Новини

Изпрати статията по email

Честит празник на българските юристи!

Честит празник на българските юристи!

16 април 2020

 

16 април е денят, в който Великото Народно събрание гласува Търновската Конституция в далечната 1879 г. По инициатива на Съюза на юристите в България тази дата всяка година се отбелязва като професионален празник на българските юристи.

 


Екипът на "Сиела Норма" честити Деня на българската Конституция на всички юристи, които професионално изпълняват своя дълг и следват своето призвание в търсене на истината.

 

"Сиела Норма" е компания, която разработва правно-информационни продукти и доставя информационни услуги. Повече от половината от служителите и външните експерти, пряко обвързани с разработка и актуализация на софтуера, имат юридическо образование и са специалисти с дългогодишен опит в своята област. Освен създаване и поддържане на правно-информационни системи, предоставяме безплатен достъп до "Държавен вестник" и нормативни актове в свободната зона на корпоративния уебсайт на "Сиела Норма". Осигуряваме актуалното законодателство, публикувано в Българския правен портал Lex.bg, който само от началото на годината има 7 млн. разгледани страници.

 

С продуктите на "Сиела Норма" правим законодателството по-достъпно както за юристите, така и за хората, които нямат юридическо образование, но трябва да прилагат нормативните актове в работата си. Нашият софтуер повишава ефективността и улеснява работата на служителите от държавната и общинска администрация, органите на съдебната власт, свободните професии и всички области на бизнеса.

 

Вече 35 години нашата компания създава стойност за професионалистите.

 

Благодарим на всички колеги, партньори и приятели за доверието към "Сиела Норма".

 

Честит празник!

 

 

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките