Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 46 от 31.V

СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И СВЕТОВНАТА МЕТЕОРОЛОГИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ, ПРЕДСТАВЛЯВАНA ОТ МЕЖДУПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ПАНЕЛ ПО ИЗМЕНЕНИЕ НА КЛИМАТА, ОТНОСНО 61-ВАТА СЕСИЯ НА МЕЖДУПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ПАНЕЛ ПО ИЗМЕНЕНИЕ НА КЛИМАТА (Одобре

 

СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И СВЕТОВНАТА МЕТЕОРОЛОГИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ, ПРЕДСТАВЛЯВАНA ОТ МЕЖДУПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ПАНЕЛ ПО ИЗМЕНЕНИЕ НА КЛИМАТА, ОТНОСНО 61-ВАТА СЕСИЯ НА МЕЖДУПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ ПАНЕЛ ПО ИЗМЕНЕНИЕ НА КЛИМАТА

(Одобрено с Решение № 320 от 2 май 2024 г. на Министерския съвет. В сила от 6 май 2024 г.)

Издадено от Министерството на околната среда и водите

Обн. ДВ. бр.46 от 31 Май 2024г.

Правителството на Република България

(наричано по-долу "Правителството")

и

Световната метеорологична организация

(наричана по-долу "СМО")

от името на

Междуправителствения панел по изменение на климата

(наричан по-долу "МПИК"),

Като се взе предвид, че Междуправителственият панел по изменение на климата (МПИК) е орган на Организацията на обединените нации, създаден от Световната метеорологична организация (СМО) и Програмата на ООН за околната среда (UNEP) за извършване на оценка на научните данни, свързани с изменението на климата;

Като се взе предвид, че правителството на Република България (наричано по-нататък "Правителството") покани МПИК да проведе Шестдесет и първата сесия на МПИК заедно със свързаните с нея подготвителни срещи в гр. София, Република България (наричани по-нататък "Сесиите");

В резултат на гореизложеното правителството и СМО от името на МПИК (наричани по-долу заедно "Страните") се договарят за следното:


Предмет, дата и място

Член I

Правителството организира 61-вата сесия на МПИК, която ще се проведе в Гранд Хотел "Милениум", гр. София, бул. "Витоша" № 89Б, 1463 София, от 26 юли до 2 август 2024 г.

Правен статут

Член II

Страните се съгласяват, че нищо, което се съдържа в настоящото Споразумение, не може да се счита за отказ от която и да е от привилегиите или имунитетите, с които се ползват Световната метеорологична организация (СМО) съгласно Конвенцията за привилегиите и имунитетите на специализираните организации, съставена на 21 ноември 1947 г. в Ню Йорк, към която България се е присъединила съгласно Указ № 388 на Президиума на Народното събрание от 3.V.1968 г., включително по отношение на Световната метеорологична организация.

Присъствие и участие в сесиите

Член III

1. В сесиите могат да участват представители или наблюдатели на:

(а) всички членове на МПИК;

(б) заинтересовани междуправителствени и неправителствени/международни организации, по покана на МПИК;

(в) и от служители на Секретариата на МПИК, както и от други лица, поканени от МПИК.

2. Секретариатът на МПИК определя длъжностните лица, определени да присъстват на заседанията с цел подпомагането му.

Място, помещения, оборудване, средства и консумативи

Член IV

1. Предложеното място се приема от МПИК въз основа на изискванията, посочени в Контролния списък с изисквания за конференцията, посочен в Приложение I към настоящото Споразумение. Правителството ще осигури необходимите помещения, включително конферентни зали за официални и неофициални срещи, офис пространство, работни зони, оборудване, комунални услуги, консумативи и други подобни съоръжения, както е посочено в Контролния списък с изискванията за конференцията, съдържащ се в Приложение I към настоящото Споразумение. Правителството гарантира, че помещенията и съоръженията са обзаведени, оборудвани и се поддържат в добро състояние по начин, който МПИК счита за подходящ за ефективното провеждане на сесиите.

2. Основната конферентна зала трябва да бъде оборудвана с кабини за симултанен превод на английски, арабски, китайски, френски, руски и испански език, както и да разполага със съоръжения за звукозапис на два езика (оригинален и английски).

3. Помещенията следва да бъдат на разположение на МПИК 24 часа в денонощието през периодите, посочени в Приложение I към настоящото Споразумение.

4. Правителството поема отговорността да осигури ИТ инфраструктура и телекомуникационни съоръжения, необходими за ефективното провеждане на сесиите, както е посочено или се подразбира от Контролния списък с изискванията на конференцията от Приложение I към настоящото Споразумение.

Настаняване

Член V

Правителството предоставя информация за подходящо настаняване в хотели или резиденции, които са на разположение на разумни търговски цени, за лицата, участващи или присъстващи на сесиите, както и за персонала на МПИК.

Медицински съоръжения

Член VI

1. Правителството ще гарантира, че на разумно разстояние в близост до помещенията на сесиите е осигурено медицинско оборудване, подходящо за оказване на медицинска помощ при спешни състояния.

2. При сериозни спешни случаи Правителството ще осигури незабавно транспортиране и приемане в болница.

Визи за пътуване

Член VII

1. Всички лица, участващи в сесиите, както е посочено в Член II, имат право да влизат и излизат от България и няма да бъдат налагани никакви пречки за тяхното преминаване към и от помещенията на сесиите. Ще им бъдат осигурени условия за бързо пътуване. Визите и разрешенията за влизане в страната, когато такива се изискват, ще се издават съгласно българското законодателство възможно най-бързо за ефективно участие през цялото времетраене на срещата, при условие че заявлението за издаване на виза е подадено достатъчно рано. Разрешенията за напускане на страната, когато са необходими, ще се предоставят възможно най-бързо и във всички случаи не по-късно от три дни преди датата на заминаване. Правителството и МПИК се споразумяват да бъдат направени визови договорености за безплатно издаване на визи на притежателите на дипломатически и служебни паспорти.

2. Правителството ще определи лице за контакт по всички въпроси, свързани с издаването на визи.

Сигурност и неприкосновеност на помещенията

Член VIII

1. За ефективното протичане на сесиите Правителството ще осигури атмосфера на сигурност и спокойствие без каквато и да е намеса в помещенията на сесиите. Подробностите за необходимите отговорни служители по сигурността за тези сесии са посочени в Контролния списък с изискванията за конференцията.

2. Помещенията, посочени в Член IV по-горе, се считат за помещения на МПИК и достъпът до тях е подчинен на правомощията на МПИК. Помещенията са неприкосновени за времето на сесиите, включително подготвителния етап от 23 юли 2024 г. до приключването им на 3 август 2024 г. Наетият персонал, обслужващ мястото на провеждане на сесията с цел подпомагане нейното успешно провеждане, има право да работи в помещенията.

Местен персонал

Член IX

1. Правителството ще назначи служител за връзка, който отговаря, след консултация с МПИК, за извършването и изпълнението на административните и кадровите договорености за сесиите, както се изисква съгласно настоящото Споразумение.

2. При нужда Правителството осигурява достатъчен брой местен персонал, който може да е необходим за правилното функциониране на сесиите. Точните изисквания в това отношение се установяват от МПИК след консултация с Правителството и са посочени в Приложение I.

Отговорност

Член X

1. Правителството носи отговорност за разглеждането на всякакви искове, претенции и други искания срещу МПИК или негови служители, доколкото това е в съответствие с разпоредбите на Конвенцията за привилегиите и имунитетите на специализираните организации, съставена на 21 ноември 1947 г. в Ню Йорк.

2. Правителството ще предпази и освободи от отговорност МПИК и неговите служители във връзка с всякакви искове, претенции или други искания, освен когато тези щети, загуби или вреди са причинени от небрежност или умишлено нарушение на МПИК или негови служители, доколкото това е в съответствие с разпоредбите на Конвенцията за привилегиите и имунитетите на специализираните организации, съставена на 21 ноември 1947 г. в Ню Йорк.

Отговорности на Страните

Член XI

1. В Контролния списък на изискванията за конференцията, изложен в Приложение I към настоящото Споразумение, се посочва кои елементи, като помещения, оборудване, комунални услуги, консумативи и персонал, ще бъдат осигурени от Правителството и кои от тези елементи ще бъдат осигурени от МПИК. С цел да се избегнат съмнения, в Приложение I "Страна домакин" се отнася за Правителството, а "МПИК" се отнася за МПИК.

2. Въпреки че Правителството е свободно да сключи всякакъв вид публично-частно партньорство с цел финансиране на разходите, които трябва да бъдат платени от Правителството, както е отбелязано по-горе, и както е посочено в Контролния списък с изискванията на конференцията в Приложение I, то е единственият субект, отговорен за подписването и спазването на това споразумение с МПИК.

3. Сметките на МПИК подлежат на одит съгласно финансовите правила на СМО.

Уреждане на спорове

Член XII

Всички спорове между МПИК и Правителството, възникнали във връзка с тълкуването, прилагането или изпълнението на настоящото Споразумение, ще се решават по взаимно съгласие.

Заключителни разпоредби

Член XIII

1. Настоящото Споразумение и Приложение I към него могат да бъдат изменяни или прекратявани с писмено споразумение между МПИК и Правителството.

2. Настоящото Споразумение влиза в сила незабавно след подписването му от Страните и остава в сила за срока на сесиите и за такъв период след това, какъвто е необходим за уреждане на всички въпроси, свързани с неговите разпоредби.

Изготвено в две копия на английски език в Женева, Швейцария.

Правителството осигурява официален превод на настоящото Споразумение на български език.

Приложение I


ИЗИСКВАНИЯ ЗА КОНФЕРЕНЦИЯТА

61-вата пленарна сесия на МПИК (IPCC)

26 юли - 2 август 2024 (8 дни)

Контролен списък с изисквания

IPCC Сесия: P61

Зони за срещи

Заседателни зали

Тип среща

Технически изисквания

Местоположение

Дати

Предоставена от

ИТ спецификации и свързани коментари

Бележки

Основна конферентна зала

Пленарна зала (до 450 - 550 души)

ООН разположение с маси

Подиум за сядане за 8 души

 

Преводачески кабини за 6 езика съгласно ISO стандартите (4 кабини за 2-ма преводачи и 2 кабини за 3-ма преводачи - за китайски и арабски език);

2 големи екрана на задната част на подиума;

2 проектора (с висока осветеност);

7 микрофона на подиума;

3 удобни монитора (поставени на земята между подиума и първия ред с маси);

6 LCD екрана за преводачите;

Електрически контакти за лаптопи в цялата зала (включително на подиума);

Система за озвучаване;

Цифрово записване на звука (оригинален + английски преводаческа кабина);

Микрофони за делегатите (по 1 микрофон на делегация);

По 1 комплект - слушалки и приемник за всеки делегат с много канали (мин. 6 канала);

Система за участие на делегатите и екран на подиума за преглед на заявките (по възможност с RFID карти);

Система за следене на говорителите с камери;

Радиостанция на подиума за комуникация с режисьорския пулт;

Превключвател за смяна между проектиране от лаптоп, проследяване на говорителя и задържане на слайда.

 

От ден -3 (всички дни)

Страна домакин (СД)

1 лаптоп на подиума, свързан с проектора;

Достъпен Wi-Fi;

Лаптопът трябва да бъде с английска клавиатура, операционната система (Windows) и офис приложенията (Office) да бъдат с интерфейс на английски език.

 

 

Възможност за използване на залата за вечерни сесии, при необходимост;

Настройка и цялостно тестване един ден преди началната дата;

Проекторът може да бъде заменен с множество LED стени;

Аудиозаписите трябва да бъдат предоставени на Секретариата в MP3 формат на FAT форматиран външен твърд диск за каналите на езика на говорителя и английски език;

По един микрофон на делегация (първи ред), общо 250 микрофона в система за изчакване (+10% резерв) и

7 микрофона на подиума (отворени);

500 комплекта - слушалки и приемник - по 1 за всеки делегат с много канали (мин. 6 канала)
(+10 % резерв);

Система от камери за следене на говорителя (автоматизирани с възможност за ръчно управление
(мин. 4);

Преводаческите кабини следва да отговарят на ISO стандарта.

Зала за допълнителни срещи 1

160 - 180 души

Главна маса/Подиум (4 - 5)

 

Класна стая/Заседателна зала/Театър

Проектор/LED стена;

2 екрана;

Система за озвучаване;

3 фиксирани микрофона на подиума;

Микрофони за делегати (3 безжични);

LCD екран за главната маса (комфорт монитор);

Електрически контакти за потребители на лаптопи (включително на подиума).

 

От ден -1 (всички дни)

СД

1 лаптоп на подиума, свързан с проектора;

Достъпен Wi-Fi;

Лаптопът трябва да бъде с английска клавиатура, операционната система (Windows) и офис приложенията (Office) да бъдат с интерфейс на английски език.

NB - Възможност за използване на стаята за вечерни и нощни сесии.

Настройка и тестване един ден преди това.

3 фиксирани микрофона за подиума.

3 безжични микрофона за делегатите.

Зала за допълнителни срещи 2

150 - 160 души

Главна маса/Подиум (4 - 5)

 

Класна стая/Заседателна зала/Театър

Проектор/LED стена;

1 екран;

Система за озвучаване;

3 фиксирани микрофона на подиума;

Микрофони за делегати (3 безжични);

LCD екран за главната маса (комфорт монитор);

Електрически контакти за потребители на лаптопи (включително на подиума).

 

От ден -1 (всички дни)

СД

1 лаптоп на подиума, свързан с проектора;

Достъпен Wi-Fi;

Лаптопът трябва да бъде с английска клавиатура, операционната система (Windows) и офис приложенията (Office) да бъдат с интерфейс на английски език.

NB - Възможност за използване на залата за вечерни сесии.

Настройка и тестване един ден преди това.

3 фиксирани микрофона за подиума.

3 безжични микрофона за делегатите.

Частна заседателна зала

25 - 30 души

Заседателна зала

Проектор/голям монитор;

Електрически контакти за потребители на лаптопи (включително на подиума).

 

 

От ден -1 (всички дни)

СД

Достъпен Wi-Fi;

HDMI свързан монитор.

 

 

NB - Възможност за използване на залата за вечерни сесии.

Настройка и тестване един ден преди това.

 

Конферентни зони

Конферентна зала

Изискване за стая

Технически изисквания

Местоположение

Дати

Предоставена от

ИТ спецификации и свързани коментари

Бележки

Фоайе

Удобни столове и др.

 

 

Всички дни

СД

Wi-Fi

Обществен Wi-Fi, достъпен навсякъде на мястото

В тази зона могат да бъдат разположени удобни столове за срещи и диван. В тази зона може да се сервира чай/кафе.

Регистрационно бюро

Щанд (2 линейни метра)

 

 

От ден -1 (всички дни)

СД

- 8 кабелни компютъра/лаптопа, свързани (кабелно) към мрежа с външна мишка;

- 8 цветни принтера, свързани към лаптопите;

- Лаптопите трябва да имат най-новия браузър FIREFOX;

- Лаптопите трябва да имат минимум 3 свободни USB порта;

- Принтер с възможност за отпечатване на пластмасови баджове (трябва да се предостави примерна хартия - достатъчно количество тонер);

- Трябва да има място/портове за добавяне на още лаптопи за пиковите часове.

