Новини

Изпрати статията по email

Декларация за пътуване по работа извън населеното място по време на извънредното положение

Декларация за пътуване по работа извън населеното място по време на извънредното положение

23 март 2020

 

За да пътувате по работа извън обрастните градове трябва да се снабдите със служебна бележка от работодателя за пътуване с цел изпълнение на служебните задължения.


Това е част от противоепидемичните мерки, приети от Националния оперативен щаб и правителството по време на извънредното положение заради коронавируса COVID-19, които влязоха в сила през уикенда.

 

На контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните пътища на областните центрове в страната вече се извършва проверка на целта на пътуването. След като изтече гратисния период (до вторник) няма да бъдат допускани превозни средства, ако техните водачи не предоставят Декларация за преминаване през КПП в областните градове във връзка с въведените противоепидемични мерки.

 

Може да изтеглите документа от връзките по-долу. Декларациите са обновени на 25 март с отразени промените от 24.03.2020 г.

 

Вариант за разпечатване
(разпечатайте и попълнете след това)

 

• Вариант за попълване на компютър
(натиснете с десен бутон на мишката върху връзката и изберете "Запазване...", след което намерете файла на Вашия компютър и го отворете с "Acrobat Reader")

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките