупуват документация от името на друго физическо лице.

8.2. По отношение на юридическите лица:

– документ за самоличност на представляващия дружеството или на упълномощеното от него лице;

– оригинал или нотариално заверено копие на документ за актуално правно състояние на юридическото лице с дата на издаване не по-рано от три месеца от датата на закупуване на тръжната документация;

– нотариално заверено пълномощно за закупуване на документация, ако представителната власт на лицето, закупуващо документация, не може да се установи от документ за регистрация;

– документите на чуждестранните лица се придружават от превод на български език, извършен и заверен от заклет преводач.

9. При получаване на тръжната документация лицата подписват декларация за неразгласяване на информация по чл. 11, ал. 1 и 2 НЗИПЛЗИУП по ЗПСК и за документите и сведенията, представляващи служебна тайна. В случаите на упълномощаване пълномощникът подписва декларация за неразгласяване на информация лично от свое име, а от името на упълномощителя се представя нотариално заверена декларация за неразгласяване на информация.

10. Срокът за подаване на предложенията за участие в търга е до 16 ч. на 31.V.2010 г. Предложенията се подават в запечатан непрозрачен плик в деловодството на СОАП – стая № 2.

Председател на Надзорния съвет: В. Чилова

3552

 

ОБЩИНА БАЛЧИК

РЕШЕНИЕ № 542 от 31 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план за „Подземен електропровод – 20 kV за захранване на ПИ 77390.11.85, ПИ 77390.11.89, ПИ 77390.15.128“ по кадастралната карта на с. Храброво, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

3567

 

РЕШЕНИЕ № 543 от 31 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Балчик, одобрява ПУП – парцеларен план за „Външно електрозахранване на ПИ 39459.29.618“ – първи етап, подобект: „Основно и резервно захранване 20 kV“ по кадастралната карта на с. Кранево, община Балчик.

Председател: Ст. Павлов

3568

 

АГЕНЦИЯ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ И ПУБЛИЧНО ЧАСТНО ПАРТНЬОРСТВО – БУРГАС

РЕШЕНИЕ № I-2 от 21 април 2010 г.

На основание чл. 5 и 6 от Наредбата за търговете и конкурсите, решение-протокол № 25 от 22.Х.2009 г. на Общинския съвет – гр. Бургас, и решение-протокол № 32 от 13.ІV.2010 г. Надзорният съвет на агенцията реши:

1. Да се проведе на 16-ия ден от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“ от 16,30 ч. в заседателната залата на Община Бургас, ул. Александровска 26, публичен търг с явно наддаване за продажба на общински нежилищен имот – подблоково помещение, ж.к. Меден рудник, Зона „В“, бл. 84 II, вх. Д-Е, Бургас, със застроена площ 30,10 кв.м и сутерен със застроена площ 9,73 кв.м с начална тръжна цена в размер 36 200 лв., стъпка на наддаване 500 лв. и депозит за участие 3620 лв.

2. Тръжната документация се закупува в агенцията, ул. Конт Андрованти 1 – 3, ет. 3, всеки работен ден от 9 до 17 ч. в срок до 13-ия ден вкл. от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“ на цена 200 лв., платими в брой в касата на агенцията. Физическите лица закупуват лично или с нотариално заверено пълномощно. Юридическите лица представят удостоверение за актуално състояние и документ за самоличност, ако закупуват лично, или с пълномощно, издадено от управителя (директора), което да е нотариално заверено, ако се закупува чрез пълномощник.

3. Депозитът за участие в размер 3620 лв. да се внесе по банков път до 15-ия ден вкл. от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“ по IBAN сметка на агенцията № BG 28 SOMB 9130 32 23998456, BIC код на „Общинска банка“ – АД, Бургас, SOMBBGSF. Връщането на депозита се извършва безкасово с платежно нареждане по банковата сметка на кандидата в срок пет работни дни след изтичането на срока за обжалване на решението на Надзорния съвет на агенцията за определяне на спечелилия участник.

4. Огледът на обекта се извършва с представител на агенцията през всички работни дни до 15-ия ден вкл. от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“ след представен платежен документ за закупена тръжна документация.

5. Срок и място за подаване на предложенията за участие в търга – в агенцията всеки работен ден до 15-ия ден вкл. от датата на обнародването на решението в „Държавен вестник“. Изпращане на предложения по пощенски път не се допуска.

6. Забранява се извършването на разпоредителни сделки с имота, сключването на договори за придобиване на дялово участие, за наем, за съвместна дейност, за кредит, за обезпечаване на вземания, както и поемане на менителнични задължения.

Председател на Надзорния съвет: Г. Георгиев

3605

 

ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

РЕШЕНИЕ № 892 от 22 април 2010 г.

На основание чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 4, ал. 4, чл. 31, ал. 1 и чл. 32, ал. 3, т. 1 ЗПСК, чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА, чл. 45, ал. 3 ЗДДС, чл. 5 и 6 от Наредбата за търговете и конкурсите, Решение № 846 от 18.III.2010 г. във връзка с Решение № 820 от 18.II.2010 г. и извършено вписване в търговския регистър, воден от Агенцията по вписванията, Общинският съвет – гр. Велико Търново, реши:

1. Допуска поправка в наименованието на обекта, по отношение на който с Решение № 846 от 18.III.2010 г. е открита процедура за приватизация, като същото да се чете: „... открива процедура за приватизация на обособена част от „Инвестстрой – 92“ – ЕООД, Велико Търново, представляваща офисни помещения, разположени на ет. 1, административна сграда, с идентификатор на самостоятелния обект в сградата 10447.502.189.2.3 съгласно КККР на Велико Търново, със ЗП 172,90 кв. м и с отстъпено право на строеж, която сграда е построена в поземлен имот с идентификатор № 10447.502.189 и е с административен адрес ул. Никола Габровски 78, Велико Търново.“

2. Приема начална цена в размер 206 660 лв. за продажба на обособена част от „Инвестстрой – 92“ – ЕООД, Велико Търново, представляваща офисни помещения, разположени на ет. 1, административна сграда, с идентификатор на самостоятелен обект в сградата 10447.502.189.2.3 съгласно КККР на Велико Търново, със ЗП 172,90 кв. м и с отстъпено право на строеж, която сграда е построена в поземлен имот с идентификатор № 10447.502.189 и е с административен адрес ул. Никола Габровски 78, Велико Търново. Сделката е освободена от ДДС.

3. Утвърждава тръжна документация и определя начин за продажба на посочения обект търг с явно наддаване при стъпка в размер 20 600 лв. над определената начална цена.

4. Търгът да се проведе при следните условия: дата на търга – 21 дни след датата на обнародване на решението в „Държавен вестник“; начало на търга – 14 ч.; място на търга – голямата зала на общината.

5. Утвърждава тръжна документация и договор за продажба на обекта. Определя цена за продажба на комплект тръжна документация в размер 300 лв. (с ДДС). Цената на тръжната документация се заплаща в офиса на „Общинска банка“ – АД, клон Велико Търново, в сградата на общината по сметка № BG93 SOMB 9130 3224 7614 52 на Общинската агенция за приватизация, BIC код SOMB BGSF. Тръжната документация се получава от кандидатите за участие или нотариално упълномощени от тях лица в стая 419 на общината след представяне на документ за извършено плащане.

6. За допускане до участие в търга за обекта кандидатите да внесат депозит в размер 65 000 лв. Депозитът да бъде внесен до 16 ч. на последния работен ден, предхождащ датата на търга по сметка № BG59 SOMB 9130 3324 7614 01 на Общинската агенция за приватизация при „Общинска банка“ – АД, клон Велико Търново, BIC код SOMBBGSF.

7. Заплащането на договорената цена и сключването на договор за продажба на обекта да се извърши в 30-дневен срок от датата на решението за определяне на купувач. Дължимата сума, представляваща разликата между договорената цена и внесения депозит, да се заплати в левове по сметка № BG50 SOMB 9130 3224 7614 50 на Общинската агенция за приватизация при „Общинска банка“ – АД, клон Велико Търново, BIC код SOMB BGSF. Непарични платежни средства не се приемат.

8. Закупуване на тръжна документация – до 10 ч. на деня, предхождащ датата на търга; срок за оглед на обекта – до 12 ч. на деня, предхождащ датата на търга. Срок за подаване на документи за участие в търга – до 17,30 ч. на деня, предхождащ датата на търга, в стая 419 на общината.

9. Възлага на Общинската агенция за приватизация да организира приватизационната сделка за обекта по установения от закона ред и взетите решения от ВТОбС.

10. При неявяване на купувачи повторен търг за обекта да се проведе 14 дни след датата на търга при същите условия.

Председател: Ал. Чокойски

3640

 

РЕШЕНИЕ № 894 от 22 април 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА, чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 4, ал. 4 и чл. 32, ал. 3 ЗПСК Общинският съвет – гр. Велико Търново, реши:

1. Включва в годишния план за приватизация за 2010 г. и открива процедура за приватизация на една HDPE тръба с диаметър 40 мм и с дължина 17 717 м, представляваща част от обща подземна телекомуникационна мрежа на територията на Велико Търново, изпълнена въз основа на разрешения за строеж № 338 от 29.V.2007 г., № 330 от 23.V.2008 г., № 482 от 21.VII.2008 г., № 206 от 29.IV.2009 г. и № 488 от 29.IX.2009 г. на главния архитект на града, заедно с право на ползване на сервитутна ивица на изградената мрежа върху общинска земя – собственост на община Велико Търново.

2. Забранява извършването на разпоредителни сделки с посочения дълготраен актив, сключването на договори за придобиване на дялово участие, за наем, за съвместна дейност, за кредит, за обезпечаване на вземания и поемане на менителнични задължения освен с разрешение на Общинския съвет.

3. Възлага на Общинската агенция за приватизация да подготви и осъществи приватизационната сделка по установения от закона ред и приетите решения от общинския съвет.

Председател: Ал. Чокойски

3641

 

РЕШЕНИЕ № 895 от 22 април 2010 г.

На основание чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 4, ал. 4 и чл. 32, ал. 3, т. 1 ЗПСК, чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА, чл. 45, ал. 7 ЗДДС, чл. 5, 6 и чл. 14, ал. 4 от Наредбата за търговете и конкурсите във връзка с решения № 1346 от 19.IV.2007 г. и № 514 дш 19.III.2009 г. Общинският съвет – гр. Велико Търново, реши:

1. Намалява с 25 на сто приетите с Решение № 514 от 19.III.2009 г. начални цени за приватизация на общински нежилищни имоти в с. Пчелище – община Велико Търново, и определя за същите нови начални цени, както следва: незастроен урегулиран поземлен имот I, отреден „За обществено обслужване“ от кв. 45 с площ 1658 кв. м – 8175 лв. (без ДДС); незастроен урегулиран поземлен имот III „За обществено обслужване“ от кв. 45 с площ 1397 кв. м – 6300 лв. (без ДДС); незастроен урегулиран поземлен имот IV „За обществено обслужване“ от кв. 45 с площ 1500 кв.м – 8325 лв. (без ДДС); незастроен урегулиран поземлен имот V „За обществено обслужване“ от кв. 45 с площ 1635 кв. м – 8625 лв. (без ДДС); незастроен урегулиран поземлен имот VI „За обществено обслужване“ от кв. 45 с площ 1500 кв. м – 13 575 лв. (без ДДС); незастроен урегулиран поземлен имот VII „За обществено обслужване“ от кв. 45 с площ 1623 кв.м – 15 975 лв. (без ДДС); незастроен урегулиран поземлен имот VIII „За обществено обслужване“ от кв. 45 с площ 2362 кв. м – 19 200 лв. (без ДДС); урегулиран поземлен имот IX „За обществено обслужване“ от кв. 45 с площ 3432 кв. м заедно с построена в него сграда (бивше училище с две пристройки с РЗП 1534,19 кв. м) – 77 625 лв. (без ДДС). Сделките се облагат с ДДС.

2. За посочените в т. 1 обекти да се проведе търг с явно наддаване със стъпка, както следва за: незастроен урегулиран поземлен имот I, отреден „За обществено обслужване“ от кв. 45 – 800 лв.; незастроен урегулиран поземлен имот III „За обществено обслужване“ от кв. 45 – 600 лв.; незастроен урегулиран поземлен имот IV „За обществено обслужване“ от кв. 45 – 800 лв.; незастроен урегулиран поземлен имот V „За обществено обслужване“ от кв. 45 – 850 лв.; незастроен урегулиран поземлен имот VI „За обществено обслужване“ от кв. 45 – 1300 лв.; незастроен урегулиран поземлен имот VII „За обществено обслужване“ от кв. 45 – 1500 лв.; незастроен урегулиран поземлен имот VIII „За обществено обслужване“ от кв. 45 – 1900 лв.; урегулиран поземлен имот IX „За обществено обслужване“ от кв. 45 заедно с построена в него срада (бивше училище с две пристройки) – 7700 лв.

3. Търгът да се проведе при следните условия: дата на търа – 28 дни след датата на обнародване на решението в „Държавен вестник“; начало на търга – 14 ч.; място на търга – голямата зала на общината.

4. Утвърждава тръжна документация и договори за продажба на посочените обекти. Определя цена за продажба на комплект тръжна документация за отделен обект в размер 300 лв. (с ДДС). Цената на тръжната документация да се заплаща в офиса на „Общинска банка“ – АД, клон Велико Търново, в сградата на общината по сметка № BG 93 SOMB 9130 3224 7614 52, BIC код SOMB BGSF. Тръжната документация да се получава от Общинската агенция за приватизация – стая 419 на общината, след представяне в агенцията на документ за извършено плащане.

5. За допускане до участие в търга кандидатите да внесат депозит, както следва, за: незастроен урегулиран поземлен имот I, отреден „За обществено обслужване“ от кв. 45 – 3400 лв.; незастроен урегулиран поземлен имот III „За обществено обслужване“ от кв. 45 – 2500 лв.; незастроен урегулиран поземлен имот IV „За обществено обслужване“ от кв. 45 – 3500 лв.; незастроен урегулиран поземлен имот V „За обществено обслужване“ от кв. 45 – 3600 лв.; незастроен урегулиран поземлен имот VI „За обществено обслужване“ от кв. 45 – 5000 лв.; незастроен урегулиран поземлен имот VII „За обществено обслужване“ от кв. 45 – 5500 лв.; незастроен урегулиран поземлен имот VIII „За обществено обслужване“ от кв. 45 – 6500 лв.; урегулиран поземлен имот IX „За обществено обслужване“ от кв. 45 заедно с построена в него сграда (бивше училище с две пристройки) – 27 000 лв.

Депозитът да бъде внесен до 16 ч. на последния работен ден, предхождащ датата на търга, по сметка № BG59 SOMB 9130 3324 7614 01 на Общинската агенция за приватизация при „Общинска банка“ – АД, клон Велико Търново, BIC код SOMB BGSF.

6. Заплащането на договорената цена и сключването на договор за продажба на отделен обект да се извърши в 30-дневен срок от датата на решението за определяне на купувач.

При заявено желание от страна на купувача плащането може да бъде разсрочено при следните условия: начална вноска – не по-малка от 30 на сто от определената цена; издължаване на остатъка в срок до 24 месеца считано от датата на сключване на договора на равни 3- или 6-месечни вноски; при закъснение от графика за плащане върху неиздължената част започва да се начислява законна лихва (ОЛП плюс 10); при забава с повече от 30 дни продавачът има право едностранно да прекрати договора, без да дължи връщане на получените суми; за периода до окончателното изплащане имотът се ипотекира в полза на продавача.

Дължимата сума, заедно с начисления ДДС и представляваща разликата между договорената цена и внесения депозит, да се заплати в левове по сметка № BG50 SOMB 9130 3224 7614 50 на Общинската агенция за приватизация, при „Общинска банка“ – АД, клон Велико Търново, BIC код SOMB BGSF. Непарични платежни средства не се приемат.

7. Закупуване на тръжна документация – до 10 ч. на деня, предхождащ датата на търга; срок за оглед на обекта – до 12 ч. на деня, предхождащ датата на търга. Краен срок за подаване на документи за участие в търга – до 17,30 ч. на деня, предхождащ датата на търга, в стая 419 на общината.

8. Възлага на Общинската агенция за приватизация да организира приватизационните сделки за обектите по установения от закона ред и взетите решения от общинския съвет.

9. При неявяване на купувачи повторен търг за непродадените обекти да се проведе 14 дни след датата на търга при същите условия.

Председател: Ал. Чокойски

3642

 

РЕШЕНИЕ № 896 от 22 април 2010 г.

На основание чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 4, ал. 4 и чл. 32, ал. 3, т. 1 ЗПСК, чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА, чл. 45, ал. 7 ЗДДС, чл. 5, 6 и чл. 14, ал. 4 от Наредбата за търговете и конкурсите във връзка с решения № 1346 от 19.IV.2007 г. и № 513 от 19.III.2009 г. Общинският съвет – гр. Велико Търново, реши:

1. Намалява с 25 на сто приетите с Решение № 513 от 19.III.2009 г. начални цени за продажба на общински нежилищни имоти в с. Войнежа и определя за същите нови начални цени, както следва: незастроен урегулиран поземлен имот I „За обществено обслужване“ от кв. 4 с площ 2786 кв. м – 8358 лв. (без ДДС); урегулиран поземлен имот II „За обществено обслужване“ от кв. 4 с площ 2786 кв. м заедно с построена в него сграда (бивша тоалетна) с площ 52 кв.м – 8903 лв. (без ДДС); урегулиран поземлен имот IV „За обществено обслужване“ от кв. 4 с площ 2588 кв. м заедно с построена в него сграда (бивше училище) с РЗП 1004 кв. м – 44 235 лв. (без ДДС). Сделките се облагат с ДДС.

2. За посочените в т. 1 обекти да се проведе търг с явно наддаване при стъпка на наддаване, както следва: незастроен урегулиран поземлен имот I „За обществено обслужване“ от кв. 4 – 800 лв.; урегулиран поземлен имот II „За обществено обслужване“ от кв. 4 заедно с построена в него сграда (бивша тоалетна) – 850 лв.; урегулиран поземлен имот IV „За обществено обслужване“ от кв. 4 заедно с построена в него сграда (бивше училище) – 4400 лв.

3. Търгът да се проведе при следните условия: дата на търга – 21 дни след датата на обнародване на решението в „Държавен вестник“; начало на търга – 14 ч.; място на търга – голямата зала на общината.

4. Утвърждава тръжна документация и договори за продажба на посочените обекти. Определя цена за продажба на комплект тръжна документация за отделен обект в размер 300 лв. (с ДДС). Цената на тръжната документация да се заплаща в офиса на „Общинска банка“ – АД, клон Велико Търново, в сградата на общината по сметка № BG93 SOMB 9130 3224 7614 52, BIC код SOMB BGSF. Тръжната документация да се получава от Общинската агенция за приватизация – стая 419 на общината, след представяне в агенцията на документ за извършено плащане.

5. За допускане до участие в търга кандидатите да внесат депозит, както следва: незастроен урегулиран поземлен имот I „За обществено обслужване“ от кв. 4 – 2900 лв.; урегулиран поземлен имот II „За обществено обслужване“ от кв. 4 заедно с построена в него сграда (бивша тоалетна) – 3000 лв.; урегулиран поземлен имот IV „За обществено обслужване“ от кв. 4 заедно с построена в него сграда (бивше училище) – 15 000 лв.

Депозитът да бъде внесен до 16 ч. на последния работен ден, предхождащ датата на търга по сметка № BG59 SOMB 9130 3324 7614 01 на Общинската агенция за приватизаця при „Общинска банка“ – АД, клон Велико Търново, BIC код SOMB BGSF.

6. Заплащането на договорената цена и сключването на договор за продажба на всеки отделен обект да се извърши в 30-дневен срок от датата на решението за определяне на купувач.

При заявено желание от страна на купувача плащането може да бъде разсрочено при следните условия: начална вноска, не по-малка от 30 на сто от определената цена; издължаване на остатъка – в срок до 24 месеца считано от датата на сключване на договора на равни 3- или 6-месечни вноски; при закъснение от графика за плащане върху неиздължената част започва да се начислява законна лихва (ОЛП плюс 10); при забава с повече от 30 дни продавачът има право едностранно да прекрати договора, без да дължи връщане на получените суми; за периода до окончателното изплащане имотът се ипотекира в полза на продавача.

Дължимата сума, представляваща разликата между договорената цена и внесения депозит, да се заплати в левове по сметка № BG50 SOMB 9130 3224 7614 50 на Общинската агенция за приватизация при „Общинска банка“ – АД, клон Велико Търново, BIC код SOMB BGSF. Непарични платежни средства не се приемат.

7. Закупуване на тръжна документация – до 10 ч. на деня, предхождащ датата на търга; срок за оглед на обекта – до 12 ч. на деня, предхождащ датата на търга. Краен срок за подаване на документи за участие в търга – до 17,30 ч. на деня, предхождащ датата на търга, в стая 419 на общината.

8. Възлага на Общинската агенция за приватизация да организира приватизационните сделки за обектите по установения от закона ред и взетите решения от общинския съвет.

9. При неявяване на купувачи повторен търг за непродадените обекти да се проведе 14 дни след датата на търга при същите условия.

Председател: Ал. Чокойски

3643

 

РЕШЕНИЕ № 897 от 22 април 2010 г.

На основание чл. 3, ал. 3, т. 2, чл. 4, ал. 4 и чл. 32, ал. 2, т. 1 ЗПСК, чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА, чл. 46, ал. 1, т. 5 ЗДДС, чл. 5 и 6 от Наредбата за търговете и конкурсите и Решение № 845 от 18.III.2010 г. Общинският съвет – гр. Велико Търново, реши:

Допълва т. 6 от Решение № 847 от 18.III.2010 г. относно начина за плащане за „Пиено“ – ЕООД, Лясковец, със следния текст: „При заявено желание от купувача се допуска и разсрочено плащане при следните условия: начална вноска – не по-малка от 30 на сто от определената цена; срок за издължаване на остатъка – не по-голям от 24 месеца, считано от датата на сключване на договора, на равни 3- или 6-месечни вноски по договореност с купувача; собствеността върху дяловете се прехвърля след окончателното изплащане на цената.“

Председател: Ал. Чокойски

3644

 

ОБЩИНА КАРЛОВО

РЕШЕНИЕ № 758 от 25 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 във връзка с чл. 124, ал. 3, чл. 59, ал. 1 и чл. 110, ал. 1, т. 5 ЗУТ Общинският съвет – гр. Карлово, одобрява проект за подробен устройствен план – парцеларен план за елементи на техническата инфраструктура за обект „За елементи на техническата инфраструктура (водопровод и канализация), захранващи поземлен имот № 011027, местност Беж бунар в землището на Карлово, преминаващо през поземлен имот № 000085 – полски път, публична общинска собственост, в землището на Карлово.