 

След ден 2 са необходими само 2 лаптопа;

 

- 5 повдигнати стойки за камери (само стойките);

- уеб камера може да бъде предоставена от IPCC, ако е необходимо;

- фон за снимки.

 

Информационно бюро за конференцията

Щанд (2 линейни метра)

 

 

 

Всички дни

СД

 

Това е изцяло по избор и зависи от страната домакин.

Помощен пункт (Helpdesk)

Щанд (2 линейни метра)

 

 

 

Всички дни

СД

- Персоналът на бюрото за помощ трябва да има свои собствени лаптопи, за да помага на делегатите;

- Електрически контакт;

- Wi-Fi.

Като алтернатива това може да бъде и в пленарната зала.

 

Офис

офис

Изискване за стая

Технически изисквания

Местоположение

Дати

Предоставена от

ИТ спецификации и свързани коментари

Бележки

Офис 1

Председател, IPCC

1 бюро + стол

1 конферентна маса + 8 стола

1 заключващ се шкаф

Захранващи контакти за лаптопи

 

От ден -1 (всички дни)

СД

 

Заключващ се шкаф или заключваща се стая. Дивани за срещи.

 

Офис 2

Секретар и заместник - 2 души

Заседателна зала

1 заключващ се шкаф

8 стола

Захранващи контакти за лаптопи

 

 

От ден -1 (всички дни)

СД

 

Споделен принтер със секретариата; Заключващ се шкаф или заключваща се стая.

Офис 3

Секретариат на IPCC

Заседателна зала или П-образно подреждане

4 заключващи се шкафа

15 души

Захранващи контакти за лаптопи

 

От ден -2 (всички дни)

СД

- 1 кабелен компютър - мрежови цветен принтер за А3+А4 (комбиниран с копир + скенер); - Драйвери за принтери; - Кабелна интернет връзка + Wi-Fi; - Суич с 12 порта + 10 ethernet мрежови кабела - осигурени хартия (А3 и А4) и тонер за принтер

 

4 заключващи се шкафове.

 

 

Офис 4

ENB

Заседателна зала

5 души

Захранващи контакти за лаптопи

 

Всички дни

СД

 

 

Офис 5

Медицинско обслужване

 

 

Всички дни

СД

 

1 дежурен по всяко време. Всеки ден от сесията. Минимални услуги за първа помощ.

Офис 6 (TBC)

Зала за двустранна среща

 

 

 

Ден на официално откриване

СД

Стая за провеждане на двустранни срещи преди откриващата сесия

Капацитетът зависи от броя на VIP лицата, които присъстват на двустранната среща.

 

Работна сила

Брой

(8 часа)

Функция

Посещаемост

 

Дати

Предоставена от

ИТ спецификации и свързани коментари

Бележки

3+2

Служители на гише за регистрация*

 

Регистрационно бюро

 

СД

 

Подробният график ще бъде договорен по-късно.

- всички лица да бъдат обучени в ден (-1)

- необходими са 2 служители допълнително САМО за ден 1 сутрин.

1

Техници от IT Help Desk*

 

Целият обект

 

СД

 

Трябва да са компетентни компютърни техници. Предоставя се подробен график. Възможност за допълнителни (напр. нощни) сесии с кратко предизвестие, така че гъвкавостта е от съществено значение.

3

Обслужващи лица в конферентната зала*

 

Основна конферентна зала и зали за срещи

 

СД

 

- Необходими от ден -1 нататък за настройка и подготовка на стаите.

1

Асистент

 

Целият обект

 

СД

 

1 дежурен човек по всяко време ще поддържа и служителите в конферентната зала.

 

Аудио/Медия техници*

 

Заседателни зали

 

СД

 

За поддръжка на главната конферентна зала и другите зали.

