Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 13 от 11.II

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 22 ОТ 3 ФЕВРУАРИ 2011 Г. ЗА ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБАТА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТИТЕ, СВЪРЗАНИ С ОРЪЖИЯТА, БОЕПРИПАСИТЕ, ВЗРИВНИТЕ ВЕЩЕСТВА И ПИРОТЕХНИЧЕСКИТЕ ИЗДЕЛИЯ И КОНТРОЛА НАД ТЯХ ВЪВ И ОТ ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА Р

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 22 ОТ 3 ФЕВРУАРИ 2011 Г. ЗА ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБАТА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТИТЕ, СВЪРЗАНИ С ОРЪЖИЯТА, БОЕПРИПАСИТЕ, ВЗРИВНИТЕ ВЕЩЕСТВА И ПИРОТЕХНИЧЕСКИТЕ ИЗДЕЛИЯ И КОНТРОЛА НАД ТЯХ ВЪВ И ОТ ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ПРИЕТА С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 278 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2010 Г. (ДВ, БР. 96 ОТ 2010 Г.)

В сила от 11.02.2011 г.

Обн. ДВ. бр.13 от 11 Февруари 2011г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


§ 1. В чл. 86, ал. 2 от Наредбата за условията и реда за осъществяване на дейностите, свързани с оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия и контрола над тях във и от въоръжените сили на Република България, приета с Постановление № 278 на Министерския съвет от 2010 г., в т. 2 се създава буква "г":

"г) оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия, разпространението и търговията на които по силата на международни договори, членството на Република България в международни организации или в международни режими за контрол са ограничени или са под наблюдение, могат да бъдат включвани директно в раздел "За утилизация" от списъка по ал. 1."


Заключителни разпоредби

§ 2. Постановлението влиза в сила от деня на обнародването му в "Държавен вестник".


Промени настройката на бисквитките