На основание чл. 215, ал. 4 ЗУТ в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ решението подлежи на обжалване чрез община Карлово до Административния съд – Пловдив.

Председател: Т. Стоев

3569

 

РЕШЕНИЕ № 760 от 25 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 във връзка с чл. 59, ал. 1 и чл. 110, ал. 1, т. 5, чл. 124, ал. 3 ЗУТ, Общинският съвет – Карлово, одобрява проект за подробен устройствен план – парцеларен план за трасе на кабелно захранване – средно напрежение, за обект „Жилищно строителство и производство на електроенергия от възобновяеми енергийни източници – фотоволтаични генератори в УПИ 000868, местност с. В. Левски, землище с. Васил Левски, преминаващо през имоти № 000870 – частна собственост на X.X.X., № 000871 – собственост на „М и С Стройинженеринг“ – ООД, за който има договор за учредяване право на преминаване през чужд имот и през имот № 000833 – полски път – публична общинска собственост, в землище с. Васил Левски.

На основание чл. 215, ал. 4 ЗУТ в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ решението подлежи на обжалване чрез община Карлово до Административния съд – Пловдив.

Председател: Т. Стоев

3570

 

РЕШЕНИЕ № 761 от 25 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА във връзка с чл. 124, ал. 3, чл. 59, ал. 1, чл. 109, ал. 2 и чл. 110, ал. 1, т. 1 и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – Карлово, одобрява проект за подробен устройствен план – план за регулация и застрояване, както и приложените ел. и В и К схеми за захранване на ПИ 054027, местност с. В. Левски от КВС на с. Васил Левски във връзка с промяна предназначението на земята. Проекът предвижда за ПИ 055024 да се образуват два нови урегулирани поземлени имота I-055024 ресторант, магазини и офиси, и II – 055024, ресторант, магазини, офиси и жилищно строителство, в местността с. В. Левски, землище с. Васил Левски, и застрояване в тях при спазване на нормативните изисквания по устройство на територията. Устройствена зона Пп.

На основание чл. 215, ал. 4 ЗУТ в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ решението подлежи на обжалване чрез община Карлово до Административния съд – Пловдив.

Председател: Т. Стоев

3571

РЕШЕНИЕ № 762 от 25 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА във връзка с чл. 59, ал. 1, чл. 109, ал. 2 и чл. 110, ал. 1, т. 1 и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Карлово, одобрява проект за подробен устройствен план – план за регулация и застрояване на ПИ 259014 от КВС на гр. Клисура. Проектът предвижда за ПИ 259014 да се образува УПИ 259014 – фотоволтаични системи в местността Каменидица, гр. Клисура, и застрояване в него при спазване на нормативните изисквания по устройство на територията.

На основание чл. 215, ал. 4 ЗУТ в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ решението подлежи на обжалване чрез община Карлово до Административния съд – Пловдив.

Председател: Т. Стоев

3645

 

ОБЩИНА ПРАВЕЦ

РЕШЕНИЕ № 25 от 10 февруари 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11, чл. 27, ал. 3 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Правец, реши:

1. Одобрява:

1.1. подробен устройствен план – план за регулация на гр. Правец, фаза окончателен проект, в обхват на кв. 74, 84, 87, 88, 89, 90, 91, 117, 118, 119, 160, 161, 162, 171, 172, 173 и 174, изработен по:

1.1.1. общите правила на ЗУТ;

1.1.2. по реда на чл. 16 ЗУТ за територия с неурегулирани поземлени имоти, както и за територии с неприложена първа регулация; с него се определят:

– обектите на публичната собственост на общината (озеленени площи за широко обществено ползване, улици, булеварди и други обекти на техническата и социалната инфраструктура в обхвата на плана);

– процентът за редукция на площта на имотите;

– равностоен урегулиран имот (имоти) за всеки собственик;

1.2. териториално-устройствена схема за определяне на хигиенно-защитните зони;

1.3. приложени план-схеми и таблици с площи.

2. Приема решение на комисията по чл. 210 ЗУТ за стойността на имотите преди урегулирането им на пазарната стойност на урегулираните поземлени имоти, образувани с проектоплан на подробен устройствен план – план за регулация на гр. Правец, фаза окончателен проект в обхват на кварталите, изработени по реда на чл. 16 ЗУТ.

На основание чл. 215, ал. 4 ЗУТ в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ решението подлежи на обжалване чрез община Правец пред Административния съд – София-област.

Председател: Н. Ненчев

3646

ОБЩИНА СВИЛЕНГРАД

РЕШЕНИЕ № 644 от 25 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 ЗМСМА, чл. 58, ал. 3 и чл. 59, ал. 1 ЗК и чл. 88, ал. 1 ППЗК Общинският съвет – Свиленград, реши:

I. Определя за концесионер на обект: ПОС, представляващ имот № 000317 по КВС на землището на с. Студена, ЕКАТТЕ 70055, община Свиленград, НТП – водоем в местността Баева кория, актуван с АПОС № 50 от 23.VІІІ.1999 г., издаден от кмета на община Свиленград, X.X. с адрес: Свиленград, ул. Хр. Шишманов 18, съгласно условията за откриване на процедурата за концесия, определени с Решение № 389 от 30.ІV.2009 г., изменено с Решение № 558 от 26.ХІ.2009 г. на Общинския съвет – Свиленград.

II. Определя допълнителни условия на концесията, права и задължения на страните, съответстващи на предложената оферта на X.X. извън определените или определените в граници с Решение № 389 от 30.ІV.2009 г., изменено с Решение № 558 от 26.ХІ.2009 г. на Общинския съвет – Свиленград, както следва:

1. Размер на годишното концесионно плащане – 2000 лв.

2. Размер на инвестиции съгласно обвързващото предложение за целия период на концесията – 90 400 лв. без ДДС.

3. Разкриване на работни места – 4.

4. Обвързващото предложение включва:

4.1. Инвестиции за първите 5 години от срока на концесия в размер 63 400 лв. без ДДС.

4.2. Инвестиции в размер 27 000 лв. без ДДС за периода след петата година от срока на концесията.

5. График за реализиране на инвестиционната програма – 20 години. Инвестиционно предложение на участника:

а) през първата година – инвестиция в размер 9000 лв.;

б) през втората година – инвестиция в размер 9400 лв.;

в) през третата година – наемане на допълнителен персонал и инвестиране 12 000 лв.;

г) през четвъртата година – инвестиции в размер 13 000 лв.;

д) през петата година – 20 000 лв.;

е) след петата година – инвестиции в размер 27 000 лв. до края на срока на концесията.

6. Други дейности от инвестиционната програма:

6.1. Ремонт на канала за отвеждане на високите води.

6.2. Ремонт на съоръжението – отнемане на част от сечението на канала за предотвратяване на преливане.

6.3. Надграждане на короната до кота 242,20 м.

6.4. Зарибяване на водоема с 9700 сладководни риби – шаран и др., подходящи за този водоем.

7. Социална програма – откриване на 4 работни места.

III. Упълномощава кмета на община Свиленград на основание чл. 18, ал. 4 от Закона за концесиите в тримесечен срок от влизането в сила на решението на концедента за определяне на концесионер да сключи договор за концесия с новоучредено търговско дружество, в което X.X. от Свиленград, ул. Христо Шишманов 18, е едноличен собственик на капитала, или на новорегистриран от него едноличен търговец съгласно Решение № 389 от 30.ІV.2009 г., изменено с Решение № 558 от 26.ХІ.2009 г. на Общинския съвет – Свиленград, и допълнителните условия като права и задължения, описани в т. II от това решение, както и обвързващото предложение и офертата на участника, които са неразделна част от решението.

Председател: Т. Коларова

3572

 

ОБЩИНА СЕВЛИЕВО

РЕШЕНИЕ № 021 от 24 февруари 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 18 ЗМСМА Общинският съвет – гр. Севлиево, именува селищното образувание в местността Крушевски баир в землището на гр. Севлиево на селищно образувание Хоталич. На основание чл. 35, ал. 2 ЗАТУРБ решението влиза в сила след обнародването му в „Държавен вестник“.

Председател: Хр. Лалев

3648

 

ОБЩИНА СИЛИСТРА

РЕШЕНИЕ № 1121 от 25 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА във връзка с чл. 129, ал. 1 ЗУТ и решение № 20 на експертния съвет по устройство на територията, взето на заседание с протокол № 4 от 24.ІІ.2010 г., Общинският съвет – гр. Силистра, одобрява ПУП за създаване на устройствена основа за складова база в имот № 175005 в землището на с. Калипетрово.

Председател: Ал. Сабанов

3649

 

РЕШЕНИЕ № 1122 от 25 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА във връзка с чл. 129, ал. 1 ЗУТ и решение № 34 на експертния съвет по устройство на територията, взето на заседание с протокол № 4 от 24.ІІ.2010 г., Общинският съвет – гр. Силистра, одобрява ПУП за създаване на устройствена основа за изграждане на базова станция в поземлен имот № 001088 в землището на с. Сребърна, община Силистра.

Председател: Ал. Сабанов

3650

 

ОБЩИНА СОЗОПОЛ

РЕШЕНИЕ № 880 от 26 март 2010 г.

На основание ч. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Созопол, одобрява подробен устройствен план – обект на техническата инфраструктура, извън границите на населените места в обхват на масиви 14, 15 и 16, м. Соленки, землище гр. Созопол, област Бургас, с който се обособява план за улична регулация на: улица с осови точки 246-247-248 с ширина 8,00 м (6,50 м ширина на уличното платно и тротоар едностранно от 1,50 м); улица с осови точки 248-249-250-251-252-253-254-255-256-257-258-259-260-261-262-263-264-265 с ширина 8,00 м (5,00 м ширина на уличното платно и тротоари двустранно по 1,50 м); улица с осови точки 265-281-270-271-272-273-274-275-276-277-278-279-368-225 с ширина 8,00 м (5,00 м ширина на уличното платно и тротоари двустранно по 1,50 м); улица с осови точки 246-229-228-227-226-368-225-224 с ширина 8,00 м (5,00 м ширина на уличното платно и тротоари двустранно по 1,50 м); улица с осови точки 224-230-231-232-233-234-235-236-237-238-239-240-241-242-243-244-245-320-321-322-177-176-175-323 с ширина 8,00 м (5,00 м ширина на уличното платно и тротоари двустранно по 1,50 м); улица с осови точки 323-174-173-172-198-171-170-169-168-167-166 с ширина 8,00 м (5,00 м ширина на уличното платно и тротоари двустранно по 1,50 м); улица с осови точки 323-324-325-326-327-328-329-330-331-332-333-334-335-336-337-338-339-340-341-342-343-344-345-346-347-348-349-350-351-352-353-354-355-356-357-358-359-360-361-362-363-364-365-366-367 с ширина 9,00 м (6,00 м ширина на уличното платно и тротоари двустранно по 1,50 м), завършваща с уширение в имоти № 16003 и 16032.

Решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ чрез Община Созопол до Административния съд – Бургас.

Председател: Кр. Германова

3573

 

РЕШЕНИЕ № 881 от 26 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА във връзка с чл. 16, ал. 7, чл. 59, ал. 1, чл. 110 ал. 1, т. 2 и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Созопол, реши:

Одобрява подробен устройствен план – план за улична регулация на елемент на транспортната техническа инфраструктура, публична общинска собственост, извън строителните граници, и с която се обособява нова улична регулация с трасе, предвидено да премине в поземлени имоти, както следва: о.т.212-213-214-215-216-217-218-219-220-221-222-223-224-225-226-227-228-229-230-189-188-187, с ширина 9 м, като промяната засяга неурегулиран поземлен имот с идентификатор 81178.6.135 по КК, местност Аклади, землище гр. Черноморец.

Решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването му в „Държавен вестник“ чрез Община Созопол до Административния съд – Бургас.

Председател: Кр. Германова

3607

 

РЕШЕНИЕ № 883 от 26 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА във връзка с чл. 16, ал. 7, чл. 59, ал. 1, чл. 110, ал. 1, т. 2 и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Созопол, реши:

Одобрява подробен устройствен план – план за улична регулация на елемент на транспортната техническа инфраструктура, публична общинска собственост, извън строителните граници, с която се обособява нова улична регулация с трасе, предвидено да премине в поземлени имоти, както следва: о.т. 4-5-6-7-45-49-50-51-52-53-54-55-56-57-58-59-60-61-62-150-149-148-147-146-145-144-143-142-141-125-109-100-98-97-96-95-94-92-91-89, с ширина 8 м, като промяната засяга неурегулиран поземлен имот с № 036074, местност Външната чешма, землище гр. Черноморец.

Решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването му в „Държавен вестник“ чрез община Созопол до Административния съд – Бургас.

Председател: Кр. Германова

3608

 

РЕШЕНИЕ № 884 от 26 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА във връзка с чл. 16, ал. 7, чл. 59, ал. 1, чл. 110, ал. 1, т. 2 и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Бургас, реши:

Одобрява подробен устройствен план – план за улична регулация на елемент на транспортната техническа инфраструктура, публична общинска собственост, извън строителните граници, и с която се обособява нова улична регулация с трасе, предвидено да премине в поземлени имоти, както следва: о. т. 466-467-468-469-470-471-472-473-474-475-476-477-478-479-480-481-482-483-484-485-518-517-516-517-516-515-514-513-512-511-510-509-508-507-506-505-504-503-502-501-500-499-498-497-519-520-521-522-523-524-525-526-527-528 с ширина 9 м (6 м улично платно и 1,50 м тротоар двустранно) и завършваща с обръщало в ПИ 81178.19.98, като промяната засяга неурегулиран поземлен имот с № 81178.19.98 по влязла в сила КК, местност Ябълката, землище гр. Черноморец.

Решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването му в „Държавен вестник“ чрез Община Созопол до Административния съд – Бургас.

Председател: Кр. Германова

3609

 

РЕШЕНИЕ № 887 от 26 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА във връзка с чл. 16, ал. 7, чл. 59, ал. 1, чл. 110, ал. 1, т. 2 и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Созопол, реши:

Одобрява подробен устройствен план – план за улична регулация на елемент на транспортната техническа инфраструктура, публична общинска собственост, извън строителните граници в м. Аклади, землище на гр. Черноморец, и с който се обособяват планове за нова улична регулация: улична регулация с о.т. 189-190-191-192-193-194-195-196-197-198-199-94 с широчина 9 м (6 м широчина на уличното платно и тротоари двустранно по 1,50 м) и улична регулация с о.т. 94-95-96 с широчина 8 м (6 м широчина на уличното платно и тротоари двустранно по 1 м).

Решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването му в „Държавен вестник“ чрез Община Созопол до Административния съд – Бургас.

Председател: Кр. Германова

3610

 

РЕШЕНИЕ № 890 от 26 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА във връзка с чл. 16, ал. 7, чл. 59, ал. 1, чл. 110, ал. 1, т. 2 и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – гр. Созопол, реши:

Одобрява подробен устройствен план – план за улична регулация на елемент на транспортната техническа инфраструктура, публична общинска собственост, извън строителните граници, с която се обособява нова улична регулация с трасе, предвидено да премине в поземлени имоти, както следва: о.т. 366-388-369-370-371-372-373-374-375-376-377-378, с ширина на уличното платно 8,00 м (6,00 м улично платно и 1,00 м тротоар двустранно), от о.т. 377-379-380-381-382 с ширина на уличното платно 7,00 м (6,00 м улично платно и 1,00 м тротоар едностранно), като промяната засяга неурегулиран поземлен имот с номер 032358, местност Чеири, землище гр. Черноморец .

Решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването му в „Държавен вестник“ чрез Община Созопол до Административния съд – гр. Бургас.

Председател: Кр. Германова

3611

 

ОБЩИНА СУВОРОВО

РЕШЕНИЕ № 6-77 от 15 април 2010 г.

На основание чл. 129, ал. 1 ЗУТ и чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА Общинският съвет – гр. Суворово, одобрява подробен устройствен план – план за изменение на кв. 3, кв. 4, кв. 5 и кв. 6 по плана на гр. Суворово, като се създават нови квартали 3А и 6А, така както е указано на ситуацията в изработения ПУП – ПР с червени, сини и черни линии и надписи.

Решението подлежи на обжалване в 14-дневен срок от обнародването чрез Община Суворово пред Административния съд – Варна.

Председател: Д. Йорданов

3647

 

ОБЩИНА С. СТРУМЯНИ, ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД

РЕШЕНИЕ № 268 от 26 март 2010 г.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 11 ЗМСМА и чл. 129, ал. 1 ЗУТ Общинският съвет – с. Струмяни, одобрява ПУП – парцеларен план за подобект: „Разпределителен газопровод 89 от ГИС „Сандански“ до поземлен имот № 007056, м. Гладно поле, землище на с. Драката, община Струмяни, област Благоевград, към обект: „Метан станция в поземлен имот № 007056, м. Гладно поле, землище на с. Драката, община Струмяни, област Благоевград“, по следното трасе: ПИ с № 008010; № 008011; № 008043 – собственост на възложителя; ПИ 000004 – пасище, мера, частна общинска собственост; полски пътища № 008008 и № 008080, публична общинска собственост; асфалтов път ІІІ клас с № 000007 – публична държавна собственост.

На основание чл. 215, ал. 4 ЗУТ в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ решението подлежи на обжалване чрез Община Струмяни пред Администравния съд – Благоевград.

Председател: К. Укев

3574

4. – Министърът на регионалното развитие и благоустройството на основание чл. 149, ал. 4, чл. 148, ал. 3 и чл. 145, ал. 2 ЗУТ обявява, че е издал разрешение за строеж № РС-20 от 27.ІV.2010 г. на Държавно предприятие „Национална компания „Железопътна инфраструктура“ за обект: „Реконструкция и електрофикация на жп линията по коридори ІV и ІХ „Пловдив – Свиленград“, фаза 3: „Свиленград – турска граница от км 298+800 до 315+600“, на територията на област Хасково, община Свиленград, с допуснато предварително изпълнение по реда на чл. 60 АПК. На основание чл. 149, ал. 4 ЗУТ издаденото разрешение за строеж подлежи на обжалване пред Върховния административен съд в 14-дневен срок след обнародването му в „Държавен вестник“ чрез МРРБ, а по отношение на чл. 60 АПК – в 3-дневен срок от съобщаването му.

3792

8. – Експертният технико-икономически съвет при Изпълнителната агенция по горите на основание чл. 25, ал. 7 от Закона за горите и Заповед № 472 от 23.ІV.2010 г. на изпълнителния директор на Изпълнителна агенция по горите за утвърждаване на лесоустройствен проект на Горскопроизводителна кооперация „Касъм дере“, с. Момчиловци, област Смолян, обнародва извадка от утвърдения протокол от заседанието, проведено на 30.ХІ.2009 г.: ІІІ. Приема лесоустройствения проект и протокола от второ лесоустройствено съвещание за извършената главна лесоустройствена ревизия на горите, собственост на ГПК „Касъм дере“, без забележки.

3755

10. – Университетът за национално и световно стопанство – София, обявява конкурс за доцент по 05.05.17 наказателен процес със срок 3 месеца от обнародването в „Държавен вестник“. Документи – в сектор „Научни съвети и конкурси“ при УНСС, кабинет 2038, тел. 02/81-95-390.

3776

82. – Лесотехническият университет – София, обявява конкурси за: професор по 02.13.02 технология, механизация и автоматизация на дървообработващата и мебелната промишленост (оразмеряване на мебели), за ФГП; доцент по 02.01.32 машини и съоръжения за горското стопанство, дърводобива, дървообработващата и мебелната промишленост (теглителни машини), за ФГС, двата със срок 3 месеца от обнародването в „Държавен вестник“. Документи се приемат всеки работен ден от 9 до 12 ч. и от 13 до 16 ч. в канцеларията на ЛТУ, стая № 6, партер, бул. Климент Охридски 10, София 1756.

3754

76. – Институтът по микробиология „X.X.“ към БАН – София, обявява конкурс за старши научен сътрудник ІІ ст. по 01.06.13 вирусология за нуждите на отдел „Вирусология“ със срок 2 месеца от обнародването в „Държавен вестник“. Документи – в института, София, ул. Акад. Г. Бончев, бл. 26, тел. 979-31-26.

3662

53. – Институтът по експериментална морфология и антропология с музей при БАН – София, обявява конкурс за научен сътрудник по 01.06.01 антропология, със срок 1 месец от обнародването в „Държавен вестник“. Документи и справки – в канцеларията на института, София, ул. Акад. Г. Бончев, бл. 25, стая 306, тел. 872-43-91, 979-23-40.

3663

148. – Институтът за изкуствознание при БАН – София, обявява конкурс за старши научен сътрудник ІІ ст. по 05.08.02 музикознание и музикално изкуство за нуждите на изследователска група „Музикален театър“ със срок 2 месеца от обнародването в „Държавен вестник“. Документи – в института, ул. Кракра 21, тел. 944-24-14.

3689

43. – Националният археологически институт с музей при БАН – София, обявява конкурс за старши научен сътрудник ІІ ст. по 05.03.12 антична археология за нуждите на Регионален исторически музей – Велико Търново, със срок 2 месеца от обнародването в „Държавен вестник“. Документи – в канцеларията на РИМ – Велико Търново, ул. Никола Пиколо 6, тел. 062/636954.

3753

38. – Националният диагностичен научноизследователски ветеринарномедицински институт „Проф. д-р X.X.“, София, обявява конкурс за старши научен сътрудник ІІ ст. по 04.03.07 паразитология и инвазионни болести на животните и човека към секция „Паразитология и ДДД“ със срок 2 месеца от обнародването в „Държавен вестник“. Документи се подават в деловодството на НДНИВМИ, София, бул. П. Славейков 15, тел. 952-12-77.

