Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 38 от 21.V

РЕШЕНИЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ВРЕМЕННА АНКЕТНА КОМИСИЯ СЪС ЗАДАЧА ДА ИЗЯСНИ ИЗНЕСЕНИТЕ ДАННИ ЗА ГРУБО НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ПРАВИЛНИКА ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПРИ ГЛАСУВАНЕТО И ОБНАРОДВАНЕТО НА ЗАКОНА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛ

 

РЕШЕНИЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ВРЕМЕННА АНКЕТНА КОМИСИЯ СЪС ЗАДАЧА ДА ИЗЯСНИ ИЗНЕСЕНИТЕ ДАННИ ЗА ГРУБО НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ПРАВИЛНИКА ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПРИ ГЛАСУВАНЕТО И ОБНАРОДВАНЕТО НА ЗАКОНА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ НАРКОТИЧНИТЕ ВЕЩЕСТВА И ПРЕКУРСОРИТЕ В "ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК", БР. 22 ОТ 2010 Г., И ПОПРАВКА НА СЪЩИЯ ЗАКОН В СЛЕДВАЩИЯ БР. 23 НА "ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК" ОТ 2010 Г.

Издадено от Народното събрание

Обн. ДВ. бр.38 от 21 Май 2010г.

Народното събрание на основание чл. 79, ал. 1 от Конституцията на Република България и чл. 34 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание


РЕШИ:


1. Създава Временна анкетна комисия със задача да изясни изнесените данни за грубо нарушаване на Конституцията и Правилника за организацията и дейността на Народното събрание при гласуването и обнародването на Закона за изменение и допълнение на Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите в "Държавен вестник", бр. 22 от 2010 г., и поправка на същия закон в следващия бр. 23 на "Държавен вестник" от 2010 г.

2. Комисията се състои от 6 народни представители, от които по един представител от всяка парламентарна група и един независим народен представител.

3. Избира състав на комисията:


Председател: Румен Иванов Иванов.
Заместник-председател: Мая Божидарова Манолова.
Членове: Четин Хюсеин Казак,
  Петър Иванов Хлебаров,
  Ваньо Евгениев Шарков,
  Димитър Йорданов Чукарски.

4. Временната комисия се избира за срок от един месец.

-------------------------

Решението е прието от 41-ото Народно събрание на 13 май 2010 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.


Промени настройката на бисквитките