Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 56 от 30.VI

РЕШЕНИЕ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ПРОЦЕДУРНИ ПРАВИЛА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ПРЕДЛАГАНЕ НА КАНДИДАТИ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СМЕТНАТА ПАЛАТА, ПРЕДСТАВЯНЕ И ПУБЛИЧНО ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ И ИЗСЛУШВАНЕТО НА КАНДИДАТИТЕ В КОМИСИЯТА ПО БЮДЖЕТ

 

РЕШЕНИЕ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ПРОЦЕДУРНИ ПРАВИЛА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ПРЕДЛАГАНЕ НА КАНДИДАТИ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СМЕТНАТА ПАЛАТА, ПРЕДСТАВЯНЕ И ПУБЛИЧНО ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ И ИЗСЛУШВАНЕТО НА КАНДИДАТИТЕ В КОМИСИЯТА ПО БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ, КАКТО И ПРОЦЕДУРАТА ЗА ИЗБОР ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ПРИЕТО ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА 23 ЮНИ 2023 Г. (ДВ, БР. 55 ОТ 2023 Г.)

Издадено от Народното събрание

Обн. ДВ. бр.56 от 30 Юни 2023г.

Народното събрание на основание чл. 84, т. 8 и чл. 86, ал. 1 от Конституцията на Република България във връзка с чл. 12, ал. 1 от Закона за Сметната палата и чл. 90, ал. 9 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание


РЕШИ:


Изменя Решение за приемане на процедурни правила за условията и реда за предлагане на кандидати за председател на Сметната палата, представяне и публично оповестяване на документите и изслушването на кандидатите в Комисията по бюджет и финанси, както и процедурата за избор от Народното събрание, прието от Народното събрание на 23 юни 2023 г. (ДВ, бр. 55 от 2023 г.), като в раздел I, т. 1 думите "7-дневен срок" се заменят с "14-дневен срок".

-------------------------

Решението е прието от 49-ото Народно събрание на 29 юни 2023 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.

Промени настройката на бисквитките