3688

498. – „МБАЛ „Токуда Болница София“ – АД, обявява конкурси за научни сътрудници по: 03.01.51 микропедиатрия – един за нуждите на Отделението по неонатология; 03.01.19 неврология – един за нуждите на Клиниката по неврология; 03.01.37 обща хирургия – двама за нуждите на Първа хирургична клиника; 03.01.46 онкология – един, за нуждите на Отделението по лъчелечение; 03.01.36 офталмология – двама за нуждите на Отделението по офталмология, със срок 1 месец от обнародването в „Държавен вестник“. Документи – на адрес: София 1407, бул. Н. Вапцаров 51Б, ет. 9, деловодство. Справки – в дирекция „Научна и учебна дейност“, тел. 403 4221; 403 4228.

3775

29. – УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ – ЕАД, София, обявява конкурс за научен сътрудник по 03.01.47 кардиология към Клиниката по спешна кардиология, със срок 3 месеца от обнародването в „Държавен вестник“. Документи: в София, бул. Тотлебен 21, тел. 915-44-00, д-р Карабелова.

3758

5. – Столичната община на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен подробен устройствен план – план за регулация и застрояване за м. Надежда 2а и 2б, с придружаващите го схеми и материали в граници: ул. Христо Силянов, ул. Генерал X.X., ул. Република и бул. Ломско шосе. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ заинтересуваните могат да направят писмени възражения по проекта в едномесечен срок от обнародването на обявлението в „Държавен вестник“ чрез район „Надежда“.

3587

5а. – Столичната община на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен проект на план за регулация и застрояване за м. Надежда – 1а и 1б, с придружаващите го схеми и материали в граници: ул. Хан Кубрат, ул. Христо Силянов и бул. Ломско шосе. Проектът е изложен в район „Надежда“. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ заинтересуваните могат да направят писмени възражения по проекта в едномесечен срок от обнародването на обявлението в „Държавен вестник“ чрез район „Надежда“.

3588

5б. – Столичната община на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен план за регулация и режими на застрояване за преструктуриране на жилищния комплекс за м. Белите брези в граници: бул. България, ул. Кюстендил, бул. Гоце Делчев, който е изложен в район „Красно село“. Заинтересуваните могат да направят писмени възражения и искания по проекта на основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ чрез район „Красно село“ в едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“.

3589

5в. – Столичната община на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен проект на план за регулация и застрояване на местност Дианабад – изток, с придружаващите го схеми и материали в граници: бул. Драган Цанков – бул. Г. М. Димитров – бул. Цариградско шосе – жп линия – източна и северна граница на кв. 1 – ул. Тинтява. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ заинтересуваните могат да направят писмени възражения по проекта в едномесечен срок от обнародването на обявлението в „Държавен вестник“ чрез район „Изгрев“, Столична община.

3756

6. – Столичната община на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен проект на план за регулация и застрояване на местност Дианабад – запад с придружаващите го схеми и материали в граници: бул. Симеоновско шосе – ул. Никола Габровски – ул. Св. X.X. – южната граница на УПИ ІV.1523 от кв. 5 – бул. Драган Цанков – ул. Тинтява – ул. Дървенишко шосе – бул. Самоков – ул. Трепетлика – северните граници на кв. 95в и кв. 95б. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ заинтересуваните могат да направят писмени възражения по проекта в едномесечен срок от обнародването на обявлението в „Държавен вестник“ чрез район „Изгрев“, Столична община.

3757

256. – Община Благоевград на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен парцеларен план за изходен тръбопровод за обект МВЕЦ „Благоевградска Бистрица – 2“ в поземлен имот с № 001102, минаващ през поземлен имот № 001416 с площ 0,825 дка – държавна частна собственост, част от отдел 9 „11“ по влязъл в сила ЛУП от 2001 г. на ДГС – Благоевград, землището на с. Бистрица, община Благоевград. Проектът е изложен в стая 222 на община Благоевград. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването на обявлението в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица имат право да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта до общинската администрация.

3700

45. – Община Иваново, област Русе, на основание чл. 28б, ал. 4 във връзка с чл. 28в, ал. 2 ППЗСПЗЗ съобщава, че със Заповед № РД-09-146 от 15.IV.2010 г. на кмета на община Иваново е одобрено изменение на плана на новообразуваните имоти по § 4к, ал. 6 ПЗР ЗСПЗЗ на землищата на с. Пиргово, с. Кошов, с. Тръстеник и с. Мечка, община Иваново, област Русе, одобрен със Заповед № 9500-361 от 30.VI.2008 г. на областния управител на област Русе, в частта за местност Драките (пристанище) в землището на с. Пиргово по отношение на начина на трайно ползване (НТП) на имотите. В 30-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица могат да направят писмени искания и възражения пред кмета на общината.

3656

5. – Община Кърджали на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен проект ПУП – ПП (подробен устройствен план – парцеларен план) за обект „Външен водопровод за захранване с вода и електрозахранване на помпена станция на депо за ТБО“ в землищата на с. Горна гледка, с. Вишеград и с. Островица, община Кърджали. Проектът е изложен в дирекция „АСУТ“ при община Кърджали, стая 214. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересуваните лица по чл. 131 ЗУТ могат да направят писмени възражения, предложения и искания по представения проект, отправени до дирекция „АСУТ“ на общината.

3657

3. – Община Мездра на основание чл. 128, ал. 2 и 12 ЗУТ съобщава, че е изработен подробен устройствен план (ПУП – план за регулация и застрояване (ПРЗ) за преотреждане на части от поземлени имоти от КВС на землищата на с. Горна Бешовица и с. Цаконица за изграждане на 19 възобновяеми енергийни източника – ветрогенератори, за имоти с № 041024 – землище с. Цаконица, № 138010 – землище с. Цаконица, № 039018 – землище с. Цаконица, № 038037 – землище с. Цаконица, № 043005 – землище с. Цаконица, № 040007 – землище с. Цаконица, № 040040 – землище с. Цаконица, № 042004 – землище с. Цаконица, № 035002 – землище с. Цаконица, № 006058 – землище с. Горна Бешовица, № 005016 – землище с. Горна Бешовица, № 167006 – землище с. Горна Бешовица, № 003012 – землище с. Горна Бешовица, № 003024 – землище с. Горна Бешовица, № 052022 – землище с. Горна Бешовица, № 002002 – землище с. Горна Бешовица, № 049008 – землище с. Горна Бешовица, № 050011 – землище с. Горна Бешовица, № 045009 – землище с. Горна Бешовица и парцеларен план за елементи на техническата инфраструктура извън границите на урбанизираната територия – подземен електропровод 20/30 kV за присъединяване на ветрогенераторите към възлова ел. станция в ПИ № 006058 – землище с. Горна Бешовица, и преминаващ през следните имоти: № 000099, 000104, 000107, 000114, 000115, 000116, 000118, 000121, 000122, 000123, 000124, 000125, 000129, 000132, 000134, 000135, 000136, 000137, 000139, 000140, 000141, 000142, 000143, 000144, 000145, 000148, 000156, 000162, 000234, 000283, 000299, 000300, 000316, 000330, 000384, 000385, 000388, 000432, 000501, 000516, 000519, 002014, 168001, 172001, 212015, 165001, 049008, 207007, 207015, 000305, 000314, 050011, 050010, 000306, 000390, 212001, 212007, 213001, 213003, 231005, 213007, 213008 в землището на с. Горна Бешовица, и имоти № 000029, 000606, 000619, 000620, 000623, 000625, 000628, 000632, 000641, 000646, 000651, 000654, 000665, 000668, 000136, 000697, 128017, 128018, 128019, 000066, 035001, 035002, 035003, 035004, 035005, 000081, 038024, 038025, 135006, 135007, 135014, 039018, 039019, 000026, 000031, 000032, 000033, 000034, 000072, 000633, 138007, 138010 и 109006 в землището на с. Цаконица, с възложител „ВАЕИ Енерджи“ – ЕООД, Сливен. Проектите се намират в Общинска администрация – Мездра, стая № 106. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересуваните могат да направят писмени възражения и предложения по проекта до Общинската администрация – Мездра.

3540

81. – Община Несебър на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава на заинтересуваните, че на основание чл. 110, ал. 1, т. 5 ЗУТ е изработен проект на ПУП – парцеларен план за елементи на техническата инфраструктура извън границите на урбанизираните територии – обект „Външно ел. захранване 20 kV на жилищна сграда за сезонно ползване в имот с идентификатор 51500.84.45, местност Кокалу, землище гр. Несебър. Трасето на кабела 20 kV е решено в две части: първата част от трасето започва от БКТП „Агрофреш“ в ПИ 51500.84.30, преминава през същия имот, през улици с идентификатори 51500.86.21, 51500.85.13, през път с идентификатор 51500.84.51 и достига до БКТП – нов в имот с идентификатор 51500.84.45; втората част на трасето започва от съществуващ БКТП „Хендек тарла 3“ в имот с идентификатор 51500.84.21 и от него през имоти с идентификатори 51500.510.69 и 51500.84.51 навлиза в имот с идентификатор 51500.84.45 до БКТП – нов. Трасето и сервитутът на кабела засягат следните имоти: 51500.83.51, 51500.84.1, 51500.84.2, 51500.84.5, 51500.84.6, 51500.84.7, 51500.84.8, 51500.84.9, 51500.84.10, 51500.84.11, 51500.84.12, 51500.84.13, 51500.84.14, 51500.84.15, 51500.84.16, 51500.84.17, 51500.84.18, 51500.84.21, 51500.84.30, 51500.84.31, 51500.84.32, 51500.84.33, 51500.84.36, 51500.84.37, 51500.84.38, 51500.84.39, 51500.84.40, 51500.84.41, 51500.84.42, 51500.84.45, 51500.84.47, 51500.84.49, 51500.84.50, 51500.85.13, 51500.86.21 и 51500.510.69. Проектът е изложен в сградата на Общинската администрация – Несебър, ул. Еделвайс 10, ет. 3, стая 32. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ заинтересуваните могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта до Общинската администрация – Несебър.

3578

644. – Община Петрич, област Благоевград, на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава на заинтересуваните, че е изработен ПУП – парцеларен план, за трасе на външен водопровод до имот 173011, м. Джевезлък, землище гр. Петрич. Трасето и сервитутите, предвидени да преминат в земеделски поземлени имоти в масиви по КВС, като подробно описание на имотите и сервитутите е приложено в табличен вид, неразделна част към ПУП – ПП, както следва: имот № 000793, имот № 000935, имот № 000208 – землище гр. Петрич. Проектът се намира в сградата на община Петрич. В едномесечен срок заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта за подробен устройствен план до общинската администрация.

3693

24. – Община Рила, отдел „УТСК“, на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ обявява на всички заинтересувани лица, че е изготвен проект за подробен устройствен план – парцеларен план, с обхват ПИ 166.024, 166.025 и 166.044 по КВС, третиращ изграждането на битова канализация и пречиствателна станция, на основание чл. 109, ал. 1, т. 2 и чл. 110, ал. 1, т. 5, чл. 134, ал. 1, т. 2 и ал. 2, т. 6 и чл. 135, ал. 3 ЗУТ и съобразен с изискванията на Наредба № 8 за обема и съдържанието на устройствените схеми и планове. В едномесечен срок от обнародването на обявлението в „Държавен вестник“ на основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ заинтересуваните лица могат да направят писмени възражения, предложения и искания по проекта за подробния устройствен план – парцеларен план, пред общинската администрация гр. Рила.

3694

7. – Община Самоков на основание чл. 6, ал. 2 от Правилника за прилагане на Закона за уреждане правата на граждани с многогодишни жилищноспестовни влогове обявава, че проектът за окончателен списък на правоимащи граждани по чл. 7 ППЗУПГМЖСВ за 2010 г. е изложен в общината. На основание чл. 6, ал. 3 от правилника списъкът може да бъде обжалван по реда на Административнопроцесуалния кодекс в 14-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ пред кмета на община Самоков.

3658

46. – Община Силистра на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен проект на подробен устройствен (парцеларен) план за създаване на устройствена основа за реконструкция на водопроводната мрежа на с. Калипетрово в обхват външен напорен водопровод от ПС ІІ подем през външен захранващ водопровод КВ „Калипетрово“ до вътрешна водопроводна мрежа (СК при ул. Ново Петрово), община Силистра. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването на това обявление в „Държавен вестник“ заинтересуваните страни могат да се запознаят с проекта в сградата на Община Силистра и да направят писмени възражения, предложения и искания по него до общинската администрация.

3664

47. – Община Силистра на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен проект на подробен устройствен (парцеларен) план за създаване на устройствена основа за изграждане на отливни канали от преливници № 1 и № 2 от канализационната мрежа на с. Айдемир, община Силистра. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването на това обявление в „Държавен вестник“ заинтересуваните страни могат да се запознаят с проекта в сградата на Община Силистра и да направят писмени възражения, предложения и искания по него до общинската администрация.

3665

48. – Община Силистра на основание чл. 128, ал. 2 ЗУТ съобщава, че е изработен проект на подробен устройствен (парцеларен) план за създаване на устройствена основа за реконструкция на водопроводната мрежа на с. Айдемир в обхват от БПС Раней 1 през напорен външен водопровод НР „Ниска зона“ до НР „Висока зона“, с. Айдемир, община Силистра. На основание чл. 128, ал. 5 ЗУТ в едномесечен срок от обнародването на това обявление в „Държавен вестник“ заинтересуваните страни могат да се запознаят с проекта в сградата на Община Силистра и да направят писмени възражения, предложения и искания по него до общинската администрация.

3666

 

СЪДИЛИЩА

Административният съд – Благоевград, съобщава на основание чл. 181, ал. 1 и 2 АПК, че е постъпила жалба от X.X.X. от Благоевград, ул. Цар Иван Шишман 18, ет. 2, ап. 8, с която са оспорени разпоредбите на чл. 8, ал. 2, 3 и 4, чл. 19а, ал. 7 и 11, ал. 14, т. 31, 41 и 42 и ал. 15, чл. 20 и 23 от Наредбата за опазване на общинската собственост и обществения ред на община Благоевград, изменени с Решение № 80 по протокол № 3 от 27.III.2009 г. на Общинския съвет – Благоевград. По жалбата е образувано адм.д. № 318/2010 по описа на Административния съд – Благоевград, насрочено за разглеждане на 18.VI.2010 г. в 11 ч.

3654

Административният съд – Перник, на основание чл. 188 във връзка с чл. 181, ал. 1 и 2 АПК съобщава, че е постъпило оспорване от X.X.X. – кмет на община Брезник, срещу Решение № 305 по протокол № 6 от 6.IV.2010 г. на ОС – Брезник. С оспореното решение ОС – Брезник на основание чл. 21, ал. 1, т. 23 и ал. 2 ЗМСМА не отменя свое Решение № 302 по протокол № 5 от 18.III.2010 г., с което са изменени и допълнени разпоредби от Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество в община Брезник. По направеното оспорване е образувано адм.д. № 219/2010 по описа на АС – Перник.

3752

Административният съд – София област, на основание чл. 181, ал. 1 и 2 във връзка с чл. 188 АПК съобщава, че е образувал адм.д. № 306/2010 по жалба на община Златица срещу Решение № 273 от 24.II.2010 г., потвърдено с Решение № 275 от 22.III.2010 г. на Общинския съвет – гр. Златица. Конституирани страни по делото са: жалбоподател – Община Златица, представлявана от кмета; ответник – Общинският съвет – гр. Златица, страна – Софийската окръжна прокуратура. Делото е насрочено за 14.VI.2010 г. от 10,30 ч.

3661

Софийският окръжен съд, гр. отделение, 3 въззивен състав, с разпореждане от 20.ІV.2010 г. по гр.д. № 689/2008 призовава X.X.X. – въззиваема страна по гр.д. № 689/2008 по описа на Софийския окръжен съд, за участие в открито съдебно заседание по гр.д. № 689/2008, насрочено за 8.VІ.2010 г. в 14 ч. в София, бул. Витоша 2, Съдебна палата.

3652

Софийският окръжен съд, гр. отделение, 3 въззивен състав, с разпореждане от 20.ІV.2010 г. по гр.д. № 689/2008 призовава X.X.X. – въззиваема страна по гр.д. № 689/2008 по описа на Софийския окръжен съд, за участие в открито съдебно заседание по гр. д. № 689/2008, насрочено за 8.VІ.2010 г. в 14 ч. в София, бул. Витоша 2, Съдебна палата.

3653

Софийският градски съд, I гр. отделене, 13 състав, призовава X.X.X. с последен известен адрес София, кв. Симеоново, ул. Каменица 41А, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда като трето лице помагач по гр.д. № 3606/2008, насрочено за 16.IX.2010 г. в 10 ч., заведено от X.X.X.. Призованият да посочи съдебен адрес, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК (отм.).

3690

Варненският районен съд, XXXIII състав, призовава Станислав Берлин, гражданин на Израел, роден на 19.V.1976 г. в гр. Евпатория, Украйна, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 11.VI.2010 г. в 13,30 ч. като ответник по гр.д. № 9887/2009 по описа на Варненския районен съд, ХХХIII състав, заведено от X.X.X., с правно основание на иска чл. 99, ал. 1 СК. Ответникът да посочи съдебен адрес в страната, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 48, ал. 2 ГПК.

3651

Варненският районен съд, Х граждански състав, призовава X.X.X., с последен известен адрес Варна, ул. Кокиче 23А, сега с неизвестен адрес, да се яви в съда на 5.VІІ.2010 г. в 9 ч. като ответница по гр. д. № 5087/2005, образувано по иск на X.X.X. и X.X.X. по чл. 108 ЗС. Ответницата да посочи съдебен адрес в страната, в противен случай делото ще се гледа при условията на чл. 50, ал. 2 ГПК (отм.).

3737

Бургаският окръжен съд на основание чл. 28, ал. 1 ЗОПДИППД обявява, че е образувал гр.д. № 804 по описа за 2009 г. по предявено на 29.Х.2009 г. мотивирано искане на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност със седалище София, с правно основание по чл. 28, ал. 1 ЗОПДИППД, с цена на иска 255 570,65 лв. срещу X.X.X., лично и в качеството му на ЕТ „X.X. – X.X.“, и X.X.X. за отнемане в полза на държавата на следното имущество на стойност 255 570,65 лв.

На основание чл. 10 във връзка с чл. 4, ал. 1 и 2 ЗОПДИППД от X.X.X. и X.X.X.: имот в Бургас на ул. Антим І № 27А, ет. 2 – жилищен, от цялата двуетажна масивна жилищна сграда, съставляваща северната половина от цялата застроена в парцела сграда, южната половина от която е чужда собственост, с площ на жилището 52 кв.м, ведно с избено помещение с площ 32 кв.м и таванско помещение с площ 44 кв. м, със съответните ид. ч. от общите части на сградата и правото на строеж върху терена, от който се продава: 68/271,75 кв. м от УПИ № 1897, за който по плана на Бургас е отреден парцел VІІ в кв. 37 с граници: изток – УПИ ІІ, запад – ул. Антим І, север – УПИ І, юг – УПИ VІ-1896, придобит с нотариален акт № 4, том 1, рег. № 128, дело № 4/2005 от 26.І.2005 г., акт. № 123, том ІІ, дело № 416/2005, вх. рег. № 775 от 26.І.2005 г., СВ – Бургас, от X.X.X.; лек автомобил марка „ПЕЖО 306“, рег. № А 9047 КМ, рама № VF37ERHYE33039722, двигател № RHY10DYDV400136, дата на първа регистрация – 18.VІІ.2000 г., закупен от X.X.X.; внесени парични средства по картова сметка в левове IBAN BG 51 IORT80451017202800, открита на 22.ХІ.2007 г. в клон „X.X.“, в ТБ „Инвестбанк“ – АД, София, от X.X.X.; внесени парични средства в сметка IBAN BG74UBBS 80021044417520, открита на 7.ІІІ.2008 г. в клон Свиленград, в ТБ „ОББ“ – АД, София, от X.X.X.; внесени парични средства в сметка IBAN BG36UBBS 80024006529320, открита на 6.ІІ.2007 г. в клон Свиленград, в ТБ „ОББ“ – АД, София, от X.X.X.; внесени парични средства по разплащателна сметка в евро IBAN BG78BUIN 74551480512510 в Бизнес център „Бургас“ в ТБ „Алианц Банк България“ – АД, София, от X.X.X.; сумата от продажбата на недвижим имот с нот. акт № 191, том ІІ, рег. № 3129, дело № 332/2004 от 20.V.2004 г./акт № 189, том ХІІІ, дело 3149/2004 г. на СВ – Бургас, в размер 107 570,65 лв. На основание чл. 4, ал. 1 ЗОПДИППД от X.X.X. в качеството му на едноличен търговец ЕТ „X.X. – X.X.“, ЕИК 147150292: внесени парични средства в сметка IBAN BG89UBBS 80021020313720, открита на 7.VІ.2007 г. в клон Свиленград, в ТБ „ОББ“ – АД, София, от ЕТ „X.X. – X.X.“, ЕИК 147150292. Делото е насрочено за разглеждане в открито съдебно заседание за 12.Х.2010 г. в 9,30 ч. В двумесечен срок от обнародването в „Държавен вестник“ на това обявление третите лица, които претендират самостоятелни права върху описаното по-горе имущество или върху отделни имуществени права от него, могат да встъпят в образуваното под горния номер дело, като предявят съответните искове пред Бургаския окръжен съд като първа инстанция.

3655

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17642/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Румекс – 1“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Възраждане“, бул. Ал. Стамболийски 145, с предмет на дейност: търговия на дребно с лекарствени продукти съгласно изискванията на глава десета от Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

81

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18249/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Раис къмпани“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Триадица“, бул. Христо Ботев 38Б, вх. Б, ет. 4, ап. 14, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и в чужбина, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, сделки с недвижими имоти, както и всички други сделки, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., която го управлява и представлява.

82

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 26.ХI.2007 г. по ф.д. № 1779/2007 вписа промени за „Шаршек“ – ООД: вписва като съдружник „Билдко“ – ООД (рег. по ф.д. № 5619/2005); вписва увеличение на капитала на дружеството от 5000 лв. на 325 000 лв. чрез апортна вноска – недвижими имоти на стойност 320 000 лв. съгласно съдебно-техническа оценителна експертиза, приета с определение от 7.VIII.2007 г. на Софийския градски съд, фирмено отделение, 4 състав, по ф.д. № 425/2007; вписва изменение на дружествения договор.

83

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18386/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Калсла“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Красна поляна“, ж.к. Красна поляна 3, бл. 344, вх. Г, ет. 7, ап. 89, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговия, търговско представителство и посредничество, хотелиерство и ресторантьорство (след получаване на съответните лицензи и разрешителни, в случай че се изискват такива), както и всички други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

84

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18401/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Пропърти лега консулт“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Слатина“, ж.к. Редута, ул. Попова шапка 42, ет. 1, ап. 3а, с предмет на дейност: управление и опериране с активи, покупка, строеж, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, консултантски услуги, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X. и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

85

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18157/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Мари – Ел“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Надежда“, ж.к. Надежда 4, бл. 464, вх. Б, ет. 13, ап. 93, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ, ресторантьорски и туристически услуги, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество, превозна, рекламна и информационна дейност, която не противоречи на законодателството (след снабдяване с лиценз за съответните дейности, за които се изисква такъв). Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

86

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 1357/2002 вписа промени за „И – груп“ – ООД: вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружници X.X.X. и X.X.X.; заличава като управител X.X.X.; дружеството продължава дейността си като еднолично дружество с ограничена отговорност „И – груп“ – ЕООД, с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява; вписва нов учредителен акт.

115

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.ХI.2007 г. по ф.д. № 13820/2006 вписа промени за „Монако клуб“ – ООД: вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружници и управители X.X.X. и X.X.X.; вписва като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X.; дружеството продължава дейността си като еднолично дружество с ограничена отговорност „Монако клуб“ – ЕООД; вписа преместване на седалището и адреса на управление в София, район „Витоша“, ул. Вихрен 38, ет. 1; вписва промяна на предмета на дейност: рент-а-кар (отдаване на коли под наем), внос и търговия с леки и тежкотоварни МПС, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, в т.ч. обслужване на автобусни и маршрутни линии, внос и търговия с индустриални машини и съоръжения, ремонт и сервиз на МПС, вътрешна и външна търговия, представителство (без процесуално), посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, рекламна дейност, консултантски услуги, всички други дейности, незабранени със закон; дружеството се управлява и представлява от управителя X.X.X.; вписва нов учредителен акт.

116

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 22.ХI.2007 г. по ф.д. № 9570/2006 вписа промени за „Крее – България“ – ЕАД: заличава като член на съвета на директорите и изпълнителен директор Паскал Албер Александър Дефосе; дружеството се представлява от изпълнителния директор Даниел Жюл Лоран Руст.

117

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 11017/2006 вписа промени за „Ем и Ем вижън“ – ООД: вписва прехвърляне на 25 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружник и управител X.X.X.; дружеството продължава дейността си като еднолично дружество с ограничена отговорност „Ем и Ем вижън“ – ЕООД; вписва промяна на предмета на дейност: рекламна дейност, производствена и търговска дейност, внос и износ на стоки и услуги, ресторантьорство, представителство, посредническа и комисионерска дейност, маркетинг, отдаване под наем и наемане за ползване на недвижими имоти, консултантска дейност, всякаква друга незабранена със закон дейност; дружеството е с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., която го управлява и представлява; вписва нов устав.

118

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 9.ХI.2007 г. по ф.д. № 11282/2005 вписа промени за „Карло“ – ООД: вписва прехвърляне на 25 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружници X.X.X. и X.X.X.; дружеството продължава дейността си като еднолично дружество с ограничена отговорност „Карло“ – ЕООД, с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява; вписва нов учредителен акт.

119

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 7520/2005 вписа промени за „Сервиз финансови пазари“ – ЕООД: заличава като управител X.X.X.; вписва като управител X.X.X..

120

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 7664/2005 вписа промени за „Джи Си Ес България“ – ООД: вписва промяна в наименованието на съдружника „Евробул груп“ – АД, на „Евробул холдинг“ – АД; вписва промяна в адреса на управление – София, район „Средец“, ул. Христо Белчев 8, ет. 4; вписва изменения в дружествения договор.

121

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18400/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Ню уейв пропъртис“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Средец“, ул. Георги Бенковски 6, ет. 1, с предмет на дейност: гражданско и промишлено строителство, ремонт и поддръжка на недвижими имоти, проектиране, строителен и инвеститорски контрол, посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица при сделки с недвижими имоти, управление на недвижими имоти, всякаква друга дейност, разрешена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала „Българо-израелска инвестиционна група“ – АД, и се управлява и представлява от управителя Рон Дихно и X.X.X. заедно и поотделно.

122

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17822/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „ВИГ – МИГ“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Подуяне“, ж.к. Сухата река, бл. 218, ет. 5, ап. 84, с предмет на дейност: строителство, заваряване на цветни метали, тръбопроводи, метални конструкции, изработване на отоплителни тела, вътрешна и външна търговия, производство на промишлени, хранителни, селскостопански и битови стоки, транспортна и строителна дейност, шивашки услуги, хлебарство, сладкарство, консултантска дейност, посредничество, търговия и ремонт на всички видове електроуреди, търговия и ремонт на телевизори, аудио- и видеотехника и всички други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

123

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17609/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Еуротехноинвест“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Триадица“, ул. Янко Забунов 3, с предмет на дейност: търговия на едро с метали и метални изделия и оборудване на енергийната промишленост, електроснабдяване, електропренасяне и електроразпределение, изработване и монтаж на метални конструкции, доставка на машини и технологично оборудване, ремонт, монтаж и оборудване на ел. съоръжения, промишлено и гражданско строителство, строително-ремонтни работи, инженерингова, ремонтна, дистрибуторска, търговска, производствена дейност в страната и в чужбина в областта на енергетиката, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в страната и в чужбина в първоначален, преработен или обработен вид, импорт-експорт, реекспорт, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, рекламни и информационни услуги, наем на движими и недвижими вещи, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X. и X.X. и се управлява и представлява от X.X..

124

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17378/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Дървени подове Стоилов“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Красно село“, ж.к. Красно село, бл. 10, вх. А, ет. 6, ап. 18, с предмет на дейност: строително-монтажни услуги, производство на стоки, разкриване на магазинна мрежа, ресторантьорство, вътрешна и външна търговия, дистрибуция и продажба на едро и дребно на промишлени, селскостопански, битови стоки, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, комисионна и посредническа дейност, складова дейност, пътнически и товарни транспортни услуги в страната и в чужбина, рекламна дейност, всякаква друга дейност в страната и в чужбина, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

125

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 2 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 6715/2006 вписа поемане на предприятието на ЕТ „Катерина Васи – X.X.“ на едноличния търговец X.X.X. от нейната наследница X.X.X. и я вписа като едноличен търговец с фирма „Катерина Васи – X.X.“.

126

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 11938/2006 вписа промени за „Ел Акса“ – ООД: вписва като съдружник Шади Боужи; вписва прехвърляне на 7 дружествени дяла от Хишам Абу Елхейр на Шади Боужи; вписва прехвърляне на 7 дружествени дяла от Адел Яасер Гамил на Шади Боужи.

127

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 3736/2006 вписа промяна за „Бивифон България“ – ЕООД: вписва промяна в адреса на управление – София, район „Красно село“, бул. Генерал Михаил Д. Скобелев 59В, ет. 3, ап. 7.

128

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 3573/2000 вписа промени за „Хермес къмпани консулт – 2000“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X.; вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X.; вписва промяна на наименованието от „Хермес къмпани консулт – 2000“ – ЕООД, на „ВП консулт 2000“ – ЕООД; премества седалището и адреса на управление от район „Красно село“, ул. Хайдушка гора 8 – 12, в район „Витоша“, ж.к. Бъкстон, ул. Вихрен, бл. 39А, вх. В, ет. 1, ап. 47; вписва промяна на предмета на дейност: инвестиции в недвижими имоти, изпълнение на проекти, строителство, представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, консултантски услуги, проучвателна и маркетингова дейност, външна и вътрешна търговия, счетоводни услуги, посредническа дейност по наемане на работа, всички други дейности, разрешени със закон; дружеството се управлява и представлява от X.X.X.; вписва нов учредителен акт на дружеството.

129

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 10159/99 вписа промени за „Юниордент 2000“ – АД: заличава членовете на съвета на директорите; вписва нов съвет на директорите в състав: X.X.X. – председател, X.X.X. – изпълнителен член, и X.X.X.; дружеството се управлява и представлява от изпълнителния член X.X.X.; вписва промени в устава, приети на общо събрание на акционерите, проведено на 31.Х.2007 г.

130

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 60, ал. 4 ТЗ с решение от 27.ХI.2007 г. по ф.д. № 15730/98 вписа прехвърляне на предприятието на ЕТ „X.X.“ като съвкупност от права, задължения и фактически отношения от X.X.X. на X.X.X. и го вписа като едноличен търговец с фирма ЕТ „X.X.“.

131

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.ХI.2007 г. по ф.д. № 8648/98 вписа промени за „Групова стоматологична практика „Имплант – дент 98“ – ООД: вписва промяна на наименованието от „Групова стоматологична практика „Имплант – дент 98“ – ООД, на „Групова практика по дентална медицина „Имплант – дент 98“ – ООД; вписва промяна на предмета на дейност: услуги по дентална медицина; вписва актуализиран дружествен договор.

132

Софийският градски съд на основание чл. 491а, ал. 2 ГПК във връзка с чл. 251, ал. 4 ТЗ с определение от 20.ХI.2007 г. допуска прилагането в търговския регистър по ф.д. № 1062/97 на проверения и приет годишен финансов отчет за 2006 г. на „Никром – мебел“ – АД.

133

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 1062/97 вписа промени за „Никром – мебел“ – АД: вписва увеличение на капитала на дружеството от 82 590 лв. на 247 770 лв. чрез издаване на нови 165 580 поименни акции с право на глас с номинална стойност 1 лв.; заличава като член на съвета на директорите X.X.X.; вписва изменения и допълнения в устава на дружеството, приети на общо събрание на акционерите, проведено на 14.ХI.2007 г.

134

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 10638/96 вписа промени за „Делойт одит“ – ООД: заличава като управител X.X.X.; вписва като управител Максим Касли; вписва изменение в дружествения договор.

135

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 12.ХI.2007 г. по ф.д. № 10270/95 вписа промени за „Камъни и пясък“ – ООД: заличава като управител X.X.X.; вписва като управители X.X.X. и Иржи Мароушек; дружеството се управлява и представлява от двамата управители X.X.X. и Иржи Мароушек винаги заедно или от един от управителите и един от вписаните прокуристи X.X.X. или X.X.X. само заедно.

135

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 11513/2005 вписа промени за „Аси Бул“ – ЕООД: вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва като съдружник X.X.X.; дружеството продължава дейността си като дружество с ограничена отговорност „Аси Бул“ – ООД; вписва промяна на предмета на дейност: експлоатация на газозарядна станция и зареждане с втечнен газ при спазване на законовите изисквания, откриване на магазинна и складова мрежа, развитие на търговска дейност, външна и вътрешна търговия, сделки с интелектуална собственост, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, маркетинг и инженеринг, производство на стоки с цел продажба, комисионерство, хотелиерска и ресторантьорска дейност, рекламна и информационна дейност, други дейности, незабранени със закон; вписва като управител X.X.X.; дружеството ще се управлява и представлява от управителите X.X.X. и X.X.X. само заедно.

136

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 233, ал. 5 ТЗ с решение от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 6517/2005 вписа промяна за „ЧЕЗ България“ – ЕАД: заличава като прокуристи Камил Коцурек и Андреа Врана.

137

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 7515/2004 вписа промени за „Ф солт енд шугър“ – ЕООД: вписва промяна на наименованието от „Ф солт енд шугър“ – ЕООД, на „ФС и Ш“ – ЕООД; вписва промяна на предмета на дейност: търговия с метални изделия, арматурно желязо и арматурни заготовки на едро и дребно, търговия със захар и сол на едро и дребно, маркетинг и реклама, търговско представителство и посредничество, всякаква друга търговска дейност, сделки и услуги, незабранени със закон; вписва нов учредителен акт.

138

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 3407/2004 вписва промяна за „Кросленд“ – ЕООД: премества седалището и адреса на управление в София, район „Триадица“, ул. Деян Белишки 46, вх. Г, ап. Г8.

139

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 5759/2003 вписва промени „Антал“ – ЕООД: премества седалището и адреса на управление в София, район „Триадица“, ул. Деян Белишки 46, вх. Г, ап. Г8; вписва нов учредителен акт.

140

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение от 23.XI.2007 г. по ф.д. № 12702/2003 вписа прехвърляне на предприятието на ЕТ „Ведико – В 04 – X.X.“ като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на „Важа“ – ЕООД.

141

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 4711/2002 вписа промени за „Киип клиин“ – ООД: вписва прехвърляне на 5 дружествени дяла от Ейбил Рамадан Кючюксу на Мухамад Мехди Шамседин; заличава като съдружник и управител Ейбил Рамадан Кючюксу; дружеството продължава дейността си като еднолично дружество с ограничена отговорност „Киип клиин“ – ЕООД, и се управлява и представлява от Мухамад Мехди Шамседин; вписва нов учредителен акт.

142

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 3842/2002 вписа промени за „Теледизайн“ – ЕООД: вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла от „Телелинк“ – АД, на „Ви – инвестмент холдингс“ – БИВИ; заличава като едноличен собственик на капитала „Телелинк“ – АД; заличава като управител X.X.X.; вписва като едноличен собственик на капитала „Ви – инвестмент холдингс“ – БИВИ, Холандия (рег. в Камарата за търговия и индустрия за Амстердам под № 34.264.047; вписва като управител X.X.X.; вписва промяна на седалището и адреса на управление – София, район „Лозенец“, ул. Червена стена 1, вх. А, ет. 9, ап. Б-12; вписва промяна на наименованието от „Теледизайн“ – ЕООД, на „Ви инвестмънт България“ – ЕООД; дружеството се управлява и представлява от X.X.X.; вписва нов учредителен акт.

143

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 15428/97 вписа прехвърляне на предприятието на ЕТ „X.X.“ като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на „Бонев транс“ – ЕООД (рег. по ф.д. № 11427/2006).

144

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 273, ал. 1 ТЗ с решение от 14.ХI.2007 г. по ф.д. № 16388/94 вписа заличаването на „Трансстрой консорциум“ – АД.

145

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 29471/92 вписа промени за „Вилокс груп“ – ЕООД: заличава като управител X.X.X.; вписва като управител Снежана Стойчевич; вписва промени в учредителния акт.

146

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 7040/91 вписа промени за „Инструменти и изделия“ – АД: вписва увеличение на капитала на дружеството от 73 230 лв. на 123 280 лв. чрез издаване на нови 45 500 обикновени поименни акции с право на глас с номинална стойност 1,10 лв.; увеличението е извършено с непарична вноска – оборудване на стойност 51 041 лв. съгласно заключение на съдебно-оценителна експертиза, приета с определение на СГС от 26.Х.2007 г. по дело № 518/2007; вписва решението на общото събрание на акционерите, проведено на 15.ХI.2007 г. за приемане на нов устав на дружеството.

147

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 21.ХI.2007 г. по ф.д. № 12873/91 вписа промени за „Строителна механизация – СФ“ – АД: вписва увеличение на капитала на дружеството от 59 223 лв. на 302 223 лв. чрез издаване на нови 243 000 поименни акции с номинална стойност 1 лв.; капиталът е увеличен с непарична вноска – право на собственост върху МПС (моторни превозни средства) и ПС (превозни средства) съгласно автотехническа експертиза, приета с определение от 26.IХ.2007 г. на Софийския градски съд, фирмено отделение, 4 състав, по дело № 334/2007; вписва решението на общото събрание на акционерите от 14.ХI.2007 г. за промени в устава.

148

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ и § 5 ЗДЛ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 11851/90 вписа промени за „Класика – Гема“ – ООД: деноминира капитала на дружеството от 5 000 000 лв. на 5000 лв., в т.ч. и размера на дяловете; премества седалището и адреса на управление в София, район „Овча купел“, ул. Маньово бърдо 7; заличава от предмета на дейност „транспортна дейност в страната и в чужбина“; вписва нов дружествен договор.

149

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 2745/2002 вписа промени за „Лисет“ – ЕООД: вписва промяна на седалището и адреса на управление – София, район „Възраждане“, ул. Перник 114, ет. 5, ап. 33; вписва като прокурист X.X.X.; дружеството се управлява и представлява от управителя X.X.X. и от прокуриста X.X.X. заедно и поотделно; вписва промяна в устава.

150

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 30.ХI.2007 г. по ф.д. № 8734/2001 вписа промени за „Улично осветление“ – ЕАД: вписва като едноличен собственик на капитала „Елаците – Мед“ – АД (рег. по ф.д. № 4788/91 по описа на СОС); вписва увеличаване броя на членовете на съвета на директорите от 3 на 5 членове; заличава като членове на съвета на директорите X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; вписва като членове на съвета на директорите „Геотехмин“ – ООД (рег. по ф.д. № 14041/90), представлявано от X.X.X., „Елаците – Мед“ – АД (рег. по ф.д. № 4788/91 по описа на СОС), представлявано от X.X.X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X.; вписва като изпълнителен директор X.X.X.; вписва като председател на съвета на директорите X.X.X.; вписва като зам.-председател на съвета на директорите „Елаците – Мед“ – АД (рег. по ф.д. № 4788/91 по описа на СОС), представлявано от X.X.X.; дружеството се представлява от изпълнителния директор X.X.X.; вписва нов устав, приет с решение на едноличния собственик на капитала от 20.ХI.2007 г.

151

Софийският градски съд на основание чл. 491а, ал. 2 ГПК във връзка с чл. 251, ал. 4 ТЗ с определение от 27.ХI.2007 г. допуска прилагането в търговския регистър по ф.д. № 15187/2000 на проверения и приет годишен финансов отчет за 2006 г. на „Славия – спортес“ – АД.

152

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 8286/2001 вписа промени за „МТМ 04“ – ООД: заличава като управител X.X.X.; вписва като управител X.X.X.; дружеството се управлява и представлява от управителя X.X.X..

153

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18357/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Некст АТВ“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Оборище“, ул. Земен 2, вх. Г, ет. 3, ап. 60, с предмет на дейност: ресторантьорство, търговия (външна и вътрешна), транспортна дейност, рент-а-кар, складова, лизингова дейност, посредническа дейност, агентска дейност, маркетингова, сервизна и производствена дейност, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

154

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17720/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Криейдж“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, ж.к. Красна поляна 2, бл. 233, вх. А, ет. 3, ап. 8, с предмет на дейност: вътрешен и външен дизайн, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

155

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18006/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Адвоконсулт файненшъл анд адвайзори сервисес “ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Изгрев“, ж.к. Дианабад, бл. 47 – 48, вх. Е, ет. 6, ап. 100, с предмет на дейност: консултантски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален или обработен вид, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни или други услуги. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 10 000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

156

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17688/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Карузо К и К“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Овча купел“, ж.к. Овча купел, бл. 524, вх. Г, ет. 6, ап. 105, с предмет на дейност: транспорт, логистика, спедиторска дейност, производство и търговия с потребителски стоки, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми, търговия с цветя и декоративни храсти, както и всякаква дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

166

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17711/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „К и С пропърти консулт“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Подуяне“, ж.к. Хаджи Димитър, бл. 185, вх. А, ет. 3, ап. 7, с предмет на дейност: инженерингова и строителна дейност, консултантски услуги, покупко-продажба на имоти, изготвяне на проекти в сферата на околната среда, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговия на едро и дребно, внос и износ, търговско представителство и посредничество, хотелиерство, ресторантьорство (след получаване на съответните лицензии и разрешителни, в случай че се изискват такива), както и всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и Сухейл Фрейдж, които го управляват и представляват заедно и поотделно.

167

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17706/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Роко 588“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Лозенец“, кв. Лозенец, ул. Драгалевска, бл. 23 – 29, вх. Б, ет. 1, ап. 12, с предмет на дейност: кафетерия, ресторантьорство, хотелиерство, организиране и експлоатация на увеселителни заведения и заведения за обществено хранене, търговия на едро и дребно с хранителни продукти, производство, преработка, доставка и търговия с местна и вносна селскостопанска продукция, полуфабрикати и готови храни от нея, комисионна и рекламна дейност, представителство и агентство на български и чуждестранни фирми в страната и в чужбина, вътрешна и външна търговия във всички форми и с всякакви стоки, разрешени със закон, организиране, изграждане и функциониране в страната на търговски обекти, всякаква друга стопанска дейност, незабранена от законодателството. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

168

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17881/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Мегафармация“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Витоша“, кв. Павлово, ул. Купените 14, ап. 8, с предмет на дейност: консултантска дейност и услуги, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, складови сделки и транспортна дейност, франчайзингови услуги, покупка и продажба, внос и износ на стоки, суровини и материали в страната и в чужбина в първоначален, преработен или обработен вид, вкл. от собствено производство, сделки с недвижими имоти, както и всякакви други разрешени със закон сделки и дейности с упражняването им в страната и в чужбина. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

169

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18075/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Ис – Ин Ръш“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Слатина“, ул. Гео Милев 1, бл. 3, ет. 5, ап. 18, с предмет на дейност: производствена и търговска дейност, посредничество, представителство и комисионерство на български и чуждестранни юридически и физически лица в страната и в чужбина, покупко-продажба на стоки, транспортна дейност, маркетинг, лизинг, реклама, проектантска и строителна дейност, хотелиерство и ресторантьорство, внос, износ и реекспорт на всякакви стоки, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

170

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18446/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Милано 2007“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Възраждане“, ул. Марко Балабанов 10, вх. А, ет. 3, ап. 9, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и в чужбина, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, сделки с недвижими имоти, както и всякакви други сделки, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала Аракелян Валерий, който го управлява и представлява.

171

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18250/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Глобатерна“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Възраждане“, ул. Пиротска 46, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и в чужбина, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, сделки с недвижими имоти, както и всякакви други сделки, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала Ел-Джамал Заки, който го управлява и представлява.

172

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.ХI.2007 г. по ф.д. № 13339/2007 вписа промени за „Форестхол дивелопмънт“ – ЕООД: вписва прехвърляне на 100 дружествени дяла от X.X.X. на Пол Андрю Барлоу; заличава като едноличен собственик и управител X.X.X.; вписва като едноличен собственик на капитала и управител Пол Андрю Барлоу, който ще управлява и представлява дружеството; вписва нов учредителен акт.

173

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17809/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Сигма пласт“ – ООД, със седалище и адрес на управление гр. Нови Искър, район „Нови Искър“, ул. Иван Вазов 5, с предмет на дейност: производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма, строително-монтажни и ремонтни работи, транспортно-спедиционна и складова дейност, вътрешно- и външнотърговска дейност, както и всякаква друга незабранена със закон дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

174

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17510/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Теа логистик“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Лозенец“, ул. Христо Смирненски 54, вх. А, ет. 4, ап. 11, с предмет на дейност: строително-ремонтна дейност, спедиторска и транспортна дейност, информационна, маркетингова и консултантска дейност, вътрешно- и външнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно, а за сключване на сделки с материален интерес, надвишаващ 30 000 лв., само заедно.

175

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17835/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Бизнес солюшънс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Красно село“, ул. Даме Груев 1, ет. 4, с предмет на дейност: покупко-продажба на недвижими имоти, цялостно строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество, агентство и реклама, вътрешна и външна търговия, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала „Рафаел Холдингс Лимитид“ и се управлява и представлява от управителя Васос Андреу.

176

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 9.ХI.2007 г. по ф.д. № 6404/2003 вписва промени за „Рибагин дент – групова практика за първична извънболнична стоматологична помощ“ – ООД: променя наименованието на „Групова практика за първична медицинска помощ по дентална медицина Рибагин дент“ – ООД; вписва промени в дружествения договор.

177

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 9389/2003 вписа промени за „Легал сървисис“ – ООД: премества адреса на управление в София, район „Слатина“, ж.к. Гео Милев, ул. Хемус 16, вх. А, ет. 2, ап. 5; вписва промяна в предмета на дейност: консултантски услуги, посреднически и комисионерски услуги, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, както и всякакви други търговски дейности, незабранени със закон.

178

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 5855/2004 вписа промени за „Ес Ти Би Ес“ – ООД: заличава като съдружник X.X.X.; вписва прехвърляне на 34 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва актуализиран дружествен договор.

179

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 838/2004 вписа промени за „Амбулатория за групова практика за първична извънболнична стоматологична помощ Дентагард“ – ООД: променя наименованието на „Амбулатория за групова практика за първична извънболнична помощ по дентална медицина Денгагард“ – ООД: вписва промяна в предмета на дейност: осъществяване на първична извънболнична помощ по дентална медицина по смисъла на чл. 11 от Закона за лечебните заведения, както и други търговски сделки за нуждите на осъществяваната дейност по дентална медицина и за обслужване на пациентите; вписва нов дружествен договор.

180

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 27.ХI.2007 г. по ф.д. № 3121/2004 вписа промени за „Е.Г. – Банско“ – ЕООД: заличава като управител X.X.X.; вписва като управител X.X.X., който ще управлява и представлява дружеството; премества седалището и адреса на управление в София, район „Триадица“, бул. Пенчо Славейков 29, ет. 1, ап. 3; вписва нов учредителен акт.

181

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 2506/2004 вписа прекратяването на „Саниране на сгради и съоръжения“ – АД, и го обявява в ликвидация с ликвидатор „Икономист – М“ – ЕООД (рег. по ф.д. № 381/2002 по описа на СГС), чрез управителя му X.X.X. и със срок за ликвидацията 7 месеца.

182

Софийският градски съд на основание чл. 491а, ал. 2 ГПК във връзка с чл. 251, ал. 4 ТЗ с определение от 27.ХI.2007 г. допуска прилагането в търговския регистър по ф.д. № 6881/2004 на проверения и приет годишен финансов отчет за 2006 г. на „Електрисити дистрибюшън мениджмънт – Е.Д.М.“ – АД.

183

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 26.ХI.2007 г. по ф.д. № 5976/2004 вписа промени за „Евроконструкции“ – ООД: вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла от „Тобо – Конструкции“ – ООД, на „Дем“ – АД; заличава като съдружник „Тобо – Конструкции“ – ООД (рег. по ф.д. № 7934/2002 по описа на СГС); дружеството продължава дейността си като „Евроконструкции“ – ЕООД, с едноличен собственик на капитала „Дем“ – АД, Република Гърция; дружеството ще се управлява и представлява от управителя X.X.X.; вписва нов учредителен акт.

184

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.ХI.2007 г. по ф.д. № 146/2004 вписа промяна за „Амбулатория за групова практика за първична стоматологична помощ – ЕМВ“ – ООД: променя наименованието на „Амбулатория за групова практика за първична дентална помощ – ЕМВ“ – ООД.

185

Софийският градски съд допуска поправка на явна фактическа грешка в решението си от 17.VIII.2005 г. по партидата на „Сиан“ – ООД, в името на един от съдружниците, вписано погрешно като X.X.X. вместо X.X.X..

186

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 27.ХI.2007 г. по ф.д. № 9434/2005 вписа промени за „Сиан“ – ООД: вписва прехвърляне на 25 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружник X.X.X.; вписва като съдружник X.X.X.; заличава като управител X.X.X.; вписва като управител X.X.X.; дружеството ще се управлява и представлява от управителите X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

187

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 14133/2005 вписа промени за „ЕЦЕ проектмениджмънт България“ – ЕООД: премества седалището и адреса на управление в София, район „Оборище“, ул. Стара планина 5, ет. 4; вписва изменения в учредителния акт.

188

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 5.ХI.2007 по ф.д. № 6468/2005 вписа промени за „Глори“ – ООД: заличава като съдружник и управител X.X.X.; вписва прехвърляне на 2,5 дружествени дяла от X.X.X.-X. в качеството й на законен наследник на X.X.X. на X.X.X.; вписва прехвърляне на 5 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва като съдружник и управител X.X.X.; дружеството ще се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно; вписва нов дружествен договор.

189

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.ХI.2007 г. по ф.д. № 10708/2005 вписа промени за „Фриц Квестер Лиегеншафтсфервалтунг България“ – ЕООД; премества седалището и адреса на управление в София, район „Средец“, ул. Славянска 13; вписва промени в учредителния акт.

190

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 12325/2005 вписа промени за „Булбетон“ – ЕООД: заличава като управител X.X.X.; вписва като управител X.X.X.; дружеството ще се управлява и представлява от X.X.X. и прокуристката X.X.X. само заедно.

191

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.ХI.2007 г. по ф.д. № 10728/2005 вписа промени за „Групова практика за първична медицинска помощ – стоматологична – Трансбалкандент“ – ООД: променя наименованието на „Групова практика за първична медицинска помощ – дентална – Трансбалкандент“ – ООД; вписва промяна в предмета на дейност: групова практика за първична извънболнична дентална помощ в областта на диагностиката и лечението на болни, профилактика, консултации в областта на денталната медицина, предписване на лабораторни и други изследвания, експертиза на временна нетрудоспособност, здравна промоция, издаване на документи във връзка с дейността, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, търговски сделки за нуждите на осъществяваните от дружеството медицински дейности и за обслужване на пациенти, както и всякаква друга дейност, незабранена със Закона за лечебните заведения; вписва нов дружествен договор.

192

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 16276/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „М експрес къмпани“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Младост“, ж.к. Младост, бл. 1, ет. 4, ап. 415, с предмет на дейност: транспортна дейност в страната и в чужбина, спедиция, услуги с механизация, покупко-продажба на нови и стари автомобили и авточасти за тях, посредническа и консултантска дейност в областта на продажбата на недвижими имоти, внос, износ, производство и търговия с всякакви промишлени и хранителни стоки и разкриване на мрежа от фирмени магазини за търговия с тях, хотелиерство, ресторантьорство и туристическа дейност, лизингова дейност и бартер, търговско представителство, посредничество и агентство на чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

193

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18168/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Арктик – 2007“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Изгрев“, ул. Фредерик Жолио-Кюри 3, вх. 1, ет. 1, ап. 1, с предмет на дейност: проектиране, монтаж, поддръжка, ремонт и търговия с промишлени, търговски и битови хладилници, климатични и топлинни машини и инсталации, консултантска дейност в областта на хладилната и топлинната техника, ремонт, монтаж и търговия с компютри и части за тях, компютърни услуги, търговия с промишлени, хранителни, селскостопански стоки, рекламна, комисионна, спедиционна, лизингова, превозна, хотелиерска, туристическа, информационна, вътрешно- и външнотърговска дейност, научна и научноизследователска дейност, проектиране и монтаж на електроинсталации и контролно-измервателни прибори и автоматика, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

194

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение от 27.ХI.2007 г. по ф.д. № 18381/2007 вписа в търговския регистър еднолично акционерно дружество „София Арена“ – ЕАД, със седалище и адрес на управление София, район „Лозенец“, ул. Д. Хаджикоцев 88, с предмет на дейност: бизнес и финансови консултантски услуги, лизингови и консултантски услуги, търговско посредничество и представителство, комисионни и спедиционни услуги, сделки с интелектуална собственост и всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 50 000 лв., разпределен в 1000 поименни акции с номинална стойност 50 лв. всяка една, с едноличен собственик на капитала Едуард Крал, със съвет на директорите в състав: Марио Ачарди – председател, X.X. – зам.-председател, и Едуард Крал – изпълнителен директор, и се представлява от изпълнителния директор Едуард Крал.

195

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18525/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „София Акаунтинг Ентърпрайз“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Красно село“, ул. Ивайло 31, вх. А, ап. 5, с предмет на дейност: организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, консултантски услуги, данъчно-счетоводни услуги, търговско представителство и посредничество, рекламно-информационни услуги, сделки с интелектуална собственост, строителни и строително-ремонтни услуги, посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, както и всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

196

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18495/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Голди констръкшънс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Красно село“, ул. Чучулига 8, вх. А, ап. 5, с предмет на дейност: сделки и посредничество при сделки с недвижими имоти (брокерска дейност), производство на стоки за бита, вътрешна и външна търговия, патентна, лизингова, научно-информационна, инженерингова, конструкторска, комисионна, складова и спедиторска дейност, сделки с интелектуална собственост, търговия на едро и дребно, внос, износ и реекспорт, франчайзинг, транспортна дейност, превоз на пътници и товари, проектиране, изработка и монтаж на инсталации, облицовки, ново строителство и ремонт на недвижими имоти, вътрешна архитектура и дизайн, инженерингова и проектантска дейност, металообработване, хотелиерство, ресторантьорство, лизингова и маркетингова дейност, търговско представителство и посредническа дейност, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица, производство и реализация на всякакви стоки и услуги и всякакви други дейности, незабранени със закон, с изключение на банково и застрахователно дело. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

197

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение от 28.ХI.2007 г. по ф.д. № 17802/2007 вписа в търговския регистър акционерно дружество „Фючърсна борса София“ – АД, със седалище и адрес на управление София, район „Триадица“, ул. Три уши 8, ет. 6, с предмет на дейност: организиране и търговия със стоки и услуги, посредничество при сключване на договори за стоки и услуги и всякаква друга дейност, за която няма забрана, установена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 50 000 лв., разпределен в 50 000 поименни акции с номинална стойност 1 лв. всяка една, с едностепенна система на управление – съвет на директорите с мандат 3 години от 3 членове в състав: X.X.X. – председател, X.X.X. – изпълнителен директор, и X.X.X. – член, и се представлява от изпълнителния директор X.X.X..

198

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17619/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Принсес пропъртис“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Средец“, ул. Г. С. Раковски 130, ет. 1, ап. 4, с предмет на дейност: покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, производство и търговия със стоки и услуги в страната и в чужбина, програмни услуги, рекламна, преводаческа, издателска, консултантска, транспортна и спедиторска дейност, ресторантьорство, хотелиерство, туроператорска дейност, вътрешен и международен туризъм, покупка, строеж и обзавежда на недвижими имоти с цел продажба, търговско представителство и посредничество, лизинг (дейност, за която се изисква лиценз, разрешително или регистрация, ще се извършва след надлежното получаване на съответния лиценз, разрешително или регистрация). Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници Майкъл Джоузеф Антъни Нестор и Луиза-Анн Къртис, които го управляват и представляват заедно и поотделно.

199

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18412/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Идея солюшънс“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Сердика“, ул. Кавала 8, вх. Б, ет. 4, ап. 15, с предмет на дейност: търговия с компютри, части и принадлежности към тях, консумативи, софтуер, хардуер, програмни продукти и др., консултантска, рекламна, маркетингова дейност, вътрешно- и външнотърговска дейност, предприемаческа дейност, както и всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

200

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 21.ХI.2007 г. по ф.д. № 12257/2007 вписа промени за „Джипси ТВ“ – АД: заличава като член на съвета на директорите X.X.X.-X.; вписва като член на съвета на директорите X.X.X. и като председател на съвета на директорите X.X.X.; дружеството ще се управлява и представлява от председателя на съвета на директорите X.X.X. и изпълнителния директор X.X.X. заедно и поотделно.

201

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18513/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Авто – Си“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Люлин“, ж.к. Люлин, бл. 442, вх. 1, ет. 8, ап. 22, с предмет на дейност: сервизно обслужване и ремонт на моторни превозни средства, търговско представителство и посредничество, консултантска и комисионна дейност на местни и чуждестранни лица, мениджмънт и рекламна дейност, покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина, външна и вътрешна търговска дейност, търговия на едро и дребно, производство на стоки и услуги, строително-монтажна и строително-ремонтна дейност, строителство, покупко-продажба на недвижими имоти, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

202

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18445/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Осмото чудо“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Средец, ул. Уилям Гладстон 62, с предмет на дейност: сладкарство, ресторантьорство, търговия, търговско представителство и посредничество, внос и износ, консултантски услуги, както и всякаква друга дейност, разрешена със закон, а дейностите, за които отделен закон предвижда извършването им с разрешение на държавен орган – след получаване на съответен лиценз или разрешение. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 20 000 лв., със съдружници X.X.X.-X., X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X.-X. и X.X.X. заедно.

203

Софийският градски съд допуска поправка на явна фактическа грешка в решение № 1 от 9.VIII.2007 г. по партидата на „Джипси ТВ“ – АД, с която в състава на съвета на директорите вместо X.X.X. да се чете X.X.X.-X..

204

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17839/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Госпел медия“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Витоша“, ул. Мала кория 7, с предмет на дейност: издаване и разпространение на книги и други печатни произведения, производство и разпространение на аудио-визуални продукти и информационни носители, интерактивна мултимедия, организиране и озвучаване на културни мероприятия, импресарска и продуцентска дейност, преводачески услуги, легализация на документи, езиково обучение, ресторантьорство и хотелиерство, туроператорска и туристическа агентска дейност, търговия в страната и в чужбина, търговско представителство, агентство, посредничество и комисионерство, предприемаческа, маркетингова, рекламна, консултантска, лизингова и информационна дейност, външнотърговска дейност – импорт, експорт, реекспорт, бартер, автотранспортни и спедиторски услуги (без пощенски пратки), както и всякакви други търговски дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

205

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17880/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Глобал билд груп“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Овча купел“, ул. Боряна 37, офис 5, с предмет на дейност: външна и вътрешна търговска дейност във всички разрешени със закон форми и с всякакви стоки, консултантски услуги в областта на строителството на промишлени и жилищни сгради, управление и контрол на строителни проекти, както и на търговски дружества, инженерингова, маркетингова, лизингова, иновационна и информаторска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, всякаква друга дейност, която има търговски характер и не е забранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X.-X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

206

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17844/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Тария ГВ“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Люлин“, ж.к. Люлин, бл. 732, вх. Г, ап. 86, с предмет на дейност: транспортни услуги и всякаква друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

207

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18336/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Йор биг инвестмънтс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Изгрев“, ж.к. Изток, парк-хотел „Москва“, ет. 4, офис 404, с предмет на дейност: бизнес консултации, търговия с недвижими имоти, посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, вътрешна и външна търговия, търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, внос-износ на продукти на хранително-вкусовата промишленост, комисионна, спедиционна дейност, строителство, хотелиерство и ресторантьорство, транспортни услуги в страната и в чужбина, търговия с твърди и течни горива, търговия с резервни части – нови и втора употреба, и всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала Йоанис Мораитис, който го управлява и представлява.

208

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17943/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Алекс – строй“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Връбница“, кв. Обеля 2, бл. 257, ет. 8, ап. 95, с предмет на дейност: ремонт и строителство, външна и вътрешна изолация на сгради, строеж и реставрация на къщи и сгради и други битови услуги, комисионна, маркетингова, търговска дейност в страната и в чужбина, търговско посредничество, представителство и агентство на чуждестранни и местни лица, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно.

209

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18178/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Термопор“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Слатина“, ул. Гео Милев 114, бл. 58, ет. 14, ап. 76, с предмет на дейност: производство и търговия с различни видове стоки, външна търговия, международен и вътрешен транспорт, покупка, строеж и сделки с недвижими имоти, сервизна, консултантска и рекламна дейност и различни видове услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

210

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17245/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Виа проект“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Средец“, ул. Юри Венелин 4, ет. 4, ап. 12, с предмет на дейност: проектантска дейност, консултантска дейност и услуги в областта на инвестиционното проектиране, търговска дейност, както и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., която го управлява и представлява.

211

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18557/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Мира – 07“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, ж.к. Банишора, ул. Братя Миладинови 100, ет. 2, ап. 4, с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, агентска, комисионерска и лизингова дейност, рекламна и издателска дейност, консултантска дейност в сферата на финансите и правото, маркетинг и мениджмънт, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници „Серви Капел“ – ООД, и Давид Лазаро Бори, който го управлява и представлява.

212

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18237/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Софийски строежи 2008“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Люлин“, ж.к. Люлин, бл. 622, вх. В, ет. 1, ап. 45, с предмет на дейност: строителни и строително-ремонтни дейности, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всякакви други сделки и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

213

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18242/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Ем енд Ем про груп“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Младост“, ж.к. Младост 4, бл. 458, вх. 7, ет. 6, ап. 16, с предмет на дейност: търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всякакви други сделки и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

214

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17669/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Вице верса“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Искър“, ж.к. Дружба, бл. 227, вх. А, ет. 12, ап. 79, с предмет на дейност: преводаческа дейност, провеждане на езикови курсове, консултантски услуги, вътрешна и външна търговия, туристически услуги в страната и в чужбина, рекламна дейност, търговско представителство и посредничество, покупко-продажба на недвижими имоти, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

215

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18284/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Бина – 3“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Надежда“, ж.к. Свобода, ул. Петър Панайотов 12, с предмет на дейност: строителство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, наемане на недвижими имоти, отдаване под наем, преотдаване, както и всякакви други търговски услуги, дейности и сделки, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

216

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17683/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Пик риълити“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Триадица“, ул. Кърниградска 7, ет. 2, ап. 5, с предмет на дейност: покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти, покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, внос, износ, търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна, складова, превозна, лицензионна дейност, дейност в областта на авторските права, интелектуалната собственост, софтуерни услуги, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, лизингова дейност и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

217

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18238/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Стройкорект“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Люлин“, ж.к. Люлин, бл. 908, вх. Б, ет. 8, ап. 44, с предмет на дейност: строителни и строително-ремонтни дейности, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всякакви други сделки и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

218

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18233/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Демимар“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Витоша“, кв. Владая, ул. Юрушки мостове 12, с предмет на дейност: търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всякакви други сделки и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

219

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18189/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Ел 2007“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Младост“, ж.к. Младост 1А, бл. 526, вх. 4, ет. 5, ап. 71, с предмет на дейност: проектиране, инженеринг, консултантска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, вътрешно- и външнотърговски сделки, рекламна дейност, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякакви други търговски сделки и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

220

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 14, ал. 4 ТЗ с определение по ф.д. № 17871/2007 вписа промяна за „Ес Пи Ай – 95“ – АД: премества седалището и адреса на управление от Поморие, ул. Ахелой 8, в София, район „Триадица“, бул. България 83А.

221

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.ХI.2007 г. по ф.д. № 4264/2007 вписа промени за „Електра – консулт“ – ЕООД: заличава като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X.; вписва прехвърляне на 500 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; вписва като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., която ще управлява и представлява дружеството; вписва нов учредителен акт на дружеството.

222

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17988/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Кристал клийн“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Красно село“, ж.к. Лагера, бл. 45, вх. В, ет. 4, ап. 56, с предмет на дейност: почистване на домове, офиси, магазини и сгради, консултантска дейност, внос и износ, маркетинг и рекламна дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, вътрешно- и външнотърговска дейност, ресторантьорство и хотелиерство, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

223

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18258/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Сим компютърс“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Младост“, ж.к. Младост 1, бл. 93, вх. Б, ет. 8, ап. 103, с предмет на дейност: покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, внос и износ и всякакви други сделки и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

224

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18308/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Вианди“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Триадица“, ж.к. Мотописта 2, ул. Рикардо Ваккарини 4, ап. 16, с предмет на дейност: ресторантьорство, покупко-продажба на стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, проучвателна и маркетингова дейност в областта на рекламата, комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, внос и износ на стоки и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

225

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18116/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „График“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Лозенец“, ул. Света гора 35, ет. 5, с предмет на дейност: проектиране, строителство, ремонт и обзавеждане на сгради с цел продажба, търговия със строителни материали, минерални мазилки, бои и други строителни материали и продукти на строителството, ново строителство, ремонт на сгради, вкл. на покривни конструкции и хидроизолации на покриви, търговия на едро и дребно със стоки за народно потребление и строителни машини, консултантска дейност и консултантски услуги, ресторантьорство, кафе, хотелиерство, туристически услуги, транспортни и таксиметрови услуги в страната и в чужбина, покупко-продажба на недвижими имоти и селскостопанска продукция – растителна и животинска, посредническа, търговско-представителна, рекламна и външнотърговска дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

226

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 27.ХI.2007 г. по ф.д. № 11161/2007 вписа промени за „Югоизточен фонд за развитие“ – АД: заличава като член на съвета на директорите и изпълнителен член X.X.X.; вписва като член на съвета на директорите X.X. и като изпълнителен член на съвета на директорите X.X.; премества адреса на управление в София, район „Красно село“, ул. Нишава 33, ет. 2, ап. 5; вписва нов устав, приет на общото събрание на акционерите, проведено на 22.ХI.2007 г.

