Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 98 от 16.XI

ЗАКОН ЗА РАТИФИЦИРАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО МЕЖДУ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ ЗА ПРЕЛИТАНЕТО, ТРАНЗИТНОТО ПРЕМИНАВАНЕ И ПРЕБИВАВАНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НА СИЛИ И ЛИЧЕН СЪСТАВ НА САЩ И ИЗПЪЛНИТЕЛИ ПО ДОГОВОР СЪС СА

 

ЗАКОН ЗА РАТИФИЦИРАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО МЕЖДУ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ ЗА ПРЕЛИТАНЕТО, ТРАНЗИТНОТО ПРЕМИНАВАНЕ И ПРЕБИВАВАНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НА СИЛИ И ЛИЧЕН СЪСТАВ НА САЩ И ИЗПЪЛНИТЕЛИ ПО ДОГОВОР СЪС САЩ В ПОДКРЕПА НА ОПЕРАЦИЯ "ТРАЙНА СВОБОДА", СЪСТАВЕНО ОТ ВЕРБАЛНА НОТА № 444 НА ПОСОЛСТВОТО НА СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ ОТ 12 НОЕМВРИ 2001 Г. И ВЕРБАЛНА НОТА № С-93-00-13 НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОТ 12 НОЕМВРИ 2001 Г.

Обн. ДВ. бр.98 от 16 Ноември 2001г.

Член единствен. Ратифицира Споразумението между Република България и Съединените американски щати за прелитането, транзитното преминаване и пребиваването на сили и личен състав на САЩ и изпълнители по договор със САЩ на Република България в подкрепа на операция "Трайна свобода", съставено от Вербална нота № 444 на Посолството на Съединените американски щати от 12 ноември 2001 г. и Вербална нота № С-93-00-13 на Министерството на външните работи на Република България от 12 ноември 2001 г., сключено на 12 ноември 2001 г.


Заключителни разпоредби

§ 1. Законът влиза в сила от деня на обнародването му в "Държавен вестник".


§ 2. Министърът на външните работи да обнародва споразумението в "Държавен вестник".

Законът е приет от ХХХIX Народно събрание на 14 ноември 2001 г. и е подпечатан с официалния печат на Народното събрание.


Промени настройката на бисквитките