Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 71 от 4.IX

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 212 ОТ 27 АВГУСТ 2009 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 85 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2007 Г. ЗА ОРГАНИЗАЦИЯ И КООРДИНАЦИЯ ПО ВЪПРОСИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ (ДВ, БР. 35 ОТ 2007 Г.)

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 212 ОТ 27 АВГУСТ 2009 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 85 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2007 Г. ЗА ОРГАНИЗАЦИЯ И КООРДИНАЦИЯ ПО ВЪПРОСИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ (ДВ, БР. 35 ОТ 2007 Г.)

Обн. ДВ. бр.71 от 4 Септември 2009г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


§ 1. В чл. 2 се правят следните изменения:

1. В ал. 1 думите "съвместно с министъра по европейските въпроси" се заличават.

2. В ал. 3 думите "Министърът по европейските въпроси" се заменят с "Министърът на външните работи или упълномощен от него заместник-министър, изпълняващ функциите на председател на Съвета по европейските въпроси".


§ 2. В чл. 5 се правят следните изменения:

1. В ал. 1, т. 1 думите "министърът по европейските въпроси" се заменят със "заместник-министър на външните работи".

2. В ал. 3 думите "министъра по европейските въпроси" се заменят с "министъра на външните работи".


§ 3. В чл. 12, ал. 5 думите "министърът по европейските въпроси" се заменят с "председателят на Съвета по европейските въпроси".


§ 4. В чл. 29, ал. 1, т. 8, букви "д" и "е" думите "Министерството на икономиката и енергетиката" се заменят с "Министерството на икономиката, енергетиката и туризма".


§ 5. В чл. 30, ал. 2 думите "министъра по европейските въпроси" се заменят с "председателя на Съвета по европейските въпроси".


§ 6. В приложение № 1 към чл. 3, ал. 1 се правят следните изменения:

1. В т. 5 думите "министърът на икономиката и енергетиката" се заменят с "министърът на икономиката, енергетиката и туризма".

2. В т. 6 думите "министърът на транспорта" се заменят с "министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията".

3. В т. 7 думите "министърът на земеделието и продоволствието" се заменят с "министърът на земеделието и храните".

4. В т. 9 думите "министърът на образованието и науката" се заменят с "министърът на образованието, младежта и науката".


§ 7. В приложение № 3 към чл. 7, ал. 1 се правят следните изменения:

1. Навсякъде в текста думите "Министерството на икономиката и енергетиката" се заменят с "Министерството на икономиката, енергетиката и туризма".

2. Думите "Министерството на образованието и науката" се заменят с "Министерството на образованието, младежта и науката".

3. Думите "Министерството на транспорта" се заменят с "Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията".

4. Думите "Държавната агенция за информационни технологии" се заменят с "Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията".

5. Думите "Министерството на земеделието и продоволствието" се заменят с "Министерството на земеделието и храните".


Промени настройката на бисквитките