Новини

Изпрати статията по email

Безплатен пробен период на достъп до 'Сиела Здравеопазване' за всички медици до края на извънредното положение

Безплатен пробен период на достъп до 'Сиела Здравеопазване' за всички медици до края на извънредното положение

07 април 2020

 

Честит празник и огромна благодарност към хората, които са на първа линия в най-голямо изпитание за човечеството - борбата с пандемията заради коронавируса.



По повод Международния ден на здравето екипът на "Сиела Норма" пожелава на всички лекари, медицински сестри, административен персонал в здравните заведения и лекарски практики здраве, сила и по-малко пациенти със застрашен живот.

 

Искаме да изкажем нашата признателност за денонощните усилия на медиците в борбата с коронавируса. За подпомагане извършването на тяхната професионална дейност, им предлагаме безплатен пробен период на достъп до интернет версията на продукт "Сиела Здравеопазване" до края на извънредното положение.

 

Това е правно-информационен професионален справочник, източник на актуална и удобно систематизирана информация за здравния сектор. Програмата е разработена специално за нуждите на професионалистите в здравния сектор.

 

За да ползвате продукт "Сиела Здравеопазване" е достатъчно да изпратите заявка за потребителско име и парола на имейл: ciela@ciela.com, като посочите следната информация:


- потребителско име за достъп до продукта
- две имена
- здравно заведение, заемана позиция
- телефон
- имейл

 

След като обработим Вашата заявка в срок до 24 часа от получаването й, ще получите указания на мейла как да ползвате продукта.

 

Срок за изпращане на заявките: 16.04.2020 г. вкл.

 

"Сиела Норма" АД обработва личните Ви данни съгласно утвърдената Политика за поверителност.

 

Предлагаме безплатния пробен период на достъп до края на извънредното положение на всички лекари, сестри и административен персонал, които имат нужда от актуалното българското законодателство в областта на здравеопазването.

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките