Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 43 от 9.VI

НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № 9 ОТ 2004 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОДОБРЕНИЕ НА ТИПА НА БЕЗОПАСНО СТЪКЛО И НА МЕХАНИЧНО ТЕГЛИТЕЛНО-ПРИКАЧНО УСТРОЙСТВО НА НОВИ ТРАКТОРИ И ЗА ОДОБРЕНИЕ НА ТИПА НА НОВИ ТРАКТОРИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ОТДЕЛНИ КО

 

НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № 9 ОТ 2004 Г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОДОБРЕНИЕ НА ТИПА НА БЕЗОПАСНО СТЪКЛО И НА МЕХАНИЧНО ТЕГЛИТЕЛНО-ПРИКАЧНО УСТРОЙСТВО НА НОВИ ТРАКТОРИ И ЗА ОДОБРЕНИЕ НА ТИПА НА НОВИ ТРАКТОРИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ОТДЕЛНИ КОМПОНЕНТИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ (ДВ, БР. 40 ОТ 2004 Г.)

Издадена от Министерството на земеделието и храните

Обн. ДВ. бр.43 от 9 Юни 2009г.

§ 1. В чл. 7а думите "при условие че производителят или неговият упълномощен представител представи легализиран превод на сертификата на български език. Копие от сертификата се съхранява от КТИ" се заличават.


§ 2. В чл. 15, ал. 1 думите "изпълнителният директор на КТИ определя" се заменят с "изпълнителният директор на КТИ издава".


§ 3. В чл. 22а, чл. 43, ал. 1 и в § 1, т. 37 думите "министъра на земеделието и горите" се заменят с "министъра на земеделието и храните".


§ 4. Параграфи 74, 75 и 76 от Наредбата за изменение и допълнение на Наредба № 9 от 2004 г. се отменят.


§ 5. Навсякъде в наредбата думите "при условие че производителят или неговият упълномощен представител представи легализиран превод на сертификата на български език. Копие от сертификата се съхранява от КТИ" се заличават.


§ 6. Навсякъде в наредбата думите "министъра/ът на земеделието и горите чрез" се заличават.


§ 7. Навсякъде в наредбата думите "Министърът на земеделието и горите по предложение на изпълнителния директор на КТИ" се заменят с "Изпълнителният директор на КТИ".


§ 8. Навсякъде в наредбата думите "по предложение на изпълнителния директор на КТИ, министърът на земеделието и горите" се заменят с "изпълнителният директор на КТИ" и думите "Министърът/а на земеделието и горите" се заменят с "Изпълнителният/я директор на КТИ".


§ 9. В приложение № 2 към чл. 6, ал. 2, приложение № 6 към чл. 31, ал. 2 и приложения № 13, 14, 15, 16, 17 и 18 към чл. 51, ал. 4 думите "МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ГОРИТЕ" се заменят с "КОНТРОЛНО-ТЕХНИЧЕСКА ИНСПЕКЦИЯ" и думата "Министър" се заменя с "Изпълнителен директор на КТИ".


Промени настройката на бисквитките