Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 93 от 1.X

ЗАКОН ЗА РАТИФИЦИРАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЯ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ СРОКА НА ДЕЙСТВИЕ НА РАМКОВОТО СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПРИЛАГАНЕТО НА КОМПЕНСАЦИОНЕН МЕХАНИЗЪМ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ДЪЛГА НА МИНЕРАЛБАНК ПОСРЕДСТВОМ КОНВЕРТИРАНЕТО МУ В УЧАСТИЕ НА ИНВЕСТИТОРИ В ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА

 

ЗАКОН ЗА РАТИФИЦИРАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЯ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ СРОКА НА ДЕЙСТВИЕ НА РАМКОВОТО СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПРИЛАГАНЕТО НА КОМПЕНСАЦИОНЕН МЕХАНИЗЪМ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ДЪЛГА НА МИНЕРАЛБАНК ПОСРЕДСТВОМ КОНВЕРТИРАНЕТО МУ В УЧАСТИЕ НА ИНВЕСТИТОРИ В ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И НА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ СРОКА НА ДЕЙСТВИЕ НА РАМКОВОТО СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПРИЛАГАНЕТО НА КОМПЕНСАЦИОНЕН МЕХАНИЗЪМ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ДЪЛГА НА СТОПАНСКАТА БАНКА И МИНЕРАЛБАНК КЪМ САЧЕ - ИТАЛИЯ, ПОСРЕДСТВОМ КОНВЕРТИРАНЕТО МУ В УЧАСТИЕ НА ИНВЕСТИТОРИ В ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ

Обн. ДВ. бр.93 от 1 Октомври 2002г.

Чл. 1. Ратифицира споразуменията, сключени чрез размяна на писма на 28 ноември 2000 г. и на 31 октомври 2001 г., за удължаване срока на действие на Рамковото споразумение за прилагането на компенсационен механизъм за изплащане на дълга на Минералбанк посредством конвертирането му в участие на инвеститори в приватизацията на български държавни предприятия, подписано на 24 септември 1998 г. в Мадрид (ратифицирано със закон, обн., ДВ, бр. 121 от 1998 г.).


Чл. 2. Ратифицира споразумението, сключено чрез размяна на писма на 12 ноември 2001 г., за удължаване срока на действие на Рамковото споразумение за прилагането на компенсационен механизъм за изплащане на дълга на Стопанската банка и Минералбанк към САЧЕ - Италия, посредством конвертирането му в участие на инвеститори в приватизацията на български държавни предприятия, подписано на 19 ноември 1999 г. (ратифицирано със закон, обн., ДВ, бр. 114 от 1999 г.).

Законът е приет от ХХХIХ Народно събрание на 18 септември 2002 г. и е подпечатан с официалния печат на Народното събрание.


Промени настройката на бисквитките