Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 83 от 22.X

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 236 ОТ 15 ОКТОМВРИ 2010 Г. ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ СРЕДСТВА ПО БЮДЖЕТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ИКОНОМИКАТА, ЕНЕРГЕТИКАТА И ТУРИЗМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА РЕШЕНИЕ № 839 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2008 Г. ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА БЛОКОВЕ 1 И 2 НА "

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 236 ОТ 15 ОКТОМВРИ 2010 Г. ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ СРЕДСТВА ПО БЮДЖЕТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ИКОНОМИКАТА, ЕНЕРГЕТИКАТА И ТУРИЗМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА РЕШЕНИЕ № 839 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2008 Г. ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА БЛОКОВЕ 1 И 2 НА "АЕЦ КОЗЛОДУЙ" - ЕАД, ЗА СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА РАДИОАКТИВНИ ОТПАДЪЦИ, ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА БЛОКОВЕ 1 И 2 НА АЕЦ "КОЗЛОДУЙ" ЗАЕДНО С НЕОБХОДИМОТО ДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО ЗА ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТОВА ИМУЩЕСТВО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ "РАДИОАКТИВНИ ОТПАДЪЦИ" ЧРЕЗ ЕДНОВРЕМЕННО НАМАЛЯВАНЕ И УВЕЛИЧАВАНЕ КАПИТАЛА НА "БЪЛГАРСКИ ЕНЕРГИЕН ХОЛДИНГ" - ЕАД

В сила от 22.10.2010 г.

Обн. ДВ. бр.83 от 22 Октомври 2010г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


Чл. 1. (1) Министърът на финансите да предостави допълнителни средства в размер до 2 715 300 лв. по бюджета на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма за финансиране на допълнителни разходи по фонд "Радиоактивни отпадъци", свързани с дейността и издръжката на Държавно предприятие "Радиоактивни отпадъци" по изпълнение на Решение № 839 на Министерски съвет от 2008 г.

(2) Средствата по ал. 1 да се използват за финансиране на дейността по обявяване на съоръженията на блокове 1 и 2 на АЕЦ "Козлодуй" за съоръжения за управление на радиоактивни отпадъци.


Чл. 2. Средствата по чл. 1 да се осигурят чрез преструктуриране на разходите по републиканския бюджет за 2010 г. по реда на чл. 34 от Закона за устройството на държавния бюджет.


Чл. 3. Министърът на финансите по предложение на министъра на икономиката, енергетиката и туризма да извърши налагащите се промени по бюджета на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма за 2010 г. на базата на фактически извършените разходи.


Заключителни разпоредби

§ 1. Постановлението се приема на основание чл. 28, ал. 1 от Закона за устройството на държавния бюджет.


§ 2. Изпълнението на постановлението се възлага на министъра на финансите и на министъра на икономиката, енергетиката и туризма.


§ 3. Постановлението влиза в сила от деня на обнародването му в "Държавен вестник".


Промени настройката на бисквитките