Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 55 от 28.VI

ИНСТРУКЦИЯ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ИНСТРУКЦИЯ № І-4 ОТ 28.07.2016 Г. ЗА МЕТОДИКАТА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ ОТ АГЕНЦИЯ "МИТНИЦИ" КЪМ МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛНО ОПРЕДЕЛЕНИ КРИТЕРИИ ЗА СЪПОСТАВЯНЕ С ПОЛУЧЕНИТЕ И ОБРАБОТВАНИ РЕЗЕРВАЦИОННИ ДАННИ З

 

ИНСТРУКЦИЯ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ИНСТРУКЦИЯ № І-4 ОТ 28.07.2016 Г. ЗА МЕТОДИКАТА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ ОТ АГЕНЦИЯ "МИТНИЦИ" КЪМ МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛНО ОПРЕДЕЛЕНИ КРИТЕРИИ ЗА СЪПОСТАВЯНЕ С ПОЛУЧЕНИТЕ И ОБРАБОТВАНИ РЕЗЕРВАЦИОННИ ДАННИ ЗА ПЪТНИЦИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНОТО ЗВЕНО ЗА ПОЛУЧАВАНЕ И ОБРАБОТВАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИОННИ ДАННИ НА ПЪТНИЦИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ПРЕВОЗВАНИ ПО ВЪЗДУХ, СЪЗДАДЕНО В ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ "НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ", И РЕДА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПОЛУЧЕНИ СЪВПАДЕНИЯ НА АГЕНЦИЯ "МИТНИЦИ" (ДВ, БР. 73 ОТ 2016 Г.)

В сила от 28.06.2024 г.
Издадена от председателя на Държавна агенция "Национална сигурност" и директора на Агенция "Митници"

Обн. ДВ. бр.55 от 28 Юни 2024г.

§ 1. В чл. 3 ал. 1 се изменя така:

"(1) Предварително определените критерии се съставят от служители на АМ, определени със заповед на директора на АМ, по образец, утвърден от ръководителя на Националното звено. В заповедта се посочват оправомощените служители на АМ, имащи право да подписват искането по чл. 4, ал. 1, и техните електронни адреси. Копие от заповедта се изпраща в Националното звено."

§ 2. В чл. 4 се създава ал. 3:

"(3) Националното звено предоставя образец на искането по ал. 1 за залагане на ПОК."

§ 3. В чл. 9 се правят следните изменения и допълнения:

1. В ал. 1 след думите "чл. 3, ал. 1" се добавя "и посочени в искането по чл. 4, ал. 1".

2. Създава се ал. 3:

"(3) Изпращането, получаването, съхранението и визуализацията на данните по ал. 1 и 2 се извършва чрез специализирано софтуерно приложение при условия и по ред, определени със съвместна заповед на председателя на ДАНС и директора на АМ."

Заключителни разпоредби

§ 4. Инструкцията влиза в сила от деня на обнародването ѝ в "Държавен вестник".

Промени настройката на бисквитките