Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 44 от 11.VI

НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № 13 ОТ 2008 Г. ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА ПО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВА ПОМОЩ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЛИНИЯ НА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ ОТ ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ ЗА ПЕРИОДА 2007 - 2013 Г. (ДВ, БР.

 

НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № 13 ОТ 2008 Г. ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА ПО ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ФИНАНСОВА ПОМОЩ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЛИНИЯ НА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ ОТ ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ ЗА ПЕРИОДА 2007 - 2013 Г. (ДВ, БР. 39 ОТ 2008 Г.)

Издадена от Министерството на земеделието и храните

Обн. ДВ. бр.44 от 11 Юни 2010г.

§ 1. В чл. 5 се създава ал. 3:

"(3) Междинни плащания са допустими не повече от два пъти за периода на изпълнение на проекта с изключение на плащанията, заявени по чл. 18, ал. 2а във връзка с дейности по реда на чл. 12, ал. 1, т. 3 и 5."


§ 2. В чл. 9 се правят следните допълнения:

1. В т. 5 точката накрая се заменя със запетая и се добавя "както и за обосноваността на предложените разходи, с изключение на дейностите по т. 3 от приложение № 1".

2. Създава се нова т. 6:

"6. представя заявлението и доклад на министъра на земеделието и храните, съгласуван от заместник-министъра, на когото са възложени функции по координация и контрол на дейността на Управляващия орган на ПРСР, за вземане на решение за дейностите по т. 3 от приложение № 1 относно съответствието на заявлението с одобрените дейности от списъка по чл. 7, допустимостта на разходите съгласно приложение № 2 и обосноваността на предложените разходи."


§ 3. В приложение № 3 към чл. 8, раздел А от заявление за кандидатстване (дейности по линия на техническа помощ) се заличават следните думи:

"Заявлението е одобрено от заместник-министъра, на когото министърът на земеделието и храните е възложил функции по координация и контрол на дейността на Управляващия орган на ПРСР (дирекция "Развитие на селските райони")



Име: Фамилия: Презиме:
Длъжност:
Подпис:

"


Промени настройката на бисквитките