227

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18330/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Резорт ПГП“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Лозенец“, ул. Бигла 39, с предмет на дейност: придобиване, управление и разпореждане с недвижими имоти и вещни права върху тях, строителство, ремонт и поддръжка на жилищни, административни, промишлени и селскостопански сгради и съоръжения в страната и в чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, рекламни, информационни и други услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

228

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18324/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Валена 07“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Люлин“, ж.к. Люлин, бл. 217, вх. Б, ап. 28, с предмет на дейност: покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, внос, износ, търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна, складова, превозна, лицензионна и дейност в областта на авторските права, интелектуална собственост, софтуерни услуги, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, лизингова дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, маркетинг, консултантска дейност и всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

229

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18198/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Кетер – 1“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Надежда“, ж.к. Свобода, ул. Петър Панайотов 12, с предмет на дейност: строителство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, наемане на недвижими имоти, отдаване под наем, преотдаване, както и всякакви други търговски услуги, дейности и сделки, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

230

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17661/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Ви Би кар екстрас“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Красно село“, ж.к. Хиподрума, бл. 12, ет. 2, ап. 6, с предмет на дейност: предоставяне на авто-електро услуги, търговия на едро и дребно, вкл. с автомобили и части, външно- и вътрешнотърговска дейност, както и всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

231

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18371/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Вай – Марк 57“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Подуяне“, ул. Баба Вида, бл. 140, вх. А, ет. 1, ап. 3, с предмет на дейност: проучвателна, проектантска дейност, селско стопанство, строителство, внос, износ, международен туризъм, логистика, транспортни и спедиторски услуги, вътрешнотърговска и консултантска дейност, маркетинг и реклама, както и всякаква друга незабранена със закон дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

232

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 16501/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Проодит“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, ж.к. Яворов, бл. 23, вх. Б, с предмет на дейност: създаване, тестване, развойна дейност, разпространение и търговия с новаторски информационни и комуникационни технологии за счетоводно отчитане на движението на паричните потоци при изработката и отчитане изпълнението на бюджети на микро- и макрониво на икономическата дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

233

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение от 20.XI.2007 г. по ф.д. № 1943/94 вписа прехвърляне на предприятието на ЕТ „Денис – Комтех – X.X.“ като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на „Джордан дизайн 2000“ – ЕООД (рег. по ф.д. № 15624/2006 по описа на СГС).

234

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18169/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Компютър трабълшутърс – Младост“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Младост“, ж.к. Младост 1, бл. 27, ет. 11, ап. 80, с предмет на дейност: компютърни услуги, компютърна поддръжка, обучение и консултации по компютърни въпроси, търговска дейност в страната и в чужбина, търговско представителство, посредничество и агентство в страната и в чужбина, както и всякаква друга дейност, за извършването на която няма предвидена изрична законова забрана. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

235

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17993/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Гуга“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Възраждане“, ул. Овче поле 144, ет. 6, ап. 30, с предмет на дейност: изработване на софтуерни продукти и решения, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, складови, комисионни, спедиционни, превозни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

236

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17938/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Маринко строй“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Триадица“, кв. Кръстова вада, ул. Асен Найденов 13, с предмет на дейност: спедиция, транспорт, логистика, внос-износ, търговия с леки, лекотоварни и тежкотоварни нови автомобили и автомобили втора употреба, отдаване на автомобили под наем, ремонтна дейност, представителство, посредничество, агентство, консултантска дейност, покупко-продажба, наем, сделки от всякакъв вид с недвижими имоти и движимо имущество, строителство, цялостно проучване, проектиране, контрол, строителство и монтаж на жилищни, промишлени, спортни и обслужващи сгради и съоръжения, както и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

237

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18216/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Финконсулт – 2007“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Подуяне“, ж.к. Левски Г, бл. 33, вх. Б, ап. 44, с предмет на дейност: финансови, данъчни и инвестиционни консултации, данъчно обслужване, представителство, брокерска дейност, реклама, консултантска, посредническа, инвеститорска и предприемаческа дейност в областта на строителството и пазара на недвижими имоти, сделки с недвижими имоти, отдаване на рекламни площи под наем, търговско представителство, посредничество и комисионерство, логистика, управленски услуги, туризъм, внос, износ, бартер и реекспорт на стоки, хотелиерство, извършване в страната и в чужбина на всякакви строителни, монтажни и ремонтни работи и дейности, транспортни услуги, продажба на всякакви стоки и материали, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

238

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18028/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Омега България“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Слатина“, ж.к. Христо Смирненски, бл. 62, вх. Б, ап. 86, с предмет на дейност: покупко-продажба на недвижими имоти, вътрешна и външна търговия, консултантски услуги, строителство, услуги в сферата на хотелиерството, ресторантьорството и развлекателен бизнес, туризъм. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

239

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17792/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Отема“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Триадица“, ж.к. Стрелбище, ул. Твърдишки проход 23, ет. 8, офис 30, с предмет на дейност: търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство и строително-ремонтни работи, проектантска и развойна дейност, отдаване под наем на недвижимости, консултантски услуги, сделки с интелектуална собственост и друга дейност, незабранена със закон и според изискванията на закона след получаване на необходимите разрешителни и/или лицензии от компетентните органи и организации. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 6000 лв., с едноличен собственик на капитала Вернер Дубно, който го управлява и представлява.

240

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17153/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „КМ студио“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, ж.к. Студентски град, бл. 55, вх. В, ет. 5, ап. 506, с предмет на дейност: маркетинг, разработване на софтуер, търговия с потребителски стоки, търговско представителство и посредничество, консултантски услуги, внос и износ, транспортни услуги, сделки с недвижими имоти, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

241

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18202/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Тиферет – 6“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Надежда“, ж.к. Свобода, ул. Петър Панайотов 12, с предмет на дейност: строителство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, наемане на недвижими имоти, отдаване под наем, преотдаване, както и всякакви други търговски услуги, дейности и сделки, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

242

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 21.ХI.2007 г. по ф.д. № 11210/2004 вписа промени за „Васт“ – ЕАД: заличава като членове на съвета на директорите X.X.X. и X.X.X.; вписва като членове на съвета на директорите X.X.X. и X.X.X.; дружеството е със съвет на директорите в състав: X.X.X. – председател и изпълнителен директор, X.X.X. и X.X.X..

243

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.ХI.2007 г. по ф.д. № 3497/2004 вписа промени за „МД 1“ – ООД: вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.-X.; заличава като съдружник и управител X.X.X.; дружеството продължава дейността си като „МД 1“ – ЕООД, с едноличен собственик X.X.X.-X.; премества адреса на управление в София, район „Витоша“, ул. Кумата 8; вписва промяна в предмета на дейност: търговия на дребно с лекарствени продукти; дружеството се управлява и представлява от X.X.X.-X..

244

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 26.ХI.2007 г. по ф.д. № 5207/2004 вписа промяна за „Болкан металс енд минералс“ – ЕООД: вписва промяна в наименованието на едноличния собственик „Фелпс Додж Експлорейшън Корпорейшън“ на „Фрийпорт – Макморан Експлорейшън Корпорейшън“.

245

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 12426/2005 вписа промени за „Уан БПС“ – ЕООД: заличава като управител Ставрула Александрос Хорину; вписва като управител Моше Хаим Лифшиц; дружеството ще се управлява и представлява от управителите X.X.X. и X.X.X.заедно и поотделно, като при сключване на договори и извършване на плащания в размер над 10 000 лв. управителите ще представляват дружеството заедно.

246

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 8.ХI.2007 г. по ф.д. № 11057/2005 вписа промени за „Българско консултантско дружество“ – ООД: премества седалището и адреса на управление в София, район „Средец“, ул. Ген. Й.В. Гурко 62А, ет. 2, ап. 5; вписва нов дружествен договор.

247

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение 21.ХI.2007 г. по ф.д. № 1607/2005 вписа промяна за „Рудана – 2005“ – ООД: вписва промяна във фамилното име на съдружника X.X.X. на Николова.

248

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 21.ХI.2007 г. по ф.д. № 7205/2005 вписа промени за „АП медия“ – ООД: заличава като съдружник и управител X.X.X., като дружествените й дялове се поемат от законния й наследник X.X.X.; вписва като управители X.X.X. и X.X.X.; дружеството ще се управлява и представлява от управителите X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно; вписва промени в дружествения договор.

249

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18391/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „X.X.“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Витоша“, ул. Вихрен 34, с предмет на дейност: търговия на дребно с лекарствени продукти. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

250

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18358/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Алфа реакт“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Овча купел“, ж.к. Овча купел, бл. 418, вх. Й, ет. 2, ап. 48, с предмет на дейност: сервиз и ремонт на охранителни системи, търговия на едро и дребно, комисионни и превозни сделки, консултантски услуги, комплексни битови, строително-ремонтни, сервизни, рекламни и информационни услуги, представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

251

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18215/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Ултра консулт“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Младост“, ж.к. Младост 1, бл. 71, вх. Б, ет. 16, ап. 150, с предмет на дейност: проектиране и внедряване на хардуер и софтуер, разработка и тестване на софтуер, ремонт на компютърна техника, производство и продажба на аудио-, видео-, компютърни компоненти и програмни продукти, консултантска дейност, свързана с мобилни и информационни технологии, повишаване на квалификация и преквалификация, информационна и програмна дейност (след съответното разрешение), предпечатна подготовка и рекламна дейност и други услуги като предприятие по чл. 1, т. 13 ТЗ, търговия в страната и в чужбина, всякаква друга стопанска дейност, която не е изрично забранена от законодателството. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

252

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 5843/2000 вписа промени за „Центриом“ – ООД: вписва прехвърляне на 2700 дружествени дяла от „Васади“ – ООД, на „Люко – К“ – ЕООД; заличава като съдружник „Васади“ – ООД; вписва като съдружник „Люко – К“ – ЕООД (рег. по ф.д. № 10850/96 по описа на СГС); вписва промени в дружествения договор.

253

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 5699/2001 вписа промени за „Телелинк“ – АД: вписва като едноличен собственик на капитала „Сийтех холдингс“ Б.В.; дружеството продължава дейността си като „Телелинк“ – ЕАД; вписва нов устав, приет с протоколно решение от 8.ХI.2007 г. на едноличния собственик на капитала; вписва промяна на 45 000 привилегировани поименни налични клас „Б“ акции без право на глас в 45 000 обикновени поименни налични клас „А“ акции с право на глас; капиталът на дружеството е 1 000 000 лв., разпределен в 1 000 000 обикновени поименни налични акции с право на глас с номинална стойност 1 лв. всяка една.

254

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 8709/2001 вписа промени за „Офис за външна търговия на Флорида в София“ – ЕООД: премества седалището и адреса на управление в София, район „Изгрев“, ж.к. Изгрев, ул. Фр. Жолио-Кюри, бл. 20, вх. А, ет. 14, офис 1404; вписва промени в учредителния акт на дружеството.

255

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 12627/2001 вписа промени за „Евани комерс“ – ЕООД: вписва прехвърляне на 500 дружествени дяла, съставляващи 100 % от капитала на дружеството, от X.X.X. на X.X.X.; заличава като едноличен собственик и управител X.X.X.; вписва като едноличен собственик и управител X.X.X.; вписва промяна на наименованието на „Прим – прогрес“ – ЕООД; премества седалището и адреса на управление в София, район „Сердика“, бул. Сливница 183; вписва промяна в предмета на дейност: производство и търговия с изделия за битова химия и козметика и с промишлени и селскостопански стоки и услуги в страната и в чужбина (без забранените със закон), строително предприемачество, сделки с недвижими имоти, търговско представителство и посредничество, комисионерство, транспортна дейност, туроператорска и туристическа агентска дейност, хотелиерство, организиране на заведения за обществено хранене, както и други дейности, незабранени със закон; дружеството ще се управлява и представлява от X.X.X.; вписва нов учредителен акт.

256

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 453/2002 вписа промени за „Тог България“ – ЕООД: заличава като управител X.X.X.; дружеството ще се управлява и представлява от управителите X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно, като когато се касае за следните действия: подписване на данъчни облагателни актове или актове за констатиране на нарушения от контролиращи органи, сключване и подписване на договори, назначаване или уволняване на работен персонал, каквито и да било банкови операции, както и разплащания в брой със суми над 500 лв. месечно, ще се извършват от управителя X.X.X. с другия управител винаги заедно, а при разпореждане със суми и имущество на дружеството над 2000 лв. управителите ще подписват само заедно.

257

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 1169/2002 вписа промени за „Капитолия импорт-експорт“ – ООД: вписва промяна в предмета на дейност: вътрешно- и външнотърговски сделки с всякакви стоки, търговски сделки с моторни превозни средства, комисионни, спедиционни, превозни, складови и сделки с интелектуална собственост, дейност като застрахователен брокер, лизинг и всякакви други стопански сделки, за които няма изрична законова забрана; заличава като управител X.X.X.; дружеството ще се управлява и представлява от Салех Салим Асил.

258

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 4675/2002 вписа промени за „Телевизия Европа“ – АД: заличава като членове на съвета на директорите X.X.X. и X.X.X. вписва като член на съвета на директорите X.X.X.; вписва решението на общото събрание на акционерите от 19.Х.2007 г. за промени в устава.

259

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.ХI.2007 г. по ф.д. № 2369/2002 вписа промени за „АБ оптимус“ – ООД: вписва прехвърляне на 25 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружник X.X.X.; вписва като съдружник X.X.X.; дружеството ще се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно; вписва нов дружествен договор.

260

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 3931/90 вписа промени за „Хардексим“ – ООД: заличава като съдружник X.X.X., като дружествените му дялове в размер на 25 дяла се поемат от неговия наследник X.X.X.; дружеството продължава дейността си като „Хардексим“ – ЕООД, с едноличен собственик X.X.X., който ще го управлява и представлява.

261

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 16710/91 вписа прехвърляне на предприятието на ЕТ „X.X.“ като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на „Арсов – 2007“ – ЕООД (рег. по ф.д. № 11291/2007 по описа на СГС).

262

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 15.ХI.2007 г. по ф.д. № 5240/93 вписа промени за „Туристинвест – Д.Т.“ – ЕООД: вписва промяна в учредителния акт; вписва промяна в предмета на дейност: външнотърговска дейност, внос и износ във и от България, външноикономическа и свързаната с нея посредническа дейност, отдаване под лизинг, финансово-брокерска и консултантска дейност, разрешена със закон, туризъм – агентска и туроператорска дейност съгласно Закона за туризма, посредническа дейност по наемане на работа в страната и в чужбина, всякаква стопанска дейност – преработка и производство, строителство, транспорт, външнотърговска, посредническа и консултантска дейност, незабранена със закон, посредническа дейност, фрахтовка на кораби, отдаване под лизинг, финансово-брокерска дейност, консултантски услуги, както и всякаква стопанска дейност, незабранена със закон.

263

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ и § 5 ЗДЛ с решение от 14.ХI.2007 г. по ф.д. № 6329/93 вписа промени за „Телеконцепт“ – ЕООД: деноминира капитала на дружеството от 5 000 000 лв. на 5000 лв., в т.ч. и размера на дяловете; вписва прехвърляне на 100 дружествени дяла от X.X. на X.X.X.; заличава като едноличен собственик на капитала и управител X.X.; вписва като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X.; премества седалището и адреса на управление в София, район „Триадица“, ул. Кърниградска 5, ет. 2, ап. 5; дружеството ще се управлява и представлява от X.X.X.; вписва нов устав на дружеството.

264

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 22.ХI.2007 г. по ф.д. № 17691/94 вписа промени за „Лазурит 94“ – АД: вписва преизбиране на членовете на съвета на директорите за срок 5 години в състав: X.X.X. – председател и изпълнителен директор, X.X.X. и X.X.X.; дружеството ще се управлява и представлява от изпълнителния директор X.X.X.; премества седалището и адреса на управление в София, район „Изгрев“, бул. Цариградско шосе, бл. 11; вписва промени в устава, приети на общото събрание на акционерите, проведено на 7.V.2007 г.

265

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 154, ал. 1, т. 2 и чл. 266, ал. 3 ТЗ с решение от 22.ХI.2007 г. по ф.д. № 14909/94 вписа прекратяването на „Ескада“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Триадица“, ж.к. Емил Марков, ул. Луи Айер 1, бл. 115, ап. 30, и го обявява в ликвидация, с ликвидатор X.X.X. и със срок за ликвидацията 6 месеца.

266

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.ХI.2007 г. по ф.д. № 19809/95 вписа промени за „Витамина фарм“ – ЕООД: вписва увеличение на капитала на дружеството на 5000 лв.; вписва нов учредителен акт на дружеството.

267

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.ХI.2007 г. по ф.д. № 3431/2006 вписа промени за „КДК – Терм“ – ЕООД: вписва прехвърляне на всичките 50 дружествени дяла, съставляващи целия уставен капитал на дружеството, от X.X.X. на X.X.X.; заличава като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X.; вписва като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който ще управлява и представлява дружеството; премества адреса на управление в ж.к. Хаджи Димитър, ул. Резбарска 55.

268

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.ХI.2007 г. по ф.д. № 8412/2006 вписа промяна за „Антония – 2006“ – ЕООД: вписва промяна в предмета на дейност: търговска дейност като заложна къща и оказион, добиване, преработка и сделки с благородни метали, реализация, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, всякакви други търговски сделки, незабранени със закон.

269

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 26.ХI.2007 г. по ф.д. № 14761/2006 вписа промени за „Уникон груп“ – ООД: дружеството ще се управлява и представлява от управителите X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно, а при сключване на сделки на стойност над 20 000 лв. – само заедно; вписва изменение в дружествения договор.

270

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 12731/94 вписа промени за „Финметалс холдинг“ – ЕАД: заличава като членове на съвета на директорите Сангита Митал, Вилас Вишну Джамнис и Рамеш Багаванрао Босале; вписва като членове на съвета на директорите Сантану Кумар Нат, Свапан Дев Гош и X.X.X.; вписва като изпълнителен директор Свапан Дев Гош.

271

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 16, ал. 3 ТЗ с решение № 4 от 27.ХI.2007 г. по ф.д. № 1447/94 вписа прехвърляне на предприятието на ЕТ „Голдън уотър – X.X.“ като съвкупност от права, задължения и фактически отношения на „Голдън уотър“ – ЕООД (рег. по ф.д. № 10435/2007).

272

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 28.ХI.2007 г. по ф.д. № 1823/94 вписа промени за „Ивайло и Ивайло“ – ЕООД: премества седалището и адреса на управление в София, район „Слатина“, ул. Стефан Киров 14; вписва нов учредителен акт.

273

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 27.ХI.2007 г. по ф.д. № 8478/95 вписа промени за „Норд“ – ООД: вписва увеличение на капитала на дружеството от 9 532 000 лв. на 10 232 000 лв.; вписва нов дружествен договор.

274

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 12902/2000 вписа промени за „Конфтекс“ – ЕООД: заличава като управител Джакомо Греко; заличава като прокурист X.X.X.; вписва като управител X.X.X..

275

Софийският градски съд на основание чл. 491а, ал. 2 ГПК във връзка с чл. 251, ал. 4 ТЗ с определение от 20.ХI.2007 г. допуска прилагането в търговския регистър по ф.д. № 12436/2000 на проверения и приет годишен финансов отчет за 2006 г. на „Холдинг – Нова 21“ – АД.

276

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 21.ХI.2007 г. по ф.д. № 23485/91 вписа промени за „Финансова къща Болкан интернешънъл брокърейдж“ – АД: заличава като член на съвета на директорите и представляващ дружеството X.X.X.; вписва като член на съвета на директорите X.X.X.; дружеството ще се представлява от председателя на съвета на директорите X.X.X..

277

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ и § 5 ЗДЛ с решение от 27.ХI.2007 г. по ф.д. № 28700/91 вписа промени за „Евразиян интернационал X.X.“ – ЕООД: деноминира капитала на дружеството от 5 000 000 лв. на 5000 лв., в т.ч. и размера на дяловете; вписва нов дружествен акт.

278

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 33474/92 вписа промени за „Балдор“ – ООД: вписва прехвърляне на 1 дружествен дял от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружник X.X.X.; дружеството продължава дейността си като „Балдор“ – ЕООД, с едноличен собственик на капитала X.X.X.; дружеството ще се управлява и представлява от X.X.X.; вписва нов учредителен акт.

279

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ и § 5 ЗДЛ с решение от 22.ХI.2007 г. по ф.д. № 26686/92 вписа промени за „Лора“ – ЕООД: премества седалището и адреса на управление в София, район „Подуяне“, ж.к. Левски – Зона В, бл. 20, вх. Б, ет. 4, ап. 23; деноминира капитала на дружеството от 5 000 000 лв. на 5000 лв., в т.ч. и размера на дяловете; вписва промяна във фамилното име на едноличния собственик на Мансур Али Слейман; вписва нов учредителен акт.

280

Софийският градски съд допуска поправка на явна фактическа грешка в решението си от 31.Х.2007 г. по ф.д. № 11621/93 за „Апсис“ – ООД, относно района, който следва да се чете „район „Триадица“.

281

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18352/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Крисмар – 2007“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Слатина“, ул. Юндола 26, с предмет на дейност: производство, покупка на стоки и други вещи с цел продажба или отдаване под наем в страната и в чужбина в първоначален, преработен или обработен вид, комисионна, складова и лизингова дейност, програмна, информационна, импресарска, рекламна дейност и производство на рекламни материали, спедиционна, превозна дейност и автосервиз, таксиметрови, туристически, фризьорски и козметични услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон, като всяка дейност, изискваща съответно разрешително, лиценз или друг вид разрешение, ще се извършва след получаването им. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

282

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17764/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Ладоре“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Витоша“, бул. Александър Пушкин 100, с предмет на дейност: вътрешна и външна търговия, разработка на компютърни програми и софтуер, предоставяне на услуги в областта на високите технологии, програмиране на софтуер и хардуер, разработване на хардуерни продукти, консултантски услуги в областта на информационните и комуникационните технологии, посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и всичко останало, незабранено със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 6000 лв., със съдружници X.X.X., X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

283

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18488/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Хиба Инверсионес“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Възраждане“, бул. Александър Стамболийски 136, с предмет на дейност: сделки с недвижимо имущество – покупко-продажби и наеми, строителство, сключване на международни договори в областта на строителството и износ на работна ръка, производство на стоки с цел търговия на едро и дребно, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки, транспортни услуги, вкл. и международни, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, туроператорски, турагентски, информационни и рекламни сделки и услуги, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, външнотърговски сделки – внос, износ, реекспорт и бартерни сделки, както и всякакви сделки, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5100 лв., със съдружници Антонио Хименес Байестер, Мигел Анхел Хименес Байестер и Салюд Хименес Байестер, които го управляват и представляват заедно и поотделно.

284

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17898/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „ВиГ – Младенови“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Банкя“, с. Иваняне, ул. Св. св. Кирил и Методий 32, с предмет на дейност: външна и вътрешна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, хотелиерство и ресторантьорство, реекспорт, транспортна, спедиционна и комисионерска дейност, строително предприемачество и сделки с недвижими имоти, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X., които го управляват и представляват заедно и поотделно.

285

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17637/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Бобсън 79“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Подуяне“, ул. Саранци 11, ет. 4, ап. 14, с предмет на дейност: шивашки услуги, консултантска дейност, търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия, производство, както и всякаква друга, незабранена със закон дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

286

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 22.ХI.2007 г. по ф.д. № 8494/2007 вписа промени за „Авто лъч 2007“ – ООД: вписва прехвърляне на 17 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружник и управител X.X.X.; вписва като съдружник и управител X.X.X.; вписва нов дружествен договор; дружеството ще се управлява и представлява от X.X.X..

287

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17998/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Нира – 60“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Студентски“, кв. Дървеница, ул. Константин Игнатов 4, с предмет на дейност: таксиметрова дейност, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всякакви други сделки и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

288

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 8430/2007 вписа промени за „Агристо България“ – ЕООД: вписва увеличение на капитала на дружеството от 5000 лв. на 155 000 лв.; вписва нов учредителен акт.

289

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 16101/2007 вписа промени за „Екотехника“ – ЕООД: вписва прехвърляне на 100 дружествени дяла, съставляващи 100 % от капитала на дружеството, от X.X.X. на X.X.X.; заличава като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X.; вписва като едноличен собственик на капитала и управител X.X.X.; вписва нов учредителен акт; дружеството ще се управлява и представлява от X.X.X..

290

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18520/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Е – 2007“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Витоша“, кв. Драгалевци, ул. Мащерка 28А, с предмет на дейност: външно- и вътрешнотърговска дейност, търговско представителство и посредничество, консултантска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, транспорт и спедиторска дейност и всякакви други търговски дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., който го управлява и представлява.

291

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17866/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Рамот И.Ф.М. България“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Изгрев“, ул. Райко Алексиев 26, бл. 3, вх. Б, с предмет на дейност: управление на сгради и съоръжения, покупка и продажба на стоки, търговия с имоти, дизайн, конструиране и конструкторско наблюдение, представителство на чуждестранни фирми, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала „Рамот И.Ф.М. Лимитид“, Кипър (рег. № НЕ 175783), и се управлява и представлява от управителя Дрор Шушан.

292

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18573/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Прайм ФРМС“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Сердика“, ул. Кестен 24, с предмет на дейност: консултантска и маркетингова дейност, информационна, програмна и издателска дейност, подготовка и управление на различни проекти, рекламна дейност, комисионни, агентски и посреднически дейности, всякаква друга, незабранена със закон дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници „Прайм консултинг“ – ООД, и Фондация за реформа в местното самоуправление и се управлява и представлява от X.X.X..

293

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18311/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Лотос 1“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Изгрев“, ул. Апостол Карамитев 7, ет. 1, офис 5, с предмет на дейност: проектиране, строителство и строително-ремонтни работи в промишленото, гражданското и инфраструктурното строителство, изграждане, предаване или продаване на комплексни обекти и обекти „под ключ“, търговия с недвижими имоти, изграждане на строителни обекти и продажба като готов строителен обект, лизинг, лизингови операции, търговия със строителни материали, конструкции и изделия, инженерингова дейност в страната и в чужбина, управление на проекти, оценки на недвижими имоти и всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X. и се управлява и представлява от едноличния собственик X.X.X. и управителя X.X.X. заедно и поотделно.

294

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17611/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Елит – груп – 07“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Овча купел“, кв. Горна баня, ул. Подлозище 16А, с предмет на дейност: ресторантьорска и хотелиерска дейност, изграждане, ремонт и реконструкция на жилищни, административни и промишлени обекти, инженерингови услуги – проучване и проектиране, геоложки и геодезически проучвания, представителство, агентство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, транспортни и финансови услуги, всякаква друга търговска дейност, разрешена със закон и неизискваща специално разрешение. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

295

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18600/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Джи и Ем инжинеринг“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Средец“, ул. Добруджа 4, ап. 4, с предмет на дейност: покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, външнотърговски сделки, търговия с цигари и спиртни напитки, производство на стоки с цел продажба, комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки, транспортни сделки в страната и в чужбина, сделки на търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица и дружества, сделки с интелектуална собственост, вкл. с технологично оборудване и ноу-хау, туристически, туроператорски сделки, вкл. хотелиерство и ресторантьорство, консултантски, маркетингови и инженерингови сделки. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

296

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18323/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Танина 07“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Люлин“, ж.к. Люлин, бл. 227, вх. А, ап. 14, с предмет на дейност: покупка на стоки и вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, внос, износ, търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна, складова и превозна дейност, лицензионна дейност, дейност д областта на авторските права, интелектуална собственост, софтуерни услуги, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, лизингова дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, маркетинг, консултантска дейност и всички други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., която го управлява и представлява.

297

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 23960/94 вписа промени за „Диаджео България“ – ЕООД: вписва промяна на седалището и адреса на управление – София, район „Изгрев“, ул. Академик X.X. 24А; заличава като управители Джеймс Патрик Янг и Алън Дейвид Худ; вписва като управители X.X.X. и Василис Андрикопулос, които ще управляват и представляват дружеството заедно и поотделно; вписва нов устав на дружеството.

298

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 26.ХI.2007 г. по ф.д. № 15196/95 вписа промени за „Топ – консулт“ – ООД: вписва прехвърляне на 9 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружник X.X.X.; вписва нов дружествен договор.

299

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 19.ХI.2007 г. по ф.д. № 6671/94 вписа промени за „И Джей Ар груп“ – ООД: вписва прехвърляне на 17 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X. и 17 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружник и управител X.X.X.; дружеството ще се управлява и представлява от X.X.X. и X.X.X. заедно и поотделно; вписва изменение на дружествения договор.

300

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 12347/2000 вписа промени за „Група Елит“ – ООД: заличава като управител X.X.X.; вписва като управител X.X.X., който ще управлява и представлява дружеството; вписва нов дружествен договор.

301

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ и § 5 ЗДЛ с решение от 12.ХI.2007 г. по ф.д. № 11004/98 вписа промени за „Мототехника – 2“ – ЕООД: деноминира капитала на дружеството от 5 000 000 лв. на 5000 лв., в т.ч. и размера на дяловете; вписва промяна на предмета на дейност: търговия с нови и употребявани автомобили, резервни части и аксесоари към тях, маркетинг и реклама, търговско посредничество и представителство, всякаква друга дейност, незабранена изрично със закон; вписва промяна в адреса на управление – София, район „Изгрев“, ул. А.П. Чехов 65, ет. 3, ап. 11.

302

Софийският градски съд на основание чл. 491а, ал. 2 ГПК във връзка с чл. 251, ал. 4 ТЗ с определение от 20.ХI.2007 г. допуска прилагането в търговския регистър по ф.д. № 9882/98 на проверения и приет годишен финансов отчет за 2006 г. на „Нова търговска компания 2004“ – АД.

303

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231 ТЗ с решение от 26.ХI.2007 г. по ф.д. № 17650/97 вписа промени за „СКГТ Трансремонтстрой“ – ЕАД: вписва увеличение на капитала на дружеството от 913 529 лв. на 1 313 529 лв. чрез издаване на нови 400 000 поименни акции с номинална стойност 1 лв.; вписва решението на едноличния собственик на капитала от 6.ХI.2007 г. за промени в устава; дружеството продължава дейността си като акционерно дружество „СКГТ Трансремонтстрой“ – АД.

304

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17709/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Обзор маркет“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Средец“, ул. Петър Парчевич 45, ет. 1, с предмет на дейност: строителство са жилищни, търговски и административни сгради, управление на недвижими имоти, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала „Нордик Пропърти“ – АС, Норвегия, и се управлява и представлява от управителя X.X.X..

305

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17890/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Ем Бе Аш“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Оборище“, ул. Проф. Джовани Горини 8, ет. 2, ап. 4, с предмет на дейност: покупка, строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерски, туристически и рекламни услуги, всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала Марк Андре Бонемой и се управлява и представлява от управителя Марк Андре Бонемой и X.X.X. заедно и поотделно, като управителят X.X.X. има право да задължава дружеството в размер до 5000 евро, а за разплащания, надхвърлящи 5000 евро, се изисква съгласието и на двамата управители.

306

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18045/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Шейла декор“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Надежда“, ж.к. Свобода, бл. 35, вх. А, ет. 3, ап. 7, с предмет на дейност: производство и продажба на сватбени аксесоари и облекла, организиране на сватбени тържества, декорация и вътрешно обзавеждане, строително-ремонтни дейности, изграждане на електроинсталации, електронни системи за сигурност и видеонаблюдение, изработка на рекламни материали, реклама, външно- и вътрешнотърговска дейност и всички други търговски дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., която го управлява и представлява.

307

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 16.ХI.2007 г. по ф.д. № 10004/2007 вписа промени за „Дина 2007“ – ЕООД: заличава като управител X.X.X.; дружеството се управлява и представлява от едноличния собственик на капитала и управител X.X.X.; вписва промяна на предмета на дейност: търговия на дребно с лекарствени продукти.

308

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18073/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Еър транс“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Оборище“, ул. Цар Симеон 15, с предмет на дейност: авиационна дейност и услуги – въздушен превозвач, авиационен оператор, авиационен учебен център, всякаква друга транспортна дейност в страната и в чужбина, вътрешна и международна спедиция, отдаване на автомобили под наем, експортна и импортна дейност, бартерни и компенсационни сделки и всякакви специфични външнотърговски операции, маркетингова, концесионна, посредническа, агентска, консултантска, лизингова, инженерингова и рекламна дейност на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, вътрешен и международен туризъм, както и всякакви съпътстващи го дейности, всякакви други производства, търговия, услуги и специфични операции, без забранените или ограничените със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

309

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 20.ХI.2007 г. по ф.д. № 7398/2007 вписа промени за „Сент мениджмънт“ – ООД: вписва прехвърляне на 40 дружествени дяла от X.X.X. на X.X.X.; заличава като съдружник и управител X.X.X.; дружеството ще се управлява и представлява от X.X.X..

310

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17869/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Техно строй България“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Триадица“, бул. Витоша 188, ет. 1, с предмет на дейност: строителство и ремонт, строителен инженеринг, предприемачество, всякаква друга стопанска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

311

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18125/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Севен“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Лозенец“, ул. Персенк 51, ет. 1, ап. 3, с предмет на дейност: търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

312

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17725/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Ди Ен Ди груп“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Подуяне“, ж.к. Левски, Зона Г, бл. 7, вх. А, ет. 4, ап. 15, с предмет на дейност: търговска дейност в страната и в чужбина, посредническа дейност, търговия с недвижими имоти, посредническа дейност, търговия с недвижими имоти, внос, износ, ноу-хау, отдаване на жилищни и нежилищни площи под наем, транспортна дейност, производство, изкупуване и търговия със селскостопанска продукция, интернет, маркетинг, туристическа, строителна, транспортна, програмно-техническа и всякаква друга дейност, позволена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

313

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17594/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Кук – шелфиш“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Триадица“, ул. Мила Родина 17, ет. 3, с предмет на дейност: търговия и консултантски услуги, сделки с недвижими имоти, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител Хавиер Кастромил Пернас, който го управлява и представлява.

314

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18018/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Ви Ел билд“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Слатина“, ж.к. Христо Смирненски, бл. 8, ап. 29, с предмет на дейност: покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителство, ремонт и поддръжка на жилищни и административни сгради, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, хотелиерски, ресторантьорски, туроператорство и туристическо агентство (след лиценз), допълнителни туристически услуги, рекламни и информационни услуги, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

315

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17852/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „X.X.“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Младост“, ж.к. Младост 1, бл. 64, вх. 2, ет. 10, ап. 118, с предмет на дейност: търговия на дребно с лекарствени продукти. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала X.X.X., която го управлява и представлява.

316

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18026/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Кристо трейд“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Красно село“, ж.к. Лагера, бл. 39, ет. 2, ап. 12, с предмет на дейност: търговия и производство на електроматериали и електрооборудване, доставка и монтаж на строителни материали и елементи, строителна дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и/или чуждестранни физически и/или юридически лица в страната и в чужбина, всякаква друга дейност, разрешена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

317

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17366/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Инватек БС България“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Слатина“, ул. Проф. X.X. 34, ет. 2, с предмет на дейност: продажба на едро и дребно на промишлени стоки, внос и износ, продажба на едро и дребно, износ на хранителни стоки, сделки с недвижими имоти и тяхното посредничество, разработка, администрация и поддръжка на движимо и недвижимо имущество, доставка, сглобяване, пускане в действие, техническа поддръжка и изграждане на заводи за преработка на промишлени, битови и други отпадъци, осъвременяване на водните системи за отпадни води, създаване на нови промишлени зони с използване на нови технологии, патенти и ноу-хау, преработка на отпадъци, в т.ч. преработка на опасни отпадъци, болнични отпадъци, смесени пластмаси и гуми, автомобилни гуми и индустриална гума, твърдата част на битовите отпадъци, производство на силикатна маса и каменна вата като строителни материали, производство на възобновяема енергия (когенерация) – електричество, топлинна енергия, дизелово гориво, етанол и преработка на отпадъци, транспортна дейност, натоварване, разтоварване и обслужване на отпадъци, спедиторска дейност от и до международни доставчици с всякакъв вид транспорт, придобиване, трансфер и наемане на сгради, съоръжения, движимо и недвижимо имущество на основата на финансов и оперативен лизинг, консултантски услуги в сферата на инвестициите, финансовата и икономическата дейност, пазарни проучвания и посреднически услуги. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници „Инватек Балтик Сервис“ – ООД, и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

318

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17745/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Алфахим“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Витоша“, кв. Драгалевци, ул. 101 № 12, с предмет на дейност: продажба, производство на лабораторно оборудване, продажба и разфасоване на химически реактиви, търговия на едро и дребно, производство и търговия с хранителни и нехранителни продукти, суровини и материали, комисионна и консигнационна дейност, внос, износ, експорт и реекспорт, търговско представителство и посредничество, маркетинг, лизинг, реклама, транспортна, строителство, обучение, консултации, туризъм, ресторантьорство и хотелиерство, както и всички други дейности и услуги, незабранени със закон, за които не се изисква разрешение от надлежен държавен орган преди съдебната регистрация на дружеството. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

319

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 9.ХI.2007 г. по ф.д. № 13744/2007 вписа промени за „Глисада инженеринг“ – ООД: вписва промяна на предмета на дейност: търговия с авиационни части, ремонт на авиационни части, търговско представителство, посредничество, внос-износ и реекспорт на авиационни части, обмен и търговия с нау-хау и други интелектуални продукти, наземно и техническо обслужване на въздухоплавателни средства, ремонт на авиационна техника, сделки с недвижими имоти, строителство, проучване, маркетинг, управленски и консултантски услуги, всякаква друга дейност, незабранена със закон; вписва нов дружествен договор.

320

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18060/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Цветков арт“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Красна поляна“, ж.к. Западен парк, бл. 71, вх. А, ет. 1, ап. 2, с предмет на дейност: консултантска, посредническа, комисионна, агентска, информационна, маркетингова, производствена, инженерингова, вътрешно- и външнотърговска дейност, проектиране и строителство, рекламна дейност и маркетинг на стоки, услуги и технологии, представителство на чуждестранни фирми в страната и на български фирми в чужбина, складова и лизингова дейност, както и извършване на всякакъв друг вид стопанска дейност, незабранена със закон в страната и в чужбина. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от съдружниците заедно и поотделно.

321

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18120/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Иванина“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Надежда“, ж.к. Надежда 2, бл. 253, вх. Б, ет. 2, ап. 47, с предмет на дейност: търговия на едро и дребно – внос, износ, маркетинг, реклама, бартерни, лизингови, реекспортни и други операции, свързани с експорт и импорт на стоки и услуги, търговско представителство, посредничество, агентство, спедиторска дейност, кафетерия и други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., която го управлява и представлява.

322

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18156/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Ойл БГ“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Триадица“, ж.к. Гоце Делчев, бл. 241, вх. Д, ет. 6, ап. 65, с предмет на дейност: търговия с природен газ, втечнени въглеводородни газове, петрол и петролни продукти, транспортна дейност, предоставяне на железопътни транспортни услуги за превоз на пътници и товари във вътрешно или международно съобщение при задължително осигуряване на локомотиви за теглене на превозните средства, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, други дейности и сделки, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

323

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18078/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Астрея глоуб“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Студентски“, ж.к. Дървеница, бл. 11, вх. А, ет. 7, ап. 27, с предмет на дейност: консултантски услуги, услуги в областта на обучението, транспортна, туристическа и търговска дейност, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., която го управлява и представлява.

324

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 18013/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Ц и А технолукс експрес“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Люлин“, ж.к. Люлин, бл. 510, вх. В, ет. 1, ап. 42, с предмет на дейност: битови и офис ремонти, поддръжка и управление на недвижими имоти – жилища и офиси, поддръжка на сградни инсталации, транспортни услуги, инвестиции и търговия с недвижими имоти, строителство, предприемачество, проучвателна и проектантска дейност в областта на архитектурата и строителството, комисионна и посредническа дейност, туристическа, рекламна, информационна и програмна дейност, импресарски услуги, внос и износ на стоки, хотелиерство и ресторантьорство, предоставяне на лизинг, счетоводни услуги, консултантски услуги, всякаква друга дейност, незабранена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

325

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17817/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Барел – А“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Кремиковци“, с. Яна, район „Балканстрой“, с предмет на дейност: производство и търговия с метални изделия и метали, производство на метални варели, маркетинг, реклама, пазарни консултации и анализи, ремонт на машини и съоръжения, транспортна дейност, уеб дизайн, външно- и вътрешнотърговска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, всички дейности и услуги, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

326

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17974/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Юнайтед медия София“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, район „Триадица“, кв. Манастирски ливади, ул. Майор X.X. 6, бл. 120, вх. 1, ет. 4, ап. 16, с предмет на дейност: реклама, маркетинг, медия купуване, издателска, импресарска, информационна дейност, дизайн, производство и разпространение на рекламни клипове, организация и провеждане на изложби, панаири, симпозиуми, галерийна дейност, производство, изпълнение и реализация на произведения на изкуството, пространствено оформление, екстериор и интериор, вътрешна и външна търговия, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, сделки с интелектуална собственост, комисионна дейност, всякакви други дейности, незабранени със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., която го управлява и представлява.

327

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 13852/2007 вписа в търговския регистър еднолично дружество с ограничена отговорност „Оемджи“ – ЕООД, със седалище и адрес на управление София, ж.к. Света Троица, бл. 330, вх. Б, ет. 9, ап. 52, с предмет на дейност: проучване, проектиране, разработване, продажба и внедряване на програмни системи, превоз на пътници в страната и в чужбина, производствена дейност, търговия на едро и дребно, изграждане и експлоатация на магазини и складове, селскостопанска дейност, предприемаческа и инвестиционна дейност, търговско посредничество, представителство и комисионерство, търговия с недвижими имоти, както и всички други дейности, разрешени със закон и съгласно изискванията на законодателството. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., с едноличен собственик на капитала и управител X.X.X., който го управлява и представлява.

328

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение по ф.д. № 17778/2007 вписа в търговския регистър дружество с ограничена отговорност „Интериор сцена“ – ООД, със седалище и адрес на управление София, район „Студентски“, ул. Професор X.X. 19Б, ет. 4, ап. 10, с предмет на дейност: изграждане и поддръжка на издания – онлайн (сайтове), покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или предоставяне на туристически услуги, митнически и данъчни консултации, логистика, маркетингови проучвания, търговско представителство, посредничество и агентство, хотелиерски, рекламни, информационни, програмни дейности и свързаните с тях услуги, както и друга незабранена със закон дейност. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 5000 лв., със съдружници X.X.X. и X.X.X. и се управлява и представлява от X.X.X..

329

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 174, ал. 2 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 18177/2007 вписа в търговския регистър акционерно дружество със специална инвестиционна цел „Зет пропъртис инвестмънт фонд“ – АДСИЦ, със седалище и адрес на управление София, район „Витоша“, бул. Цар Борис III № 281, с предмет на дейност: инвестиране на парични средства, набрани чрез издаване на ценни книжа, в покупка на недвижими имоти и ограничени вещни права върху недвижими имоти, развитие на собствени недвижими имоти чрез извършване на строежи и подобрения, продажба на недвижими имоти, отдаване под наем, лизинг, аренда или за управление на собствени недвижими имоти, всякаква друга дейност, пряко свързана със секюритизацията на недвижими имоти и позволена със закон. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 500 000 лв., разпределен в 500 000 обикновени безналични поименни акции с право на глас с номинална стойност 1 лв., със съвет на директорите в състав: X.X.X. – изпълнителен директор, X.X.X. – председател, и X.X.X. – зам.-председател, и се представлява от изпълнителния директор X.X.X..

330

Софийският градски съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение от 23.ХI.2007 г. по ф.д. № 14779/2007 вписа промени за „Строй инвест 2007“ – ЕООД: вписва прехвърляне на 50 дружествени дяла, съставляващи 100 % от капитала на дружеството, от X.X.X. на „Фактор Груп Холдинг“ – АД; заличава като едноличен собственик на капитала X.X.X.; вписва като едноличен собственик на капитала „Фактор Груп Холдинг“ – АД (рег. по ф.д. № 2430/2005); вписва нов устав на дружеството.