1

Охрана

 

Целият обект

 

СД

 

Охрана пред/вход и/или пред стаите по всяко време.

1

Помещение за оказване на първа помощ

 

Медицинско обслужване

 

СД

 

1 дежурен по всяко време (часовете на сесиите). Работи всеки ден, с изключение на почивния ден.

* Целият обслужващ персонал трябва да може да общува (т.е. да чете, говори) на английски език. Освен това арабски, френски, испански или руски би било предимство.

* Целият обслужващ персонал трябва да носи мобилни телефони.

 

Други услуги и оборудване

Тип

Изискване

Местоположение

Дати

Предоставена от

 

Бележки

Услуги за устен превод

Арабски, китайски, английски, френски, руски, испански

Основна конферентна зала

 

IPCC

 

 

Съдействие при получаване на визи

 

 

 

СД

 

Искане да има координатор, който да се занимава с визови въпроси, за предпочитане от МВнР.

1 комплект табелки с имена на държави

Само на английски

 

 

IPCC

 

На английски

Държавни и други табели с имена + държачи

 

 

 

HC/IPCC

 

На английски

Значки (делегати + секретариат)

 

 

 

IPCC

 

 

Списък с хотели, цени и др.

 

 

 

СД

 

Това ще бъде част от информационната бележка, която ще бъде изготвена от приемащата страна и секретариата.

Чукче и блок

 

 

 

IPCC

 

 

Указателни табели за насочване на достъпа до заседателните зали

 

 

 

СД

 

 

 

ИТ услуги и оборудване

Интернет спецификации

 

- Минимална честотна лента (1 GB симетрична) - специализиран интернет за сесията (с Wi-Fi на хотела като резервен вариант) - Wi-Fi, наличен в целия обект.

 

Спецификации на компютър/лаптоп

Минимални спецификации: 2 GHz, 4 GB RAM, 80 GB HD, 3 USB; - американска клавиатура - минимум 3 свободни USB порта - английска клавиатура.

Система

Английска версия на Windows 11

- Английска версия на Microsoft Office 365.

- Английска клавиатура.

Принтери

Високоскоростни цветни мрежови принтери.

Осигурява се резервен тонер.

Предоставя се хартия (А4)

- в Секретариата принтерът трябва да може да печата и на страници с формат А3;

Двустранен печат.

Изисквания за кетъринг

Тип

Изискване

Местоположение

Дати

Предоставена от

 

Бележки

Вода

Водни фонтани или бутилки според нуждите.

Конферентни зали

Всички дни

СД

 

 

Вода

Водни фонтани или бутилки според нуждите.

Преводачески кабини

Всички дни

СД

 

 

Вода

Водни фонтани или бутилки според нуждите.

Офиси

Всички дни

СД

 

 

Освежителни напитки (кафе, чай, закуски)

 

Фоайе

Всички дни

СД

Броят на участниците се съгласува със СД.

Услугите трябва да бъдат планирани за целия ден, както и дните, когато са планирани вечерни и нощни сесии. Тази информация е достъпна само със сравнително кратко предизвестие. Би било за предпочитане към различни варианти, включително храна без глутен.

Официален прием (коктейл) - храна и напитки

 

ТВС

Ден на откриване

СД

 

Официален прием/коктейл в деня на откриване - определя се от страната домакин.

 

Определени служители по сигурността

 

 

 

 

 

 

 

 

График на срещите

График на срещите

Дата

Сутрин

Следобед

Вечер

 

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ЧЕ ВЕЧЕРНИТЕ СЕСИИ МОЖЕ ДА БЪДАТ РЕШЕНИ В КРАТКО ПРЕДИЗВЕСТИЕ.

TBC

Монтаж, настройка и подготовка (първоначални срещи)

Ден -3; Ден -2 и Ден -1

х

х

TBC

Други странични срещи при необходимост

Залите/подиумът трябва да бъдат подготвени, всеки микрофон и система да се тестват, да се поставят табели с имена според плана за сядане и да се направи финална техническа настройка.

