Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 71 от 10.IX

РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ПРОЦЕДУРНИ ПРАВИЛА ПО ПРИЛАГАНЕТО НА ЧЛ. 113, АЛ. 1 ОТ ПРАВИЛНИКА ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

 

РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ПРОЦЕДУРНИ ПРАВИЛА ПО ПРИЛАГАНЕТО НА ЧЛ. 113, АЛ. 1 ОТ ПРАВИЛНИКА ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

Издадено от Народното събрание

Обн. ДВ. бр.71 от 10 Септември 2010г.

Народното събрание на основание § 2 от допълнителните разпоредби на Правилника за организацията и дейността на Народното събрание


РЕШИ:


Приема следните Процедурни правила по прилагането на чл. 113, ал. 1 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание:

1. Министър-председателят представя доклада за участието на Република България в Европейския съюз през предходното председателство и задачите на Република България по време на текущото председателство.

2. Изслушват се изказвания от името на парламентарните групи - по 1 представител в рамките на до 10 минути и на 1 независим народен представител в рамките на до 5 минути.

3. Присъстващите в пленарната зала членове на Европейския парламент от Република България могат да се изказват при условията по т. 2 - по един представител от името на съответната парламентарна група в Европейския парламент в рамките на до 10 минути и на 1 независим член на Европейския парламент от Република България - в рамките на до 5 минути.

4. Изказване на министър-председателя в отговор на изказванията по т. 2 и 3.

5. По доклада на министър-председателя не се приема решение.

-------------------------

Решението е прието от 41-ото Народно събрание на 1 септември 2010 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.


Промени настройката на бисквитките