331

Софийският градски съд на основание чл. 10 ЗПП регистрира промени по ф. д. № 1661/97 за политическа партия „Съюз на демократичните сили“: вписва нов устав на политическата партия, приет на ХІХ Национална конференция на ПП СДС на 17.Х.2009 г., който е неразделна част от решението; вписва решението на Националната комисия за вътрешни избори за обявяване на избора на X.X.X. за председател на ПП „Съюз на демократичните сили“; вписва решението на Националния съвет на ПП „Съюз на демократичните сили“ за избор за главен секретар на X.X.X. и председател на Националния щаб за избори X.X.X.; заличава стария Национален изпълнителен съвет на ПП „Съюз на демократичните сили“; вписва нов състав на Национален изпълнителен съвет (НИС) на ПП „Съюз на демократичните сили“, както следва: X.X.X. – председател на СДС, X.X.X. – зам.-председател; X.X.X. – зам.-председател; X.X.X. – зам.-председател; X.X.X. – зам.-председател; X.X.X. – зам.-председател; X.X.X. – зам.-председател; X.X.X. – зам.-председател; X.X.X. – главен секретар; X.X.X. – председател на Национален щаб за избори; Политическа партия „Съюз на демократичните сили“ се представлява от председателя X.X.X., а в негово отсъствие или по определени задачи – от всеки един от заместник-председателите или от главния секретар по ред, определен от председателя: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X..

3691

Софийският градски съд на основание чл. 19 ЗПП регистрира под парт. № 373, т. 12, р. Х, стр. 60 по ф.д. № 754/2009 политическа партия с наименование „Нова сила“ със седалище и адрес на управление София, Столична община, район „Средец“, бул. Патриарх Евтимий 20. Вписва устав на партията, приет на учредителното събрание, проведено на 19.IX.2009 г., който се счита неразделна част от настоящото решение. Вписва Централен комитет на политическата партия в състав: председател – X.X.X., заместник-председател – проф. X.X.X., заместник-председател – X.X.X., заместник-председател – X.X.X., организационен секретар – X.X.X., членове: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X.. Вписва Висш политически съвет на политическата партия в състав: X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., Вълка (Веса) X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., д-р X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., доц. X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., ст.н.с. инж. X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X., X.X.X.. Вписва Контролна комисия (контролен орган) на политическата партия в състав: председател – адв. X.X.X., членове: X.X.X., X.X.X.. Партията се представлява от председателя й X.X.X..

3774

ПОКАНИ И СЪОБЩЕНИЯ

1. – Управителният съвет на Българската билярд федерация, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на федерацията на 5.VІ.2010 г. в 14 ч. в София, район „Дружба“, ж.к. Дружба 2, бл. 212, вх. Г, ап. 102, при следния дневен ред: 1. приемане на програма за осъществяване на дейността на Българската билярд федерация; 2. приемане на годишния бюджет на Българската билярд федерация за 2010 г.; 3. определяне на годишния членски внос за спортните клубове и състезатели, членове на Българската билярд федерация; 4. вземане на решение за кандидатстване за спортна лицензия към Министерството на физическото възпитание и спорта; 5. вземане на решение за кандидатстване за членство към Европейската билярд федерация (ЕРВF); 6. промяна на устава на Българската билярд федерация; 7. други. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 15 ч., на същото място и при същия дневен ред.

3674

10. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Кратос 5“, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 25.VІ.2010 г. в 10 ч. в София, ул. 681 № 4, ет. 3, при следния дневен ред: 1. вземане на решение за откриване на производство по ликвидация; 2. отчет на дейността на УС; 3. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 17 ч., на същото място и при същия дневен ред.

3735

28. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Орфеус“, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 25.VІ.2010 г. в 19 ч. в София, ул. Георги Бенковски 15, ет. 2, офис Orpheus, при следния дневен ред: 1. приемане на отчет на УС за дейността на сдружението през 2008, 2009 и 2010 г. и годишни отчети; разглеждане дейността и активността на всеки член на сдружението; 2. приемане и изключване на съдружници по молба, отпадане или изключване; 3. приемане на нов устав или изменение на настоящия устав на сдружението; 4. вземане на решение за прекратяване, закриване и заличаване на сдружението; назначаване на ликвидатор и приемане на отчета му.

3772

4. – Управителният съвет на сдружение „Национален център за суперкомпютърни приложения“ (НЦСП), София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква редовно годишно общо събрание на 26.VІ.2010 г. в 15 ч. в заседателната зала на ИПОИ – БАН, ул. Акад. Г. Бончев 25А, при следния дневен ред: 1. отчет на управителния съвет за изпълнение на бюджета и за дейността на сдружението през 2009 г.; 2. доклад на регистрирания одитор д.е.с. Йорданка Стефанова за извършената проверка и заверка на годишния финансов отчет на сдружението за 2009 г.; 3. одобряване на годишния финансов отчет на сдружението за 2009 г.; 4. освобождаване от отговорност членовете на управителния съвет за дейността им през 2009 г.; 5. приемане на бюджет 2010 г.; 6. разни.

3697

1. – Управителният съвет на БРКСАО, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква на 27.VІ.2010 г. в 11 ч. редовно общо събрание в София, ресторант „Ян Гуан Фант Иен“ на ул. Джеймс Баучер 1, при следния дневен ред: 1. отчет на УС; 2. приемане на нови членове в сдружението; 3. избор на членове за ръководните органи на събранието; 4. решаване на текущи въпроси.

3695

22. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Европейски център по управление“, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква редовно общо събрание на членовете на 29.VІ.2010 г. в 7 ч. на адрес: София, ул. Г. Бенковски 10, при следния дневен ред: 1. приемане доклада с отчета на управителния съвет за дейността на сдружението през 2009 г.; 2. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 8 ч., на същото място и при същия дневен ред независимо от броя на явилите се членове. Всички документи във връзка със събранието ще бъдат на разположение на членовете на посочения адрес.

3767

1. – Управителният съвет на сдружение „Светъл ден“, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 29.VІ.2010 г. в 14,30 ч. в София, бул. Цариградско шосе 73, при следния дневен ред: 1. промени в състава на управителния съвет на сдружението; 2. промени в членския състав на сдружението; 3. отчет за настоящите дейности; 4. предложения за нови дейности; 5. разни.

3621

36. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност „Ре – Енерджи“, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на сдружението на 30.VI.2010 г. в 15 ч. в седалището на сдружението в София, район „Овча купел“, ул. Обиколна 8, бл. А, вх. Б, ет. 3, ап. 8, при следния дневен ред: 1. доклад за дейността на сдружението през 2009 г.; 2. план за развитие на дейността на сдружението за 2010 г.; 3. разни. Поканват се всички членове на сдружението да вземат участие в общото събрание. Материалите по дневния ред на събранието са на разположение на членовете в седалището на сдружението. Регистрацията на членовете ще започне в 14,30 ч. в деня на събранието. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ общото събрание ще се проведе същия ден в 16 ч., на същото място и при същия дневен ред.

3622

12. – Управителят на Хорова асоциация „Света София – България“, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ и чл. 19 от устава на сдружението свиква общо събрание на членовете на сдружението на 30.VІ.2010 г. в 16 ч. в сградата на Културен дом „Красно село“ в София, ж. к. Красно село, бул. Цар Борис ІІІ № 41, при следния дневен ред: 1. отчет за дейността на управителя; проект за решение – ОС приема отчет за дейността на управителя; 2. отчет за дейността на контролния съвет; проект за решение – ОС приема отчета за дейността на контролния съвет; 3. вземане на решение за пререгистрация на сдружението от сдружение в частна полза в сдружение за осъществяване на общественополезна дейност; проект за решение – ОС приема предложението на управителя за пререгистрация и продължаване дейността на сдружението като сдружение за общественополезна дейност; 4. промени в устава във връзка с продължаване дейността на сдружението като сдружение, регистрирано за общественополезна дейност; проект за решение – ОС приема промени в устава на сдружението; 5. разни.

3736

20. – Националният съвет на Политическа партия „Български демократически форум“, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ и устава на партията свиква IX редовен конгрес на 3.VII.2010 г. в 10 ч. в София, ул. Раковски 108, при следния дневен ред: 1. политически доклад на председателя на БДФ; 2. промени в устава на партията; 3. избор на председател на БДФ; 4. избор на национален съвет и контролно-ревизионна комисия; 5. разни. Конгресът се свиква на основание устава на Българския демократически форум поради изтичане на мандата на сегашното ръководство през март 2010 г. При липса на кворум на основание устава на партията във връзкза с чл. 27 ЗЮЛНЦ конгресът ще се проведе същия ден в 11 ч., на същото място и при същия дневен ред. Редът за излъчване на делегати е определен с решение на Националния съвет на Българския демократически форум: 1 делегиран член се избира на 10 редовни членове на партията.

3769

29. – Управителният съвет на Българската федерация по ръгби, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо годишно отчетно-изборно събрание на федерцията на 9.VІІ.2010 г. в 11 ч. в клуб „Фаворит“, София, ул. Борово 41, при следния дневен ред: 1. приемане отчет за дейността на Българската федерация по ръгби за 2009 г.; 2. приемане отчета на контролния съвет на Българската федерация по ръгби за 2009 г.; 3. приемане бюджета на федерацията за 2010 г.; 4. избор на управителен съвет и контролен съвет; 5. приемане промени в устава на федерацията; 6. текущи. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 12 ч., на същото място и при същия дневен ред независимо от броя на присъстващите, като писмените материали по дневния ред са на разположение на членовете в деловодството на сдружението по адреса на управление от 10 до 16 ч. и ще бъдат предоставени на лицата, които по закон представляват членовете или неговите представители с нотариално заверени пълномощия. На събранието всеки представител на членовете на федерацията се легитимира с удостоверение за актуално състояние на клуба.

3768

15. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Съюз на българските командоси“, София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 28.VІІ.2010 г. в 10 ч. в София в приемната зала на „СБК“, ул. Цар Симеон 164, при следния дневен ред: 1. приемане на решение от общото събрание на сдружение с нестопанска цел в частна полза „СБК“ със седалище на управление София за вливане в сдружение с нестопанска цел в общественополезна дейност – „СБК – 2005“ със седалище на управление в Смолян; 2. преотстъпване на името на сдружението „СБК“ в полза на „СБК – 2005“. Поканват се всички членове на сдружението да вземат участие лично или чрез упълномощено от тях лице. Писмените материали по дневния ред са на разположение в седалището на сдружението. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе в 11 ч. при същия дневен ред, същия ден и на същото място.

3766

39. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Висш балкански колеж“, Банско, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ и чл. 24 и 25 от устава на сдружението свиква общо събрание на членовете на сдружението на 18.VI.2010 г. в 12 ч. в Банско, ул. Княз Борис I № 148, при следния дневен ред: 1. отчет на председателя на управителния съвет на сдружението; 2. отчет на ректора на учреденото от сдружението Частно висше училище „Висш колеж по туризъм“ – Благоевград; 3. доклад за резултатите от извършения финансов одит на Частно висше училище „Висш колеж по туризъм“ – Благоевград, възложен с решение на УС на сдружението от 31.III.2010 г.; 4. вземане на решение за освобождаване на членове на сдружението и избор на нови членове; 5. обсъждане на взаимоотношенията между сдружението и учреденото от него Частно висше училище „Висш колеж по туризъм“ – Благоевград, и вземане на решения в тази насока; 6. промени в управителния съвет на сдружението; 7. разни. Събранието се свиква по инициатива на управителния съвет на сдружението съгласно взето решение по протокол от 31.III.2010 г. Материалите, свързани с дневния ред на събранието, са на разположение на адреса на управление на същото. Общото събрание на членовете на сдружението е законно, ако присъстват повече от половината от всички членове. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 13 ч., на същото място и при същия дневен ред и се счита за редовно колкото и членове да се явят.

3765

6. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Младежи за Благоевград“, Благоевград, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ и чл. 19, ал. 2 от устава на сдружението свиква общо събрание на 25.VІ.2010 г. в 10 ч. в Благоевград в седалището на сдружението при следния дневен ред: 1. вземане решение за прекратяване на членството на X.X.X. като член и освобождаването му като председател на УС на сдружението; 2. вземане на решение за приемане на X.X.X. за нов член на сдружението и УС; 3. избор на нов председател на УС на сдружението; 4. промяна в устава. Всички материали са на разположение от 10 до 17 ч. всеки работен ден в седалището на сдружението за времето до приключване на общото събрание. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 11 ч., на същото място и при същия дневен ред независимо от броя на явилите се членове или представители.

3670

223. – Управителят на сдружение „Арбитражен съд за търговски спорове“ – Бургас, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ и чл. 22, ал. 1 и 2 от устава на сдружението свиква общо събрание на сдружението на 30.VІ.2010 г. в 11 ч. в Бургас, ул. Сердика 2Б, ет. 3, офис № 6, при следния дневен ред: 1. промяна на адреса на управление на сдружението; проект за решение: променя се адресът на упрваление на сдружението от Бургас, хотел „Приморец“, стая 517, на Бургас, ул. Сердика 2Б, ет. 3, офис № 6; 2. промяна на устава на сдружението; 3. разни. Писмените материали по дневния ред са на разположение на членовете в деловодството на сдружението на адреса на управление от 9 до 17 ч. всеки работен ден и ще бъдат предоставени при поискване на лицата, които по закон представляват управителя или негови представители с нотариално заверено пълномощно. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ и чл. 26 от устава на сдружението събранието ще се проведе същия ден в 12 ч.

3672

10. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Клуб за подводен спорт „Тритон“, Бургас, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 30.VІ.2010 г. в 10 ч. в Бургас, ул. Райна Княгиня 17, при следния дневен ред: 1. промяна на устава на сдружението; 2. промяна на членовете на управителния съвет; 3. промяна на целите; 4. приемане на нови членове на сдружението; 5. други. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 11 ч., на същото място и при същия дневен ред.

3696

10. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Асоциация на производителите на екологична енергия“, Варна, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на членовете на сдружението на 25.VІ.2010 г. в 17 ч. в хотел „Шератон Хотел Балкан“, София, при следния дневен ред: 1. дискутиране на необходимите промени в българското законодателство, свързани с възобновяемите и алтернативни енергийни източници; 2. промяна на устава на сдружението; 3. приемане на отчет за дейността и финансов отчет на сдружението; 4. приемане и изключване на членове на сдружението; 5. други. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ общото събрание ще се проведе същия ден в 18 ч. на същото място и при същия дневен ред.

3623

9. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел „Социални инициативи в община Димово“ – гр. Димово, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на сдружението на 10.VІ.2010 г. в 17 ч. в салона на читалище „X.X.“, гр. Димово, при следния дневен ред: 1. отчет за дейността на управителния съвет на сдружението за 2009 г.; 2. приемане основните насоки и програма за дейността на сдружението; 3. приемане на бюджета за 2010 г. на сдружението; 4. освобождаване на членовете на управителния съвет; 5. избор на нов управителен съвет; 6. приемане на нови членове. Материалите за заседанието са на разположение в седалището на сдружението. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ общото събрание ще се проведе в 18 ч. в същата зала при същия дневен ред.

3777

12. – Управителният съвет на „Училищно настоятелство на СОУ „X.X.“, Добрич, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква годишно отчетно-изборно събрание за 2009 г. на членовете на настоятелството на 25.VІ.2010 г. в 18 ч. в Добрич, ул. Ген. Г. Попов 16, в сградата на СОУ „X.X.“ в учителската стая – ет. 2, при следния дневен ред: 1. одобряване на доклада за дейността на сдружението и на годишния финансов отчет за 2009 г.; проект за решение: ОС одобрява доклада за дейността на сдружението и приема годишния финансов отчет за 2009 г.; 2. освобождаване от отговорност на членовете на управителния съвет за дейността им до 31.ХІІ.2009 г.; проект за решение: ОС освобождава от отговорност членовете на управителния съвет за дейността им до 31.ХІІ.2009 г.; 3. разни – освобождаване и избор на нови членове и др.; проект за решение: ОС освобождава и избира предложените нови членове. Поканват се всички членове на сдружението да присъстват лично или чрез упълномощени представители. Регистрацията на настоятелите и на лицата, редовно упълномощени да представляват членовете на сдружението в общото събрание, ще започне в 17,30 ч. и ще приключи в 18 ч. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе от 19 ч. същия ден, на същото място. Писмените материали и предлаганите решения, свързани с дневния ред, са на разположение на членовете на настоятелството в офиса на настоятелството.

3620

8. – Управителният съвет на „Ловно-рибарско сдружение – Мадан“, Мадан, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на сдружението на 9.VІІ.2010 г. в 15 ч. в Мадан, ул. Обединение 7, в заседателната зала на Народно читалище „X.X.“, Мадан, при следния дневен ред: 1. отчет на УС на сдружението за дейността му в периода 2009 – 2010 г.; 2. отчет на контролния съвет на сдружението; 3. приемане на промени в устава на сдружението; 4. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ общото събрание ще се проведе същия ден в 16 ч., на същото място и при същия дневен ред.

3770

5. – Управителният съвет на Клуб по водни спортове – Никопол, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на клуба на 24.VІ.2010 г. в 15 ч. в заседателната зала на общината при следния дневен ред: 1. приемане промени в устава; 2. разни.

3675

8. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност „Спортен клуб „КИБО“, Петрич, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ и чл. 22 от устава на сдружението свиква редовно общо събрание на 28.VІ.2010 г. в 14 ч. в седалището на сдружението в Петрич, ул. 22 октомври 14, при дневен ред: вземане на решение за прекратяване чрез ликвидация на сдружение с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност „Спортен клуб „КИБО“, Петрич. Ако в определения ден и час не се явят минимум 1/2 от всички членове на сдружението, на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ и чл. 25 от устава на сдружението събранието ще се проведе същия ден в 15 ч. на същото място и при същия дневен ред без необходимия кворум. Материалите за събранието са на разположение в офиса на сдружението всеки работен ден от 9 до 17 ч.

3771

4. – Управителният съвет на сдружение „Хармония и традиции“, Търговище, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 25.VІ.2010 г. в 16 ч. в Търговище, ул. П. Р. Славейков 4, стая 314, при дневен ред: 1. отчет за дейността на сдружението през 2009 г. и насоки за работа през 2010 г.; 2. доклад за финансовото състояние на организацията през 2009 г.; 3. предложение за бюджет на сдружението за 2010 г.; 4. освобождаване на членове на сдружението (по постъпили молби); 5. приемане на нови членове; 6. избор на нов УС; 7. промени в устава на организацията.

3667

44. – Управителният съвет на сдружение „Съюз на производителите в България“, Търговище, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква редовно общо събрание на членовете на сдружението на 26.VІ.2010 г. в 10 ч. в Търговище, ул. Трайко Китанчев 46А, при следния дневен ред: 1. доклад на председателя; 2. промени в устава; 3. избор на нови членове на управителния съвет; освобождаване от отговорност на членове на управителния съвет; 4. текущи въпроси. Регистрация на участниците – в залата. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе в същата зала в 11 ч. независимо от представения брой членове. Материалите за събранието могат да се получат в офиса на сдружението.

3669

6. – Управителният съвет на сдружение с нестопанска цел Клуб по гимнастически спортове „Юнак“ – Хасково, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на членовете на сдружението на 25.VІ.2010 г. в 10 ч. в Хасково, ул. Тимок 1, при следния дневен ред: 1. отчет на управителния съвет за дейността на сдружението през изминалата 2009 г.; 2. вземане на решение за приемане на промени в устава на сдружението; 3. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ общото събрание ще се проведе на 25.VІ.2010 г. в 11 ч. на същото място и при същия дневен ред.

3668

8. – Управителният съвет на Тракийско дружество „Г. Сапунаров“, Хасково, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на членовете на дружеството на 25.VI.2010 г. в 17 ч. в кинозалата на Дома на техниката – Хасково, ул. Сан Стефано 3, при следния дневен ред: 1. отчет за дейността на УС и КК на дружеството; 2. приемане бюджет за 2010 г.; 3. избор на ръководни органи на дружеството; 4. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 18 ч., на същото място и при същия дневен ред.

3601

11. – Управителният съвет на СНЦ „Бизнес център – Руен“ – с. Руен, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на сдружението на 25.VІ.2010 г. в 14 ч. в седалището на сдружението в с. Руен, ул. Първи май 11, при следния дневен ред: 1. отчет на управителния съвет за 2009 г.; 2. освобождаване на членовете на управителния съвет от отговорност за дейността им през 2009 г.; 3. приемане на работния план и бюджета за дейността на сдружението през 2010 г.; 4. промяна в състава на управителния съвет; 5. промяна в устава на сдружението; 6. приемане и изключване на членове; 7. разни. Поканват се всички членове на СНЦ „Бизнес център – Руен“ да участват в общото събрание.

3676

4. – Управителният съвет на Младежко сдружение с нестопанска цел „Перуника“ на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 16.VІ.2010 г. в 10 ч. в седалището на сдружението в с. Стоево, община Асеновград, област Пловдив, при следния дневен ред: 1. отчет на дейността на сдружението; 2. обсъждане и евентуално решение на общото събрание за прекратяване на дейността на Младежко сдружение с нестопанска цел „Перуника“; 3. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ общото събрание ще се проведе в 11 ч. същия ден независимо от кворума.

3671

10. – Управителният съвет на футболен клуб „Искра“, с. Черноочене, област Кърджали, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ свиква общо събрание на 14.VI.2010 г. в 17 ч. в салона на общината при следния дневен ред: 1. отчет за дейността на клуба през 2009 г.; 2. избор на ръководни органи; 3. разни. При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 18 ч., на същото място и при същия дневен ред.

3560

X.X.X. – ликвидатор на сдружение с нестопанска цел „Център за социални услуги – Варна“, Варна, в ликвидация по ф.д. № 313/2004, на основание чл. 14 ЗЮЛНЦ във връзка с чл. 267 ТЗ кани кредиторите на сдружението да предявят вземанията си в едномесечен срок от обнародването на поканата в „Държавен вестник“.

3673

X.X.X. – Юнг, ликвидатор на сдружение „Спортен клуб по планинско колоездене „Волф“, в ликвидация по ф. д. № 8156/2002 г. на СГС, на основание чл. 14, ал. 4 ЗЮЛНЦ във връзка с чл. 267 ТЗ кани кредиторите на сдружението да предявят вземанията си в 6-месечен срок от обнародването в „Държавен вестник“.

3624

Промени настройката на бисквитките