TBC

Сесия

Ден 1

х

х

TBC

Други сесии според нуждите

За Ден -1 е планирана сесия за развиващите се страни

TBC

Сесия

Ден 2

х

х

TBC

Други сесии според нуждите

 

TBC

Сесия

Ден 3

х

х

TBC

Други сесии според нуждите

- Почивен ден (неделя)

TBC

Сесия

Ден 4

х

х

TBC

Други сесии според нуждите

 

TBC

Сесия

Ден 5

х

х

TBC

Други сесии според нуждите

 

TBC

Сесия

Ден 6

х

х

TBC

Други сесии според нуждите

 

TBC

Сесия

Ден 7

х

х

TBC

Други сесии според нуждите

- Преглед на вечерната сесия

TBC

Сесия

Ден 8

х

х

TBC

Други сесии според нуждите

- Преглед на вечерна сесия и нощна сесия - трудно е да се предвиди точният краен час, така че трябва да се осигурят мерки за непредвидени обстоятелства, в случай че пленарната сесия не приключи работата си по план.

TBC

Сесия (извъредно време/непредвиден случай)

Ден 9

х

х

TBC

Други сесии според нуждите

- Извънредна мярка, в случай че срещата не приключи работата си по план.

Да се ​​проведе инструктаж на целия обслужващ персонал TBC.

РЕГИСТРАЦИОННО БЮРО

Ден -1 14:00-18:00 Ден 1-8 08:00 - 17:00

Часове на конференцията: TBC. Моля, обърнете внимание, че срещите може да започнат по-рано и да завършат по-късно от посоченото тук.

Ключове: Всички офиси да имат 1 комплект ключове.

Помещенията, описани по-горе, остават достъпни по всяко време, ако е необходимо, през периодите, посочени по-горе.

 

Пленум

 

вторник

сряда

четвъртък

петък

събота

неделя

понеделник

вторник

сряда

четвъртък

петък

събота

7/23/2024

7/24/2024

7/25/2024

7/26/2024

7/27/2024

7/28/2024

7/29/2024

7/30/2024

7/31/2024

8/1/2024

8/2/2024

8/3/2024

Изискване за място/офис

Ден -3

Ден -2

Ден -1

Ден 1

Ден 2

Ден 3

(почивка)

Ден 4

Ден 5

Ден 6

Ден 7

Ден 8

Ден 9
(преливане)

Основна конферентна зала

Техническа подготовка

Техническа подготовка

Тестване/ Настройване

х

х

 

х

х

х

х

х

х

Зала за допълнителни срещи 1

 

 

х

х

х

х

х

х

х

х

х

х

Зала за допълнителни срещи 2

 

 

х

х

х

х

х

х

х

х

х

 

Частна заседателна зала

 

 

х

х

х

х

х

х

х

х

х

х

Офис стая 1 (Председател, IPCC)

 

 

х

х

х

х

х

х

х

х

х

х

Офис стая 2 (секретар и Dy секретар)

 

 

х

х

х

х

х

х

х

х

х

х

Офис стая 3 (Секретариат на IPCC)

 

х

х

х

х

х

х

х

х

х

х

х

Офис стая 4 (ENB)

 

 

 

х

х

 

х

х

х

х

х

 

Офис стая 5 (Медицинско обслужване)

 

 

 

х

х

 

х

х

х

х

х

 

Офис стая 6 (зала за двустранни срещи)

 

 

 

x (уточнява се)

 

 

x (уточнява се)

 

 

 

 

 

 

Регистрационно бюро

 

 

х

х

х

х

х

х

х

х

х

 

 

* Тази таблица е предоставена само за удобство и общ преглед и може да не се актуализира въз основа на CRC.

 

 

 

 

Промени настройката на бисквитките