Безплатен Държавен вестник

Изпрати статията по email

Държавен вестник, брой 22 от 19.III

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 29 ОТ 12 МАРТ 2010 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА НАРЕДБА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ОПЕРАТИВНО-ИЗДИРВАТЕЛНАТА ДЕЙНОСТ ОТ ОПЕРАТИВНО-ИЗДИРВАТЕЛНИТЕ И ОПЕРАТИВНО-ТЕХНИЧЕСКИТЕ СТРУКТУРНИ ЗВЕНА НА ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ "НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ"

 

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 29 ОТ 12 МАРТ 2010 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА НАРЕДБА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ОПЕРАТИВНО-ИЗДИРВАТЕЛНАТА ДЕЙНОСТ ОТ ОПЕРАТИВНО-ИЗДИРВАТЕЛНИТЕ И ОПЕРАТИВНО-ТЕХНИЧЕСКИТЕ СТРУКТУРНИ ЗВЕНА НА ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ "НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ" И ЗА ПРИЛАГАНЕ И ПОЛЗВАНЕ НА РАЗУЗНАВАТЕЛНИТЕ СПОСОБИ И СРЕДСТВА ПРИ ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ ДЕЙНОСТТА НА ОРГАНИТЕ НА АГЕНЦИЯТА ПО ЗАЩИТА НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ

Обн. ДВ. бр.22 от 19 Март 2010г.

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ

ПОСТАНОВИ:


Член единствен. Приема Наредба за условията и реда за осъществяване на оперативно-издирвателната дейност от оперативно-издирвателните и оперативно-техническите структурни звена на Държавна агенция "Национална сигурност" и за прилагане и ползване на разузнавателните способи и средства при осъществяване дейността на органите на агенцията по защита на националната сигурност (секретна).


Промени настройката на бисквитките