Новини

Изпрати статията по email

Кандидатствайте по ИКТ програмата на МОН с електронния Сиела Дневник

Кандидатствайте по ИКТ програмата на МОН с електронния Сиела Дневник

19 август 2019

 

Във връзка с желанието на все повече училища за закупуване на електронен дневник, „Сиела Норма“ АД предоставя възможността за кандидатстване за финансиране по Програма на МОН за учебната 2019/2020 г. с електронния Сиела Дневник.

Продуктът е разработен според изискванията на Наредба 8 на МОН от 2016 г., като реквизитите в него са съвместими с НЕИСПУО. Електронната уеб базирана платформа Сиела Дневник отговаря на всички задължителни изисквания от Приложение 1.а към Национална програма „Информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в системата на предучилищното и училищното образование“ съгласно приложение № 7.

Екипът на „Сиела Норма“ АД оказва пълно съдействие на училищната администрация при кандидатстване по националната ИКТ програма. А за да бъдат максимално подготвени за предизвикателствата на новата учебна година, училищата получават и модула Сиела Образование Директор, съдържащ необходимата информация в образователната сфера.

 

Съдържание:

 

  • нормативна уредба - закони, наредби, правилници, методики и т.н. - актуализирани след всеки брой на Държавен вестник, с хипервръзки към цитирани други актове от базата и линкове, препращащи в Интернет
  • трудово-правни процедури и документи
  • актуални длъжностни характеристики – съобразени с новата Наредба № 15 от 22 юли 2019 г.
  • организационни заповеди
  • тематични структури от документи, съобразно практическите задачи на директора и административния персонал в образователната институция: здраве и безопасност, прием, задължителна училищна документация, дарения, награди и санкции на ученици, олимпиади и състезания, учебни планове, разписания, кариерно развитие, обществен съвет и настоятелства, стипендии, екскурзии, приобщаващо образование, кандидатстване по програми, изпити, учебен процес, административно-стопанска дейност, GDPR, СФУК и др.
  • указания на МОН, РУО - София-град, НОИ, МТСП и др.

За повече информация, заявки и съдействие при кандидатстване по програма ИКТ на МОН, свържете се с нас - https://dnevnik.ciela.net/contacts/

 

"Сиела Норма" АД
бул. "Владимир Вазов" 9
1510 София
Телефон: 02/ 903 00 00
e-mail: dnevnik@ciela.com
dnevnik.ciela.net

 

Обратно
Промени настройката на бисквитките