Новини

Изпрати статията по email

Онлайн промоция по повод 35 години

Онлайн промоция по повод 35 години "Сиела Норма"

02 април 2020

 

Една от първите частни организации в България, специализирана в областта на издаването на юридическа литература и справочен софтуер, празнува 35-и рожден ден. С благодарност към своите настоящи и бъдещи клиенти, "Сиела Норма" предлага промоция при покупки от електронния магазин e-ciela.net.

Имате възможност да платите за един или повече наши продукти при промоционални условия:


5% отстъпка - за продукти до 500 лева  (без ДДС)
7% отстъпка - за продукти между 500 и 1500 лева (без ДДС)
10% отстъпка - за продукти над 1500 лева (без ДДС)


Промоционалните условия важат до 30 април 2020 г. Ако изберете да платите онлайн за избран от Вас продукт/продукти, активацията също може да стане онлайн в рамките на няколко минути, след което ще започнете да ползвате избрания правно-информационен софтуер през интернет браузър.

С Вашето потребителското име и парола ще може да използвате продукт на "Сиела Норма" през всяко устройство - стационарен компютър, лаптоп, смарт телефон. Може да достъпвате профила си от корпоративния сайт ciela.net или след като изпишете web6.ciela.net.


 


 



Ако все още не сте ползвали продукт на "Сиела Норма", ще Ви дадем няколко основания да го направите:


Информацията в публичното пространство е необятна, но трудно може да бъде доказана нейната достоверност и актуалност.
Всеки бизнес или публична дейност зависи от промените в българското и европейско законодателство, затова много служители в една организация или компания имат нужда от бърз и лесен достъп до актуалните нормативни актове. С нашите продукти даваме възможност да разполагате със собствена библиотека, която да бъде не само добре систематизирана и актуална, но и в която да намирате нужната информация максимално бързо.

И не на последно място - предлагаме възможност да извличате нужните данни в удобен формат, за да ги анализирате и ползвате за различни бизнес цели.



В извънредната ситуация, в която  много бизнеси са "на пауза", а работата в домашни условия ограничава много от дейностите, служителите с административни задължения са максимално улеснени от правно-информационните продукти на "Сиела Норма", които може да ползват и у дома.



От нашия електронен магазин може да изберете подходящ софтуер, който да бъде Вашия навигатор в законодателните лабиринти, като "Сиела Норми", "Сиела Практика", "Сиела Евро", например.



Много от продуктите на "Сиела Норма" са ориентирани към конкретен професионален отра съл, но обединяват законодателство, което има отражение върху икономиката като цяло: "Сиела Счетоводство", "Сиела Строител", "Сиела Енергетика и околна среда", "Сиела Здравеопазване".



Намерете подходящия продукт за Вашата работа, а до 30 април Вашата онлайн покупка ще бъде с отстъпка!



"Сиела Норма" - 35 години в услуга на бизнеса!  

 

 

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките