Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 65 от 20.VIII

РЕШЕНИЕ № 315 ОТ 18 МАЙ 2010 Г. ЗА ДАВАНЕ НА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СКЛЮЧВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНО СПОРАЗУМЕНИЕ КЪМ ДОГОВОР ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КОНЦЕСИЯ ЗА ДОБИВ НА ПОДЗЕМНИ БОГАТСТВА - СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ - ПЯСЪК И ЧАКЪЛ, ОТ НАХОДИЩЕ "ЕЛИ ДЕРЕ", ОБЩИНА СЕПТЕМВРИ,

 

РЕШЕНИЕ № 315 ОТ 18 МАЙ 2010 Г. ЗА ДАВАНЕ НА РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СКЛЮЧВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНО СПОРАЗУМЕНИЕ КЪМ ДОГОВОР ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КОНЦЕСИЯ ЗА ДОБИВ НА ПОДЗЕМНИ БОГАТСТВА - СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ - ПЯСЪК И ЧАКЪЛ, ОТ НАХОДИЩЕ "ЕЛИ ДЕРЕ", ОБЩИНА СЕПТЕМВРИ, ОБЛАСТ ПАЗАРДЖИК, СКЛЮЧЕН НА 10 НОЕМВРИ 2004 Г.

Обн. ДВ. бр.65 от 20 Август 2010г.

На основание чл. 5, ал. 3 и чл. 70, ал. 3, т. 5 от Закона за концесиите във връзка с чл. 36, ал. 2 от Закона за подземните богатства и мотивирано предложение на министъра на регионалното развитие и благоустройството


МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

РЕШИ:


1. Министърът на регионалното развитие и благоустройството да сключи с "Хидрострой - Сестримо" - ЕООД, Пловдив, допълнително споразумение към договора за предоставяне на концесия за добив на подземни богатства - строителни материали - пясък и чакъл, от находище "Ели дере", община Септември, област Пазарджик, за продължаване срока на концесията с 15 години.

2. Срокът на концесията се продължава при условията на сключения на 10 ноември 2004 г. между министъра на регионалното развитие и благоустройството и "Хидрострой - Сестримо" - ЕООД, Пловдив, договор за предоставяне на концесия за добив на подземни богатства - строителни материали - пясък и чакъл, от находище "Ели дере", област Пазарджик.

3. Министърът на регионалното развитие и благоустройството да сключи допълнителното споразумение в едномесечен срок от обнародването на решението в "Държавен вестник".


Промени настройката на бисквитките