Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 28 от 13.IV

НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № Н-18 ОТ 2009 Г. ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ЕДНОКРАТНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ПРИ ПРЕМЕСТВАНЕ НА СЛУЖБА В ДРУГО НАСЕЛЕНО МЯСТО НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ И НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА (ДВ, БР. 63 О

 

НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № Н-18 ОТ 2009 Г. ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ЕДНОКРАТНО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ПРИ ПРЕМЕСТВАНЕ НА СЛУЖБА В ДРУГО НАСЕЛЕНО МЯСТО НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ И НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА (ДВ, БР. 63 ОТ 2009 Г.)

В сила от 13.04.2010 г.
Издадена от Министерството на отбраната

Обн. ДВ. бр.28 от 13 Април 2010г.

§ 1. В чл. 1, ал. 2 и 3 след думите "за специфични условия при изпълнение на военната служба" се добавя "с постоянен характер".


§ 2. В чл. 3 думите "структурите по чл. 77, ал. 2 от Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България" се заменят с "Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия".


§ 3. В чл. 8, т. 6 думите "структурите по чл. 77, ал. 2 от Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България" се заменят с "Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия".


§ 4. В чл. 10, ал. 4 думите "във военното формирование или структурите по чл. 77, ал. 2 от Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България" се заменят с "Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия".


§ 5. В т. 2.3 от приложението към чл. 2 от наредбата след думите "за специфични условия при изпълнение на военната служба" се добавя "с постоянен характер".


Заключителни разпоредби

§ 6. Наредбата влиза в сила от деня на обнародването й в "Държавен вестник".


Промени настройката на бисквитките